Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

szemikriszti

Állandó Tag
Állandó Tag
Teremtő minden pillanatunkban, bennünk és velünk él. Csendesítsd le a külvilágot, takarítsd ki a Templomot ( Szívedet) és meghallod ahogy rég nem látott gyermekeként köszönt Téged, harag nélkül megbocsátással.
 

szemikriszti

Állandó Tag
Állandó Tag
Uram, te tudod, nem az a fontos, hogy engem megértsenek, hanem hogy én megértsek. Nem az a fontos, hogy engem szeressenek, hanem, hogy én szeressek.
 

szemikriszti

Állandó Tag
Állandó Tag
"A Jóból sosem elég. Ha nevetned kell, nevess míg a könny ki nem csordul a szemedből. Ha látsz, láss amíg csak a képzeleted terjed. Ha szerelmes leszel, szeress addig, míg szeretnek. Ha őrült vagy, legyél olyan őrült, mint senki más, tégy olyanokat amiket más nem mer. Ha van tehetséged, vedd észre, mert bűn elpazarolni azt, mutasd meg a legtöbbet amit tudsz, hidd el azt kapod majd vissza, amit megérdemelsz. Ha kudarcba fulladsz, ne add fel a reményt, mert neked is jár egy élet. Törj utat magadnak újra és újra bárhol is vagy, mert egyszer ott azt kell tudnod mondani; "én mindent megtettem"
 

szemikriszti

Állandó Tag
Állandó Tag
Találj mindig új ösvényeket magad előtt - új kihívásokat, hogy ösztönözzenek. Új fejezeteket az életben, hogy elgondolkoztassanak, és új változásokat, hogy próbára tegyenek..
 

szemikriszti

Állandó Tag
Állandó Tag
"Ő az, aki megmentett engem az eddigi rossztól, ami velem történt, aki egy pillantás alatt megváltoztatta bennem a világ értelmét, aki megtanított igazán szeretni, aki mindig mellettem áll, ha valami bajom van, aki mindig megvéd minden rossztól, aki szeret, és folyton gondol rám, aki meghallgatja minden bánatom, aki segít nekem, ha kell! Ő az én szerelmem, aki nem csak a szerelmem, hanem az életem is egyben, amit a szívemben hordozok és örökre megtartok minden jóban és rosszban!" De van ilyen??? vagy csak egy tündérmese???
 

szemikriszti

Állandó Tag
Állandó Tag
Ó kis angyal megszülettél
De nagyon próbára tettél...
Úgy vártam, hogy érezzelek
Fo...ghassalak, szeresselek
Belülről már ismertelek !

Én ki mindig sírni szoktam
E pillanatról ábrándoztam
Azt hittem sírni fogok
Most, hogy itt vagy, nem zokogok
Fáradt vagyok... fáradt vagyok.

Bocsáss meg, hogy most nem tettem
Épp letettem édes terhem
Felébredsz, mosolyogni fogok rád
És sírni, sírni látva a csodát
Így fogod megismerni édesanyád!
 

szemikriszti

Állandó Tag
Állandó Tag
A szellemi érettség nem azzal mérhető, hogy milyen régen vagy keresztény, milyen sokat tudsz, vagy milyen gyakran jársz gyülekezetbe. A szellemi érettség azzal mérhető, ahogy az emberekkel bánsz. Azzal a szeretettel mérhető, ami megnyilvánul a cselekedeteidben. A korintusi levélben van írva, hogy a szeretet nem durva. Ami azt jelenti, hogy amikor mi szeretetben járunk, akkor figyelmesen és tisztelettel bánunk embertársainkkal
 

szemikriszti

Állandó Tag
Állandó Tag
A szeretet egy döntés.
Akkor is járhatsz szeretetben az emberekkel, még ha nem is úgy érzed! Válaszd azt, hogy azt teszed, ami helyes! Mától legyél kedves és figyelmes az emberekkel. Keresd a lehetőségeket, hogy fejleszd az életed legnagyszerűbb dolgát, a szeretetet! Ha ezt teszed, egyre beljebb fogsz kerülni abba az áldott életbe, amit Isten eltervezett számodra!
 
Oldal tetejére