Portfólió készítés

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

BBBDBB

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is ezt mutatja! Szerintem normális! Amint feltöltöttem egyet 100,6%-ra ugrott, és utána még pár doksit feltöltöttem, nem változott! Ahogy már szó volt róla, a szabadon választottakhoz, ha feltöltünk 100% fölé emelkedik. :)
Köszönöm! Azt jól, tudom, hogy tulajdonképpen kötelezően szabadon választottak? Azaz hogy kell szabadon választottat feltölteni?
 

Keresztes Hajnalka

Állandó Tag
Állandó Tag
Mennyi idő múlva jön a levél? Pénteken délelőtt lezártam, nem kaptam levelet! :confused:
A minimális kritériumoknak eleget téve kb. két hete lezártam az én kis egyszerűkémet. OH gratuláló levélre nem emlékszem. Lehetséges, hogy
1. ilyen leveleket majd ápr. 30. után küldenek mindenkinek.
2. elolvasták amit írtam és úgy döntöttek, hogy ehhez gratuláció nem jár. (Nagy mértékben törekedtem a "minimal art" stílus betartására:))
3. olyan jól sikerült a lehető legkevesebbet és legáltalánosabbat írnom, hogy a jólneveltség okán gratulálnak majd, de csak annyit fognak írni: "Köszi."
4. olvassák a fórumot, tkp. örüljek, hogy nem gratulálnak.
5. olvassák a fórumot, gratulálni is fognak - de annak én nem fogok örülni.
;)
 

g#Edit

Új tag
Annak valami más hibája is van, mert ezt az adatot a KIR-ből veszi.
Ha visszanézel 20-30 oldalt, az ilyen problémákra van kb. ugyanannyi válasz.
A petroczi/neteducatio javaslatokra gondolsz? Azok megoldva. Lezárás után meg "Ön minden kompetenciát helyesen megadott." üzenetet kapok, de a százalék marad :(
 

l.kata

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném megköszönni ennek a kis csapatnak a segítséget, immár én is 100 %-os lettem. Sokáig azt hittem nagyon nehéz helyzetben vagyok, mert az óvodámban egyedül voltam ebben a nagy munkában, senkivel nem tudtam összedugni a fejem, értelmezni a dolgokat.De aztán barátnőimmel beszélgetve kiderült én vagyok a legjobban informált, köszönhetően nektek.Kitartást, aki még dolgozik,jelentem ma én főztem az ebédet! És IMÁDTAM!:))))
 
Ez az itteni (újak) kérdéseiből is világosan látszik. Úgy kérdeznek, hogy be sem léptek.
Egy ismerősöm úgy nézte meg anno,hogyan kell az óratervet feltölteni ( reflexióval,vagy külön),hogy feltöltötte a félig kész tematikus tervét és így látta,hogy utána mit hogyan kell csinálnia.
 

ovoka

Állandó Tag
Állandó Tag
SSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 99,1 % A vázlataimnál mutat sárgát. A felületen minden zöld.. hol keressem a maradék 1%-ot?:mad:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére