Üzenőfüzet: 20 hozzászólás begyűjtése - újaknak segítség

csezarina

Állandó Tag
Állandó Tag
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.


"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan e-book tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy, aminek a sokszorosítására Önnek a mű szerzője engedélyt adott." A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a feltöltőt terheli.




Sziasztok!

Ide írhatnánk mindazokat a mondandóinkat amik általás témákat érintenek, vagy nem hozzászólás valamely topick, tartalmához.
Vagy kérdések, vagy csak úgy....

Az újonnan érkezett tagoknak ezt a privit szoktam elküldeni, remélem itt is sokuknak lesz segítségére.

Helló!

Szeretettel köszöntelek a Ch-n.

Szeretném megkönnyíteni az állandó tagságod elérését, ezért erre a linkre klikkelve

http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=29650

egymás utáni Hozzászólások küldésével perceken belül meglehet a 20 hozzászólásod, és már csak utána a 48 órát kell kivárnod, az állandó tagsághoz!


Link felrakása nemengedélyezett, sem hozzászólásban sem aláírásban, sem pedig beágyazva!
Kivéve néhány topick melyeket a Tulajdonos kijelölt, továbbá fizetett hírdetésként, valamint abban a esetben, ha a felrakásra szánt weben a Ch bannere fent van.
A link nem, de a tartalma felrakható!


A fórumszabályzatot itt olvashatod:

http://canadahun.com/forum/faq.php

Ezután a CH-t korlátozás nélkül látogathatod.

Kérlek, hogy ha valakinek úgy érzed köszönettel tartozol, használd erre a "Köszönöm" feliratu gombot. Ha írásban fejezed ki a köszönetedet akkor az offólás, és minden moderátor törli.
A köszönöm gombot minden hozzászólásnál megtalálod.


Szeretettel ajánlom figyelmedbe, hogy itt a Ch-n készíthetsz saját képtárat a galériában, aminek majd a linkjét bárhová felteheted. A fősorban találhatod vagy klikk ide:

http://canadahun.com/forum/album.php

Tanácsolom, hogy kezdetben, olvasd el annak a topicknak az első üzenetét ahová írni szeretnél. Így megtudhatod, hogy abban a topickban mit tehetsz,-és mit nem. Az offolást ezzel el tudod kerülni.

Szólj, ha valamiben segíthetek.

Érezd jól magad közöttünk!
Anyóka
 
Oldal tetejére