Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Fiubacsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Jók Lee Child Jack Reacher krimijei. Legutóbb a Megérte meghalni-t olvastam.

Most azonban Jeffrey Archer Tucatnyi félrevezetés címü novelláskötetét olvasom.
 

vicomte

Állandó Tag
Állandó Tag
greg iles-fekete kereszt ,igazan jo konyv,csak ajanlani tudom mindazoknak aki szereti a kalandregenyeket es az izgalmakat. hasonlo konyveket keresek ,ha valaki segitene!...koszonom
 

MKittike

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Egymásba zárva című könyvet Vermes Évától. Magával ragadó a 2. világháború szocialimusában játszódó történet, egy görög művészbe szerelmes leányanyáról.

Ellőtte pedig Tolkien Hobbit-ját. Ami fordulatos, szórakoztató...már ha valaki szereti a fantasztikus lényeket. :)
 

lucienne123

Állandó Tag
Állandó Tag
Mark Lawrence-től a Tövisek hercegét. A főszereplő herceg akkora rohadék, hogy nagyobbat nem lehetett volna kitalálni. Az olvasó mégsem bírja megállni, hogy ne szurkoljon neki. Már várom a könyv folytatását.
 

Mandragoria

Állandó Tag
Állandó Tag
Legutóbb Daniel Keyes-től Az ötödik Sally-t olvastam. Nagyon dinamikus és izgalmas, egyszerűen letehetetlen, a kb. 360 oldalt alig 3 nap alatt olvastam ki, rengeteg új információt adott. Teljesen realisztikus, ugyanakkor szerintem némi fantázia is benne van (az elején az író ezt le is szögezi). Számomra nehéz elképzelni, hogy léteznek ennyire többszörösen hasadt személyiségek, ijesztő. Néha azonban voltak részek, amiken felnevettem, de sajnos ez töredék volt, nem erről szól a történet. Talonban van a szerzőtől a Virágot Algernonnak és tervezem, hogy a többi, magyarul megjelent regényét is elolvasom.

Jelenleg Julio Cortázartól olvasom a Sántaiskolát, immár másodszorra. Nehéz megérteni a sorokat, inkább "csak" hangulatot adnak, de azt nagyon. Sok inspiráló és elmélkedő részt tartalmaz. Már az első olvasás után kedvencemnek mondtam! Ajánlom mindenkinek, aki vevő a kicsit elvontabb szövegekre.
 

egnecs

Állandó Tag
Állandó Tag
Cassandra Claretől mindegyik könyvet ajánlanám. Nekem a Pokoli Szerkezet sorozata tetszik nagyon. Fantasy, nem igazán véres, egy kicsit drámai. A viktorianus Londonban játszódik.
 

lotuska

Állandó Tag
Állandó Tag
Merle - Üvegfal mögött. Érdekes összevetni az 50 évvel ezelőtti francia állapotot azzal, ami ma történik a magyar egyetemeken...
 

nechrac

Állandó Tag
Állandó Tag
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók
Bevallom nem vagyok úgy oda a szerelmi történetekért, de néhány esetben kivételt tettem, mint ennél is. Ami a legjobban tetszett benne az az írónő humora volt.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére