Csevegős -x szemezős - barátok sokszemközt

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Kutyuskánkat tegnap beoltattuk veszettség ellen, megkapta a csippet is.Ez cakli-pkali 7500ft volt.Nem tudom, ez mennyire reális.Előtte is kapott valamilyen oltást.Kutyát akarók erre számítsanak, minimum. Mennem kell, kicsikém újfent tánccal szerepel délelőtt.

napsugár7127
 

Csentecsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
A hájat lehet helyettesíteni vajjal, vagy margarinnal. Álítólag ugyanolyan finom de kevésbé macerás (a háj darálása miatt).
Én még nem próbáltam így, de az ötletet egy falusi néni adta, neki elhiszem, hogy jó lehet így is.
Ha vágyódásod van a hájas süti után, érdemes kipróbálni!
Csentecsa
 

emama63

Állandó Tag
Állandó Tag
Napsugár7127: az összeg reális: a chip beültetése maximalizálva lett, 3500,-Ft lehet max (a kötelező jelleg előtt állítólag több is lehetett), az oltás nálunk 5000, évente ismétlődő jelleggel. És drokkolok nektek, hogy kerüljön el mindenfajta kutyabetegség (és persze egyéb betegség is) benneteket, mert az húzós tud lenni: féléves kutyánk pont karácsonykor lett beteg, gyakorlatilag még egyszer kifizettük a kutya árát, de az élete volt a tét, mit tehettünk volna mást.
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

emama63: Köszönöm.Ahogy eddig hallottuk az infókat, nekünk is ez a véleményünk.A szomszédunk is utánunk hozta a foxi keverékét, tőlük is ennyit kért. Volt, aki messzebb vitte, ő többet fizetett.
Ma templomi kötelezettségünket teljesítettük a gyermek iskolájában. Bárhova megyek templomba, (nem túl sokszor járunk, úgy módjával)mindig kifogok egy olyan felnőttet, aki hangosabban, szebben akar énekelni a közelünkben a többinél.(Hangja bőven betölti a templomot.)Ma volt egy öregúr mellettünk, úgy énekelt, mint amikor valakinek végképp elmegy a hangja, és mindenáron megakarja mutatni, hogy ő aztán akkor is tud.Mondhatni, "suttogva kiabált"...A másiknak épp az ellenkezője.Hát ő is megakarta mutatni...Ezt se volt túl kellemes hallgatni mögöttünk....Teszem hozzá, én mindig a csendes kisebbséghez tartozok, templomi dolgokról nem igazán vagyok tájékozott.Sajna.
 

szentkiralyikata

Állandó Tag
Állandó Tag
Lányok!
Elképesztő,és zavarba ejtő dolog történt velem!
Tegnap annak rendje -módja szerint amikor befejeztem a hímzést mindent beletettem a kosaramba, tetejét lecsuktam.
Ma délután neki álltam varrni semmi különös nem tűnt fel mindaddig míg új színt nem akartam befűzni.Minden színt külön tűbe fűzök,így nem kell mindig cserélnem a pamutot.
Az összes tűm eltünt!!!
Összesen 30 db.Csak azok amikben még nem volt pamut.Nem borult ki,és nincs már csintalan kisgyerekem se aki így akarná a mamát lóvá tenni.
Csak ültem és nem hittem a szememnek.Többször kipakoltam és vissza.Nincs meg egy se.
Nem értem...nem értem.....nem értem.....
 

zzsuzsa

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Szerintetek mit lehet csinálni,ha fog a fonál?!
A Hello Kitty-s táskában az egyik rózsaszín.Névtelen orosz ,úgy örököltem.Tetszík,mert olyan valódi orosz jujjujj színe van.A fonalat nem lehet valahogy stabilizálni?Ecetes víz esetleg,vagy irattározzam?(kuka)
Valami ötletetek nincsen?
 

dormira

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Segítsetek!!!!! Volt fent valahol, sőt emlékeim szerint még le is töltöttem kicsi angyalka vagy kislány (?) mintát. 1 oldalon volt több kislány, kicsi , színes kontúros és mindenféle karácsonyi szituációban voltak, pl. ajándékot bontottak meg hasonlók. Természetesen nem találom az Istenért sem, és a tippelt kulcsszavakkal sem hozott ki semmit a kereső. A tervezőjére, vagy kiadójára tippem sincs :(
Nagyon megköszönném ha esetleg valaki ezek alapján tudna segíteni!!!

Dormira
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez szerintem valamelyik újság melléklete volt talán tavaly, ha ilyen pár öltéses angyalkaszerűségekre gondolsz,nekem legalábbis a leírásod alapján ez ugrott be. Mondjuk olyasminek, minta Cross Stitcher, és valami 50 fairies vagy 50 Christmas Fairies volt a címe. Ezzel nem mentél sokra, de töröm a buksim.
 

galano

Állandó Tag
Állandó Tag
mivel nem tudom, hogy a sok topik közül melyikben próbálkozzak, ezért itt teszem fel a kérdésemet: valaki nem tudná megmondani nekem, hogy a gobelines kész képeket hol lehetne megosztani veletek? a választ kérlek, privátban küldjétek, mert nem biztos, hogy ez a topik eszembe jut majd :/ nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! kiss
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére