Folytasd a történetet...2. rész

Tünde.HU

Állandó Tag
Állandó Tag
De nem tudta kiverni fejéből az Anyjával folytatott beszélgetést.
Továbbra is ott zakatolt egy gondolat, hogy valami sántít az Anyja által mesélt történetben.
Szörnyű kétségek gyötörték, és balsejtelme támadt, a hozzá legközelebb álló személyekről.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
De évek folyamán bebizonyosodott, hogy sem anyjával kapcsolatban, sem felesége, sem ikrekkel kapcsolatban fölösleges volt az aggodalma, de a volt lakóhelyének sok vezetőjével kapcsolatban hajmeresztő dolgokat fedezett fel; pl. a Tehnénbőr nevű cipő, és bőrárúkat gyártó hatalmas gyárban iszonyú dolgok folytak.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Sam a kórházban hirtelen beállt sötétséget nem értette, de sikerült a kézi ledes lámpáját megtalálni, és mikor felkattintotta, nagyon megkönnybbült, ahogy a fénnyaláb az előtt feltáruló ismerős környezetére vetült; de akkor döbbent meg igazán, mikor a bőrgyár igazgatóját látta álarcban, betörő felszereléssel lopakodni; jól irányzott ütéssel ártalmatlanná tette, majd bevitte a vizsgálóba, levetkőztette, és leszíjazta a műtő asztalra. Furcsa, ismeretlen szag terjengett a bőrgyári igazgató félig kinyílt szájából, ahogy kábán feküdt a vizsgáló asztalon.
 

Alexia15

Állandó Tag
Állandó Tag
Ebben a pillanatban újra megvilágosodott minden. A bejövő orvosok furcsán nézték az igazgatót. Mivel furcsa szag terjengett a szájából gyorsan meg is vizsgálták. A szag oka néhány elrohadt fog volt. Azon nyomban meg is szabadították a rossz fogaktól.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
De nem tudtak rájönni, hogy miért is tört be a kutató kórházba rabló állarcban kábult állapotban, hipnózisra gyanakodtak, így bent tartották kivitzsgálásra, és a rendőrséget is értesítették a megdöbbentő eseményről.
 

Madifranci

Állandó Tag
Állandó Tag
A rendőrök a Terrence Hall nevű szuperzsarut küldték a vizsgálat lefolytatására. Ez a buzgó zsandár nagy lendülettel kezdett a nyomozáshoz. Nagy bűntényt sejtett a Tehénbőr gyárban...
 

Madifranci

Állandó Tag
Állandó Tag
Az orvosok közben az elvégzett szájsebészeti beavatkozás után pszichológushoz utalták be az elcsigázott igazgatót. Miss Lélekkurkász a hipnózis alkalmazásában és bizonyításában is jeleskedett.
 

Madifranci

Állandó Tag
Állandó Tag
A szuperhekus közben Samet faggatta. Hogyan sikerült ebben a rejtélyes közegben felkattintania a ledes zseblámpáját?
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Hamarosan az egész vezérkart letartóztatta, mert csempészet bűntettét állapította meg, és hasist is találtak mindegyiknél, és a mérgező anyagot is a közeli folyóba engedték, ami a bőrgyártás mellékterméke volt.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez addig ment, míg az egyik miniszternek az egyik unokája bele nem esett, ahogy mellette játszott a barátaival. Akkor aztán felpörögtek az események, a kísérleti kórház megbízást kapott a folyó kivizsgálására, és az ellenszérum kikisérletezésére.
 

promaxconto

Állandó Tag
Állandó Tag
Persze arra senki nem gondolt, hogy a kísérleti kórház az ellenszérum kutatás-fejlesztési költségeire azonnal megkért és kapott állami támogatást habozás nélkül utalja, a kórházigazgató, a miniszter és a környezetvédelmi hivatal vezetőjének érdekeltségébe tartozó alvállalkozó kft-k részére...
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Így, hogy minden anyagi rendelkezésre állt, elkezdhette a kórház a folyó vizének vizsgálatát, és nagyon megdöbbentő eredményre jutott, nagyon nagy mértékben találtak benne az életre káros vegyi anyagokat, nagyon nagy koncentrációban.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
De szerencsére nem tudta ezt az őrült tervét megvalósítani, már csak azért sem, mert a vegyszerrel mérgetett víz közelében egyetlen egy denevér sem élt; meg azért sem, mert megjöttek a kórházban dolgozó kollégái, és az orvosi tím elkezdte a víz valódi kivizsgálását a kórház laboratóriumában.
 

bandi24bp

Állandó Tag
Állandó Tag
Ekkor a kórházban hirtelen áramszünet lett. Minden elsötétült, a gépek leálltak.
Hatalmas pánik lett úrrá az embereken. Mindenki elkezdett sikítani.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez az áramszünet csak egy percig tartott, és nagyon szégyellték az emberek, hogy így megijedtek, és bepánikoltak, így teljes gőzzel lehetett folyatatni a kísérletet, a nagy titok kiderítését, feltárását.
 

Maeglin

Állandó Tag
Állandó Tag
Azonban hirtelen újra sötét lett...de ezúttal nem az áramszünet volt az oka...a levegő mintha fekete üveggé vált volna és minden pillanatban az a veszély fenyegetett, hogy szilánkokra törik...valami tapinthatatlanult suhant a folyosókon. Csend.
 
Oldal tetejére