Cikk: 18 apró fogás, 145 ezer forint

zelinum

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudom nagyon proli vagyok, de én ezeket a dolgokat flancolásnak tartom, és ha hirtelen hihetetlen sok pénzem lenne se mennék ilyen helyekre.
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is túlzásnak tartom, egy félmaréknyi macskakajáért annyi pénzt kiadni, amiből egy etióp család egy évig élne.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
....és vacsi után elmentek egy kínai gyors-kajáldába jóllakni... Jut eszembe erről: a sushi is túl van sztárolva, egy vagyont kérnek egy kanál rizsért és egy falat nyers halért...
 

egyúrazűrből

Állandó Tag
Állandó Tag
jól él a világ 1 rétege. Ez úgy luxus mint butaság.
egy rétegnek annyi a pénze, hogy már nem tud mit kezdeni vele, illetve saját magával.
Naná hogy lecsapnak rájuk
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Némelyik ásványvízből (pl. Ev....n) annyiba kerül három deci, mint csapvízből egy fél köbméter. Ráadásul a csapvízben nincs nitrát, mint az E-----ban (ami szennyvíz...)
Vannak ásványvíz sznobok is, megérdemlik.
 

echo

Állandó Tag
Állandó Tag
Hol élnek ezek?? a sznobizmus csúcsa.szakács lévén merem állítani hogy az ilyen jellegű csúcséttermek csupán a a reklámnak köszönhetik létüket!angol -orosz konyha? esetleg japán?? nemá!! az olasz .magyar,kinai ,esetleg francia talán spanyol ami elfogadható minden kategóriában!de a többi?a sznobizmus teteje.ha finomat akar enni valaki és nem akar üres gyomorral távozni akkor messze kerülje el az ilyen éttermeket ha jót,jó helyen akarunk enni akkor pici családi éttermeket kell választani.lehet az bármilyen nép konyhája és nem sztárséfnek nevezett celebek főztje!!!
 

Pálfi.Marcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mint mindenben itt is vannak legek, de nem biztos, ízlene, akár milyen különlegesség.. és evvel nem a dolgozókat szeretném bántani..biztos kiváló szakemberek.De tényleg elképesztőek az árak..Ki teheti tegye, s egye! Én mint gyakorló háziasszony nyitott vagyok az új dolgokra is... biztos, hogy megkóstolnám én is szívesen, csak szívességből...;)
 

mrjones

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát, én elhiszem, hogy egy ilyen helyen enni élmény, de szerintem az étkezés nem összevissza csipegetésből áll. Nekem bőven elég a három fogás (leves+főfogás+süti), de az ne csak minőségileg, hanem mennyiségileg is ott legyen! Ezek nem fogások, hanem falatok. Nem kétlem, hogy főzni tudnak, de megetetni (jóllakatni) a vendéget egész biztosan nem. Márpedig egy étterem szerintem azért van.

(Mindazonáltal... ha úgy volna pénzem, ahogy nincs, biztosan kipróbálnám. Egyszer.) ;)
 

judkov

Új tag
Egyszer azért én is szeretném kipróbálni valamelyik menut. Bár erre kicsi az esély ilyen árak mellett, de míg élek, remélek :D
 
Oldal tetejére