Fogyizzunk együtt, biztassuk egymást, így sikerülni fog, én tudom. ‎II

AndiC

Kormányos
Kormányos
a 18 az tényleg több a kelleténél, ezt jövő nyárig símán leadhatod, nem hamarabb, mert vissza fogod hízni. jó a citromos víz, próbáld meg a kiskanálnyi fahéjport is, esetleg teának, csökkenti az étvágyat (a nassolási és édesség utáni vágyat, zsírégető, fokozza a vérkeringést, csökkenti a vér koleszterinszintjét és a vércukorszintet, ezáltal elűzve a farkaséhséget).
 

RixavanDerMaat

Állandó Tag
Állandó Tag
Na igen, a szteroidok muveltek velem, nyugi nem valtottam szakmat, es nem testepitonek keszulok. :p
Sajnos az elmult idoszakban olyan gyogyszereket alkalmaztam hosszabb ideig, amik a szteroidokat nyomtak.
De legalabb megvolt az ertelme. A fogyas pedig ugyis menni fog, ha a szteroidok kiurulnek.
Addig is, eljen a nyers karalabe, ami ejjel nappal zabalhato, eheto es ihato is.
 

Ailuj

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én pár éve 25 kilót fogytam kb. 5 hónap alatt. Egyáltalán nem volt megerőltető, nem éheztem, nem szenvedtem közben. Azóta tartom a súlyom, szintén megerőltetés, nagy önuralom nélkül. Ha érdekel valakit, szívesen leírom, hogy mi volt a módszer. Kell egy kis odafigyelés, de nem drága és semmilyen különleges kellék nem kell hozzá.
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
Sziasztok! Én pár éve 25 kilót fogytam kb. 5 hónap alatt. Egyáltalán nem volt megerőltető, nem éheztem, nem szenvedtem közben. Azóta tartom a súlyom, szintén megerőltetés, nagy önuralom nélkül. Ha érdekel valakit, szívesen leírom, hogy mi volt a módszer. Kell egy kis odafigyelés, de nem drága és semmilyen különleges kellék nem kell hozzá.

gratulálok Ailuj, szerintem mindenkit érdekel, aki benéz ide, a fogyási-módszered, úgyhogy légyszíves írd le :p
 

Ailuj

Állandó Tag
Állandó Tag
na, szóval: sokat olvastam a témáról, és nekem az derült ki, hogy bárki bármit is mond, a legfontosabb, hogy az ember kevesebb kalóriát vigyen be (vagyis egyen meg), mint amennyit elhasznál a szervezete egy nap alatt. akkor fogyni fog, különben meg nem, ilyen egyszerű. viszont túl keveset sem szabad, mert akkor még jobban lelassul az anyagcsere. az interneten van egy csomó honlap, amin kalkulátorral ki lehet számolni, hogy kinek mennyi kalóriára van szüksége életkortól, magasságtól, nemtől és súlytól függően. azt hiszem, linket nem lehet ide berakni, de tudok oldalt ajánlani.

az én szervezetem olyan, hogy aránytalanul kevés kalória kell neki, ezért olyan étrendet kellett összeállítanom, amivel nagyon ügyesen elkerülöm a éhséget. még egy kicsit utánaolvastam, és az derült ki számomra, hogy az éhséget több dolog is okozza, és mindegyikre oda kell figyelni, ha nem akarok folyton éhes lenni:

1. az étel térfogata. tehát egyszerűen nem lehet jóllakni mondjuk egy marék mogyoróval, még ha rengeteg kalória is van benne. olyan ételeket kell enni, amik "nagy helyet foglalnak el", de nincs bennük arányosan olyan sok kalória. ilyen pl. a legtöbb zöldség, a sovány hús.

2. az étel cukortartalma. ha túl sok vagy gyorsan felszívódó cukor van egy ételben, akkor az arra érzékeny ember (és a legtöbben, akik súlyfelesleggel küzdenek, ilyenek) az evés után 2-3 órával farkaséhes lesz, mert leesik a vércukor szintje. ennek az éhségnek nem lehet ellenállni. tehát nem szabad ilyen ételeket (pl. fehér kenyeret, fehér rizst, cukros, lisztes édességet stb.) enni, és még lassan felszívódó szénhidrátból (pl. barnarizs, tészta, barnakenyér) sem szabad egyszerre sokat enni. ha már mindenképpen ilyesmit eszünk, akkor valami fehérje és zsír tartalmú ételt is célszerű enni hozzá (pl. tojást, húst), hogy minél lassabban szívódjon fel.

3. az egyoldalú táplálkozás. ha az ember megvon magától fontos tápanyagokat, akkor a szervezet éhséggel reagál. ezért nem jók az olyan diéták, amik egy-egy ételfaját (pl. szénhidrátokat) teljesen kitiltanak. mindenből enni kell, csak megfelelő arányban.

4. túl hosszú kihagyás két étkezés között. 3-4 óránként enni kell, mert különben leesik a legtöbb ember vércukorszintje.

kicsit hosszan írtam, mindjárt összefoglalom gyakorlatiasabban! bocs!
 

marcsuka77

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon érdekes amit itt olvastam ki fogom probálni. Nekem is van kb 10 kg plusszom. Azt hallotam, hogy 5 után már nem célszerű vacsizni.Kiprobálom a kettő egyűtt.
 

dragonlance

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem 6 hónap alatt 10 kg ment le. Hetente kétszer járok (este) fit ball tornára és este 6 órakor vacsizok, utána már csak vizet iszok. Még 10 kg-tól szeretnék megszabadulni, ha ilyen ütemben haladok, nyárra meglesz!!!
 

bertoldka

Állandó Tag
Állandó Tag
SZiasztok!

Ez így van, a mértékkel a lényeg. Láttam egy műsort, amiben szó volt arról, hogy 25 éves kora után, ha ugyan annyit eszik valaki, akkor évente 0,5 kilót hízik, mert lassul az anyagcsere.

Diateikusok is azt mondják, hogy magában a fogyókúra, diéta nem ér semmit mozogni is kell hozzá.

Üdv,
B
 

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Kövér, beteg és majdnem halott (magyar felirattal)

Sziasztok, talán érdekelni fog Titeket...
Nem fogyás, egészség... a fogyás "csak" mellékhatás.

Csatolás megtekintése 1000640

Adott egy ausztrál fazon Joe, aki jelentős túlsúllyal és súlyos autoimmun betegséggel rendelkezik. Mivel sem az orvosok, sem a hagyományos gyógyszerek nem képesek hosszútávon megoldást kínálni számára John utolsó reménye abban az ideológiában rejlik, hogy a teste képes az öngyógyításra. A gyorséttermi ételeket maga mögött hagyva útra kel egy gyümölcspréssel és elhatározza, hogy csak és kizárólag gyümölcsök és zöldségek levét fogja inni 60 napig.
A közel 5000 km-es úton, mely keresztülviszi az amerikai egyesült államokon, egy cél lebeg a szeme előtt: elérni, hogy gyógyszerektől mentes, kiegyensúlyozott életet élhessen.
Miközben útja során Joe több, mint 500 amerikaival beszélgetett táplálkozásról, egészségről, egy arizóniai kamionparkolóban találkozott Phil-lel, aki ugyanabban a betegségben szenvedett, mint ő és hasonlóan rossz állapotban volt. Phil extrém túlsúlyt cipelt magán és szinte csak egy sajtburger választotta el a szívrohamtól. Miután Joe megosztotta vele az útja során tapasztalt egészségi javulást, és felajánlja segítségét Phil is elindul az egészség felé vezető úton, sőt kamionos múltját maga mögött hagyva az egészséges életnek és annak közvetítésének szenteli az életét.

Itt lehet online megnézni
 

kayaksurf

Állandó Tag
Állandó Tag
Én most olvastam a M.Health-et és abban az írják hogy az American Journal of Clinical Nutrition szerint ha legalább 4 kávét iszol meg naponta,akkor 23%-al csökken az esély a 2-es típusú cukorbetegség kialakulására.
 

cmjcmj

Állandó Tag
Állandó Tag
Én úgy gondolom, hogy bárki képes lefogyni, de ehhez tényleges akarat erő szükséges, legalábbis szerintem.
 

Csvir

Állandó Tag
Állandó Tag
TÖLTÖTT SÜLT KRUMPLI
<O:p</O:p
<O:p</O:pKözepes krumplikat, lehetőleg egyforma méretűeket megmossuk, kefével lesikáljuk. Ezután minden krumpli szemeket bevagdosunk keresztbe kb ž-ed részig 2-<st1:metricconverter w:st="on" ProductID="3 mm">3 mm</st1:metricconverter> vastag szeletekre, de úgy, hogy a krumpli alja egyben maradjon. A krumpli szemeket sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. Egy ecset segítségével minden burgonyaszemet jól bekenünk sós étolajjal úgy, hogy az olaj a vágásba is befolyjon. A krumplik tetején is megsózzuk. A tepsit 200 fokos sütőbe rakjuk és a krumplikat puhára sütjük. A sütési idő kb 35-40 perc.
A sütés vége felé a krumplik vágásaiba vékony sajtszeleteket, hagymakarikákat, szalonna- és sonkaszeleteket, kolbászkarikákat rakunk. A megtöltött krumplikat még tíz percre visszatoljuk a sütőbe. Az így elkészített burgonya belül puha, kívül ropogós lesz.

Csatolás megtekintése 1017578<V:p</V:p
<O:p</O:p<O:p</O:p<V:p</V:p
 

Bors Máté

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudtam eddig még sohasem diétával tartósan lefogyni. Lehet, hogy nem csináltam elég ideig. Tojáskúra, zöldségleves kúra, ilyesmi. Volt, hogy a feleségemmel együtt csináltuk, úgy könnyebb. De mindig visszajött, amit leadtam. Nálam az működik, ha nem eszek csak normális adagot, reggelire és vacsorára gyümölcsöt, reggelire valami péksüteményt, szendvicset is, normál ebéd, vacsora csak gyümölcs, vagy savanyúság, vagy nyers zöldség, 6 után semmi. És heti kétszer 1 óra úszás. 4 hónap alatt apránként 13 kilót fogytam, 103-ról 90-re. Látványos. :) De mindenkinek máshogy működik a szervezete szerintem, csak egy példaként írtam le. Meg kell keresni ami működik és lelkileg nem megterhelő.
 
Oldal tetejére