Bevandorlas Kanadaba

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Munkaero

van-e valakinek otlete, melyik forumban jobb hirdetni, ha munkaerot keres az ember? PAr eve megprobaltam a magyar ujsagban, de mar nincs meg az ujsag cime es nem tudom hol lehet venni. Gondoltam hatha van valakinek otlete.

Szeretnek elmenni erre a magyar fesztivalra, de nem tudom hol van a a magyar haz? Ez az esemeny mennyire magyarul nem beszelo- barat?
Gondoltam elvinnem a felesegem, aki vegetarianus es nem beszel magyarul. Mennyire jo otlet?

Koszonom,

Levy
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Biztos jo otlet legalabb megismerkedtek sok itt elo canadai magyarral.
a cim
840.St Clair Ave West.
Oakwood & BAthurst kozott van.
416-654-4926 a telefonszama a MH-nak.
 
Koszi Melitta,

Azt gondolom, hogy szamomra jo otlet, inkabb aggodom az asszony miatt, aki nem beszeli a nyelvet. Mennyire angol-barat az eloadas/program stb?
 

atneworld

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello Levy!

Ha jol ertem allast kinalsz (nekem) :)
OK, csak viccelek. Csak beugrottam ide az ujonnan nyitott topic-ba, azt hittem mar sok oldal van benne es bongeszhetek. :)

Hello
 

Taplóka

Állandó Tag
Állandó Tag
köszönöm szépem a segitséget:)
van még kérdésem de előbb visszaolvasok hátha valahol volt már róla szó
 

klari

Állandó Tag
Állandó Tag
levyraccoon írta:
Koszi Melitta,

Azt gondolom, hogy szamomra jo otlet, inkabb aggodom az asszony miatt, aki nem beszeli a nyelvet. Mennyire angol-barat az eloadas/program stb?

Levy, a programok táncból és zenéből állnak. Nincs rajtuk mit nem érteni.
A kaja is finom. Holnap táncversenyek lesznek egész nap. Biztosan jól fogjátok érezni magatokat.
Csatolok egy pár képet.
 

Taplóka

Állandó Tag
Állandó Tag
azt szeretném kérdezni h canadában hány éves kortól lehet a gyereket óvodába beadni.Azaz ha töténetessen két éves gyerekkel érkezünk,akkor olyankor csak a férj dolgozik,és tud keresni eleget mindhármukra,vagy az édesanya is mukába kell h álljon?
üdv nektek:)
 

Forgoszel

Állandó Tag
Állandó Tag
Kőke írta:
Lehet, hogy valamit elnéztünk? Eddig úgy hittem, hogy a több diploma (pl. egyenrangú) nem, csak a legmagasabb viszi fölfelé a a pontocskákat.

Minden diploma beszámít, de a Mastersért többet pontot kapsz, mint a Bachelorért .... ;)
 

Rezso

Állandó Tag
Állandó Tag
Taploka,
Ha szerencsed van, akkor a ferjed el tud tartani mindharmotokat. :)
Ha nincs annyira, vagy radtor a vagy, hogy karrier epits esetleg tanulj, akkor gyakorlatilag barmilyen koru gyereket be lehet adni ovodaba.
Rendes ovodat talalni sajna rohadt nehez, mindenhol hosszu varolistak vannak, igy a 2 eves kislanyunkat egy un. home daycare-be kellett adnunk. Ennek szinvonala a rendes ovodahoz kepest a beka segge alatt van, es nem sokkal olcsobb. Szegeny Laurat csak taroltak 10 honapig es semmit nem tanult, ami a parom iskolaba jart. :(
 
Hatalmas esemeny.

Nem is tudom mikor ettem utoljara rantott hust zsemleben!!! Meg a vegetearianus felesegemnek is jutott palacsinta.
Tetszettek a tancosok is es az egesz fealallas. Igazn jol ereztuk magunkat.
Sajnos, ahogy megtudtuk a Matyas Pince mar nem mukodik, pedig az asszony nagyon szeretrett volna ott vacsorazni legkozelebb.
 

Botond

Új tag
Sziasztok!
Újabb kérdéseim vannak, venném a legfontosabbal először: sehol sem találok egy oldalt, ahol felsorolnák a bevándorlók számára is elérhető állásokat Manitobában a Provincial Nominee keretén belül. Alberta sokkal könnyebb volt. Valaki segítsen!:656:
Egy kevésbé fontos kérdés, de itt motoszkál a fejemben egy ideje: Kanadában milyen árammal mennek a háztartások? (ha valaki azt írja, hogy eletromossal, nos...:,,:) Köszi a türelmeteket
Botond
 
C

csocsike

Vendég
Semmi elektromos cucot nem erdemes hozni, masok a szabvanyok , es az erintesvedelem is.:cool: Kocsit nsem erdemes , nem engedikutratenni , mert nem erre a piacra keszult, masok a szabvanyok itt is.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére