Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Marcsika13

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én "bibliofil" vagyok,ráadásul gyógyíthatatlan stádiumban.... :p
De a nagy kedvencem:Margit Sandemo: A Jéghegyek népe.
Kicsit hosszú (47 könyv),de megéri rászánni az időt!
:)
 

Benesz

Új tag
A pengék királynője (Aaron Rosenberg)

Szerintem egy elég szórakoztató (StarCraft című játékon alapuló) könyv, de a játék ismerete nélkül is szórakoztató lehet... Ajánlom mindenkinek, aki szereti a sci-fi stílust.
 

jeles1

Állandó Tag
Állandó Tag
Az utolsó 3: Juliette Benzoni- Mérgezések kora 1-2 (Gyilkosság Versailes-ban és A király hálószobája), Anne O'Brien-A szűz özvegy-Anglia elfeledett királynéja.
Most pedig Georgette Heyer-Különös özvegység című könyvét.
Az egyk jobb, mint a másik! :)
 

zora0313

Új tag
Sziasztok!Amit én utoljára olvastam az Anne Rice Vámpírkrónikák sorozatából a Lestat a vámpír.Tudom , hogy most nagy vámpír őrület hullámzik át a világon ,de ezt a könyvet mégis érdemes elolvasni egyáltalán nem hasonlítható a Twilight könyv sorozatra.Aki látta az Interjú a vámpírral című filmet annak bizonyára fog tetszeni.
A filmből már megismert (Tom Cruise) által alakított vérszívó Lestat egy
sikeres rock zenekar élén jelenik meg napjainkban.A könyv az ő életét mutatja be az írónő rendkívül választékos és fantázia dús leírásában.Nagyon jó csak ajánlani tudom.
 

rongytorpe

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én Dan Brown-t olvastam legutoljára. Csak ajánlani tudom az Elveszett jelkép című könyvet, ha szeretitek az összeesküvés elméleteket és a krimiket akkor sok sikert hozzá!
 

sz.rea

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!
Karen Marie Moning Tündérkrónikák sorozatát kezdtem el. Nem egészen ilyenre számítottam, de szerintem várakozáson felüliek a könyvek;) Még csak 3 van meg magyarul, de a 4. már kijött angolul. Ha minden igaz, 6 részes lesz a sorozat. Izgalmas, fordulatos. Főként nőknek ajánlom.
 

st15

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok ! En meg teljesen uj vagyok itt tegnap talaltam ezt az oldalt . legutobbi konyvelmenyem Vujity Tvrtko-tol az Utolso Pokoli tortenetek. Meghato konyv ,szinte falja az ember ha jo vagy akkor egy nap es mar a vegere is ertel :)
 

acsehi

Állandó Tag
Állandó Tag
Randolph Lalande: Spinward Fringe Broadcast 0: Origins

Egy klasszikus sci-fi, Elég nagy előnye, az ár/érték aránya, mert ingyen letölthető :) Talán a Caroline J. Cherryh féle univerzum van hozzá legközelebb, csak a szerző kicsit megalomán szvsz :)

Ettől függetlenül ajánlom minden angolul tudó sci-fi szeretőnek.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére