Gyógypedagógusoknak, logopédusoknak, szülőknek..

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

bb0119

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!
Olyan képeket keresek, amin egy játszótér látható, különböző évszakokban. Sajnos sehol sem találtam ilyet. A gyakorlatomba szeretném beilleszteni!
Akinek van, kérem küldjön ilyen képet! Előre is köszönöm!
 
Sziasztok!

Kislányom most kezdi az 1. osztályt a kisegítő iskolában, a következő könyvekre lenne nagy szükségünk:

Alpár Balázsné: Olvasás-írás elemei
Alpár Balázsné: Olvasás-írás feladatlapok
Finta Kornélia: Számolás-mérés elemei
Finta Kornélia: Számolás-mérés feladatlapok


Előre is köszönöm, aki feltölti![/quote

Szia! Ha még érdekel, az alábbi könyv nekem meg van. Sajna nem tudom tömöríteni, így csak ha küldesz emailcímet privibe, akkor elküldöm.
 

Csatolások

  • fedlap.JPG
    fedlap.JPG
    49.6 KB · Olvasás: 582

agica68

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál! Már nagyon sok helyen szétnéztem, de csak egy-két alkalommal volt szerencsém.o_O Igen egy párat már innen is letöltöttem csak jobban szeretném ha a kezemben is tarthatnám őket.:)Úgyhogy, aki tud kérem segítsen! :)
Szia! Én nagyon sokat járok régiségvásárra, de ott ilyen szakkönyveket talán 1-2 alkalommal láttam. Ha antikváriumban az előjegyzéssel sem sikerül, akkor próbáld meg a letöltötteket kinyomtatni (na nem a suliban,mert az egy vagyon) boltban. Miskolcon diákigazolvánnyal 7/oldal összegért nyomtatnak, szerintem más városokban is találni kedvező nyomtatási lehetőséget :)
 

evacsohi

Állandó Tag
Állandó Tag
DJECO - Tip Top Clap

Nemrégiben felraktam a társasjátékok fórumra ezt a játékot, de úgy látom, nem sokan találtak rá. Most ide is felteszem, hátha örültök neki.
Minden feladatkártyából négyet kell nyomtatni. Az egyforma sötétbarna hátterű képek a feladatkártyák hátoldalai. Beszkenneltem a hsználati útmutatót németül és angolul - mondjuk ez lehet, fölösleges volt.

Ajánlott életkor: 6-99 év között
Játékosok száma: 2-5 fő
A doboz tartalma: 32 kártya (4x8 grimasz vagy cselekvés)
A játék célja: Emlékezz a bemutatott grimaszokra vagy cselekvésekre a megadott sorrendben.
A játék előkészülete: Keverjük meg jól a lapokat, és lefordítva tegyük az asztal közepére a paklit.

Játékszabály: A legfiatalabb játékos kezd. Húzzon egy kártyát és felfordítva helyezze a pakli mellé. Közben utánozza a kártyán látott mozdulatot vagy grimaszt. (FONTOS! A képen látott mozdulatot nem kimondani, hanem mímelni, utánozni kell!) Aztán a következő játékos húz és a felfordított lapot az előzőleg utánzott lapra helyezi, miközben az eddig bemutatott összes gesztust utánoznia kell a helyes sorrendben (először az elsőnek felhúzott lapon mutatottat, aztán a másodikat, stb…). Azután jöhet a harmadik játékos, ő is húz, és utánozza (vigyázva a helyes sorrendre) az eddig látottakat, majd hozzáteszi a saját kártyája által mutatott grimaszt. Mindezt addig ismételjük, míg valaki nem ront.
Ha egy játékos ront, azaz téved a sorrendben, akkor büntetőkártyát kap a már felfordított kártyák közül. A többi felfordított kártyát félrerakjuk. A büntetőkártyát „nyert” játékos a még lefordított pakliból húz, így új játékkör kezdődik. A fent ismertetett szabályoknak megfelelően a játékosok egymás után húznak és utánoznak. (Ha a felhúzható kártyák elfogynak, keverjük meg a már felfordított kártyákat tartalmazó paklit és újból használhatjuk a lapokat a játék folytatásához (természetesen lefordítva). Vita esetén a lapok visszanézésével ellenőrizhetjük a sorrendet.

A játék vége: a játék kezdetekor a játékosok döntsék el, meddig tartson a játék. (időre – pl. 5 perc - vagy büntetőkártyára is lehet játszani – pl. az a vesztes, akinek először lesz 5 büntetőkártyája)
Nehezített játékvariáció: a játék a fent ismertetett módon zajlik, ám ha valaki rontott, büntetőkártyát kell választania, a már felfordított kártyák közül. Ezt hangosan számolja ki a legalsó kártyától kezdve és a választott kártyát meg is kell mutatnia a többi játékosnak. (pl. a 3. kártyát választottam!) A játék folytatódhat, ám a játékosoknak a büntetőkártyát ki kell hagyniuk az utánzás sorrendjéből!

A grimaszok, cselekvések a kártyákon:
taps, madárfütty, kacsintás, pukizás, kézzel asztalra csapás, nyelvnyújtás, nyávogás, lábbal dobbantás
 

Csatolások

  • Tip_Top_Clap_DJECO.pdf
    3.4 MB · Olvasás: 876

dormond

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

  • Kaleidos_boxfront.jpg
    Kaleidos_boxfront.jpg
    209.2 KB · Olvasás: 523

dormond

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kollégák,

az alábbi hsz-ok alatt egy -az abc-n alapuló- fejlesztőjátékot ajánlok figyelmetekbe! Használjátok jókedvvel! Ezúton is kívánok Nektek Kellemes Ünnepeket!

http://canadahun.com/temak/társasjátékok-ii.33394/page-95#post-3975297
http://canadahun.com/temak/társasjátékok-ii.33394/page-95#post-3977595
http://canadahun.com/temak/társasjátékok-ii.33394/page-96#post-3978004

Üdvözlettel,
Judit
ups, majdnem lemaradt...:oops:...erről a linkről még 8 képet lehet letölteni a játékhoz:
https://disk.yandex.com/public/?hash=YLfk5vgGwFZso/OS1DkHCE1dkPxLWj0RJnLztBGrFoM=
 

dormond

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia, nagyon jónak tartom a feltöltött játékot, de a linken található képeket nem tudom megnyitni, mert rar kiterjesztésű fájlt nem tudok olvasni. Nem tudnád véletlenül csatolni jpg, vagy pdf formátumban?
Köszi
E.
Sajnos, olyan nagy a képek mérete, hogy nem engedi a CH feltölteni ide egyenként sem, ezért is linkeltem be közvetlenül a letöltési helyet.
Innen pedig egy winrar próbaverziót lehet letölteni:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/winrar3magyar.html
Remélem, tudtam segíteni!
Üdvözlettel,
Judit
 

dormond

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia, nagyon jónak tartom a feltöltött játékot, de a linken található képeket nem tudom megnyitni, mert rar kiterjesztésű fájlt nem tudok olvasni. Nem tudnád véletlenül csatolni jpg, vagy pdf formátumban?
Köszi
E.
...ha mégsem szeretnéd letölteni a winrar-t, akkor itt találsz 4 képet, ami nem az eredeti játék része, de kifejezetten ehhez a játékhoz készítette egy illusztrátornő:
http://canadahun.com/temak/társasjátékok-ii.33394/page-95#post-3977595
 

zsoka0703

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Beszkennelné nekem valaki Adorján K. Gyakorlóanyag3.-ból a 88-89 és a 146-147. oldalt?? Valamint a 194. o. Megoldások után van még vmi a könyvben? Ha igen, akkor az is csak pár lap lehet, kérném azt is.
Előre is köszönöm!!!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére