Rejtélyek, furcsaságok, talányok

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Nem csak ez, hanem az egesz iras gyanus.....

Látom nem volt baj a repülővel...

Ez már több, mint érdekes. A sokadik jóslat, mely ugyanazt a "három nap, három éjjel" szindrómát mondja el......


Alois-irlmaier jövendölése:

"A háború alatt eljön a nagy sötétség, amely 72 órán át tart."
"Egy kiáltás hatására villámlás és mennydörgés tör ki és egy földrengés megrázza a Földet. Ne menjenek ki akkor a házakból, ne gyújtsanak fényeket, kivéve a gyertyát, minden mást oltsanak el. Aki belélegzi a port, görcsöt kap és meghal. Ne nyissák ki az ablakot, borítsák be teljesen fekete papírral. Minden nyílt víz mérgező lesz és minden étel is, ami nincs teljesen lezárva. Az üvegben lévő ételek is, mivel az üveg nem védi meg az ételeket. Kint a halál a por miatt körbejár, rengeteg ember fog meghalni. 72 óra múlva mindennek vége lesz. De ismétlem: ne menjenek ki a házból, ne nézzenek ki az ablakon és tartsák égve a gyertyát. És imádkozzanak. Ez alatt az éjszaka alatt több ember fog meghalni, mint az előző két háborúban összesen."

A "teknyőkaparó" jövendölése:

"Három napig sötétség lösz, villany, semmiféle fény nem ég, csak a szentölt gyertya......."

http://mkh.valosag.net/index.php/te...55-alfoeldi-vizioa-teknykaparo-joevendoelesei

Pió atya jövendölései:

"......... "A sötétség ezen napjaiban senki ne hagyja el a házat és ne nézzen ki az ablakon. A sötétség egy nap és egy éjszaka fog tartani, amit egy további nap és éjszaka követ, majd még egy nap, de a következő éjszakán a csillagok ismét világítani fognak és, reggel újra felkel a nap és TAVASZ lesz! A sötétség napjaiban a választottak ne aludjanak. Szakadatlanul imádkozzanak és ne botránkozzanak meg bennem. Össze fogom gyűjteni a választottakat. A pokol azt gondolja majd, hogy az egész földet birtokába vette, de én megfékezem......."

http://jezusafeny.hu/component/option,com_fireboard/Itemid,58/func,view/id,2534/catid,19/

Kaoru Nakamaru Japán hercegnő jóslata: - az első egy-két perc szól a három napról....

http://video.xfree.hu/?n=szuromieszter|73fbb2f9e21d90f0ced787b927957c57

Valószínűleg ugyanaz a forrása az összes jóslatnak.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Látom nem volt baj a repülővel...



Valószínűleg ugyanaz a forrása az összes jóslatnak.
Draga Baratnom en siman vizet csavartam az ules karfabol es telecsinaltam a gatyamat. Viszont vettem a batorsagot kinezni az ablakon amikor Gronland felett repultunk es az abszolut csodalatos volt!!:dr_173:
 
Utoljára módosítva:

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Pitti, miért?nem hihető az írás?komolyan kérdezem.
Draga Vandorcsillag, ezt nagyon nehez elmagyarazni. Az egesz kepet kell nezni logikai szempontbol.
Megprobalom elmagyarazni de nem igazan bizok abban, hogy sikerulni fog nekem.

A faszi baromi specifikus volt megmondani a bironak, hogy a felesege aznap mit csinalt es milyen ruhat viselt. Ez kristalytiszta latnoki tehetseget feltetelez.

A haboru leirasa viszont baromi homalyos, tele van kerdojelekkel, talalgatasokkal, eloszor homalyos utalasokkal, azutan specifkus megjelolesekkel (az oroszok, de ez sem biztos) stb.
Szoval logikailag az en szamomra ez nem koherens, egyertelmu leiras.

Sajnos nem mindenben lehet 100%-osan hinni ami a weben megjelenik.
Olvasd at megegyszer visszalepve az eloiteletidtol es kerdezd meg magadat, hogy ennek van igazan ertelme?

Szoval az egesz igen gyanus.......
 
Utoljára módosítva:

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Látom nem volt baj a repülővel.



Valószínűleg ugyanaz a forrása az összes jóslatnak.

Ez a legkézenfekvőbb válasz szerintem is. Csak akkor nem biztos, hogy igaz is, ha személyesen már tapasztaltál meg "látnokságot", mert akkor biztos lehetsz benne, hogy mások esetleg magasabb szinten tudják "gyakorolni".

De az ezotériában az az érdekes, hogy mindig olyan jelenségeket produkál, melyeket az átlagember nehezen hisz el, még akkor is, ha hiszi azt, - már mint az ezoterikus világot - de még nem tapasztalta meg.

Beidéztem már, most ismét megteszem: http://canadahun.com/blogbejegyzes/a-titkok-titka-titkosítva.11059/

Akkor még csak huszonegy-néhány éves voltam, nem álltam semmiféle ezós fertőzés alatt....;)
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Barbara Marciniak: Hajnalhozók könyvéből részlet:

"Sok társadalom ősi kultúráiban megjelentek ezek a lények, akiket az emberek szárnyas teremtményekként vagy fénylabdákként írtak le. A világ tele van találgatásokkal, meghatározásokkal, elképzelésekkel arra nézve, kik voltak valójában az istenek. Azok viszont, akik manipulálni akarták az embereket, kitalálták a saját történetüket, hogy olyan hittételeket hozzanak létre, amelyek segítségével az emberek irá-nyíthatókká válnak. Azt mondták nektek, hogy ezek a lények valóban istenek voltak, ti pedig imádtátok, csodáltátok őket, és engedelmeskedtetek nekik. Ez a hittétel most óriási változás küszöbén áll. Felszínre kerül majd az igazság, az az igazság, amely teljes mértékben meg fogja változtatni a világnézeteteket. Jaj lesz azoknak, akik ezt nem hajlandók észrevenni ! A világ döbbenettől visszhangzik majd.

A bolygót valaha uraló teremtő istenek képesek megjelenni fizikai valóságukban, de leginkább más dimenziókban léteznek. A földet egy bizonyos vibrációs frekvencián tartják, miközben saját maguk táplálására emocionális traumát, vagyis érzelmi megrázkódtatást gerjesztenek. Vannak az életet mindenekelőtt tisztelő lények, de akadnak olyanok is, akik nem tisztelik az életet, és nem értik, milyen kapcsolatban állnak az élettel.

A tudás táplálja a tudást. Nehéz feladat számotokra, hogy megértsétek ezt a megfogalmazást, hiszen ti étellel táplálkoztok. Némely lény tápláléka a tudás. Minden táplálék tartalmaz tudást saját életciklusa valamely pontján, mindegy, hogy sütöd, főzöd vagy a kertben szeded - magadhoz veszed, hogy tápláljon. A ti érzelmeitek táplálékul szolgálnak mások számára. Amikor az irányításuk alatt pusztítást, felfordulást idéztek elő, olyan vibrációs frekvenciát hoztok létre, amely az ő létezésüket segíti, hiszen ők ezzel táplálkoznak.

Vannak olyan lények is, akik a szeretet vibrációjával táplálkoznak, és ez a csoport szeretné visszahozni a bolygóra a szeretet táplálékát. Szeretnék ezt az univerzumot a szeretet frekvenciájára hangolni, hogy azután más világokban is elhintsék ez a magot.

Ti a fény lázadó csoportját képviselitek. Beleegyeztetek abba, hogy visszajöttök a bolygóra. Küldetésetek van. Belebújtok ebbe az anyagi testbe, magatokra veszitek, hogy azután spirituális identitásotokon keresztül megváltoztassátok. Mindnyájan nagy körültekintéssel válogattátok ki a saját célkitűzéseiteket legjobban segítő genetikai vonalakat. Mindenki olyan genetikai történelmet választott, amelybe a Fény Családjának tagjai beleszőtték magukat."
 

Vadméz

Állandó Tag
Állandó Tag
170 éves lehet a világ legidősebb embere, egy jógi
Hanuman a neve annak a jóginak, aki állítólag több mint 170 évvel ezelőtt született Indiában.

Hanuman nem emlékszik pontosan, mikor született, de azt tudja, hogy mindössze 12 éves volt, amikor az indiai forradalmár, Jhansi Rani a britekkel vívott harcot - ez úgy nagyjából az 1850-es évekre tehető.


20140707news-170-eves-lehet-a2.jpg

Elmondása alapján édesanyja még Rani királynőt is szolgálta, aki 1857 és 1858 között uralkodott. Ebből következtette ki egy újságíró a jógi életkorát, ami – ha valóban minden igaz – több mint 170 évet jelent. A férfinak állítólag a második fogsora is kinőtt, amely a 100. életév után jellemző.

Pontos és hivatalos adatok híján azonban még mindig a japán Misao Okawa birtokolja a világ legidősebb embere címet a maga 115 évével. Az idős hölgy itt már elmondta, szerinte mi a hosszú élet titka.



A világ legöregebb embere elárulta a hosszú élet titkát
A világ legidősebb embere, Misao Okawa nemrégiben ünnepelte a 116. születésnapját. Amikor a jeles alkalomból megkérdezték tőle, mi a hosszú élet titka, a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres mozgás hangsúlyozása helyett csupán két dolgot említett: „szusi és alvás”.

A japán hölgy, akinek élete három évszázadon nyúlik keresztül, háromszor eszik naponta, illetve törekszik az éjszakánkénti nyolc óra alvásra. A négyszeres nagymama és hatszoros dédnagymama ugyanakkor az olajos halak fogyasztásának, például a makrélának a fontosságát is kiemelte. Mindennek köszönhetően csak 18 évvel ezelőtt, 98 esztendősen került otthonba.

„Ragaszkodik a kedvenc ételéhez, a szusihoz. Főleg a makrélához ecetes párolt rizságyon. Havonta legalább egyszer ezt kapja” – magyarázta Tomohito Okada, a kurenai idősek otthonának vezetője a brit Telegraph lapnak.

A háromgyermekes Misao özvegy, férje, Yukio 1931-ben halt meg. Elsőszülőtt fia 94 éves, lánya pedig 92. Azután lett ő a világ legidősebb embere, hogy honfitársa, Jiroemon Kimura 116 évesen jobblétre szenderült 2013. június 12-én.
20140312csalad-a-vilag-legoregebb-embere4.jpg

Tavaly augusztusban egy bolíviai őslakos, Carmelo Flores Laura azt állította, hogy nemrég töltötte be a 123. életévét a hagyományos andoki étrendnek hála. Ez sok quinoa, gomba és kokacserje fogyasztását jelenti, de Carmelo szerint a sok séta és az alkohol is jót tesz az egészségnek. Mivel azonban Bolíviában csak 1940-ben rendszeresítették a hivatalos születési anyakönyvi kivonatot, nem lehetett bizonyítani a szavait – hiába tanúskodik egy keresztlevél arról, hogy 1890. július 16-án látta meg a napvilágot.

A Guinness-világrekord ezért Okawa asszonyé, aki eredeti dokumentummal tudja bizonyítani születésének idejét. Úgy tűnik azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem minden a hosszú élethez. „Imádom a bacont, legszívesebben minden étkezéshez ennék belőle” – nyilatkozta Misao a helyi KRBC tévécsatornának.

Fénykép alapján a japán néni idősebbnek néz ki, mint az indiai bácsi...Igen, állítólag vannak olyan régiók a Földön, ahol sokkal magasabb az átlagéletkor, és ez elsősorban nem a nyugati életszínvonalnak köszönhető, hanem a stresszmentes életnek és az eredeti lakókörnyezet kiegyensúlyozott éghajlatának, pl. a hőmérséklet nem ingadozik úgy, mint a mérsékelt övben. Nekem valami Örök Tavasz Völgye rémlik, de meg nem mondanám, hol van pontosan.
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy különös nép különös élete: a hunzák titkai

A hunzaiak igen hosszú életűek, fiatalon és öregen egyaránt életerősek, állóképességük kimagasló, és megdöbbentő egészségnek örvendenek. Vajon miért?

hunza2.jpg


Érdekes és elgondolkodtató. Hunza – ahol 100 évig élnek az emberek. Nem ismerik a civilizációs betegségeket, többek között a rákot sem! Hunza Pakisztán legészakibb csücskében helyezkedik el, ott, ahol Pakisztán Oroszországgal és Kínával találkozik. Fekvése lélegzetelállító; nem kevesebb, mint hat hegylánc húzódik e területen. A hegycsúcsok átlagmagassága 6100 méter, s itt található a 7600 méter magas Rakaposhi-csúcs is. Hunza népe egy különlegesen termékeny völgyben él, amely a sziklás vonulatok közé ékelődik.

A völgy 10-30 ezres népessége kétezer évig csaknem teljesen el volt zárva a világ többi részétől. A terület egészen mostanáig szinte teljesen megközelíthetetlen volt, mivel azegyetlen be- és kijárat a környező hegyek oldalában kanyargó ösvény volt, melyen a közlekedés az év legnagyobb részében igen kockázatos. Az út mindössze 60 centiméter széles. Veszélyesen elrojtosodott kötélhidakon kell átkelni, az utat több helyen mindössze a meredek sziklafalból kilógó fatörzsek tartják.

A hunzaiak nem ismerik a szívbetegséget, magas vérnyomást, daganatos megbetegedéseket. A nőknél ismeretlen a klimax, a férfiak még 90 éves korukban is nemzőképesek, és táncolnak ünnepségeiken. Több ezer éves földrajzi elszigeteltségüknek köszönhetően a hunzák egészséges és természetes életszokásokat követnek. A pakisztáni-afgán-kínai határvidéken élő közösség szellemi néprajzáról (például eddig nem ismert sámanizáló szokásaikról) könyvet is írt egy magyar szerző, Csáji László Koppány (Tündérek kihalófélben – Hunoktól a hunzákig).

hunza1.jpg
Csáji 2001-es kutatóútját megelőzően nyolc évtizeddel egy világszerte nagyra becsült brit sebészorvos, Dr. Robert McCarrison ezt írta az amerikai orvosszövetség újságjának 1922. január 7-i számában: “A hunzáknál nincs ismert rákos eset. Ennél a népnél hatalmas sárgabarack-ligetek vannak. A sárgabarackot a napon szárítják meg, és igen bőséges mennyiségben fogyasztják. McCarrisont Nagy-Britannia kormánya nevezte ki a múlt század elején, a brit megszállás ideje alatt, India táplálkozásának megfigyelésére. A brit orvos főleg a Gilgit-zóna szokásait írta le Észak-India egyik tartományában, Észak-Kasmírban. Híressé azonban az tette, hogyfölfedezett egy népet – a hunzákat -, akiknek nem voltak orvosaik és kórházaik, fiaik mégis 100 éves átlagéletkort értek el, tökéletes életerőben és jó egészségi állapotnak örvendve. Hét évig tanulmányozta őket, s az akkori világ egyetlen népbetegségét sem fedezte fel náluk. A 90-110 év közötti lakosok vizsgálata során kiderült, hogy vérnyomásuk, koleszterin szintjük és szívműködésük normális.

Életerejük titkát egyedül táplálkozási szokásaikban találta meg. A hunzák a zöldségeket és gyümölcsöket, gabonaféléket, a tejet és tejtermékeket főzés nélkül – tehát szinte kizárólag nyersen fogyasztják! -, húst pedig csak igen ritkán esznek. Egyáltalán nem használnak hántolt (fehér) rizst, cukrot és sót, a szintetikus táplálékokról még csak nem is hallottak. Az energiahiányos Hunzában gazdasági kényszer a tüzelőanyag-fogyasztás minimumra szorítása, ezért főznek rendkívül keveset és eszik az ételeik legalább 80%-át nyersen. Rengeteg sárga- és őszibarackot, körtét, almát, szilvát, szőlőt, cseresznyét, szedret, fügét és sokféle dinnyét, rengeteg vadon termő bogyófélét esznek. Fő élelmiszereik ezen kívül még a búza, az árpa, a köles, a hajdina, illetve egy Jób könnyének nevezett fűféle gömbölyű magjai. Nyáron a gyümölcsöket nyersen fogyasztják, télen és tavasszal pedig szárítva.

hunza3.jpg
Hunzában a tipikus téli reggeli szárított barackból és kölesből készített kása, melyet frissen őrölt lenmaggal szórnak meg. Zöldségek közül a mustárfű, a spenót, saláta, a gyökerek, mint a répafélék, a paszternák, a burgonya, a torma; a babfélék, a csicseriborsó, a lencse és más csíráztatott hüvelyesek, valamint a tökfélékismertek. Sok füvet is használnak étkezési és gyógyászati célra egyaránt, így például a mentát vagy a kakukkfüvet. Lenmagot ugyancsak termesztenek, és kevés olyan ételük van, ami ilyen vagy olyan formában ezt ne tartalmazná. A friss csöves kukoricát is nagyon szeretik, ezt sem főzik meg. Télen a hunzaiak beáztatják a lencsét, babot, borsót, majd nedves ruhán kiteszik a napra, és akkor fogyasztják őket, amikor csírázni kezdenek.

A hunzák földjén, ahol a pénz fogalmát nem ismerték, egy ember gazdagságát a birtokában lévő sárgabarackfák számán mérték le. Minden utazó említést tesz a hunzák hatalmas sárgabarack ligeteiről. A nálunk is termő gyümölcsöt ők az év minden szakában fogyasztják, amikor friss a termés, azt, de a magját nem dobják el, hanem a napon megszárítják, s elteszik télire. Naponta 30-50 barackmagot esznek meg. Ebből préselnek olajat, amellyel sütnek-főznek, s még kozmetikumként is használják. Asszonyaik arca a préselt barackmag-olajnak köszönhetően még élemedett korban is ránctalan, bársonyos.

A fehér Hun nők egyik jellegzetessége – és büszkesége – a ténylegesnél 15-20 évvel kevesebbnek látszó életkor. Dr. Allen E. Banik szemorvos is felkerekedett, skutatóútjáról A hunzák földje (Hunza Land – Whitehorn Publishing Co., 1960)címmel írt könyvet. Részletes beszámolókat ad benne a hunzák életmódjáról. Feljegyezte, hogy a hunza felnőttek 50 gramm protein, 36 gramm növényi zsiradék és 354 gramm szénhidrát elfogyasztásával valamivel több, mint 1900 kalóriát vesznek magukhoz naponta. (Az összehasonlítás kedvéért: egy átlag amerikai napi energia-bevitele 3300 kalória, 100 gramm fehérje, 150 gramm zsír.)A kutatók megfigyelték azt is, hogy a hagyományos hunza étrend az átlagos amerikai étrendnél kétszázszor több nitrilozidot tartalmaz. A gabonafélékben és a csonthájasok gyümölcsében is előforduló nitrilozidok – dr. Ládi Szabolcs orvos meghatározásával – “olyan hatást fejtenek ki a szervezetben, hogy a daganatosan osztódó, illetve már daganatossá átalakult sejteket szelektíven, belülről úgymond megmérgezik és blokkolják a daganatsejtnek a további fejlődését”.

hunza4.jpg
A hosszú életű fehér hunok ivóvize hegyi gleccserek olvadásából keletkező patakokból származik. Ez a víz tele van a kőzetekből kioldott ásványi anyagokkal, szinte fehér tőlük, ezért a hunzák a hegyek tejének is nevezik. Az ásványi anyagokban dús vizet a növények is felveszik és a leveleikben a felszínre hozzák. A hunzák sok ilyen növényt (hajdina, köles, lucerna – olyan gabonafélék, amelyek B17 vitaminban rendkívül gazdagok, akárcsak a sárgabarack magja) fogyasztanak.

Az általuk naponta elfogyasztott ásványi anyag mennyisége a százszorosa annak, amit a nyugati civilizációkban javasolnak az orvosok. Hunza-föld, a magas hegyvidék nagyon nehéz megélhetést nyújt az itt élőknek. Hosszú életük titka tehát a munka, az örökös mozgás mellett a mértékletes koszt, legfőképpen a sok ezer kajszibarack fa(benne az A vitamin). A száz esztendőt megélt hunza, aki ki van téve a hegyi szélnek, a zord télnek és az égető napnak, a mi társadalmunkban hatvanasnak tűnne

A Földön élő hat leghosszabb életű népcsoport egyikének fiai, a hunzák napi 7-10 órát töltenek a tűző napon. Bőrükön mégsem jelennek meg káros elváltozások, mert – így egy magyar családorvos – “a napsugárzás akkor lehet rákkeltő, ha az ásványi anyagok és vitaminok hiányától legyengült szervezetet éri az ultraibolya sugárzás”.
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
http://www.erdekesvilag.hu/kulonleg...lebegett-egy-golfbajnoksag-nezoi-feje-felett/
Különleges jelenség – “repülő” hajó lebegett egy golfbajnokság nézői feje felett
Varázslatos repülő hajó jelent meg az égen a skóciai Aberdeenben, egy golfbajnokság nézői feje felett. A repülő hajó a televíziós közvetítésen is jól látszott. Ami első látásra manipulált képnek tűnik, az valójában az agyunk és a légköri viszonyok által módosított kép.
repülő hajó15.jpg repülő hajó34.jpg

Meglehetősen gyakori jelenség, amikor a hideg víztömeg fölé langyos levegő áramlik, hogy a különböző sűrűségű levegőrétegek ilyen optikai csalódást okoznak. Az angolul loomingnak nevezett jelenség akkor jön létre, amikor a különböző sűrűségű légtömegek meghajlítják a fényt, miáltal a horizont vonalában vagy az alatt elhelyezkedő tárgyak a megfigyelő szemszögéből nézve a láhatár fölé kerülnek. Az is előfordulhat, hogy a tárgyak nagyobbnak látszanak, mint tényleges méretük. Ez okozta a különleges jelenséget Aberdeenben.

 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Több ezer éves sugárzó csontvázak Mohendzso Daro-ban
2014, március 31 - 23:53 | Costa del Sol m...

Atom robbanások az ókorban.
Akik komolyan foglalkoztak az emberiség az emberiség történetének ókori, vagy azt megelőző szakaszaival, azok tudják, hogy számtalan rejtély lapul még a mondákban, a szent könyvekben, és iratokban éppenséggel a régészeti leletek között:
63385184040412453215.jpg

Az egyik ilyen rejtély az, hogy volt-e atomfegyver az ókorban. Természetesen mindenki azt feleli erre, hogy nem és az első atomrobbantásra 1945-ben került sor a Földön.

De valóban így volt?

Merthogy előkerültek nyugtalanító jelek. Az egyik arról tanúskodik, hogy Afrikában negyvenezer éve uránt bányásztak. Amire aligha volt szüksége a hordákban élő ősembereknek. Akik nemhogy atomerőművet, de még kunyhót sem tudtak építeni.
1-%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%8B-%D0%A5%D0%A5-%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D0%B0.-%D0%90%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B9-%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B5-%D1%82%D1%8B%D1%81%D1%8F%D1%87%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D1%82.jpg
Ősi indiai könyvekben repülőgépekről és borzalmas fegyverekről esik szó. Ezeket állítólag valamiféle, az égből idekerült "istenek" használták. Az indiai Mahábhárata eposzban találunk vagy ötven sort, amelyben az ismeretlen szerzők egy rettenetes fegyvert emlegetnek. Amit annak ura és kezelője egy vimana nevezetű repülőgépről engedett el, és amely magába foglalta "a Világegyetem teljes hatalmát", vagyis erejét. A szerkezet felrobbantásakor "ezer nap fénye" villant fel, elvakítva mindenkit. Ez alighanem a gombafelhőre utal. Az ismeretlen fegyver "acélos dörrenést" okozott, gigászi halálhírnökként viselkedett, amely "hamuvá tette" az "ellenség egész fajtáját". A vers szerint a csatában részt vevők teste a felismerhetetlenségig elégett. Ugyanezen beszámoló szerint pár órával később minden étel megfertőződött, az arra repülő madarak lehullottak. A csatában résztvevő és megmenekült katonák a patakba vetették magukat, és a vízben mosogatták felszerelési tárgyaikat... A másik korabeli eposz, a Rámájana is említést tesz erről. A vers szerint olyan hatalmas fegyverről volt szó, amely egy szempillantás alatt az egész földet elpusztíthatta.
Mahabharata_3D_Animation_141113_4.jpg

Az akkori szemtanúk - mert kénytelenek vagyunk ezt hinni, hisz ilyesmit ennyire adatszerűen nem lehet kitalálni ötezer évvel az atombomba megalkotása előtt - azt állítják, hogy a nap mintha úszott volna az égen. A föld megrázkódott, és minden irányból tüzes nyilak hullottak a földre.
Mohenjo-daro_three-thumb-800x527-42927.jpg
A verseket a legtöbben nem vették komolyan és főleg nem szó szerint. De aztán felfedezték Indiában a Kr. e. mintegy háromezer évvel alapított Mohendzso Daro város romjait. Amikor a sok ezer éve néptelen város utcáit kiásták a földből, ezrével találtak csontvázat. Az emberek mintha tömegesen menekültek volna, amikor utolérte őket a halál. Némely csontváz a másik "kezét" fogta, markolta kétségbeesetten. Mindez katasztrófára utal. Hogy ez nem lehetett természeti katasztrófa, arra a csontok radioaktív sugárzása utal. Még Hiroshimában vagy Nagaszakiban sem találtak ennyire sugárzó emberi maradványokat, mint ott! Mohendzso Daro sok ezer éves csontvázai között olyant is leltek, amely a szokványos sugárzásnak ötvenszeresét árasztotta.
A város közepén minden épületet romba döntött valami nagy csapás, a távolabbi utcák és házak között már szemmel
stones-melt-nuclear-explosion.jpg
láthatóan kisebb volt a pusztítás. Rengeteg fekete kődarabot is találtak, ezek mintha végigbombázták volna a várost. A köveket szinte kerámiává égette a tűz, amelynek - mint kikísérletezték - minimum 1500-1600 Celsius-fokosnak kellett lennie. Ilyen hőfokot pedig iparilag senki nem tudott akkoriban előállítani bolygónkon. A város romjainak térképe és a légi felvételek nagyon hasonlítanak a két említett japán város romjaihoz az atombomba felrobbantása után...
Az amerikai atombomba egyik atyja, a fizikus Robert Oppenheimer fiatal korában szanszkritül is tanult, és eredetiben olvashatta az említett eposzokat. Tudta hát, amit tudott, még Mohendzso Daro megtalálása előtt. 1952-ben egy sajtótájékoztatón újságírók kérdezték, hogy az amerikai próbarobbantás volt-e az első a történelemben, a fizikus először így válaszolt: "Természetesen!" Arról már kevesebb szó esik, hogy utána elgondolkozva és valamivel halkabban hozzátette: "A mi időnkben".

Nemere István
large-The+Great+Bath+at+Mohenjo+Daro.jpg

Mohenjo Daro romjai
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag

Érdekesek ezek az írások!!!

Mi olyant tapasztaltunk meg, hogy film nézés után a lányom szobájába ment aludni és valamennyi idő múlva arra ébredt, hogy egy nagy narancssárga gömb van a szobájában az ajtónál, volt ám sikítás de ez valami különleges és megismételhetetlen. Én megzavarodva rohantam áramszünet miatt minden irányba amit akkor átéltem azt senkinek sem kívánom. A lányunk az éjszaka további részét mondanom sem kell, hogy remegve töltötte mellettünk. Az akkori számítógépe /commodor64/ is egy ideig zizzent volt majd helyre állt, mint minden más is, de az élmény örökre megmarad a társaival együtt.

Fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag

Saját tapasztalat:
Bélműtöttként, hogy a bélműködés helyreálljon, parafin olajat itatnak a kórházban, és valóban segít!
Sőt, az egyszerű napraforgó olaj is segít, szintén saját tapasztalat.
Az epének nem kell bejutni a béltraktusba, mint ahogy a videóban ecseteli(8'50"). Ez tipikusan a csípős paprika túlzott fogyasztásánál érzékelhető talán a leginkább: amikor 3x csíp: az elfogyasztásnál, a bélműködéskor és kiürítésekor!
Szendi Gábor, akit a videóban említenek, a paleo étkezés híve, nincs ezzel semmi gond, ha valaki ezt részesíti előnyben, váljon egészségére.

Szabó Norbert a 17'-nél ecseteli, hogy a tömény epe ürülése nélkül székrekedés lép fel, ez sem valós! Próbáljátok ki, a tömény epe maró anyag!
Mindegy, h könyvből olvassa fel, a teljes emberi szervezet tele van támogató baktériumokkal (flórával), egyetlen részegységéről sem lehet így állítani, mint a videóban: a " vékonybél teljesen steril"(16'55")

Másrészt: aki szeretne tisztulni a stressztől, az agresszív viselkedésmódból békésebbre váltani, annak érdemes az állati táplálékról a növényire váltani, persze mindezt összhangban a szervezettel: nem erőszakosan, siettetve, hanem figyelembe véve a saját táplálkozási igényeit!
Következő lépés amikor képes a fénytáplálkozásra váltani, az van teljes összhangban eredetünkkel.

Mindenki válasszon kedve szerint, de én a maga részéről a fentiek miatt tartózkodom komolyan venni a videóban elhangzottakat.

Legyetek egészségesek, ez számít, amit a magatok igazságának éreztek, az válik be nektek!

kiegészítve 11:39-kor:
Itt egy részlet a Tudomány-áltudomány témából:
"c. A ráksejtek virulnak savas környezetben. A hús alapú étrend savas, és ezért jobb, ha marha- és sertéshús helyett inkább halakat és kis mennyiségben csirkét fogyasztunk. A húsok vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban szenvedők számára.
d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.)és gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet átállítani lúgos kémhatású környezetté. Az étrend mintegy 20%-a állhat főtt ételekből, köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen belül eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges sejtek növekedését...
...12. A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen hús romlásnak indul, és további mérgező anyagok lerakódását okozza.
13. A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel, amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket elpusztíthassák. "

A részletet innen emeltem át:
http://canadahun.com/temak/tudomány-áltudomány.53669/page-13#post-4267022

Köszönettel Evapatocsnak érte!
 
Utoljára módosítva:

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
A rákról – a Johns Hopkins hoax

Ez a cikk a rákról ismét egy netes hoax, melynek szerzője a levél szerint egy onkológus orvos. A hoax eredetét a levélben említett kutatóintézet természetesen cáfolja. De mivel sok olyan információt tartalmaz, melyeket már máshol is olvastunk, ezért mégis közreadjuk. Tegyen mindenki belátása szerint!

“Miután évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének a Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is:
....Eddig tart a hoax, egy biztos, a szeretetteljes légkör és az egészséges táplálkozás segít megelőzni és kikúrálni a rákot. Akit valójában érdekel a rák keletkezése, viselkedése, gyógyítása, annak ajánljuk, hogy mélyedjen el az ujmedicina.hu oldalon és bevezetésként tekintse meg ezt a videot.
http://tudatbazis.hu/bio/a-rakrol-a-johns-hopkins-hoax

Akkor most kinek is van igaza?
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Akiknek örökre nyoma vész
2014-07-31
Ezúttal nem távoli földrészeken vagy óceánokon állítólag megtörténő rejtélyekről esik szó. Nem is rejtélyes, soha ki nem derülő gyilkosságról, amit a pénz vagy hatalom miatt mind gyakrabban követnek el az emberek. A spontán, ámde megmagyarázhatatlan eltűnések minden embert érintenek, bárhol is éljen a Földön.
Magyarországon napjainkban, úgy átlagosan csaknem ötezer embert keresnek a hatóságok, folyamatosan. Ennyien tűntek el, így vagy úgy. Többségük – különösen a nyáridőben otthonról ellógó gyermek – megkerül. Sok felnőtt is felbukkan itthon vagy külföldön, azok is, akiknek vaj volt a fejükön, és azok is, akik öngyilkossági szándékkal vették be magukat a lakatlan erdőségbe.
Ám van egy nyugtalanító százalék – átlagban évente körülbelül száz-százötven ember -, akinek az eltűnése azért nyugtalanító, mert az eltűnésüket megelőző hetekben, napokban vagy éppenséggel órákban semmi jel sem mutatott arra, hogy készülnének valahová. Sőt, olykor bizonyíthatóan nem is volt távozási szándékuk: hiszen eltűnésük idején munkába indultak, vagy a telkükön dolgoztak, okmányok és pénz nélkül.
Akadt nálunk olyan eset is, amikor az illetőt valahol, útjának egyik pontján még látták, száz méterrel távolabb pedig már nyoma veszett – márpedig másfelé nem mehetett. Ott, a két pont között történt valami, amitől nyoma veszett – örökre.
Ha csak Magyarországot vesszük, ahol az évente ilyen rejtélyesen eltűnő személyek száma száz vagy annál valamivel több, olykor kevesebb – akkor úgy érezzük, ez nem igazán tényező a világ összlakosságához viszonyítva. Csakhogy sok ország van, a legtöbb jóval nagyobb hazánknál, és a statisztika alapján a nagyobb népességből többen is tűnnek el. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy évente az öt földrészen összesen csaknem hét-tízezer embernek veszik nyoma – örökre! Ők azok, akiket sem halottként, sem bujkáló élőként nem találnak meg soha többé.

Vajon mi lesz velük?
Nehéz elképzelni, hogy mindnyájan földalatti barlangokba vesznek, vagy tengerbe ugranak, netán más, agyafúrt módon szabadulnak meg életüktől. És vajon valamennyiüknek az volt a célja, hogy a hátramaradottaknak – hatóságnak és családtagoknak – valamiféle morbid rejtvényt adjanak fel? Ez aligha hihető.
A sok eset elemzése arra enged következtetni, hogy az illetők nem a saját akaratukból tűntek el, és az eltűnés őket is meglepetésszerűen érte. Tudunk néhány – igaz, nagyon kevés – esetről, amikor ez az eltűnés mások szeme láttára következett be. Kísérteties látványról beszéltek a szemtanúk. Az 1880-as években Londonban valóságos “eltűnési járvány” volt, főleg gyerekek estek áldozatul; soha többé senki nem látta őket. A világ más részein máskor ismétlődött meg ugyanez, de már felnőttekkel is.
Természetesen jogosan merül fel az emberrablás gyanúja. Ez talán el is fogadható a múlt századi esetek egy részénél – a gyerekekre, nőkre bizonyos korokban, többféle okból is “vadászhattak” valakik – ma már ez a feltételezés nem állja meg a helyét. Most már eltűnnek férfiak és nők, gyerekek és felnőttek, egészségesek és betegek. Kalandkeresők és olyanok is, akik önszántukból még a városukat vagy falujukat sem hagyták el soha. Nyoma vész “statikus” állampolgároknak, kötelességtudó családapáknak és -anyáknak.
Mi lehet emögött?
Hová tűnnek ezek az emberek a maguk itteni fizikai valóságában – vagy azon kívül? Nem kevés az olyan magyarázat, amely szerint itt valamiféle tőlünk független természeti erő működik, vagyis aki eltűnik, akaratán kívül átkerül egy másik dimenzióba.
Nincs kizárva ugyanis – és tudásunk mostani szintjén nem is zárható ki! -, hogy a természet több dimenziós terekből áll. Ezek időnként és helyenként mintegy “összecsúszhatnak”, valamilyen, a “másik oldalon” létrejövő erő hatására, és akkor a véletlenül ott tartózkodó élőlények, esetleg tárgyak is átkerülhetnek egy másik tulajdonságú térbe (ugyanis állatok eltűnéséről is van tudomásunk).

A másik, sokkal fantasztikusabb feltételezés szerint viszont nem csupán természeti erő, hanem egy másik civilizáció tevékenysége nyomán is létrejöhet efféle “átkerülés”. Lehet, hogy a velünk “szomszédos” másik térben is élnek értelmes lények, és nekik van szükségük időnként, valamilyen okból, emberre és más földi élőlényre?
Ilyenkor képesek manipulálni a teret, változást tudnak létrehozni, és így szereznek maguknak “vadászzsákmányt” – innen, a mi világunkból.
Rejtélyekszigete
 
Oldal tetejére