Ki a kedvenc íród, költőd?

nocica

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem mindig éppen az a kedvencem akit olvasok... Most például Joe Abercrombie... De múlt héten Bridget Jones naplóját olvastam, az is nagyon jó volt....
 

bekuszuszka

Állandó Tag
Állandó Tag
Örök kedvencem Agatha Christie. Alapvetően nem vagyok krimi imádó, de a könyvei fantasztikusak. Aztán ott van J. K. Rowling, a Harry Potter szerintem az egyik legjobb könyvsorozat amit valaha olvastam. És persze ne feledkezzünk meg Ken Follett-ről sem, az ő könyvei is letehetetlenek.
 
Úgy döntöttem, hogy én is beszállok a sorba :)
Írók: J. K. Rowling, Laurell. K. Hamilton, Alyson Noel, Charlaine Harris, Stephanie Meyer, Nalini Singh, Paulo Coelho, Richelle Mead, Anne Rice, Vivyan Fable, Stephen King, Robin Cook
Magyarok: Márai Sándor, Pásztor S. András
Költők: Petőfi Sándor, Ady Endre, Vörösmarty Mihály, Kosztolányi Dezső.

És nem csak olvasni, hanem írni is szeretek. :) De csak most bontogatom a szárnyaim. :)
 

Babcica

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedvenceim: Terry Pratchett, Paulo Coelho, Joanne Harris, Laura John Rowland, Susanna McAffrey, Christopher Moore, Vavyen Fable, Vámos Miklós, Wayne Chapman, Raul Renier,
 

Krixti

Állandó Tag
Állandó Tag
Nora Roberts:Morrigan keresztje, Istenek tánca, A némaság völgye.Trilógia és nagyszerű!Kétszer is elolvastam őket!Azon kívúl a mostani favorit Harlan Coben és Jeff Abott.
 

Kocurkovo

Állandó Tag
Állandó Tag
Jurij Kazakov, Csingiz Ajtmatov, Sztrugackij fivérek, Mihail Solohov, Lázár Ervin, Ottlik Géza, Móricz Zsigmond, Attila József, Radnóti Miklós, Szabó Magda .... de még sok nevet tudnék írni :)
 

catinthehat

Állandó Tag
Állandó Tag
nemrégen Thomas Hardy néhány regényét olvastam el. ajánlom mindenkinek, akit érdekel az angol paraszti élet és a kevésbé módos városiak mindennapjai.
 

bordanonim

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is sok kedvencem van, de talán James Clavell-t tenném az első helyre
-A Sógun, Gajdzsin, Patkánykirály, A tajpan, A nemes ház, Forgószél

Amit feltétlenül ajánlok a humort kedvelőknek:
-Haklik Norbert: Big Székely Só c. könyve
-de persze az Indul a bakterház és Zádori Bence könyvei is fergetegesek

Költők: Arany János, Petőfi Sándor
 

sanci68

Új tag
Sziasztok most olvasom HENRY PERRUCHOT:VAN GOGH ÉLETE abszolút salagmentesen ír:razz: a szomorú festőzseni életéről!
 

sanci68

Új tag
SZÉP NAPOT!Most olvasom SAYLOR:RÓMA Nagyregényét fantasztikusan ír és hatalmas tudásanyagot halmozott föl e mű megirásához.
 

sanci68

Új tag
ROBERT MERLE A FRANCIA 16-17 SZÁZADRÓL ÍROTT KÖNYVEI KÖZŰL MÁR OLVASTAM JÓNÉHÁNYAT PL:A FRANCIA HISTÓRIA,JÓ VÁROSUNK PÁRIZS.A történeteken kivül a jellemrajzok is jól sikerültek MERLÉNÉL.ISTENI adomány hogy egy író ilyen sokáig alkothatott az irodalom számára!
 
Oldal tetejére