Meghalt Cserhati Zsuzsa

Lizbeta

Állandó Tag
Állandó Tag
Cserháti Zsuzsára emlékezve

Lassan 8 éve már, hogy nincs közöttünk, nem is hisszük, hiszen mindig itt van és itt lesz a dalaival, a fülünkben muzsikál, dúdoljuk naponta: "Kicsi, gyere velem rózsát szedni"... Kedves lényét megőrzik a felvételek, és mindazok, akik szerették őt!
 

kungfu44

Állandó Tag
Állandó Tag
talán , sőt biztos vagyok hogy az egyetlen boldogságot az életében az éneklés nyújtotta neki : biztos ott is énekel a Régi nagyokkal !!!
 

kungfu44

Állandó Tag
Állandó Tag
sőt az utobbi időben énekelt egy duót Roy-jal két bolond egy pár cimű dalt azt még én is énekelte egy kolléga nőmmel csodálatos hangú nő volt !!!!
 

Oldiesmusic

Állandó Tag
Állandó Tag
Tizenéves kislány voltam amikor eljutottam egy ORI által szervezett koncertre, ahol a Szécsi Pál volt a sztár. Ő énekelte a saját dalait 2 háttér énekesnővel. Majd egyszer csak a háttérből előjött az akkor még ismeretlen, gyönyörű szőke csinos énekesnő és néhány angol slágert énekelt el. Mindenki elkezdte lapozni a füzetet, vajon ki ez a fantasztikus hangú hölgy. Ő volt a Cserháti Zsuzsa, ez volt első élményem vele. Majd hamarosan megjelent az első rádiófelvétele, TV szereplése és karrierje megindult felfelé nagyon gyorsan. Minden dalát imádtam, és követtem pályafutását. Nagyon nagy kár hogy már nincs köztünk. Isten nyugosztalja békében.
 
Oldal tetejére