Foci

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyetértek sasi1-gyel, engem is idegesít, hogy mindig csak a múltba tekintgetünk, és úgy gondoljuk, ha visszajönnének Puskásék, most minden simán menne.
Láttam már jónéhány régi felvételt, és ami szembetűnő volt, hogy akkoriban azért nem volt az a nagy emberfogás, szabadabban vihették a labdát, talán a hely is megvolt a cselezésre. Ma már ha valaki megkapja a labdát, 2-3-an rohannak rá, még 1-2 cm-t sem hagyva, hogy továbbpasszoljanak.
Másik ok még hogy lényegesen több ország, állam van, és így még nehezebb előrébb kerülni. Nem mentem fel ezekkel a magyar focit, de ezek is tények.
 

sasi1

Állandó Tag
Állandó Tag
Persze az is igaz, hogy akkor valószínűleg 2X3X annyian fociztak ki országunkban mint most...
De az akkori focit, az akkori sikereket nem lehet összehasonlítanio a maival. Most már senki sem fogja megnyerni a bajnokok ligáját egymás után 5X mint a Real annak idején...
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD></TD></TR><TR><TD vAlign=top width=464><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD width=2>
s.gif
</TD><TD class=szoveg background=img/#FFFFFF.gif colSpan=2><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD colSpan=2>Várhidi: megtisztelő a felkérés
kedvc.gif
</TD></TR><TR><TD colSpan=2>
s.gif
</TD></TR><TR><TD vAlign=bottom align=left>2006. november 2. </TD><TD noWrap align=right colSpan=2>FigyelőNet </TD></TR></TBODY></TABLE>
s.gif

A Bozsik Péter lemondásával megüresedett szövetségi kapitányi székbe ideiglenes megoldásként Várhidi Péter ül a Kanada elleni barátságos mérkőzésen. Az egymeccses trénert kérdeztük a megbízatásáról.
s.gif

<!-- ASSIST BOX --><!-- hetilapos 0 - x,64,75,141,110,136,69,145,135,65,142,67,66,70,116,74,140,68,137,72,76,125,139,73,71,143,245,246,248,249,250, - x ,296, x p p - 0 --><!-- ASSIST BOX VEGE --></TD><TD>
s.gif
</TD></TR><!-- HIRDETES --><TR><TD colSpan=4><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><!-- HIRDETES VEGE --><TR><TD width=2>
s.gif
</TD><TD class=cikk_link colSpan=2>
s.gif

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=right border=0><!-- CIKK BOXOK --><TBODY><TR><TD align=middle width=150 bgColor=#f2f2f2><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=130 align=center bgColor=#f2f2f2 border=0><TBODY><TR><TD>
s.gif
</TD></TR><TR><TD vAlign=center align=middle><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD vAlign=bottom align=right width=130 background=cikk/00140000/147821/2.jpg height=201></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD>
s.gif
</TD></TR><TR><TD class=kepala align=middle>Várhidi számít el&otilde;djének a segítségére (MTI)</TD></TR><TR><TD>
s.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD>
s.gif
</TD></TR><TR><TD><TABLE borderColor=#f2f2f2 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=150 align=right bgColor=#f2f2f2 border=3><TBODY><TR><TD><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD>
s.gif
</TD><TD class=cim10 bgColor=#f1f1f3>magyarfoci.lap.hu</TD><TD>
s.gif
</TD></TR><TR><TD colSpan=3>
s.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE><TABLAVEG></TD></TR><TR><TD>
s.gif
</TD></TR><TR><TD align=middle width=150 bgColor=#f2f2f2><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=130 align=center bgColor=#f2f2f2 border=0><TBODY><TR><TD>
s.gif
</TD></TR><TR><TD class=cim10>Kapcsolódó témák </TD></TR><TR><TD class=cikk_kapcs>
s.gif

Várhidi a megbízott kapitány
s.gif

Bölöni László, aki felfedezte Ronaldót
s.gif

Bozsik: „Az én lelkiismeretem tiszta"
s.gif

Már nem Bozsik a szövetségi kapitány
</TD></TR><TR><TD>
s.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><!-- CIKK BOXOK VEGE --><TR><TD>
s.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE>- Először is gratulálni szeretnék az örmények elleni sikerhez, amellyel az U19-es válogatott az Eb-selejtezőcsoport első helyén végzett Cipruson.
- Köszönöm szépen.

- Már külföldön kereste meg Kisteleki István, miként fogadta a hírt, habozott, vagy azonnal elfogadta?
- Minden edző számára az jelenti a csúcsot, ha leülhet a válogatott kispadjára, úgyhogy ezen nem volt mit gondolkozni. Megtiszteltetésnek érzem, hogy engem bíztak meg az illetékesek.

- Nem zavarja, hogy mindössze egy meccsre szól a megbízatása?
- Úgy gondolom, nem szabad elhamarkodott döntést hozni arról, hogy kivel fejezzük be az Eb-selejtezőket. Tavasszal játszik újra tétmeccset a válogatott, és addig kell megtalálni a megfelelő embert a posztra. Nekem már van két csapatom, amelyek kitöltik az életemet, de az én időmbe belefér, hogy segítsek, ha csak egy meccs erejéig is.

- Lehet érdemi munkát végezni ilyen rövid idő alatt?
- Átalakulás előtt áll a nagyválogatott, és egészen az alapoknál kell kezdenünk a munkát. Lelkes fiatalok kellenek a csapatba, és olyan rutinos játékosok, akik még mindig elég motiváltak. Ezt a munkát fogom én elkezdeni az elkövetkező napokban, amit majd folytat a következő kapitány.

- Ki fogja kérni elődje tanácsát?
- Jelenleg még Cipruson vagyok, értelemszerűen sem Bozsik Péterrel sem Détári Lajossal nem beszéltem még. Hazaérkezésem után azonban szeretnék mind a kettőjükkel kapcsolatba lépni, és a tapasztalataikat kikérni.

- Kanada ellen mire számít?
- Nem szabad már őket sem elintézni egy legyintéssel. Az ausztrálokhoz hasonlítanám őket, róluk sem tudtunk sokat a németországi világbajnokság előtt, mégis kijutottak a tornára, és meglepően jól is szerepeltek, hiszen nem estek ki a csoportkörben, és a nyolcaddöntőben a későbbi világbajnok csak nagy nehezen ejtette ki őket. A kanadaiakra visszatérve, a válogatott játékosaik nagy része európai proficsapatokban szerepel, úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk, de én minden meccsemen győzni szeretnék.

- Az MLSZ Bölöni Lászlóval tárgyal a szövetségi kapitányi posztról. Ön szerint ő a megfelelő ember?
- Nem ismerem személyesen, de az eddigi eredményei mindenképpen tiszteletet parancsolnak. Portugáliában és Franciaországban is megállta a helyét. A Monacótól ugyan elküldték, de ennek a véleményem szerint nincsen különösebb jelentősége. Minden edző életében előfordul – bármennyire is profi a hozzáállása –, hogy nem találja meg a közös hangot a játékosokkal vagy a klub vezetőivel, és akkor hiába igyekszik. Ha tényleg ő lesz a kapitány, akkor remélem segíteni tud a válogatotton, de előzetesen nem akarok semmit sem mondani. A teljesítményét majd csak néhány mérkőzés után lehet majd értékelni.
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
 

grafito

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Giants!
Bicskei Bertalan volt szövetségi kapitánynak, van egy egy ilyen könyve, sajnos a címére nem emlékszem, de a TF-en is ebből tanítanak.
 

memik

Állandó Tag
Állandó Tag
Huszti Szabi most azért elintézte a Bayernt, és a vállogatott keretét most elnézve van jövő. Filkor az Interben, Vass Angliában, Farkas a Dynamo Kievnél tolja. És most épp kanadával játszunk majd Székesfehérvárott. HAJRÁ MAGYAROK!!
 

barna1

Új tag
Igen, vannak még nagyon jó focisták, ügyes gyerekek, nekem pl Gera a kedvencem, de félek, hogy nem összeszokott még a csapat. Huszti remek volt, de Gera után is Premier Ligás csapatok érdeklődnek. Ősszeáűllítsunk egy "álomválogatottat" a mostani játékosokból? Mit szólnátok hozzá?
 

memik

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, vannak még nagyon jó focisták, ügyes gyerekek, nekem pl Gera a kedvencem, de félek, hogy nem összeszokott még a csapat. Huszti remek volt, de Gera után is Premier Ligás csapatok érdeklődnek. Ősszeállítsunk egy "álomválogatottat" a mostani játékosokból? Mit szólnátok hozzá?

Király-Bodnár,Juhász,Máté,Szélesi-Tőzsér,Buzsáky,Hajnal,Huszti-Gera-Priskin/Rajczi

Keret

Kapusok: KIRÁLY(Crystal),+Babos(NEC),Fülöp(T'ham tarcsi)

Védők: JUHÁSZ ROLI(Anderlecht),MÁTÉ PETI(Reading),BODNÁR LACI(Salzburg),SZÉLESI(Cottbus)+Vanczák(St. Truiden),Bodor (Roda),Fehér Cs. (PSV), Éger (Poli)

Középpálya:TŐZSÉR DANI (AEK),HUSZTI SZABI (Hanover),DÁRDAI PÁL. (Herta) GERA ZOLI (WBA), +Sándor Gy. (ÚFC), Filkor A. (Internazionale), Hajnal Tamás (K'lautern), Rósa D. (Wolverhampton, Halmosi (DVSC)

Csatárok:Torghelle Sanyi (PAOK),Szabics Imi (Mainz),Rajczi Peti (ÚFC), Farkas Balázs (Dynamo Kiev), Németh Krisztián (MTK), Priskin T. (Watford)

Sztem kb így jó lenne, a csapatok sem rossz nevek.
 

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Mire gondolsz? Aktuális Cwak érdeklődése a Fradi után? Azt mondta "csak a bolond fektet pénzt egy ilyen eladósodott egyesületérbe" akkor hogy is kellene neki a FRADI?
 

sedplan

Kitiltott (BANned)
gyurcsányt látni sem bírom

4

A Kiel honlapján megvan.

1. (6.) Ciudad Real (ESP) 111
2. (1.) FC Barcelona (ESP) 94
3. (2.) Portland San Antonio (ESP) 93
4. (4.) THW Kiel 92
4. (3.) Celje Pivovarna Lasko(SLO) 92
4. (7.) KC Veszprem (HUN) 92
7. (4.) SC Magdeburg 80
7. (9.) Montpellier HB (FRA) 80
9. (8.) SG Flensburg-Handewitt 77
10. (9.) Ademar Leon (ESP) 68
11. (12.) TBV Lemgo 66
12. (11.) Lukoil Dynamo Astrachan (RUS) 62
13. (15.) KIF Kolding (DEN) 58
14. (19.) Chehovski Medvedi Moskau (RUS) 56
15. (13.) Dunaferr SE (HUN) 50

A másik magyar csapat hétvégéje lesz érdekesebb. Magam mindenestre jelentősebb összeget kívánok nyerni a Tippmixen a Szeged svájci győzelmével. Fogok is
icon_smile.gif
 

Kiara85

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló mindenki!
Én még újonc vagyok itt, de van egy kérdésem...

Van itt Milan rajongó???

Üdv mindenkinek!
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Sedplan, a sportoldalon közlöd, hogy nem szereted a politikát?

Kiara85, én nem vagyok Milan drukker, de mostanában nem járnak rád jó idők.
 

Kiara85

Állandó Tag
Állandó Tag
Sedplan, a sportoldalon közlöd, hogy nem szereted a politikát?

Kiara85, én nem vagyok Milan drukker, de mostanában nem járnak rád jó idők.

Tudom és szívom is a fogam miattuk... de ha jól tudom Ancelotti távozása közel van... azt mondják már nem tudja motiválni a játékosokat... Ha megy remélem valami jó edzőt kapnak...
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap olvastam valahol, hogy az elnök meglepetést ígért, de kizárta, hogy Lippi lenne az edző, úgy fogalmazott, hogy jelenleg a mi edzőnk Ancelotti. Jelenleg, tehát lehet, hogy jövőre már nem, de nem Lippit viszi, és akkor még igazat is mondott.
 
Oldal tetejére