Kedvenc filmem

Sakkozzunk:)

Állandó Tag
Állandó Tag
A bajnok
(Searching for Bobby Fischer)

Főhősünk rájön, hogy kisfiának zseniális érzéke van a sakkhoz. Különböző versenyekre nevezi be, nem törődve azzal, hogy jót tesz-e ezzel a gyerek szellemi fejlődésének és a sakk iránt érzett őszinte játékszenvedélyének.


szép film nagyon
 

seriland

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagy kedvenc Kevin Spacey-vel!:p
Az Amerikai szépség (American Beauty) 1999-es amerikai film. Sam Mendes brit színházrendező első nagyjátékfilmje. A film 5 Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb film díját is.

Nagy kedvenc Kevin Spacey-vel!;)
Az Amerikai szépség (American Beauty) 1999-es amerikai film. Sam Mendes brit színházrendező első nagyjátékfilmje. A film 5 Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb film díját is.

Egy igazi filmcsemege:-D
Az Ádám almái (eredeti cím: Adams ćbler) 2006-ban bemutatott dánnémet filmdráma.

Ha nevetni akarsz:p
A Nekem 8 (Nothing to Lose) egy 1997-es amerikai vígjáték Tim Robbins, Martin Lawrence, Kelly Preston és Giancarlo Esposito főszereplésével. A film 1997 nyarának egyik legnagyobb sikere volt.

Izgalmas európai sorozat!:confused:
A Wallander Henning Mankell svéd író, Kurt Wallendrerről szóló detektívtörténetein alapuló brit televíziós sorozat.

Izgalmas thriller sorozat...:eek:
A Gyilkos elmék (Criminal Minds) egy amerikaikanadai bűnügyi tévéfilmsorozat, ami a CBS csatornán debütált 2005. szeptember 22-én. Az FBI Virginia államban lévő, quanticói központú Viselkedéskutató Egységének kalandjait követi nyomon.

:cool:
Nagyon szeretem
Az Éjfélkor Párizsban (eredeti cím: Midnight in Paris) 2011-ben bemutatott romantikus filmvígjáték. Rendező és forgatókönyvíró Woody Allen, a filmet első ízben a 2011-es cannes-i filmfesztivál megnyitóján játszották.

Igazi keser-édes :(:)
Az Életrevalók (eredeti cím: Intouchables) 2011-ben bemutatott francia vígjáték, dráma.

A film valóságos történeten alapul, amit a rendezők egy 2004-es dokumentumfilmben láttak.[SUP][2][/SUP]
Mindössze kilenc héttel a franciaországi bemutató után a második legsikeresebb filmmé vált a nézőszám tekintetében a 2008-as Isten hozott az Isten háta mögött után.[SUP][3][/SUP]

A HÍD (Bron/Broen, 2011) egy skandináv, drámai elemekkel tűzdelt krimisorozat a Dán Rádió és a Svéd Televízió közös gyártásában. A történetben egy rendőrségi nyomozást követhetünk végig, ami egy, a Svédországot Dániával összekötő hídon talált holttesttel kezdődik.

A Borgiák egy történelmi alapokra épülő televíziós sorozat, melyet Neil Jordan készített. Középpontjában a spanyol eredetű Borgia család és VI. Sándor pápa (Rodrigo Borgia) uralma áll a XV. századi Itáliában.
Jeremy Irons-szal!:)

:)A Róma (eredeti cím: Rome) egy amerikai-brit-olasz történelmi dráma sorozat az HBO, a BBC és a RAI közös produkciójában.

A Közönséges bűnözők (The Usual Suspects) egy 1995-ben bemutatott amerikai bűnügyi film Bryan Singer rendezésében. A filmet a Sundance-i filmfesztiválon mutatták be 1995. januárjában. A film Oscar-díjas forgatókönyvét Christopher McQuarrie írta. A filmben nyújtott alakításáért Kevin Spacey Oscar-díjat nyert.:p

:pA remény rabjai (1994)
"The Shawshank Redemption" (original title)







A bárányok hallgatnak (1991)
"The Silence of the Lambs" (original title)



<tbody>
</tbody>




<tbody>
</tbody>

:p


A tégla
"The Departed" (original title)


<time itemprop="duration" datetime="PT151M"> 151 min </time>
8,5



An undercover state cop who infiltrated a Mafia clan and a mole in the police force working for the same mob race to track down and identify each other before being exposed to the enemy, after both sides realize their outfit has a rat.

<tbody>
</tbody>

:p Szigorúan bizalmas
"L.A. Confidential" (original title)


<time itemprop="duration" datetime="PT138M"> 138 min </time>

As corruption grows in 1950s LA, three policemen - the straight-laced, the brutal, and the sleazy - investigate a series of murders with their own brand of justice.

<tbody>
</tbody>

:)


Becstelen brigantyk
"Inglourious Basterds" (original title)



<tbody>
</tbody>




Viharsziget
"Shutter Island" (original title)



<tbody>
</tbody>
 

zotyp

Új tag
Régi film, de én csak most jutottam el oda, hogy megnézem: 12 dühös ember. jó példa, hogy nem kell hihetetlen történet és látványvilág ahhoz, hogy nagy hatása legyen egy filmnek.

már régóta üldözöm, de még nem sikerült megnézem, meg egy ideje el is feledkezetm róla, de jó, hogy említetted, most majd megint ráállok a témára
 

Woyzeck

Új tag
Magyar filmek közül a Megáll az idő, A nyomozó és a Ripacsok, illetve az Aglaja a kedvencek. Érdemes megnézni magyar rövidfilmeket is, azok között is találhatóak nagyon jók (pl. Felnőttfilm vagy a Nekem lőttek).
Külföldi filmek közül Karácsonyi lidércnyomás, Zuhanás, Shame, Drive, az összes film Stanley Kubricktól, Holdfény királyság, A nagy zabálás, A sötét lovag, Kék bársony azok amik közel állnak hozzám.
 

bobbi64

Állandó Tag
Állandó Tag
Óriási kedvencem vígjáték fronton Peter Sellers főszereplésével az Estély habfürdővel (Party) c. film! Sírvaröhögtem. Hasonló a Woody Allen féle "Fogd a pénzt és fuss", és a "Meghívás egy gyilkos vacsorára" krimiparódia is.
Komoly filmek terén a "Band of Brothers" sorozat az örök kedvenc, a "Yakuzák" c. film (ennek leszármazottja a "Blackrain") a "16. utca" (Bruce Willis-től), a Hét szamuráj-Hét mesterlövész duó. Ja, meg az új Sherlock Holmes filmek is.
Kedvenc sorozatom még a Castle, az Arrow, meg az a Cumerbatch féle Sherlock.
Vallási témájú filmek terén a BEN HUR, A végtelen hit, Courageous, Fireproof c. filmek is nagyon tetszenek.
 

*Rya*

Állandó Tag
Állandó Tag
Már egy jóideje a legnagyobb kedvencem az "Életrevalók" c. film. Egy, a társadalom által kirekesztett fiú és egy nyaktól lefelé lebénult férfi barátságának története, ám sokkal többről szól ez a film: újrakezdésről, és arról, hogy mindig minden helyzetből van kiút. Egész egyszerűen tökéletes alkotás, humoros és komoly is egyben. Ezt mindenkinek látnia kéne.
 

annak

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én egyik kedvenc filmem az A legszebb ajándék - volt, amíg meg tudtam nézni, de most sajnos már a Youtube-ról is letörölték. :(((
A MAcskajaj se kutya.... :D
 

mannasimon

Állandó Tag
Állandó Tag
az en nagy kedvencem:

Forrest Gump
amerikai filmszatíra (1994)

A mama azt mondta, hogy minden nap történnek csodák, nem mindenki hiszi el, de történnek, az biztos.
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Kedves Tagjaink!

Határtalan lelkesedésünk kapcsán a CanadaHun vezetőse elhatározta, hogy benevez az év honlapja versenybe.
Amennyiben osztjátok a lelkesedésünket (és reméljük osztjátok) - kérjük, hogy támogassatok minket a versenyben.
Szavazni a szervezők facebook oldalán keresztül tudtok, ahová a legegyszerűbben a Szavazok gombra kattintva lehet eljutni. Ott csak követni kell az utasításokat.
Támogató szavazataitokat előre is köszönjük.
 

Claire 959

Állandó Tag Silver tag
Állandó Tag
Ma néztem meg a Fifti-fifti --50/50 c. filmet. Sírtam is , nevettem is rajta. Átéreztem a filmet.
fifti3.jpg

Saját tapasztalatok ihlették a Fifti-fifti című alkotást, mely különleges történet a barátságról, a szerelemről, a túlélésről és a szokatlan szituációk szülte humorról. A sztori a forgatókönyvíró Will Reiser saját rák elleni küzdelmének történetéből táplálkozik, és arra emlékeztet minket, hogy a barátság és a szeretet, mindegy mennyire bizarr is a helyzet, a legnagyszerűbb gyógyír.
 

tecnosbeka

Új tag
A heten 2 (nekem)uj Magyarfilmet lattam az "UVEGTIGRIS" c filmet es a "VALAMI AMERIKA"cimu alkotasokat mind kettot csak ajanlani tudom,De csak ha meg van valakinek humorerzeke. :hivatalos
Én IMÁDOm mindkettőt, ezek mellé ami még magyar ajánlani tudom az Indul a Bakterház-at :) plusz a Macskajat ami nem magyar de garantáltan lehet rajta röhögni, ha valaki eltud nézni néhány káromkodás melett :D
 
Oldal tetejére