az Auralátásról

karamella

Állandó Tag
Állandó Tag
Kb 5 éve tapasztaltam először hogy látom az aurákat. Azt megelőzően kezdtem ezoteriával foglalkozni, válaszokat keresni, akkoriban indultam el a szellemi úton. Nyilván átléptem a fejlődés egy fokán, hogy ez a képességem megnyílt.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon hasznos dolgokat írsz, de néhány furcsa dolgot vettem észre írásodban
és ha nem veszed sértésnek akkor leírnám a véleményem és kérdeznék pár dolgot:
Igen megérteni a lelkünket nagyon fontos dolognak tartom, sokan lefagynak és nem tudnak dönteni helyzetekben, pedig a lelkük ordítana ha tudna csak figyeljen oda rá egy kicsit
De egyre több ember szívtelen és csak a tudatával foglalkozik, a test által generált vágyakkal.
Úgy vannak vele, hogy a lélek egy olyan dolog ami fölösleges pénz kidobás, veszekedésnél fölösleges fájdalom, ha tehetnék eladnák "jó" pénzért.
Pedig a meditációval mennyi dolgot meglehetne oldani, mennyivel kevesebb lenne a gyűlölet. de a meditáció "cikinek" számít.

Nézni mások auráját öncélú dolog lenne? De akkor honnan tudod hogy segítened kellene, ha nem nézed?
A mai világ nem arra megy ki, hogy sok szabad időd legyen és ne legyél stresszes. Hanem pont az ellenkezőjére, feszültséget akarnak keltenek az emberek, népcsoportok között.
És a betegségek se véletlenül alakultak ki.
A legfinomabb a gyümölcs amit rögtön a fáról szedtél le és meg is eszed és legtáplálóbb is.
De nem mindegy hogy az a fa milyen körülmények között él!

Ezt az "ősi vízi állatok" dolgot nem értem, szóval a halaknak nincs lelke?
Szóval ha egy halat megkínzok akkor nem teszek rosszat, mert nem számít élőlénynek?
Nem értek egyet veled, sőt ha egy ragadozó, ember megöl egy állatot akkor saját magát öli meg. Az ember miért mindenevő? Miért nem csak növényevő?
Mert Isten szabad akaratot adott nekünk, választhatunk.
A hús fogyasztás rossz dolog lenne? Szerintem igen!
Jézus halat sokasított volna?

A meditáció a lélek megismerését segíti, ami erősíti az auránkat.

A mai világ a zavarról, a divatról, az erőszakról szól leginkább.
A szeretet az ami kezd kínossá válni. De meddig fog ez menni még?

Ha nem lennének ragadozók, mindent ellepnének a nyulak, őzikék és társaik. Meg lehet nézni, hogy járt némelyik sziget, ahová behurcolták a nyulakat, de nem volt természetes ellenségük.

Amúgy tényleg nem kell annyi húst enni, de valamennyit kell. A dalai láma is eszik húst. Sőt, a többi láma is, ha kulduláskor azt kapják.

Az aurafotózás mennyire kamu?? Nekem még egyik fotós se mondta el pontosan, hogy működik a kütyüje, nem is igen tudja. Valamit a bőr ellenállásából mér, de aztán hogy színezi ki? Az ujjakban végződnek, kezdődnek akupunktúrás meridiánok...
 

ladaslaci

Új tag
Helló!
Én is ismerek egy kislányt,aki képes erre,jobban mondva kiskorában képes volt,most már nem tudom,mert nem olyan közeli ismerős.
Kb. 4-5 éves lehetett,amikor az utcán sétálva megkérdezte az anyukáját,hogy mi az a piros színű fény a a szembejövő lány feje körül.Ugyanezt kérdezte egy bácsival,egy nénivel,egy frissen özvegyült nénivel,és egy 1 héten belül elhunyt középkorú asszonnyal kapcsolatban,stb.(persze más színeket említve,de azokra már nem emlékszem).Aztán elmentek egy hozzá értő hölgyhöz,és elmondta,hogy valószínűleg látja az emberek auráját.
Milyen furcsa,hogy a gyerekeket is milyen fiatal korban megtalálja ez a fajta tehetség.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló!
Én is ismerek egy kislányt,aki képes erre,jobban mondva kiskorában képes volt,most már nem tudom,mert nem olyan közeli ismerős.
Kb. 4-5 éves lehetett,amikor az utcán sétálva megkérdezte az anyukáját,hogy mi az a piros színű fény a a szembejövő lány feje körül.Ugyanezt kérdezte egy bácsival,egy nénivel,egy frissen özvegyült nénivel,és egy 1 héten belül elhunyt középkorú asszonnyal kapcsolatban,stb.(persze más színeket említve,de azokra már nem emlékszem).Aztán elmentek egy hozzá értő hölgyhöz,és elmondta,hogy valószínűleg látja az emberek auráját.
Milyen furcsa,hogy a gyerekeket is milyen fiatal korban megtalálja ez a fajta tehetség.


Nem megtalálja, alapból megvan. Később múlik el....
 
S

szakomeli

Vendég
Sziasztok.

A tanácsotokat szeretném kérdeni!

Pár hete látom az aurákat..igaz kezdő szinten.... (fehér fal, pár cm)... De.. saját magam auráját is megnéztem...és kékeszöld volt... Türkiz.
Most.. kb 15 percel ezelőtt... kiváncsiságból... Ismét : fehér lap... ujjaim.... meglepően tapasztaltam, hogy nagyon világos zöld.

Udvaron is megnéztem... ott is! :D

Az ember változtathat ,,aura-alap-szint,, ?
Ez jót jelent, hogy megváltozott???

Mit gondoltok erről?
 

Geneview

Állandó Tag
Állandó Tag
Az aura látása a lélekből ered. Az érzelmek vezetik. Vagyis annak az auráját látod, akit tisztelsz vagy sajnálsz, mert az érzelmeidet hozzá kötöd, mert erős érzelmeket táplálsz.
Az aura a másik ember erejét jelenti. Vagyis leginkább a magabiztosság és a bizalom megnyilvánulása
 

tegnap

Állandó Tag
Állandó Tag
Auralátás

Szia ! Előfordulhat, hogy azt láttad , de az elég kezdetleges formája az aurának. Ne rá fokuszálj, hanem mellé
 

hegedusi

Állandó Tag
Állandó Tag
aura érzés

Sajna én nem látom az aurát, bár szívesen venném. ;) Viszont ha kézzel vagy testtel (pl. busz, metró) közel kerülök valakihez mindig érzek egy bizonyos érzést, amit nem tudok szavakkal elmondani. Még mielőtt fizikailag igaziból hozzáérnék valakihez már olyan, mintha megérintettem volna.
Sajnos ez igaz fordítva is: egy bizonyos távolságon belülre kerülve bármely ismeretlennek a jelenléte rettentően tud zavarni. Annyira, hogy az is előfordul, hogy le kell szállnom korábban, mert nem bírom tovább a túl sok embert körülöttem.
Ez is kapcsolatban lehet az aurával, vagy sürgősen keressek egy megbízható elmeorvost?:D
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszer Oroszországban láttam az aurát......................bocs, az az Auróra volt............. :)
 

samusamu

Állandó Tag
Állandó Tag
Elkezdtem olvasgatni a témát, és az jutott eszembe, hogy felteszem azokat a kérdéseket, amire a válasz már nagyon régóta izgat.
Lehet, hogy off, mert nem az aura a lényeg hanem inkább a szem, a látás, és hogy mit is látok, vagy mitől vélek látni dolgokat.
Egy részt, ha fehér, vagy nagyon világos felületet nézek napfényben, azon elkezdenek hullámozni különböző színek. Általában arany, meg rózsaszín, bíbor... Másrészt ha elkezdek bámulni egy területet, akkor időnként "destabilizálódnak" a dolgok. Hullámzanak, kicsit mintha szétcsúsznának, és a sötét tónusokon is elkezdenek foltokban más sötétebb színárnylatok megjelenni. Ez éjszaka a leglátványosabb, amikor teljesen sötét van, hozzászokik a szemem a sötéthez (elég jól látok sötétben, viszont nappal gyakran nagyon gyötri a fény a szememet) és a különböző sötét tónusok felhőszerűen szakadoznak, és más sötét színek árnyalatainak keverékeiként látom. Más jelenségek is előfordulnak, villanásnyi időkre fényfoltok, színfoltok, a dolgok rándulásai, vibrálása.
Ahogy a képeket érzékelem, élesek, és teljesen normálisak, de ha jobban megnézek egy felületet, akkor mintha a látványa, színe, valami meghatározhatatlan anyag vibrálása, örvénylése lenne.
Ezek lehetnek akár a szem, vagy idegrendszer betegsége is,
de van egy másik jelenség, ami sokkal érdekesebb, ha világos alapra tekintek, akkor kezdek észrevenni a levegőben örvénylő kékes izzású fénypontokat. Apró pontok, amik látszólag szabálytalan pályákon mozognak örvénylenek a levegőben.
Igazából fogalmam sincs, mit látok, mert ezek látszólag értelmetlenek, azaz nem aura, nem is entitások.
Van esetleg válasz, ötlet?

Van egy alapáramlás, az olyasmi amit örvénylésnek írtál le.
Aztán ott vagy Te magad. Ha este sötétben zárt szobában nézed az áramlást/örvénylést, láthatsz magadból is valamit, mivel a saját aurádból nézel ki:-D Ez nappalra is érvényes persze.

Aztán mivel az aura teljes méretére nincs szabály, egyénfüggő, ezért összefolyhatnak, átszínezhetik egymást, beleértve minden élőlényt állatokat, növényeket. Pld. vannak növényi magok, amelyeknek az aurája jókora, hát még a kifejlett növénynek.

A gondolatok/érzelmek apró fénypontokként lövellnek ki az aurából. Nem imbolyognak, gyorsak és fényesek.

Azok a pontok amikről írsz azokat orgonnak nevezik.

Az erős napsütésben nézett aura az nagyon ott van. Benne az ember látványa sokkal szebb mintha csak simán ránézel. Ragyogó szivárvány, tündöklő.
 
O

oliyboty

Vendég
Sziasztok!

Én kb. 3 hete vettem észre, hogy látom az aurámat. Múltkor kíváncsiságból a tükörrel szembe álltam, aztán fókuszáltam a fejem környékére és először 2-3 perc eltelte után fényes tiszta sárga szín jelent meg, és ez olvadt bele abba a gyönyörű szép vakító fehér színbe. E két szín, amit leírtam ilyenek ebben a fizikai világban nincsenek, soha nem láttam ilyen fényes tiszta sárgát és vakító fehéret (csak meditációban, mikor az egységhez kerültem vissza egy kis időre). Azóta szoktam gyakorolni naponta 6-7 x 3-4 perceket, eleinte csak kicsi keskeny réteget láttam a fejem körül abba a vakító fehér színbe (más szín nem volt), majd felettem a hátam mögött látszott a másik testem (nem tudom melyik burok) aminek csak a fejét és vállait láttam sárgában és benne ilyen légüres tér. Ezt egyszer sikerült lássam. A mai nap óta pedig kb. 10-15 centis méretben látom magam körül az aurámat abban a vakítóan fehér fényben. Tökre örülök ám neki.
Sokan mondják azt, hogy a fehér szín az amit először látunk. Nos én legelőször nem fehéret láttam, hanem azt a fényes tiszta sárgát, és ez ment át utána abba a vakítóan fehérbe. Ami még érdekes, hogy nem minden ember auráját látom, csak azokét akiknek a rezgés szinte magas.

Utána nézegettem ezen színek jelentésének, de annyi mindent írnak, hogy nehéz eldönteni melyik az igaz. Meg azt a fényesen tiszta sárgát nem tudom beazonosítani, mert NEM létezik ilyen szín egyik színskálán sem. Na csak leírtam ezeket érdekességként. Tök jó élményt szerzett ez nekem, olyan meglepetés szerűen ért, azóta gyakorlom rendszeresen. De csak tükör előtt természetes fényben, világosban. Nekem a napba és különböző tárgyakba való belenézés nem megy, bántja a szemem, no meg aztán minek, ha látom így is :p
 

Qeem an

Állandó Tag
Állandó Tag
Az biztos hogy az embernek valamilyen kisugárzása van. Elektromos impulzusok futnak az egész testébe és ezek elektromos erő teret hoznak létre körülötte ez valóban láthatóvá tehető.Vagy hő kép,hogy ezen kivűl még mi létezhet azt nem tudom.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Próbálkoztam múltkor az Egely-kerékkel. Jobb kézzel az óra szerint forgott, ballal meg ellenkezőleg. Meg kellett volna próbálni, hogy működik-e vasalóval is....???? Tényleg energiát érez vagy csak a hőt? (már nem is merek meleget írni....)
 
Oldal tetejére