Kedvenc filmem

robie87

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja, és az 500 nap nyár című zseniális filmet ajánlanám még nektek. Ha elegetek van a mindig happyend, romantikus filmekből nézzétek meg ezt, kicsit reálisabban mutatja be a dolgokat. Szerintem... Bár lehet csak a tapasztaltok miatt gondolom így.
 

phantom333

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedvenc filmem időszakonként változik. Utolsó nagy moziélményem a Fekete hattyú. A felirat alatt az egész moziban csönd volt, senki nem mozdult. Rég éltem már ilyet...
 

fmisi85

Állandó Tag
Állandó Tag
Én maradok a régi jól bevált "STAR WARS" filmenél! Mondjuk ez a saga, ami még nem hozott nekem csalódást!
 

Francisca

Új tag
The Barbarian Invasions

kanadai: Les Invasions barbares / "The Barbarian Invasions" c. filmet lattam, nagyon tetszett
--------
osama.jpg

elotte az Osama c. filmet lattam, egy kislany elete a Taliban alatt

The Barbarian Invasions nekem is nagyon tetszet de ugyanakor eleg szomouru volt.
 

Francisca

Új tag
Amelie

Amélie Csodálatos Élete
fabuleux destin d'Amélie Poulain , Le 2001.
Négy kategóriában jelölték Oscar-díjra.


Szó mi szó, ha létezik tipikus francia film, akkor az Amélie feltétlenül az, és abból is az egyik legjobb. Főszereplőnője, Amélie (Audrey Tautou) egy zárkózott fiatal pincérnő a párizsi Montmartre környékén, aki gyerekkora óta a saját fantáziavilágában érzi a legjobban magát. Visszafogott életét egy emlékezetes nap változtatja meg 1997-ben: aznap, amikor a világ elveszíti Diana hercegnőt, ő véletlenül rábukkan a lakásában egy több évtizeddel ezelőtt elrejtett dobozra, amiben egy valamikori kisfiú emlékei találhatók. Ez a dobozka arra készteti a lányt, hogy ettől kezdve láthatatlan tündérként avatkozzon bele ismerősei életébe, apró javításokat eszközölve az addigi életvitelükön. Előszöris megkeresi a doboz régi gazdáját, és eljuttatja hozzá a gyerekkori kincseket.

A láthatatlan tündérek köztünk vannak. :)

Amelie utan minden Audrey Tautou filmje kituno.
 

vandorlo24

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem egy mai filmet kedvelek. A címe: Híd Terabithia Földjére . A film a haveri körömbe egy amolyan beugró volt, és jelenleg is szeretjük ha aki beszélget és grillezik vagy bográcsol velünk az lát néhányat az általunk ismert filmek közül.
 
Oldal tetejére