Kulonleges nick nevek

katusz2

Állandó Tag
Állandó Tag
Kata kislányom egyik beceneve a Katusz - aki csak néha kaktusz. Mivel volt már valakinek ilyen neve ezért én csak második lehettem.:)
 

ganoca

Aktív tag
Az én nick nevem a családnevem és a keresztnevem kezdőbetűi, ami az iskolai belépési kódom.A végét magamtól adtam hozzá,eredetileg gano, de szerintem a ganoca vicces, olyan mint a galóca. :)
 

tzérnabölény

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én nicknevem kedves feleségemnek köszönhető! Frankfurtból utaztunk Kubába egy 767/300-as(közismerten "szardínia" telítettségű)gépen nyolcfős baráti társasággal.Nagyon mozgékony típusú, magas és vékony vagyok, a gépen nem bírtam egyhelyben ülni, sétálgattam, izegtem,mozogtam a totálisan teli gépen és mérgelődtem, hogy lehet ilyen turistakonzerv gépen 11órát repülni szinte mozdulatlanul ülve térdemmel a számban. A feleségem társaim nagy derülésére elnevezett először "ropibölény"-nek, de ez nem tetszett nekem, így átkeresztelt a kicsit régies hangzású "tzérnabölény"-nek! Már hozzászoktam, bár egy kicsit néha idegenül hangzik.
 

silwershadow

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos, én nagyon sok sci-fit olvastam anno ,( ma is , de csak sutyiban ) és ennek kapcsán választottam a silwershadow , azaz ezüstárnyék nevet ! Emlék , kötödés , nosztalgia !!
 

sanc62

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én nevem, halál egyszerű, de van hozzá egy történetem is.
A fodrász "pót-apám" és jó barátom adta nekem a Sanc nevet, ami a Sándorból, elég egyszerű és logikus rövidítés.
Németországban dolgozott sokáig, mint nyomdász, de amikor a lányai megszülettek, hazajöttek Magyarországra.
Ez csak azért érdekes, mert még előszeretettel ejtett ki szavakat, németes kiejtéssel.
Nomost ... amikor bent jártam a "fodrászdájukban", Tom és a lánya, unalmukban talán, vagy tudomisén, egymásra kezdtek licitálni, hányszor és hányféle
módon tudják kiejteni a nevemet, míg az egyik vendég egyszer csak felkapta a fejét és ennyit mondott az egyik verzióra, vigyorogva :
Gyerekek! Így kiejtve ez, a német nyelvben, farkat jelent! :D
Huppsz ... a vendégekkel teli üzletben csak fojtott vihogást lehetett hallani perceken át.
A visszafogottabb vendégek a mosdóba távoztak hirtelen! :D
Viszont az addig maguknak való vendégek, egyből lázas beszélgetésbe kezdtek az ülőszomszédjukkal és a közvetlen környezetükkel.
Leomlottak a társadalmi és egyéb határok, egyetlen "beszólástól" , egy villanás alatt! :)
Mondanom sem kell, azóta a fodrászom óvakodik az ilyen kiejtési vetélkedőktől, de gyakran az orra alá dörgölöm ezt a napot és élményt!
:)

http://translate.google.hu/#de/hu/schwanze
 

AngelinaJ.

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én nevem "szenzációs" Angelina Jolie. Rajongója vagyok. Nagyon szeretem a filmjeit, a kedvességét, a segítőkészségét. Az ötletet az adta, hogy egy hasonmáskereső progival szórakoztam és kijött, hogy kire hasonlítok legjobban. Hát igen!! Angelina Jolie-ra!! Természetesen a nicknevem így lett ő. Van, aki nem ismeri? DDD
 

mohacsiga55

Állandó Tag
Állandó Tag
Egek Ura! Már évek óta tag vagyok itt, ha jól emlékszem ez volt a második fórum, ahová regisztráltam. Az elsőnél a rendes mezei polgári nevemmel regiztem, amire kaptam egy vigyorgós megjegyzést, hogy első pillantásra mohacsigának olvasták :D Innen jött az ötlet és a nick név :D A szám pedig az az év, amikor meglátott a napvilág :D
 
Az én nickem magától értetődő: a műegyetemen végeztem vegyészmérnökként. Szerintem inkább az az érdekes, hogy miként vetődtem ide Budapestről... Több évtized eltelte után kerestem egy évfolyamtársnőnket, aki - úgy hírlett - Kanadába vándorolt ki. Sikerült is megtalálnom a site segítségével - majdnem. A név és a végzettség stimmelt. Csak a személy volt más. Ezt követően többször látogattam a siteot, de inkább csak bele-beleolvastam egyes fórumokba. Azután hosszú szünet következett. S miután a világban más országban élő magyarokkal és magyar közösséggel lett kötődésem, ezért megint visszatértem. Hogy mást is "lássak". Köszönet Melittának, aki lehetővé tette technikailag, hogy - egyelőre olvasóként - folytatólagosan ismét itt lehessek!
Üdv mindenkinek!
 
C

coria

Vendég
A nevemet akartam nicknévnek,,Zselyke,,de nem engedte a rendszer...beírtam a googleba,,nicknenek keresése,,és ezt dobta a rendszer. Ez a ,,Coria,,nicknevem titka.
 

Yumesama

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a sok közül az kedvenc becenevemet választottam. A barátnőm adta még meglehetősen régen. Jelentése Yume - álom, a sama meg a tiszteletet kifejező szó a japánoknál
 
Oldal tetejére