Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo Nesbo: Csótányok
Uh, mestermunka. Olvastam a szerző minden magyarul eddig megjelent könyvét, folyamatosan hozza ugyanazt a magas színvonalat.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Helena Silence: Enigma
Hagyott bennem hiányérzetet a könyv bőven. Zavart a túl tökéletes, idillikus környezet, hogy nincs egy igazi, nagy főgonosz, aki ellen küzdeni kellene, meg hogy minden túl kiszámítható. Nekem kevés volt.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Camilla Lackberg: A kőfejtő
Skandináv krimi, annak is a csúcsa. Imádtam minden egyes sorát, nagyon nehezen tettem félre még rövid időre is.
 

nanan

Állandó Tag
Állandó Tag
Rachel Vincent: Falka
A sorozat 3. része, de nekem akár már most jöhetne is a 4. Tetszik a világ, amit az írónő megálmodott, a szereplők egyéniségek, azonosulni mondjuk nem tudtam egyikükkel sem, de van akit utálok és van akit kedvelek. Izgalmakban sem volt hiány, szörnyülködés és szomorúság is megvolt, a könyv jó.
Ezzel a könyvvel végeztem tegnap, teljesen egyet értek a véleményeddel. :)
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Mary Janice Davidson: Egy haláli szingli meséi
A könyv nagyon jól indult, lendületesen és rengeteg humorral. Sajnos ebből csak a humor maradt meg későbbre és a könyv kifulladt. Kár. Nem derül ki, hogy Betsy mitől más, mint a többi vámpír, a főgonosz csak zárójelben szerepel és túl könnyű legyőzni, szóval volt hiányérzetem bőven.
 

szinti2

Állandó Tag
Állandó Tag
Most fejeztem be Kresley Cole Maccarrick fivérek trilógiáját, és elképesztően tetszett mindhárom rész, csak ajánlani tudom mindenkinek.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Richard Castle: Meztelen hőség
Nem olvastam el az első kötetet, a Hőhullámot, mert mind ezidáig nem is tudtam róla.
Azért vágtam bele ebbe a könyvbe, mert láttam pár részt a Castle című tévésorozatból, és gondoltam kiolvasom A könyvet, ami nem A könyv, hanem csak az EGYIK könyv :).
Olvasmányos, humoros volt, tele akció jelenetekkel. Tetszett a könyv. Ami hiányzott számomra, az a gyomorszorító érzés, amit elvárok egy krimitől, és amit nem ért el a könyv nálam...talán azért, mert valamilyen oknál fogva, számomra a kezdetektől fogva nyilvánvaló volt a happy end.
Mindent összevetve, nem tartom időpocsékolásnak a rá fordított időt, de nem fogott meg annyira, hogy elolvassam az első kötetet, és vagy a többit.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
On Sai: Calderon, avagy hullajelölt kerestetik
Sci-fi, egy magyar írónő tollából. Nagyon jó volt, izgalmas, újszerű, humoros. Bármikor szívesen olvasnám tovább, gondolom, van második rész.
 

Szilvincs

Állandó Tag
Állandó Tag
Clive Barker: Korbács
Mese, fantasy,horror. Én imádtam, egy fantasztikus utazás volt olvasni. Tipikusan az a könyv, amit jó a könyvespolcomon tudni.
 

ebihall

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezúton szeretném megköszönni az E-book VII. 2013. #779-es hozzászólásban feltöltött
Sheila Hocken: Emma meg én
c. könyvet.
Nem nyitottam meg, nem tudom, milyen minőség, de nekem megvan papír könyvben. Szerintem nem túl ismert könyv, pedig jó lenne, ha mindenki elolvasná egyszer. Nekem egy megvakult ismerősöm ajánlotta. Az írója egy gyengén látóként született és kamaszkorában végképp megvakult angol nő, de mivel az egész családja gyengénlátó, így nem élte ezt meg igazi tragédiaként. Szerencsére. Ez egy nagyszerű, olvasmányos és szórakoztató könyv, amit akár egy délután is ki lehet olvasni. Egyszerű nyelvezetű, de nem primitív, több vicces, életszerű anekdotával. El lehet tanulni belőle pár hasznos "vak trükköt" (hogy hogy találod meg könnyen a kilincset vakon, vagy hogy teszed be a kulcsot könnyen a zárba). Ajánlom mindenkinek már tizenéves kortól, aki szívesen olvas olyan könyvet, ami vámpírok és angyalok nélkül is szórakoztató, és életszerű.
Megyek és elolvasom - újra :)
Köszönöm még egyszer!
 

*Rya*

Állandó Tag
Állandó Tag
Legutóbb Agatha Christie: Tíz kicsi néger c. könyvét olvastam. Krimirajongóknak, vagy azoknak, akik szeretnének ismerkedni ezzel a műfajjal, kötelező darab! :) Én imádtam, végletekig izgalmas.
Biztosan sokan ismerik, de azoknak, akik nem: 10 ember érkezik egy isten háta mögötti kis szigetre. Pontosan nem tudják, hogy ki a vendéglátójuk, és a szigetre érkezésükkor sincs jelen az illető, viszont már az első éjszaka egy titokzatos gramofon sorolni kezdi az összegyűltek által elkövetett gyilkosságokat vagy bűnrészességüket. A vendégek szép lassan az őrület határára sodródnak, közülük valaki pedig tizedelni kezdi a vendégsereget...
Most pedig Delphine de Vigan: No és én c. könyve van terítéken. Eddig ez is nagyon érdekes, de azért várjuk ki a végét. :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére