Levelezőpartner keresés

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Lányok!
Ma szép idő volt. A magok kezdenek kelni, csak hát locsolni kell ezzel a drága vízzel, a szél jócskán kiszárította a földet.
Kékvér! Én is szeretem nagyon a fréziát, de még sosem próbálkoztam itthoni neveléssel. Büdöskét, pesti rózsát vetettem eddig, és a kardvirághagymákat raktam le, meg a dáliagumókat.
A húsvétra én se sokat készülök, már tojásokat sem festek, nincs kinek. Bár unokám másnapján jön, fiú létére nincs odáig a tojásfestésért.
Jó készülődést mindenkinek!
Nagyikám, biztos már nagyon jól vagy!
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok Kerdves Barárnőim. Nem irtam egy ideje mert nem voltam jól. a lábam már kezd helyrejönni. De mivel fogyóztam is közben már jóformán semmit sem ettem , kikészült a gyomrom és már nrm birok enmni. ugy nyomkodok le egy pár falatot. 10 kilót fogytam de a gyomrom meg tönkre ment. n agyon fáj hányingerem van és szédülök.Próbálom helyrehozni de nem nagyon sikerül. Közbe prálok egy kicsit hurcolkodni is a másik házba is de onnan is min djárt haza klell jönnöm mert nem jól vagyok. Kellemes Husvéti Ünnepeket Kivánok minden kedves barátnőmnek . Sok locsolkodót küldök nektek. és egy mangóliafát.
tavasz.JPG
 

kékvér

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Mindenki!! Supernagyi!neked jobbulást-a magnóliafa csódás!! kellemes és örömteli Húsvéti Únnepeket kivánok nektek szeretteitek körében-szép napot!!Szeretettel kékvér.
 

komiss

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem látjuk a hótól! Mindent befedett!
Mit csináltok? Én olvasok: Dr.Czeizel Beatrix Greskó Anikó : A Megváltás Misztériumának Galaktikus és Földi kulcsai -t. Nagyon oda kell figyelni.
...

Kedves Irisz5!

Nem tudnád feltölteni ezt a könyvet? Tudom, rendgeteg munka, de egyelőre nincs pénzem rá, pedig nagyon érdekelne.
Vagy feltette már valaki azóta?
Köszönöm szépen!
 

Irisz5

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Irisz5!

Nem tudnád feltölteni ezt a könyvet? Tudom, rendgeteg munka, de egyelőre nincs pénzem rá, pedig nagyon érdekelne.
Vagy feltette már valaki azóta?
Köszönöm szépen!
Szia TITOKZATOS levelező társam, aki a kéz alapbeállítását használja helyként megjelölve.

Nagyon örülök annak, hogy kincset hiányolsz! Sajnos a könyvet feltenni nem tudom.
Előtte viszont - ha még nem olvastad - ajánlom a _ Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok elolvasását, ez viszont fent van. Ennek a könyvnek az ismerete ajánlott " A Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai " előtt.
Meglátod, megfelelő időben ott lesz a keresett könyv is.

Drága Barátnőim! Ti meg hol vagytok? Azt tudom, hogy a magok kikeltek a kiskertben, de Hilduka? Hol vannak a tavasz virágairól a fényképeid, mert felétek is javában tombol a tavaszz bizonyára.

Supernagyi, messzire költöztök régi lakásotoktól? Már csomagoltok?
Remélem jól vagy ehhez a próbatételhez.

Millió puszi és nagy ölelés
szeretettel
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Barátnőim. Már be van rendezve a másik házunk de még it vagyunk majd csak juliusba költözünk.Régen jártam erre felétek ,ugyanis folyamatosan bteg vagyok Most sem lehetne itt ülnöm mivel a trombózis a lábamba nem akar javulni nem is nagyon tudok ülni.Nagyon sokat szenvedek.El sem mulik azeggyik itt van a másik. 2o szem gyógyszert eszem reggel este 2o-2o-at. afogyókura kikészitette a gyomrom állandó hányingeem van szédülök fáj a gyomromés nem birok enni.a trombózis közbe van meg a torkom is megfájdilt. Egyszóval kivagyok. Nem akarok eggyikből sm gyógyulni. Álltalában fekszem. Mos csakugyan elkapott. Igy nem tudok a gép mellé ülni. Szeretettel puszillak benneteket. Ha javul az állapotom jelentkezem.
 

kékvér

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia supernagyi és többiek!!Mi ez a nagy csend?Sehol senki!?Ti már nyaraltok?Supernagyi -köszi kedves leveledet,neked minden jót és szép napokat!!Irjatok!!Üdv mindenkinek kékvér.
 

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Lányok!
Tényleg nagy itt a csönd! Hol vagytok?
Az időjárás k i s s é szeszélyes. Tegnap palántáztam, s most attól tartok, hogy megfáznak szegénykék ebben a hideg szeles időben. Amikor a fagyos éjjelek voltak, akkor pedig le kellett takarni a kibújt zöldbabocskákat, hogy meg ne fagyjanak. Nemsokára megjön a forró nyár, a szárazság. Mindig van valami rossz.
Ki mit csinál?
Írjatok!
Nagyikám, remélem, jól vagy már!
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm drága Barátnőim már alakulok. Már birok enni, nincs hányingerem menni is birok. A lábam is rendbejött. De még használom a gumiharisnyát. Már vasárnap elmentem dunaföldvárra a vásárba a fiammal, ugyanis ő mivel nincs munkűja beállt az árusok közé.
Neki segitettem ,eyrt már meg a karambol álltal megmütött lába lett trombózisos megerőltette. Kint volt Olaszba a Pó folyónm horgászni és majdne az utolsó pillanatba ért haza igy is 2 nappal előbb hazajött és ő is trombózisos lett. Segitettem neki de amikor elmentem szétnézni eltévedtem. 1 és fél óra mulva telefonálgatva neki találtam vissza hozzá
Mindenki r5ajtam nevet hogy hogyan tudtam eltévedni. Puszillak bennetreket. Ha elköltözünk végleg Többet fogok irni, de most reggel elmegyek amoda utánna vissza , főzök , majd este megyek locsolni bezárkózni. Borzasztó fáradt vagyok. Csinositgatom a házat mindig találok valamit. Egyébként julius végén költözünk végleg, mert ezt a házunkat akkor veszik át. Mindenkinek sik puszi jó egészség és szép napokat kivánok.
 

Csatolások

  • www.tvn.hu_dc6d8c8908d5a5f54093bde87cb49c4f[1].gif
    www.tvn.hu_dc6d8c8908d5a5f54093bde87cb49c4f[1].gif
    4.2 KB · Olvasás: 76
  • zápor.gif
    zápor.gif
    317.5 KB · Olvasás: 7

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
Ébresztő, Lányok!

Sehol senki!
Ha esetleg a melegtől elkábultatok volna a héten, igazán felélénkülhettetek volna az esőtől, ami nagyon jókor jött. Lehetett palántázni!
Nem hiszem, hogy egy percetek sincs, hogy írjatok magatokról!
Szép hetet kívánok!
 

kékvér

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!! Én itt vagyok!!A május nálunk mindig mozgalmas!!Ballagás-születésnap-kert és virágok-év végi hajtás a suliban-osztálykirándulás-lekvár főzés-tavaszi nagy takarítás-fogyni kéne-mozogni kéne-szabadidő is kellene-és hol vagyok én-és hol vagytok tiiiiiiiii.....!!???Nos röviden ennyit!Mindenkinek szép hetet kívánok-üdv kékvér.
 

Irisz5

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!! Én itt vagyok!!

Sziasztok Barátnőim!

Télnek a végét vártuk, most meg nem látunk ki a sok munkából. Olvasni meg végképpen nincs idő. Fárasztó utazások, palántázás, locsolás, fűnyírás.
Azért én is megnézem ti mit írtatok, hát nagyon hallgattok.
Supernagyi írtad, a régi házat az óvoda közelében nagyon szeretted, most távolabb költöztök? Vagy éppen a város közepébe?
Jó egészséget kívánok mindenkinek
puszi
Irisz
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok Drága Barátnőim. Régen irtam már , de ugy elvagyok foglalva. A költózés és egészségügyi állapotom sem jó. Nagyon megvisel, hogy elkell mennem innen ahol oly sok időt eltóltóttem. Fáj elmenni. Sokat sirdogálok., gyomoridegem van. Nincs kedvem semmihez. Még julius közepéig itt lakunk., DE már a másik be van rendezve. Egyedül a konyhám és az ágyunk van itt. Irisz drága sajnálom itthagyni ezt a házat. Ebbe a korba már nem egyszerü elhagyni a sok szép emléket. Pontosan ugy van ahogy irod a város központ kb. 2oo méterre van. gyönyörü tiszta virág és tuhafa zöldfü minden. Olyan mint egy nyaraló. Nagyon tetszik de a szivem még visszahuz. Majdcsak megszokom. Puszilok mindenkit
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
kisskisskisskiss:(
 

Csatolások

  • uj ház 127.jpg
    uj ház 127.jpg
    861.8 KB · Olvasás: 5
  • uj ház 133.jpg
    uj ház 133.jpg
    845.9 KB · Olvasás: 8
  • uj ház 141.jpg
    uj ház 141.jpg
    846.7 KB · Olvasás: 7
  • uj ház 138.jpg
    uj ház 138.jpg
    859.8 KB · Olvasás: 6
  • uj ház 143.jpg
    uj ház 143.jpg
    843.2 KB · Olvasás: 4

Irisz5

Állandó Tag
Állandó Tag
kisskisskisskiss:(
Sziasztok Barátnőim!

Már megint eltűntetek!
Supernagyi, biztosan szép és jó helyre költöztök, na meg a város közepébe. Csodálatos az a kert! Jó lenne olvasni, hogy kiülsz a kertbe és gyönyörködsz benne.
Hildácska, Ile, Kékvér, Santane, mi van veletek?

Ölellek Benneteket!
 

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia,Irisz!

Látom, Te megvagy. Nagyikánk költözőfélben, vagy tán már egészen ott lakik a szép házban.
Én a kertet ápolgatom, meg várom a meggyszezont. Sajnos idén lemaradtunk a csirkézésről, helyette kacsák lesznek rövidesen, eddig csak néma kacsáink voltak, most kipróbáljuk -jobb híján- a hagyományos kacsákat. Remélem, sikerül a felnevelésük.
Várom az esőt! Ma igen meleg van, nincs kedvem kimenni se.
Puszi mindenkinek!
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok lányok! Itt vagyok de hol vannak a többiek? Még teljesen nem költöztünk el. Már be van rendezvwe a lakás csak a konyhám van itt mert még itt főzök és itt alszunk. De nem sokáig ,a férjem már szeretne ott aludni.Nagyon szép minden olyan mintha egy nyaralkóba lennék. Teli van virággal minden este meglocsolok, de utánna jövök vissza. Még mindig huz a szivem ide. Pedig már nem sok időm van itt lenni. Irisz Drága te is jársz már a Tőserdőbe , biztosan sok a munka ott is. Az idén még nem voltam kint. Sokat voltam beteg. Hálistennek most jól vagyok. Ile Kedves a kacsázás olyan lessz mint a csirke csak sok zöldet szeretnek enni és főleg vizbe pancsolni. Én nem várom a meggyet mert az idén már nem teszek el semmit. Már olyan keveset eszünk, hogy ami télen kell megveszem befőttnek.Éppen most adom el a fagyasztó ládámat a fagyasztó szekrényt már eladtam. Puszillak benneteket . Irjatok!!!!! a többiek is.
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Barátnőim. Sajnos egy időre elkell köszönni tölletek, ugyanios a költözés miatt 30-án kikapcsolják az internetem. Majd ha visszakapcsolják jelentkezem. Addig is minden jót kivánok nektek. Sokszor puszillak benneteket.

kiss
Drága Barátnőim. Sajnos egy időre elkell köszönni tölletek, ugyanios a költözés miatt 30-án kikapcsolják az internetem. Majd ha visszakapcsolják jelentkezem. Addig is minden jót kivánok nektek. Sokszor puszillak benneteket.
kisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
 
Oldal tetejére