A rákos gyerekek mentőjével furikázik az alapítványi elnök

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Amiről írsz az körülbelül harminc éve volt. Ez az ember azóta él jól abból, hogy akkor tett valamit. Az alapítvány kb. 15 éve 4-500 miliót gyüjtött az emberektől (1%) azzal,hogy gyermekkórházat épít, majd néma csend a pénz eltűnt, kórház nincs. Az alapítvány jelenleg bár látszólag működik, valójában a hozzáfordulókat érdemben nem segíti és a tevékenységének nagy része abban merül ki, hogy tv reklámban pénzt gyűjt.
Ez kemény! De a sorsát senki sem kerülheti el...bízzunk benne...
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Minden penz gyujtesnel nagyon kellene figyelni a latszatra, kimondottan arra forditani amire az emberek adjak tamogatasukat. A video szerint nem szegeny ember hatalmas haza melle biztos futja sajat autora es meg sofor se kene.
NAgyon sok helyen elofordul uvegpalotakbol keregetnek ehezo ,beteg stb embereknek es ezzel maguknak igen jol fizeto allast biztositanak a raszorulok a koltsegek utan /ami igen magas/kapnak csak valamicsket.
Nem hiszem hogy lejarato kampany lenne, a visszasagokarert a nem korekt modszerekert szot kell emelni, mert lehet egy szemelycserevel es szerenyebb eletvitelu vezeto tobb raszorulonak tudna segiteni.
Sok ilyen alapitvany van ami valahogy kezen kozon ,nem igazan jut el a celig vagy legalabbis csak toredeke annak amit a joszandeku emberek adnak. Lasd ehezo afrika,ano en is adtam havonta evek multan azt latom a tv ben a ceg vezetojet letartoztattak ado es tobb rendbeli csalas miatt. Az iszapkarosultak gyujteserol is nagyon felemas velemenyek vannak.
Akirol en tudok az Ivanyiek akik valoban eljutattjak a raszoruloknak az adomanyt es roluk meg soha semmi negativ zonge nem jelent meg.
Hát igen valahogy így... vagy még inkább a látszatok mögé nézni,aztán kiderül(ne) sok ilyen alapítvány mit tesz az "igaz ügy érdekében" bort prédikálva bort iszik szerintem ez a trendi manapság a látszat vagy kirakat .Az az ember is az alapítvány autóját használja fel az önös céljaira...a jó nép még meg is tankolja neki és fizeti a várakozó sofőrje órabérét is !!:rolleyes: De kár,hogy nincs itt egy boxkesztyűs "szmájli" de szívesen megtenném bemelegítés képpen a tisztelt alapítvány vezetőt orrba vágnám mint menyétet a dögszag :D Valószínű akkor bekéne kapcsolniuk a megkülönböztető jelzést is az autón kórházba menet...na jó ez csak poén:rolleyes:de lehet,hogy mégsem:D
 
Utoljára módosítva:

SARI KATALIN TEREZIA

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen! fenntartom az allitasomat,hogy a hozzaszolasok nagy resz ,,primitiv",mert az emberi rosszindulatossag es irigyseg jegyeben irottak!!! Egy olyan Emberrol van szo ,aki evek ota kuzd a rakos gyerekek erdekeert es nem keves sikerrel es eredmennyel!!! Egeszsegugyben dolgoztam es sajnos tudom mit jelent az ilyen tevekenyseg es mekkora az erdeme az ilyen hozzaallasu embernek , milyen sokat jelent a kis betegek szamara!Minden tiszteletem Balogh urnak es kivanom tiszta szivbol,hogy meg sokaig ,,furikazzon" azzal a bizonyos autoval!
 

hg1dmt.

Kitiltott (BANned)
" De csak egy apró morzsából megítélni az egész történetet...."
Szó sincs róla, itt nem apró morzsából lett megítélve. Régóta figyelték, követték. Egy ekkora emberrel nem kezdenek ki, megfelelően alátámasztott tények nélkül.
 

hg1dmt.

Kitiltott (BANned)
Melitta írta "Minden penz gyujtesnel nagyon kellene figyelni a latszatra,". Jól gondoltad, de rosszul fogalmaztad. Nem a látszatra kell figyelni, hanem, a pénz jogos, jól átlátható, és ellenőrizhető felhasználására. A Látszat néha csal ! :)
 

SARI KATALIN TEREZIA

Állandó Tag
Állandó Tag
" De csak egy apró morzsából megítélni az egész történetet...."
Szó sincs róla, itt nem apró morzsából lett megítélve. Régóta figyelték, követték. Egy ekkora emberrel nem kezdenek ki, megfelelően alátámasztott tények nélkül.
....ES a nagy ,,megfigyelesnek es kovetesnek" az lett az eredmenye ,hogy a villamos sinen kozlekedett????Ha mas is lett volna-mar reg tele lenne a sajto es a media!! Ezt ugy hivjak,hogy ,,lejaratas"!!!
 

hg1dmt.

Kitiltott (BANned)
Rendben van, Te így akarod látni, az emberek másként látják. A milliós furikázásokat nem is kell elszámolni.
Még most sem érted? Magánemberek által adományozott pénzzel fillére pontosan el kell tudni számolni. Ha nem, akkor a legbarátságosabb megfogalmazás is erre a SIKKASZTÁS!
Ezzel a pimaszságával mekkora kárt okozott a valóban rászorulóknak. Nincs többé bizalom, oda utalni a pénzt.
 

almamag78

Kitiltott (BANned)
Magánemberek által adományozott pénzzel fillére pontosan el kell tudni számolni. Ha nem, akkor a legbarátságosabb megfogalmazás is erre a SIKKASZTÁS!

Két észrevétel a fenti mondataidhoz: (senki pártját nem fogva)
1. mi van akkor, ha ő is támogatja a saját zsebéből a saját alapítványát? Mi van akkor, ha a saját kocsiját adta el azért, hogy legyen egy ilyen mentő? Tudom ez csak egy feltételezés, de érdemes ilyenre is gondolni ;)
2. "magánemberek által adományozott pénz vs. sikkasztás" Most nem azért de akkor szerinted mi a jó édes francokat csinálnak a politikusok???? (színezet nélkül kérdem) Az nem SIKKASZTÁS? Egy alapítványi ember miért van ennyire megrángatva, csak azért mert mentővel ment? A politikusok miért nincsenek azért megrángatva, ha több milliós jutalmukat pofátlanul felvéve még havi 200-300 ezer forintos (!) lakhatási támogatást is igényelnek? Politikusoknak miért van egyáltalán mentelmi joguk? Politikusok miért verheteik a feleségüket, miért hajthatnak 120-al egy 80-as területen büntetlenül? Miért ússzák meg ha balesetet okoznak? Miért nem filmezik le őket lépten nyomon a TV-ben, híradóban? Szerintem ez megint másról szól mint ami... szerintem a háttérben van/lesz valami és most elő lett szedve... lehet valakinek nagyon beletenyerelt a lelkivilágába...

Nem bántásból kérdem, csak sokszor többszörös mércével mérünk...
 

SARI KATALIN TEREZIA

Állandó Tag
Állandó Tag
954694_473555506053116_822828537_n.jpg
]Egy olyan embert ocsaroltok,aki 15 eve kuzd a beteg gyerekekert ,akit BRUSSZELBEN bevalasztottak a Rak ellenes liga ,,tiszteletbeli tagjava"
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Sari KAralain Terezia

Gondolom a 800millios tartalek, vagy mas verte ki a biztositekot,hogy egy oknyomozo ujsagiro nyomaba szegodott es szeretett volna tisztan latni. Az egesz vilagot bejarta az elso par nap, amit forgatott.
Miert is oly nehez azt mondani sorry hibaztam.
A hited meg akkor sem tantorodik meg ha a sajat szemeddel latod, hogy azert csak nem kene igy kozlekednie egy mindenben fedhetetlen embernek. A szabalyokat at lehet hagni, de erdemes minden szinten betartani aki egy "nemes ugyert" tevo alapitvanyt vezet.
Nen lejaratas ez hanem reszerol semmibe vetele a szabalyoknak, mert o megteheti mert o aztan egy nagy valaki.
A nagy emberek azok akik adakoznak es nem a vezeto aki aztan elkolti a penzt erre igen sok koret ember talalhato.
Aki adakozik annak nem mindegy hogy mire is ad, nyilvan vannak koltsegek ,de biztos lehetsz benne nem az alapitvany vezetojenek luxusara gondol mikor a rakos gyerekeknek adomanyozik.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

pimpala70

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszer szó volt arról hogy a hajléktalanok miért állatokkal kéregetnek, akkor azt mondta egy hajléktalan nő hogy az emberek az állatoknak és a gyerekeknek nyitják ki a pénztárcájukat legelőszőr. Teljesen igaza volt.
 

Szikráz

Állandó Tag
Állandó Tag

Nem is tudom már mi erről a véleményem, nem akarok primitívnek tűnni.
Valamikor hittem a csodatevő kezelések gyógyító erejében, ez hit már a múlté, nem kérek belőle.
Megbékéltem a sorsommal, ha ennek a földi létnek ez a vége hát felőlem bármikor vége lehet.
DE, ami kiveri a biztosítékot, villa Budán, 500 ezer forintos havi fizetés, gyermekmentős furikázások, az adományokból befolyt pénz halmozása, no ez az ami nem fér bele abba a képbe amit ez az ember elhitet magáról!
Amikor ez ember várakozik egy előtérben hogy sorra kerüljön egy egy kemós infúzióra, mint bejáró beteg, és nézi a körülötte levőket, akkor elszorul a szíve, látja a kicsiket maga körül, sokat szülők hoztak be, voltak akik busszal, vonattal jöttek, és azzal is mentek haza.
Nekik, rajtuk nem segített az úriember egyik gyermekszállító mentője sem. Persze hogy is segíthetett volna, hiszen éppen ezt a nagy szentet kellett fuvarozni vele.
Védheti bárki, azok akiken nem segített nem fogják megvédeni, és itt úgy érzem jogos a többesszám!
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Számomra kibújt a szög a zsákból, hogy kinek, miért és főleg miből érte meg, hogy napokon keresztül videózza Balogh Istvánt, kik ellen készülnek a tendenciózus cikkek. A Kossuth rádió műsorát hallgattam ma 23 óra magasságában és ott ütötte meg a fülemet, hogy Balogh Istvánt és az MSzP-t összekapcsolják. A Balogh dolgából az MSzP-ről vonnak le következtetéseket. Laza, nem túl alapos Google keresés eredménye:

Rákalapítványi vezető MSZP-s háttérrel?
http://alfahir.hu/balogh_istvan_nem_emlekszik_mennyiert_vette_a_hazat

MSZP-közeli a Gyermekrák Alapítvány elnöke?
http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/rakalapitvanyi-vezeto-mszp-s-hatterrel-1201543


Nem találtam hányós szmájlit. Az MSzP nem ingem, nem gallérom, de az ilyen lejárató módszerek nem tetszenek.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Otthon minden politika es azt csinalnak belole,foleg utolag rarepul minden oldal, pedig ez egyszeruen felelotlen kezelese az alapitvanynak, azaz a vezetojenek.A vegen meg az fog kisulni belole hogy azt az 1%-ot is majd az allam bacsi elosztja.. Pedig egy szemely vagy vezeto lecserelese azonali megoldast hozna.
 

Sebestyénné Zsuzsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Otthon minden politika es azt csinalnak belole,foleg utolag rarepul minden oldal, pedig ez egyszeruen felelotlen kezelese az alapitvanynak, azaz a vezetojenek.A vegen meg az fog kisulni belole hogy azt az 1%-ot is majd az allam bacsi elosztja.. Pedig egy szemely vagy vezeto lecserelese azonali megoldast hozna.

Nem csak a vezető váltás hozz sikert hanem az, hogy az emberek oda figyelnek kinek és mire ajánlanak fel pénzeket. Én az 1%-ot gyermekem iskolájának mert ott mindig vissza tudom követni mire is költik az egyházit pedig olyan szervezetnek melynek a tevékenységére rá látásom van. Figyelek és érdeklődök.
 

Tóth Tibor 1972

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nem vigyorogna ennyire, nem tartaná meg a szemüvegét az orra! Mivel már (valószínűleg) több mint 1-2 Ft-ot lopott össze, megteheti, hogy beleröhög az emberek arcába!!!!
 
Oldal tetejére