Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Szeretnelek Benneteket invitalni egy igazan kulonleges es egyben nagyon fontos meditaciora.

A HÁLÓ ÚJRAHANGOLÁSA

2012.május 20.

Tömegesen összegyűlünk vizualizálni bolygónk felszabadulását minden fizikai és nem-fizikai negatív entitás elnyomása alól, így első alkalommal a történelemben alkalmunk nyílik együttesen megteremteni saját spirituális sorsunkat, mint a Fény, Földön élő szabad lényei, akadálytalanul, szabadon összekapcsolódjunk a Forrással.

3:30 CEST Május21 (Budapest) ez hajnal felnegy:smile: de remelem azert sokan leszunk:smile:

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012...lo_ujjaepitese

Kellemes Napot
Tamas
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretettel üdvözöllek benneteket!kiss
Nagyon jó, és találó képet találtam a gyíkemberek szánékáról az interneten
. figyelem felhívás.jpg

Íme:
1311961321_4_FT1552_gyikbarat2.jpg


Köszönet a feltöltőnek, és a kép szerkesztőjének!
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Rézfutrinka

Kitiltott (BANned)
[h=3]Nem tetszik a rendszer... de legalább színt vallott a pápa![/h]

Az elmúlt hetekben, mint tudjátok, elég komoly tüntetések zajlottak világszerte. A "Foglald el a Wall Street-et" mozgalom elég gyorsan világméretűvé nőtte ki magát. Még itthon, nálunk is tartottak egy ilyen jellegű megmozdulást a Vörösmarty téren.
Én ezen, őszintén megvallom, nem vettem részt, mert nézzétek el nekem, de amikor ilyen világméretű események robbannak ki, én mindig egy kicsit gyanakvó vagyok. Ha például Michael Moore-t látom a tömegben a cuki kis baseball sapkájában, attól mindig nagyon rossz előérzetem támad.
Jött aztán ez a "nem tetszik a rendszer" tüntetés is, na hát attól meg végképp összeszorult a gyomrom. Hogy nem-e tetszik a rendszer? Még jó hogy nem tetszik, üdvözlöm a kedves édesanyjukat! Kinek tetszik az a rendszer, amiben néhány bankár annyi pénzt nyomtat, amennyit akar, és ha ez neki nem elég, kiveszi az államkasszából még azt is amit ott talál. Van olyan, akinek tetszik ez a "rendszer"? Mármint az ellentüntetéseken egy üveg sörért táblával megjelenő félkómás alakokon kívül. De most komolyan, van olyan?
Nyilvánvaló, hogy senkinek nem tetszik a rendszer. De ezzel csak az a baj, hogy ezt ők is pontosan tudják! Ehhez nekünk nem kell kimenni az utcára. Sőt, még a diplomájukra sincs szükség, hogy ezt jó előre lássák, hogy ez a "rendszer" nem kifejezetten fog tetszeni az embereknek! Épp ezért olyan fontos, hogy tisztában legyünk vele, hogy ezek erre jó előre fel vannak készülve! Ennek megfelelően a taktikájuk lényege éppen abban áll, hogy hogyan lehet ebből a szituációból előnyt kovácsolni maguknak. Hogyan lehet felborzolni a kedélyeket, kivinni az embereket az utcára, és aztán ott felkínálni nekik "A megoldást".


Pár hete például Surányi-ék tartottak egy előadást a Gödör klubban, "Gödörben a gazdaság. De van zöld kiút" címmel. Tudod "zöld", ez most az új kulcsszó. Nemcsak hogy megoldják a válságot, de még zölden is. Zölden oldják meg az egészet! Két legyet egy csapásra. Érted...
Azok, akik megcsinálták az egész válságot, most szépen zölden megoldják. Ezeknek az embereknek olyan vastag bőr van az orcáján, hogy arra nincsen szó...

Pont úgy megy ez, mint az ikido-ban: ellenfél feldühödik, rád támad, te kihajolsz, fogod az ő lendületét, és úgy irányítod az ő saját energiáját, hogy azzal magát tegye harcképtelenné. Csinálsz belőle egy dobást, vagy magát üti le, stb... Neked még csak erőt sem kell kifejtened!
Ez a technika megy már évszázadok óta, a Krízis létrehozása majd a Megoldás felkínálása, és az egyik válságból való "kiút" visz bele a még mélyebb válságba, amiből megint csak lesz majd egy "kiút", bele a még rosszabb helyzetbe és így tovább. Van egy mottójuk is rá, így hangzik: "Minden ellenünk irányuló forradalmat mi magunk fogunk vezetni!"
Vagy még konkrétabban, Vlagyimir Iljics Lenin elvtárs így fogalmazott: "A legjobb mód az ellenzék kordában tartására az, ha mi magunk vesszük át az irányítását."


Nagyon fontos, hogy ezekre fel legyen készülve az ember, különben csak újra és újra behúznak minket a csőbe!
Az 1907-ben Amerikában generált válság és bankcsődhullám (amiről bizonyítható, hogy a Morgan-ek kreálták), szóval annak célja például az volt, hogy be lehessen vezetni a FED-et, az amerikai központi bankot, ami viszont épp azt biztosította be, hogy onnantól kezdve még könnyebb legyen válságokat csinálni a jövőben (a forgalomban levő pénzállomány szabályozásával gyerekjáték válságot csinálni, lásd az előző bejegyzést). Amikor pedig először hallottam, hogy a 30-as évek nagy gazdasági világválsága alatt elkobozták a magánemberek otthon tartott aranykészleteit, mondván, hogy az okozza a válságot, hogy ők aranyat tartanak otthon, először nem akartam hinni a fülemnek! Ezt így tényleg "el lehetett adni" az embereknek?


A vadkapitalizmusra megoldást adhat a kommunizmus, a kommunizmusra megoldás adhat a "parlamentáris demokrácia", amikor az is befuccsol majd jöhet a mikrochip meg a Vénusz projekt, vagy valamilyen másik "szuperjó" utópia. És a különböző hangzatos társadalmi formák közben a hatalom csak egyre tovább és tovább konszolidálódik egyre szűkebb és szűkebb kezekben.

Egészen addig, amíg hagyjuk, hogy azok kínálják fel a megoldást, akik a problémát csinálták, addig nem lesz igazi kiút!

Ezért nem szívesen megyek el egy olyan tüntetésre, ami arról szól, hogy "nem tetszik a rendszer", mert amíg nem értjük, kik csinálják a válságot, miért csinálják, hogy ŐK mit szeretnének, és hogy MI mit szeretnénk, szóval amíg ezeket nem látjuk át pontosan, addig nem fog valódi megoldás születni. Majd ha arról kezdünk el beszélni, hogy milyen rendszert szeretnénk, majd ha valamiÉRT megyünk ki, és nem valami ELLEN, akkor én is szívesebben megyek, addig én személy szerint nem látom sok értelmét. De nem azért mondom ezt, hogy bárkit is lebeszéljek róla, mindenki azt tegye, amit a saját szíve diktál!
Ha mást nem, legalább látják, hogy az emberek nem restek az utcára menni...

Na de hogy jön ide a pápa?!
Szóval fogja magát a pápa a minap, kiáll, és azt mondja:
"Egy központi Világbankra van szükség a válság kezeléséhez!"

Kicsit azért örülök, hogy megtette, mert így végre lezárhatjuk ezt a vitasorozatot, hogy akkor most a pápa mégis melyik oldalon áll, mostantól nem írhatjátok, hogy az ott "csak egy Péter kereszt" meg hasonlók, mert ezzel a kijelentésével teljesen egyértelművé tette, hogy melyik oldalon áll.
A Világbank az, amit a Rothchild-ok már 20 éve folyamatosan mondanak, hogy meg kéne csinálni, hogy onnan jöjjön minden pénz. Már hatvanféleképpen próbálták meg keresztül verni, állatvédelemre, környezetvédelemre, globális felmelegedésre, mindenre hivatkozva, amit csak ki lehet találni (a zöld megoldás szerinted mi lesz a válságra?!).
Most pedig előáll a pápa, hogy a tüntetők "nagy örömére" megoldást kínáljon, és mit kínál megoldásként? Hogy jöjjön a Világbank!
Még egyszer, mert ezt nem lehet elégszer elmondani: A probléma épp az, hogy a pénzügyi hatalom túl szűk kézben van, és ezek az emberek visszaélnek a hatalmukkal. Ha az országok nyomtathatnák a saját pénzüket sokkal kevesebb válság lenne (ha pedig még kisebb közösségek is nyomtathatnának pénzt, akkor egyáltalán nem lennének válságok, de erről az elég.hu-n részletesen olvashatsz).
Az lenne a megoldás, hogy még jobban központosítjuk a bankrendszert, és mindenkit behúzunk egy Rothschild tulajdonú Világbank alá??? Nem érzed benne az abszurditást?

A helyzet sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Mint mindig, a dolgok egyszerűek. Éppen azért húznak rá hatvan réteg mesterséges komplikációt, hogy ne lásd a helyzet egyszerűségét. A lényeg a következő, és ezt kérlek rágd meg magadban, mert most a legfontosabb bekezdés következik, amit itt a blogon eddig leírtam:

Alapvetően csak két stabil társadalmi forma létezik! Stabil alatt a szó fizikában használt jelentését értem, tehát azt, hogy nem "billen ki", vagyis fenntartható hosszú távon.
Az egyik a piramis alakú, a centralizált diktatúra. Ebben egy kézben van a hatalom, és mindenki más rabszolga. Mert félreértés ne essék, ezek a multimilliárdos bankárok ugyan sokkal jobb életszínvonalon élnek, mint te, de egyetlen önálló döntésük nincs. A piramis rendszerben mindenki eggyel feljebbről kapja az utasításokat. Kilépni nem lehet! Felfelé persze lehet lépkedni, ha elég ügyes és erkölcstelen vagy hozzá, de akkor is csak egy rabszolga maradsz, max neked is több rabszolgád lesz.
A másik alternatíva, a piramis struktúrával szemben, az a spektrum másik vége, azt úgy hívják, hogy Holografikus társadalom. Onnan kapta a nevét, hogy a hologramnak az az érdekes tulajdonsága van, hogy minden részletében benne van az egész. Minden kis szelet tartalmazza az egész képet.
A holografikus rendszerben nincsen központi hatalom, hanem az egészen kicsi közösségek is önellátóak, saját magukat fenntartják, és meghozzák a magukra vonatkozó döntéseket. Az összes kicsi rendszerben megvan minden tudás, ami a nagy rendszerben is megvan.

Namármost, a bankárdinasztiák az elsőt, a piramist szeretnék bebiztosítani az elkövetkezendő néhány ezer évre (magukkal a csúcsban, természetesen). Ezért "kompartmentalizálnak" mindent, ezért szervezik úgy, hogy ne lehessenek az emberek önfenntartóak, mindenben a piramistól kelljen függniük! A cél a kis közösségek teljes lebontása. Vallás, nemzet, család. Ezeknek mind mennie kell, ha azt akarják hogy a piramis stabillá váljon.
De talán egyetért velem az olvasó abban, hogy az emberiség szempontjából a második, a Holografikus, egy sokkal élhetőbb, sokkal kívánatosabb struktúra lenne! Aki még "ember", és nem lett már egy "gép", nem redukálták le egy fogaskerékké ebben az embertelen rendszerben, az biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban érzi magát az utóbbiban, mint az elsőben.

De hogy érik el, hogy ezt a nyilvánvaló két lehetőséget ne lássuk?
A nagy trükk az, hogy a szocializmus, a kapitalizmus, a fasizmus, szinte az összes "izmus", amiket belevésnek a tudatba, hogy ezek a lehetséges társadalmi formák, azok mind csak egy-egy megvalósítási formái ugyanannak a piramis struktúrának. A hatalmi struktúra ugyanaz, csak az ideológia különbözik, amivel meg van támogatva. Tényleges különbség közöttük nincsen!
És épp ez ennek a túlkomplikálásnak a célja. Azzal hogy felkínálnak neked egy tucat "alternatívát" ugyanarra, azt hiszed, vannak választási lehetőségeid, aztán pedig szépen rángatnak egyikből a másikba (pontosan tudják, hogy egyik se fog neked tetszeni, hisz mind egy és ugyanaz az embertelen struktúra), de miközben ráncigálnak ide-oda, végig a piramisban tartva, közben húzogathatják egyre szorosabbra és szorosabbra a piramis tartószerkezetét. Vizsgáld meg a mi kis "rendszerváltásunkat", mert talán az egyik legkiválóbb példája ennek, ahogy a valódi hatalom nem mozdul, csak még jobban centralizálódik, miközben alatta az ideológia lecserélődik...

A valódi alternatíva persze a holografikus rendszer lenne, de arról senki, még csak nem is ejt egyetlen szót sem. Tabu szó a médiában, mint az "államadósság vissza nem fizetése" vagy az, hogy "Rothschild" (épp most rúgtak ki egy népszerű amerikai műsorvezetőt, amiért kimondta élő adásban).

A holografikus rendszer sosincs az asztalon, mindig csak a különböző piramis struktúrákból lehet válogatni!
Pedig egészen addig, amíg nincs az asztalon, a beszélgetés szinte teljesen értelmetlen!
Valódi megoldást csak az jelenthet, ha a hatalom szétosztódik sok kézbe.
Hogy mi az, hogy hatalom? Hát például a pénznyomtatás joga, az egy hatalom. A saját kormányzat, az egy hatalom. Ugye nem mondok semmi újat! Ott van az 1848-as 12 pont, azt érdemes olvasgatni. Össze van ott szedve elég rendesen, hogy "mit kíván egy nemzet". Meg is tanulod a suliban, hogy milyen nagy emberek voltak a márciusi ifjak, meg minden. De arról senki nem beszél, hogy ebből a 12 pontból hány teljesül ma! Szerinted hány? Kicsit segítek: kerek szám... Nem, nem 10.

Nagyon fontos lenne, hogy ezt mindenki értse meg, mert aki enélkül megy ki az utcára, az csak felkínálja magát az általuk kínált "megoldásnak", ami soha nem javít, hanem garantáltan ront a helyzeten.

A valódi megoldás nagyon egyszerű lenne, saját pénz minden közösségnek, aki csak kéri. Ennyi! Ezzel az egyetlen "apró" változtatással, az összes probléma végérvényesen megszűnne!
Saját pénz alatt azt értem, hogy a kis közösség maga döntheti el, mennyit nyomtat ki belőle, és az ő saját munkája mögötte a fedezet! A kékfrankos ezeket nem tudja, tehát nem igazi "saját pénz".
De erről majd egy másik alkalommal...

másolat:
 

Enderson

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem sajnos úgy tűnik hogy, minden a hatalom terve szerint alakul, minden.
A szabadság, a remény csupán az önáltatás illúzióivá kezdenek degradálódni, vagy már nagyon régóta csak illúziók.
A technológiai fejlődés csak fokozza a manipulációt, centralizálja a hatalmat. Elég negatív jövőkép ami körvonalazódik mindezek tükrében.
Közeledik a nagy mágikus dátum is, December 21. Attól tartok, hogy aztán minden megy a régi kerékvágásba, egy kollektív csalódással egybekötve.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem sajnos úgy tűnik hogy, minden a hatalom terve szerint alakul, minden.
A szabadság, a remény csupán az önáltatás illúzióivá kezdenek degradálódni, vagy már nagyon régóta csak illúziók.
A technológiai fejlődés csak fokozza a manipulációt, centralizálja a hatalmat. Elég negatív jövőkép ami körvonalazódik mindezek tükrében.
Közeledik a nagy mágikus dátum is, December 21. Attól tartok, hogy aztán minden megy a régi kerékvágásba, egy kollektív csalódással egybekötve.
A hatalom Te vagy,változtasd meg a gondolataidat,és megváltozik a világ is körülötted.
Ne adj energiát annak,amit nem szeretnél sem gondolatban,sem szóban,sem cselekedetben.
Higgy magadban,és akkor a Teremtő is megsegit,valóra váltod/váltja álmodat!kiss
 

tsz

Állandó Tag
Állandó Tag
A hatalom Te vagy,
eddig jóóó, csak így tovább..
változtasd meg a gondolataidat,és megváltozik a világ is körülötted.
a francot változik, csak magadat csapod be... Attól, hogy egy mikrofont megberhelek, a felvett hang megvátozik ugyan (torz lesz), de attól még az eredeti ugyanazt a nótát fújja..
Ne adj energiát annak,amit nem szeretnél sem gondolatban,sem szóban,sem cselekedetben.
ha nincs "objectív világ", csak a szubjektív, a dolog tán még működhetne is... Ne nagyon éld ebbe bele magad, mert úgy jársz, mint a strucc, aki a homokba dugván fejét abban bízik, hogy az
éhes oroszlán ott előtte nem fog létezni, ha ő nem látja...

Higgy magadban,és akkor a Teremtő is megsegit,valóra váltod/váltja álmodat!kiss
jaaa, a tudatalatti hatalma... Valóban működhet, főleg saját személyedre korlátozottan, de a külvilágra kifejtett hatásának intenzitása nem biztos, hogy több, mint a TUDATOS cselekvésé --
ne tobd el a tudatos cselekvést -- mivel a Hatalom Te vagy. CSELEKVŐEN hass oda, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy Te
kívánod...


a teremtő is segíthet, de képzeld el, milyen komoly bajban lehet az öreg, ha egy adott szituációt 10, 100 esetleg 10 millió önmagában erősen hívő tudatalatti 10 millió-féle álma alapján kéne "kezelnie"...
bezony...

Amiről a rézfutrinka opuszában szó van, szóról-szóra igaz, -- ha valóban akarjuk, hogy a dolgok másképp menjenek, talán mégse az erős ima ill a magamba vetett erős hit a legcélravezetőbb módszer, hanem talán el kéne kezdeni a holisztikus társadalom építését.

Ez nem annyira befelé fordulással, ön-programozással, erős imával kivitelezhető, sokkal inkább a "kifelé nyitással", információcserével, kommunikációval...
Ha a rézfutrinka szituáció-analizisét milliók-milliárdok ismernék, ugyanannyi híve keletkezne az ötletnek és pillanatok alatt komoly "társadalmi nyomás" keletkezne a holisztikus közösségek létrehozására...

Mindezek mellet, amilyen apolitikus a mai világ embere és amilyen fásultan ballagnak
milliók a "vágóhíd" felé, némi "külső" segítség (jóindulatú fődönkívüliek, isten -- akárki...) jól jönne...
 

Enderson

Állandó Tag
Állandó Tag
bezony...

Amiről a rézfutrinka opuszában szó van, szóról-szóra igaz, -- ha valóban akarjuk, hogy a dolgok másképp menjenek, talán mégse az erős ima ill a magamba vetett erős hit a legcélravezetőbb módszer, hanem talán el kéne kezdeni a holisztikus társadalom építését.

Ez nem annyira befelé fordulással, ön-programozással, erős imával kivitelezhető, sokkal inkább a "kifelé nyitással", információcserével, kommunikációval...
Ha a rézfutrinka szituáció-analizisét milliók-milliárdok ismernék, ugyanannyi híve keletkezne az ötletnek és pillanatok alatt komoly "társadalmi nyomás" keletkezne a holisztikus közösségek létrehozására...

Mindezek mellet, amilyen apolitikus a mai világ embere és amilyen fásultan ballagnak
milliók a "vágóhíd" felé, némi "külső" segítség (jóindulatú fődönkívüliek, isten -- akárki...) jól jönne...

Igazi megoldást senki nem tud, még a saját életére vonatkoztatva sem, talán pont a kollektív egyébként irányított, és megállíthatatlan zombisodás eredményeképpen.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
quote_icon.png
Eredeti szerző evapatocs
A hatalom Te vagy,
eddig jóóó, csak így tovább..
változtasd meg a gondolataidat,és megváltozik a világ is körülötted.
a francot változik, csak magadat csapod be... Attól, hogy egy mikrofont megberhelek, a felvett hang megvátozik ugyan (torz lesz), de attól még az eredeti ugyanazt a nótát fújja..
Ne adj energiát annak,amit nem szeretnél sem gondolatban,sem szóban,sem cselekedetben.
ha nincs "objectív világ", csak a szubjektív, a dolog tán még működhetne is... Ne nagyon éld ebbe bele magad, mert úgy jársz, mint a strucc, aki a homokba dugván fejét abban bízik, hogy az
éhes oroszlán ott előtte nem fog létezni, ha ő nem látja...

Higgy magadban,és akkor a Teremtő is megsegit,valóra váltod/váltja álmodat!kiss
jaaa, a tudatalatti hatalma... Valóban működhet, főleg saját személyedre korlátozottan, de a külvilágra kifejtett hatásának intenzitása nem biztos, hogy több, mint a TUDATOS cselekvésé --
ne tobd el a tudatos cselekvést -- mivel a Hatalom Te vagy. CSELEKVŐEN hass oda, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy Te
kívánod...


a teremtő is segíthet, de képzeld el, milyen komoly bajban lehet az öreg, ha egy adott szituációt 10, 100 esetleg 10 millió önmagában erősen hívő tudatalatti 10 millió-féle álma alapján kéne "kezelnie"...

Kedves tsz!

A Világ olyan,amilyen Te,vagy mi vagyunk.Miért is? Erre nagyon egyszerű a válasz,mert ami benned van,azt vetited ki magadból.
Ha mondjuk irigy vagy,és önző,akkor nem sugározhatsz magadból (sem kivülről,sem belülről) szeretetet,és békét - ez teljesen természetes.
Ezért elsősorban önmagunkkal kell kezdeni a változást.De hogyan?Elsősorban önvizsgálattal,megfigyelni önmagunkat nem csak kivülről,hanem a bennünk zajló érzelmeket,gondolatokat,és felismerni,hogy pl:önző vagyok, irigy vagyok stb.Ekkor kerülsz a jelenlét állapotába,és ott eltűnik a harag,a gyűlölet.Ott csend van,békesség,és határtalan öröm. Nemsokára észre veszed a környezetedben a "változást",amit Te hoztál létre.:)

bezony...

Amiről a rézfutrinka opuszában szó van, szóról-szóra igaz, -- ha valóban akarjuk, hogy a dolgok másképp menjenek, talán mégse az erős ima ill a magamba vetett erős hit a legcélravezetőbb módszer, hanem talán el kéne kezdeni a holisztikus társadalom építését..
Igen,ezért fontos,hogy tedd rendbe bensődet,ismerd meg önmagad.Ha kész az alap,jöhet az épitkezés!
Vajon hogyan tudsz megérteni egy gyermeket? Ha megfigyeled őt mit hogyan tesz,és szeretettel fordulsz feléje.

Ez nem annyira befelé fordulással, ön-programozással, erős imával kivitelezhető, sokkal inkább a "kifelé nyitással", információcserével, kommunikációval...
A kifelé nyitást először a befelé fordulás előzze meg.

Mindezek mellet, amilyen apolitikus a mai világ embere és amilyen fásultan ballagnak
milliók a "vágóhíd" felé, némi "külső" segítség (jóindulatú fődönkívüliek, isten -- akárki...) jól jönne...
Nem kell senkire sem várni,hogy majd valaki megment minket,
mert először (ön)magunkat kell megmenteni!!;)
 

Rézfutrinka

Kitiltott (BANned)
Értem és figyelem a gyermeket ki AK47 éppen gyakorolja a szeretetét, erre én mit sem törődve oda megyek és, mit s kell tennem, ja sugároznom kell a szeretetemet felé, észre vette már célpontot váltott, de jó a hamis sütemény lesz dobos torta a tetején, és elhalkuló léptekkel visznek a sírhelyem felé.
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Igaz amiket Éva ír, viszont azt a változót, hogy karma, sokan kifelejtik a történetből.
Mert van akit folyamatosan "húz" a sors, s van akinek könnyebb. Bármit is tükröz magából, a kötelező karrma nem megkerülhető. Ebből következőleg a valóságunkat sem egyértelműen mi teremtjük...
Szabad akaratunk pedig arra vonatkozik, hogy ezen determinált helyzetekre(tapasztalkásokra), hogyan reagálunk, s létrehozunk-e még újabb "leckéket".

Ettől függetlenül, minden élethelyzetben, mindig, mindenkor az elfogadást, megbocsájtást ->(=) az, EGYséget, a Feltétlen Szeretetet kell gyakorlonunk.
Még akkor is, ha AK47-est fognak ránk.

Ha ezt megértettük, illetve gyakorlatba is ültettük, valószínű, hogy már nem kell ide visszatérnünk többet.:D
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Igaz amiket Éva ír, viszont azt a változót, hogy karma, sokan kifelejtik a történetből.
Mert van akit folyamatosan "húz" a sors, s van akinek könnyebb. Bármit is tükröz magából, a kötelező karrma nem megkerülhető. Ebből következőleg a valóságunkat sem egyértelműen mi teremtjük...
Szabad akaratunk pedig arra vonatkozik, hogy ezen determinált helyzetekre(tapasztalkásokra), hogyan reagálunk, s létrehozunk-e még újabb "leckéket".

Ettől függetlenül, minden élethelyzetben, mindig, mindenkor az elfogadást, megbocsájtást ->(=) az, EGYséget, a Feltétlen Szeretetet kell gyakorlonunk.
Még akkor is, ha AK47-est fognak ránk.

Ha ezt megértettük, illetve gyakorlatba is ültettük, valószínű, hogy már nem kell ide visszatérnünk többet.:D
Szia Szabolcs!:)
Igen,a karmát meg kell élni,de nem mindegy hogyan,mert ezzel teremtjük meg (a most-ban) a jövőt.
Ha engedjük a megélést,és nincs ellenállás,itélkezés,akkor bennem sem válthat ki negativ energiát.
Ha viszont van ellenállás,és düh,csak még többet teremtek vele.
A kollektiv tudattalanhoz kapcsolódva pedig (ami hasonló-hasonlót vonz) megjelenik a káosz...
Aztán lehet hibáztatni Istent,hogy miért van szörnyűség...pedig mi tettük azzá...amivé lett.;)
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Szabolcs!:)
Igen,a karmát meg kell élni,de nem mindegy hogyan,mert ezzel teremtjük meg (a most-ban) a jövőt.
Ha engedjük a megélést,és nincs ellenállás,itélkezés,akkor bennem sem válthat ki negativ energiát.
Ha viszont van ellenállás,és düh,csak még többet teremtek vele.
A kollektiv tudattalanhoz kapcsolódva pedig (ami hasonló-hasonlót vonz) megjelenik a káosz...
Aztán lehet hibáztatni Istent,hogy miért van szörnyűség...pedig mi tettük azzá...amivé lett.;)


Így van, Te teremted a jövőt, azzal, ahogy megéled a mostot. De ez így nem teljes! Pontosan ezért írtam.
Van kötelező karma, amit bizony nem "most" teremtesz. S a szabad akaratod abban merül ki, hogy hogyan reagálsz a tapasztalásra.
Ezzel megszakíthatod azt adott "kellemetlen" ciklust, de az egyéb karmáid alól nem mentesülsz. Akármilyen "jó" is Vagy.
Csak amikor "kifutott" az összes. Az viszont már nem ez a dimenzió.:)

Ez még a "nagy mestereknél" is tettenérhető. Nyilván nem volt kötelező karmájuk, de mégis tettek be maguknak leszületésük előtt, hogy izgalmas legyen a játék. :D
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudatos teremtőkké kell válnunk!
Én a saját példámat mondom most tömören:
Amióta nem irtam ide, sok dolog történt velem. Egyik dolog például az érettségi: akartam x pontot elérni, hogy felvételt nyerjek...elhittem, hogy siekrülni fog, nem érdekelt hogyan, mikor, csak hogy sikerül: irásbeli lehetett volna jobb is, de a szóbelik hibátlanok lettek csupán egy éjszakás tanulással (még magyarból és töriből is, amikből korábban majdnem buktam, -kb 20ból alig tudtam pár tételt: 5db körül-, kértem ISTENtől igy: -tételcímet nem neveztem meg szándékosan, mert nem tudtam, hogy mit tudok a legjobban- "kérlek ISTENEM, hogy abból feleljek, amit a legjobban tudok": ISTEN ismét segített. Amikor kérem segít, bár ritkán kérem (szerintem, de ezt Ő jobban tudja): csak a nagyobb dolgokban, mivel nem tartom magamat méltónak arra, hogy minden kis semmiségért igénybe vegyek külső segítséget)
Nem történik semmi sem véletlenül:
Azt hivom véletlennek, amikor meg sem próbáltam foglalkozni a témával, és megtörtént magától.
Önbizalmat szereztem, nem is kicsit: tegnap történt egy pofára esés velem (szerelmi élet terén); nem bánkódok: megtettem, amit lehetett, kihoztam a helyzetből mindent, és most várok: elhiszem, hogy rövid időn belül sikerülni fog, ami tegnap nem ment; és megváltozik még jobb irányba az életem.
Az lesz amit akarok, én irányitok: igy állok hozzá mindenhez most már; kudarc nem létezik, csak újabb kihívás...Igyekszem elkerülni a negativitást; vagyis tudatosan előre megfontoltan próbálok cselekedni: kizárva a bakikat, amelyeket a hátulütők miatt okoznék (pl önzőség): emiatt elhiszem; amit teszek NEM negativ dolog, vagyis bátran tehetem, mert pozitiv vagyok!
Pár motivációs, vonzás törvényes dolgot olvastam, ezek eredménye lett amit leírtam.

Most a frekvenciák érdekelnek (rezgésszintek):
Olvastam már pár cikket, de nem elég nekem. Fel tudna valaki világositani, hogy ugye vannak frekvenciák (7, 528, 639hz, stb.): és a fényre, hangokra is felelünk rezgésekkel: milyen optimáélis körülmények kellenek ez rezgésszint emeléshez? (pl fényviszonyok)
Mennyi időt kell milyen gyakran belefektetni ebbe, és hogyan érdemes kezdeni: kisebbektől a nagyobbak felé fokozatosan, vagy a nevezetes frekvenciákra ráállva, esetleg összevissza mindegy? Hogyan lehet felgyorsítani ezt, hogy maximális hatásfokkal működjön?
Továbbá ugye az agyhullámok ezekhez a magas frekvencia számokhoz képest elég alacsonyak, úgy vettem észre a cikkek alapján: alacsonyabb frekvenciára váltás a normál béta hullámokról (14-30hz) a jó dolog, és magasabbra lehetetlen kihozni, vagy ez csak az agyra vonatkozik? Én eléggé idegrendszer központú vagyok, szóval nélkülözhetetlennek tartom az agyat a fejlődésben... Az emlitett több száz herzes frekvenciákkal csak hangformátum hallgatás útján lehet stimulálni magunkat (vagy ugye még a réznek is van egy frekvenciája, csak nem tudom ezt sem, hogyan müködik)? A meditációt is hasznos dologként mutattá(to)k be; de ez sem magasabb agyhullámokkal müködik, hanem kb fele annyival, mint az éber állapotunk (béta).
Akkor hogyan fejlődjek tovább?
 

jasszemúj

Állandó Tag
Állandó Tag
Megfogalmaztad a kérést a tudatalattid szépen lassan az életedbe hozza mindezeket, vagy az a számítógépes szoftver aki felügyeli a gondolat mintáidat, hogy hasznos résztvevője legyél az ÉLET JÁTÉKNAK amiben közösen részt veszünk, még azt is előre megprogramozták ilyen kérdésekre kik és milyen választ fognak neked adni, hogy gikszer ne lehessen a játék élvezetében azoknak akik figyelik a rendszert. kiss
 

jasszemúj

Állandó Tag
Állandó Tag
Így van, Te teremted a jövőt, azzal, ahogy megéled a mostot. De ez így nem teljes! Pontosan ezért írtam.
Van kötelező karma, amit bizony nem "most" teremtesz. S a szabad akaratod abban merül ki, hogy hogyan reagálsz a tapasztalásra.
Ezzel megszakíthatod azt adott "kellemetlen" ciklust, de az egyéb karmáid alól nem mentesülsz. Akármilyen "jó" is Vagy.
Csak amikor "kifutott" az összes. Az viszont már nem ez a dimenzió.:)

Ez még a "nagy mestereknél" is tettenérhető. Nyilván nem volt kötelező karmájuk, de mégis tettek be maguknak leszületésük előtt, hogy izgalmas legyen a játék. :D

Nincs szabad akarat, már annyiszor mondtam lukasra beszélem a számat. Minden tapasztalásod előre megírt program szerint zajlik, ha ne talán elakarsz térni ettől nem engedi a program azt (saját tapasztalásból mondom)csak bizonyos idő eltolódása után engedte meg a program, vagyis felkészültek a program írok arra hogy miket kell megélnem a tapasztalási színjátékban, hogy teljesítőképes játékos legyek még. Magadban változol és ezt kivetíted a világra, de hisz akit te magadnak titulálsz olyan nem is létezik, hisz csapda effektusokban éled amit a sajátodénak tartasz, mert nézd meg az álmaidat megélsz bennük olyan álmokat amikben nem rólad szólnak a cselekmények vadidegen embereket látsz az álmaidban rendszeresen. Ha tudtok fekete-fehér lyukakat létre hozni és ezekben közlekedni általatok épített (gondolatban) szerkezetekben akkor elmondhatjátok a teremtésben valamiben nekünk is közünk van, de ha nem tudunk cselekvőlegesen esemény dolgokat létre hozni, itt minden JÁTÉK, vagy bármely a mai tudásunkra merőleges eszement dolgokat nem tud senki létre hozni ami a teremtő státusza volt, a teremtő is csak egy előre megírt program lehetősége az életünkben. Gyermek azért lő le mert neki valós játék amikor játszik az AK-47 játékával, mert erre trenírozta az agyát, ha közös az eseményhorizontunk soha nem érünk a valós eseményekben eredményeket el, mert a JÁTÉK nem ad erre lehetőségeket.
 
Oldal tetejére