Portfólió készítés

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Lejjla

Állandó Tag
Állandó Tag
3d2_emoticon50_emotloader.com.gif
2014.05.01.!!!!Gratulálok, mert az illetékesek, most nagyon el lesznek(vannak) foglalva!
3d2_emoticon23_emotloader.com.gif

Köszönöm és én is tiszta szívből gratulálok Neked is és mindenkinek, akinek sikerült befejeznie!:hurra: :dr_173: Köszönet a sok önzetlen segítőnek!:dr_24:
 

Magdi700812

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a fórum eddig egy önzetlenül egymást segítő, támogató, bátorító közösség volt. Most azonban akadt valaki, aki nem kínlódott annyit mint a többség, pl. sokáig infót gyűjtött és csak azt követően néhány nap alatt teljesítette az egyszerűsített feltételeit. Na, emiatt lassan már megkövezésre kerül. Biztos jól van ez így? Biztosan kell őt ennyiszer emlegetni itt? Lehetetlen elképzelni, hogy van/vannak olyan pedagógusok akik rendszeresen elkészítik a dokumentumaikat és jártassági szinten állnak az informatikában? Ha beleolvasgatott az itt általatok önzetlenül közzétett tapasztalatokba, szerintetek nem jelentett az hatalmas segítséget neki? Bocs, de megszólalt bennem a gyógypedagógus... rosszul tűröm, ha valakit csak azért piszkálnak, mert másként csinálja mint a többség.
Szerintem csak meglepődtünk. Én nem tudtam volna 5 nap alatt megcsinálni, de attól még másnak sikerülhet. Ráadásul az egyszerűsítettet még kiegészítheti. Nagy úr a muszáj. Az viszont nem meglepő, hogy érzékenyebbek vagyunk, mert kicsit leamortizálódott az idegrendszerünk. Aki itt volt, mindenki a csapat tagja: ha 5 napos, ha több hónapos akkor is. És ez így van jól.
 

Lejjla

Állandó Tag
Állandó Tag
Tán azért mégis lehet benne valami: mutasd a portfóliód, s ismerem a munkád is...
És megfordítva is: amilyen a munkád, igényességed, olyan lett a portfóliód is...

Ez olyan igaz Kros! Én is segítettem a kolléganőmnek a feltöltésnél IS, és tényleg olyan lett, mint amilyen ő. :dr_9:
Hamarabb készen lett, mint én, még csodálkoztam is, hiszen minden infót tőlem kapott, de csak addig, amíg bele nem láttam a kész munkájába. Na akkor megnyugodtam. :cool:
 

mamale

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!:)

Hálás köszönet mindenkinek a sok -sok önzetlen, azonnali segítségért! Nagyon jó fejek vagytok!!!!!Bocs a kifejezésért!!!!!:dr_24::dr_24:
Reggel én is megnéztem lezárták-e a rendszert, végre már nem tudok javítani, átírni dolgokat. Így délután el is ment a család futni a tópartra. Most jöttünk meg, s gondoltam, megnézem ki maradt a kedvenc oldalunkon. Látom még működik rendesen. Akkor itt leszünk, nem hagyjuk a buli végéig abba (vagy utána sem):dr_173::dr_173::dr_173:. Szép napot! mamale
 

kros

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Hálás köszönet mindenkinek a sok -sok önzetlen, azonnali segítségért! Nagyon jó fejek vagytok!!!!!Bocs a kifejezésért!!!!! Reggel én is megnéztem lezárták-e a rendszert, végre már nem tudok javítani, átírni dolgokat. Így délután el is ment a család futni a tópartra. Most jöttünk meg, s gondoltam, megnézem ki maradt a kedvenc oldalunkon. Látom még működik rendesen. Akkor itt leszünk, nem hagyjuk a buli végéig abba (vagy utána sem). Szép napot!
Hát igen, az itteni fórum egyfajta függőséget hozott magával...
3d2_emoticon180_emotloader.com.gif
Teljesen hiteltelen rászólnom a fiamra, hogy az online harcok helyett valami hasznosabbal foglalkozzon... mikor látja, tapasztalja, hogy több (teljesen hatástalan) felszólítás után úgyis visszamegyek a billentyűzet mögé...
A nyilvánvaló szakmai okokon (amit nevezhetünk objektívnek is) túl azért megvan a szubjektív oka is. Olyan - olykor valóságosan megható - segítőkészséget tapasztalhattam meg minden résztvevőtől, ami azért ebben a mai világban egyáltalán nem magától értetődő. Munkahelyemen sincs semmi okom panaszra - sőt, mégis, nagyon jó volt megtapasztalni azt, hogy az ország legkülönbözőbb területeiről, a legkülönbözőbb pedagógiai ágakból, fantasztikus, elhivatott emberek viszik egy kicsit előrébb a nevelés jobb sorsra érdemes ügyét.
Tehát, igazából semmi okom szidni most már a portfóliót - ám ehhez kellett ez a közösség is.
 

Rubina

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is Nektek köszönhetem, hogy elkészültem. Egy kicsit le voltam maradva tőletek, pedig itt voltam időben, csak nekem tovább tartott, míg eldöntöttem, hogyan is csináljam.
És közben minden, számomra fontos hozzászólást lementettem magamnak, így a még fel sem merült kérdéseimre megkaptam a választ. A feltöltésnél már előre tudtam a buktatókat, mert Ti már kikísérleteztétek azokat. Nem is akadtam el sehol! Nagyon megkönnyítettétek a dolgomat!
Még egyszer is köszönök minden segítséget!
Végre visszakerülök a családba, mehetek futni, kirándulni, és a csoportban is 100%-on tudok működni. Puszi mindenkinek!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére