Nevessünk...Írj egy viccet!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

krisztuka76

Állandó Tag
Állandó Tag

<TABLE style="WIDTH: 100%" class=MsoNormalTable border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD style="PADDING-BOTTOM: 1.5pt; PADDING-LEFT: 1.5pt; WIDTH: 100%; PADDING-RIGHT: 1.5pt; PADDING-TOP: 1.5pt" width="100%">A férfi orvoshoz megy, mert gond van a nemi életével. Az orvos Viagrát ír ki a betegnek, de csak a felét kell bevenni.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

Otthon a férfi eloveszi a vágódeszkát, és késsel kétfelé vágja a viagrát. Az egyik fele elrepül, egészen a papagáj ketrecébe, az meg egybol bekapja. A férfi azonnal felhívja az állatorvost, és elmeséli neki, mi történt.<o:p></o:p>

Az állatorvos szerint, a papagájt huvös, sötét helyre kell helyezni,mert különben elpusztul.<o:p></o:p>

A férfi fogja a papagájt, és beleteszi a fagyasztóba. Természetesen megfeledkezik róla, és másfél óra után rohan a fagyasztóhoz, hogy megnézze mi lett vele.<o:p></o:p>

A papagáj teljesen meg van izzadva, és lihegve így szól:<o:p></o:p>

- Hú bakker, egy órát tartott, amíg széthúztam a csirke lábait!<o:p></o:p>

</TD></TR><TR><TD style="PADDING-BOTTOM: 1.5pt; PADDING-LEFT: 1.5pt; WIDTH: 100%; PADDING-RIGHT: 1.5pt; PADDING-TOP: 1.5pt" width="100%"><TABLE style="WIDTH: 100%" class=MsoNormalTable border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD style="PADDING-BOTTOM: 0cm; PADDING-LEFT: 0cm; WIDTH: 100%; PADDING-RIGHT: 0cm; PADDING-TOP: 0cm" width="100%"> <o:p></o:p>
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>

 

sixten

Állandó Tag
Állandó Tag
Megállítja a rendőr az autóst.
- Meg kell önt büntetnem, mert ez egyirányú utca.
- Rendben van, kifizetem a büntetést, aztán megfordulok.
- Itt nem lehet megfordulni.
- Akkor tolatok majd.
- Tolatni sem szabad.
- Akkor itt hagyom a kocsit.
- Csakhogy itt tilos a parkolás.
- Rendben van, akkor beszéljük meg, mennyit ad a kocsimért...
 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
A dohányzás előnye



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Orvos viccek</td></tr></tbody></table>- Doktor úr, nekem kimondottan előnyös a dohányzás!
- Az nem lehet, fiatalember!
- De igen, mert ha rágyújtok, az anyósom azonnal távozik.


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Kikapcsolódás



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Orvos viccek</td></tr></tbody></table>
A pszichiáter a vizsgálat után azt mondja a betegének:
- Asszonyom, önnek először is kikapcsolódásra van szüksége.
- Az nem megy, doktor úr. A férjem nagyon féltékeny.​


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
A horkolás átka



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Orvos viccek</td></tr></tbody></table>Egy férfi panaszkodik az orvosának:
- Doktor úr, amint elalszom, rögtön horkolok.
- És hangosan horkol?
- Nagyon hangosan.
- Zavarja a feleségét?
- Dehogy, nőtlen vagyok.
- Szóval egyedül alszik? Hát akkor semmi baj!
- Hogyhogy semmi baj? Már ötödször rúgtak ki a munkahelyemről emiatt!


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Sikeres gyógyulás



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Orvos viccek</td></tr></tbody></table>Az orvos vizsgálat után nyugtatja a beteget:
- Hát bizony barátom, maga csak az erős szervezetének köszönheti, hogy felgyógyult.
- Jó hogy tetszett szólni doktor úr, én már éppen fizetni akartam önnek - válaszol a beteg.


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Zsugori férj



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Házas viccek</td></tr></tbody></table>Két barátnő beszélget:
– Mondd, hogy van az, hogy a te férjed a legzsugoribb ember a világon, és te mégis tele vagy pénzzel?
– Pofonegyszerű. Tudod, mi sokat veszekszünk, és ekkor megfenyegetem, hogy haz*aköltözöm a mamához. Ilyenkor ő mindig ideadja az útiköltséget.


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Nős férfi és az agglegény



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Házas viccek</td></tr></tbody></table>Nős férfi meséli agglegény haverjának:
- Tudod, a házasság engem vallásossá tett.
- Hogyan?
- Amíg meg nem nősültem, nem hittem a pokolban...


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Nincs akadály



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Orvos viccek</td></tr></tbody></table>A pszichiáter magyarázza a betegnek:
– Higgye el nekem, nincs olyan akadály, amit erős akarattal le ne győzhetnénk.
A beteg eltűnődik.
– Doktor úr, megpróbálta már a fogkrémet visszanyomni a tubusba?


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Szigorlat az orvosin



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Orvos viccek</td></tr></tbody></table>Az orvosi egyetemen a vizsgáztató professzor egy röntgenleletet ad a szigorlatozó kezébe:
– Mesélje el kérem, hogy mit lát a felvételen!
– Erről a röntgenfelvételről azonnal megállapítható, hogy a páciens egyik lába 520 milliméterel hosszabb, mint a másik. Emiatt a beteg feltehetően erősen sántított.
– Nagyon jó – dicséri a professzor. – Halljam, mit tenne ön ebben a helyzetben?
– Hááát professzor úr, valószínűleg én is sántítanék!


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
A koldus



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Francia viccek</td></tr></tbody></table>Egy koldus bekopogtat egy Párizs környéki nagyon gazdag házba.
- Kérem szépen, nem tudna egy kis pénzt adni?
- Hallgasson ide jóember, mindent adok, amit csak akar.
De pénzt ne kérjen, mert ez az egyetlen emlék, amit őrzök a
családomtól


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Párbajozás



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Katona viccek</td></tr></tbody></table>– És mondd kérlek, te miért párbajozol?
– A becsületemért!
– Hja, mindenki azért verekszik, ami nincs neki...


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Veszekedés helyett



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Házas viccek</td></tr></tbody></table>- A mi gyerekeink soha nem hallanak veszekedést! Veszekedés előtt kiküldjük őket a kertbe.
- Aha! Akkor azért olyan szép barnák!


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Fogadás az ügetőn



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Francia viccek</td></tr></tbody></table>- Jean, volt az ügetőn?
- Igen, uram.
- Feltette azt az ezer forintot, amit adtam, a 8-as lóra?
- Igen, uram.
- És, mi történt, Jean?
- A zsoké levette, és megköszönte, uram.


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Svájci gyógyszer



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Orvos viccek</td></tr></tbody></table>Egy férfi ellátogat az orvoshoz, mert a dolgok nem mennek már úgy, mint régen.
- Éppen jókor jött - mondja az orvos. - Van itt egy új svájci gyógyszer, 3x2 evőkanállal kell belőle bevenni, és a hatás nem marad el.
- Doktor úr, mondja meg őszintén, mint férfi a férfinak. Ér ez valamit?
- Hogyne. Itt van ebben a pohárban a szer. Egy hete raktam bele az órámat és még mindig áll.


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Idős pár a szexológusnál



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Orvos viccek</td></tr></tbody></table>Egy 60 év körüli párocska beállít a szexológushoz. Kérdi a doktor, hogy miről van szó.
- Doktor úr, végignézné a szexünket?
A doktor csodálkozik, de rámondja, hogy jól van. Végig is nézi, és azt mondja, hogy nincs itt semmi probléma, majd elkér tőlük 50 dollárt a vizitért. Ez így megy hosszú heteken át. A pár újabb és újabb vizitet kér, semmi probléma, fizetnek a doktornak, és távoznak. Végül a doktor megkérdi, hogy mit is akarnak ebből kihozni.
- Nézze, doktor úr, nem akarunk semmi különöset, de hát a barátnőm férjnél van, így nem mehetünk az ő házába. A feleségem miatt ugyancsak nem mehetünk az én házamba. A Hotel Ritz az 90, a Hilton 108, a Hotel Canada meg 147 dollár. Mi itt fizetünk 50 dollárt, amiből aztán a nyugdíjbiztosító 43-at visszafizet...


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Olcsóbb megoldás



<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Orvos viccek</td></tr></tbody></table>
Plasztikai sebészeten:
- Doktor úr, mennyibe kerül, hogy eltüntesse a ráncokat az arcomról?
- Százezer forintba.
- Olcsóbb megoldás nincs?
- De van. Hordjon fátylat!​


 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Skót viccek​




<table class="blog" style="margin: 0px auto;" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td valign="top">Egy penny

<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Skót viccek</td></tr></tbody></table>Séta közben McGregor elveszít egy pennyt az utcán. Másnap, amikor ismét arra van dolga és látja, hogy serényen dolgozó munkások törik fel az aszfaltot.
- De uraim! - kiált fel a skót. - Hát érdemes az egész utat felbontani egyetlen pennyért?






</td></tr></tbody></table>
 

jatekgyaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Skót öregurak a temetőben

<table class="contentpaneopen" style="width: auto; margin: 0px; padding: 0px;"><tbody><tr><td style="color: rgb(143, 143, 143); padding-bottom: 4px; padding-top: 0px; margin-top: -10px;">Skót viccek</td></tr></tbody></table>Két öregúr üldögél a skóciai temető egyik padján. Beszélgetnek mindenféléről, majd az egyik megkérdi:
- Hány éves maga, uram?
- Nyolcvannégy. És maga?
- Kilencvenhárom.
- Hát, akkor magának már nem kifizetődő hazamenni.


 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére