Társasjátékok II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Alamuszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Hide and seek micimackós változatban, angolul van a doboz hátulján a leírás, addig világos hogy rakjuk le a keretet, bele a 12 négyzetet, és itt kérném a további instrukciókat:o
 

Csatolások

  • 01.jpg
    01.jpg
    1.4 MB · Olvasás: 132
  • 02.jpg
    02.jpg
    809.4 KB · Olvasás: 118
  • 03.jpg
    03.jpg
    1.3 MB · Olvasás: 129
  • 04.jpg
    04.jpg
    1.3 MB · Olvasás: 124
  • 05.jpg
    05.jpg
    1 MB · Olvasás: 124
  • 06.jpg
    06.jpg
    1.3 MB · Olvasás: 123
  • 07.jpg
    07.jpg
    1 MB · Olvasás: 121
  • 08.jpg
    08.jpg
    617.5 KB · Olvasás: 118
  • 09.jpg
    09.jpg
    633.2 KB · Olvasás: 123
  • 010.jpg
    010.jpg
    1.3 MB · Olvasás: 119
  • Правила.txt
    956 bytes · Olvasás: 29

4xmami

Állandó Tag
Állandó Tag
Hide and seek micimackós változatban, angolul van a doboz hátulján a leírás, addig világos hogy rakjuk le a keretet, bele a 12 négyzetet, és itt kérném a további instrukciókat:o
Kirakod a képet,alulra kerüljön a 3 vizes,középre a 3 füves,felülre a 3 fás.Aztán mindenki nézheti egy percig,elfordulnak,te pedig 3 mezőt megfordítasz.Visszafordulnak,te pedig megkérdezed,hogy melyik mező változott,és mi a különbség.A jó válaszért zseton/korong/token jár.Ha kitalálták,újra elfordulnak,és újra megfordítasz hármat.
 
Utoljára módosítva:

Alamuszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Megvan még lementve az igloo pop, és a gobb'it játék, szabályt még eddig nem találtam egyikhez sem, ha valaki megtalálja, ill. kéri szívesen feltöltöm a képeket. A gobb'it - ról annyit tudtam meg, hogy mindig a nagyobb állat megeszi a kisebbet, és végén akinél marad lap, az győz. Az igloo pop számolós kártya lehet, mivel számok vannak a sarkaiban.
 

Alamuszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezeket is tőlük hoztam, orosz szabállyal. :eek:
Tud valaki oroszul?:dr_16:
Sziasztok. Kiböngésztem a neten a blumen finden játék szabályát. Kellenek hozzá a virágok és egy szín dobókocka. Leforgatva, képpel lefelé lepakoljuk a kis virágokat az asztalra, dobunk a kockával, és fordítunk egy virágot. Ha a szín megegyezik, megnyerjük a kis virit. Ha nem, vissza kell fordítani képpel lefelé ismét. Ha kis bogarat fordítunk, az szerintem csak azt a célt szolgálja, hogy egy kissé bekavarjon, nehezebb legyen megjegyezni, melyik is volt a virág. A végén az nyer, akinek a legtöbb virágot sikerült begyűjtenie a rétről. Nem tudom minek vannak a többi kis bogarak, az eredeti játékban csak egyféle bogár van, lehet aki készítette fel akarta kicsit dobni a játékot.
 

Sacamaca

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Ez a szín-forma kirakó játszható lottónak, akkor a két példányban nyomtatott lapok egyikét egyben hagyva, a másikat felaprítva kell elkészíteni. Játszható memoriként is, akkor laponként két példányt kell felvágni.
 

Csatolások

  • kirakó-1.PDF
    71.2 KB · Olvasás: 207
  • Kirakó-2.PDF
    68.8 KB · Olvasás: 120
  • kirakó-3.PDF
    82.6 KB · Olvasás: 106
  • kirakó-4.PDF
    80.5 KB · Olvasás: 103

dormond

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Nem tudom, hogy ide tettem-e fel korábban, de felteszem ide is.. hátha érdekel valakit a csótánypóker, amit mindenki el is készíthet saját szakállásra, csak 8 állat***A rejtett tartalom, beidézésnél nem jelenik meg.***kakáryta kell hozzá..
Szia, a kártyalapokat is fel tudnád tenni? Köszi :)
 

rknzs

Állandó Tag
Állandó Tag
DINOK HARCA 1,2,3-Dinoszauruszok!

Mivel nem tudtam magyarositani a kartyakat a szabalyban leirtam a kartyakon talalhato szavak forditasat.Igy is jol jatszhato lessz majd a jatek mert minden kartyan ugyanaz ismetlodik es minden szo ugyanott helyezkedik el.
Talaltok majd 3 lapot amelyek a nehezitett valtozathoz tartoznak.Azzal majd kesobb jovok mert meg a szabalyt le kell forditanom.
Jo jatekot mindenkinek!
Dinok harca
(folytatas)
 

Csatolások

  • 3X nyomtatni.pdf
    2.5 MB · Olvasás: 73
  • hatlapok.pdf
    2.1 MB · Olvasás: 52
  • IMG_20140724_0007.pdf
    2 MB · Olvasás: 59
  • IMG_20140724_0008.pdf
    2.2 MB · Olvasás: 55
  • IMG_20140724_0009.pdf
    2.1 MB · Olvasás: 50
  • New Text Document (2).TXT
    3.8 KB · Olvasás: 47

duplaeva

Állandó Tag
Állandó Tag
Escape:the curse of the temple

escape_the_curse_of_the_temple.jpg
Escape-The-Curse-of-the-Temple.jpg


Ki ne emlékezne az 1981-es, Az elveszett frigyláda fosztogatói egyik leghíresebb jelenetére, amiben Indiana Jones a hóna alatt egy aranyszobrot szorongatva futva menekül ki egy omladozó perui templomból, miközben egy hatalmas kőgolyó alig pár méterrel ott gurul mögötte?
Hasonló izgalmakra számíthatnak azok, akik kipróbálják az Escape: The Curse of the Temple társasjátékot. A játék kooperatív és valós időben(!) zajlik, a játékosoknak mindösszesen tíz percük van, hogy felmarkoljanak annyi kincset amennyit csak tudnak, megtalálják a kijáratot és elmeneküljenek. Ehhez kaptok egy CD-t amin a hanganyag van, de le is lehet tölteni az internetről.
A játéktér négyzet alakú lapkákból áll, a játék elején a központi kamra és két szomszédos terem van felfedve, a többi táblaelem képpel lefelé egy toronyba rendezve található. Minden játékos kap egy figurát és a központi kamrára teszi azt.
A játékhoz mindenki kap öt darab hatoldalú kockát, amiken különböző szimbólumok találhatók. A játék lényege, hogy valós időben kell folyamatosan dobálgatnunk a kockákat és a megfelelő kombinációkat megdobva fedezhetünk fel újabb termeket, mozoghatunk, vehetünk fel kincseket, vehetünk le átkot magunkról.
Például ahhoz, hogy egy új termet felfedezzünk két embert szimbolizáló dobást kell produkálnunk. Ha egy szomszédos termen van egy ember és egy kulcs szimbólum ahhoz, hogy ide mozoghassunk ezt kell dobnunk.
Vannak olyan esetek, amikor a játékosok együttes dobása kell ahhoz, hogy megoldjanak egy feladatot. Pl. szeretnének felvenni három smaragdot a teremben, de ehhez tíz fáklya kell. Ilyenkor kettő vagy több játékos addig dobálja a kockákat, amíg megvan a tíz fáklya.
A játék külön érdekessége, hogy a kockák egyik oldalán van egy fekete koponya. Ha ilyet dobsz, akkor azt a kockát nem dobhatod újra. Ezeket a „halott” kockákat csak úgy lehet feloldani, ha arany színű szimbólumot dobsz. A társaid is segíthetnek feloldani ezeket a fekete kockákat, de csak akkor, ha azonos táblán vagytok.
A játék során háromszor szólal meg egy gong, az első két alkalommal amilyen gyorsan csak tudtok vissza kell jutnotok a kezdő kamrába, különben egy dobókockát véglegesen elveszítetek. A harmadik gong jelzi az utolsó szakaszt, mire véget ér a játék mindenkinek ki kell jutnia. Ha bárki is bent marad, akkor mindannyian vesztettetek.
A játékot tovább színesítik a különféle átkok (pl. nem beszélhetsz), amíg fel nem oldod a megfelelő kockadobásokkal.
Összességében a játék egyszerű, mégis nagyszerű. Hihetetlenül szórakoztató, amikor a gong megszólalásakor a játékosok frenetikus sebességgel dobálják a kockákat, vagy valaki kétségbeesve segítségért kiált miután az ötödik kockájával is fekete koponyát dobott. Egyszóval csillagos ötös.

Elkészültem végre vele.:dr_26:Sajnos mostanában borzasztóan kevés időm van erre a kis hobbira,de végül összejött.:) Az orosz pnp-ből és a bgg-ről letöltött képekkel dolgoztam,mert az oroszok elég sajátosan értelmezik a valósághű szerkesztést,úgyhogy volt olyan kártya ami nem volt rajta,és volt ami az eredeti 1 helyett több példányban is szerepelt.Végül sikerült mindenből az eredeti mennyiségeket beleraknom.:)Az orosz pnp alapján én is rátettem a kártyákra és a kincslapkákra a magyarázatukat,úgyhogy nem kell bogarászni játék közben a szabályt.Hátoldalat nem csináltam,ha különböző színű kartonra vagy dekorgumira vannak ragasztva a kártyák és kincslapkák,akkor könnyen meg lehet különböztetni őket.
Tartalmazza az alapjátékot,az 1. és 2. modult,a The pit és a Doomed kiegészítőket.A szabályok alapján könnyen el lehet különíteni őket.
A dobókockákhoz csináltam az eredeti mintákból 1x1cm-es ragasztható képeket-mármint akkor lesz ragasztható,ha pl etikettre van nyomtatva-.
Van 4 kis figura is,de tetszés szerinti bábukkal is játszható.Az eredeti zöld mágikus drágakövek is helyettesíthetők bármivel,akár kavicsokkal,üvegkavicsokkal,gyöngyökkel,....
Az eredeti zenét is beletettem a csomagba,4 féle van,mindenki kiválaszthatja ami neki tetszik.
Igazi kooperációs játék,kizárólag akkor lehet megnyerni,ha összedolgoznak a játékosok,és a győzelemhez mindenkinek el kell hagynia a templomot.
Az eredeti ára közel 14E Ft,úgyhogy ezt bátran lehet csicsázni,biztosan olcsóbb lesz házilag elkészítve.
Köszönet az eredeti feltöltőknek!Jó játékot mindenkinek!
ui.:Sajnos a zenéket nem tudtam feltölteni mert túl nagyok,linkelem az eredeti helyet ahonnan letölthető: http://www.escape-queen-games.com/index.php?id=8&L=1
Csatolás megtekintése 1090721 Csatolás megtekintése 1090722


Szia 4xmami!

Itt van előttem az eredeti játék :). Az átok és kincseskamráknál van eltérés az eredetihez képest három helyen. Nem tudom érdekel-e. Azért leírom, és te majd eldöntöd, hogy hasznos volt-e neked ez az információ. Remélem, hogy érthető leszek.

templomlapkák 2.pdf: második lap - első sor - bal oldal - a piros keretben két kalandor szimbólum van - ott nem kell a kincsesláda ikon csak a lila maszk ikon.
templomlapkák 2.pdf: második lap - harmadik sor - jobb oldal - a piros keretbe kalandor és kulcs van - ott nem kell a lila maszk ikon csak a kincsesláda ikon.
templomlapkák.pdf: negyedik lap - második sor - bal oldal - a piros keretbe kalandor és fáklya van - ott nem kell a lila maszk ikon csak a kincsesláda ikon.

Évi
 
Utoljára módosítva:

4xmami

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia 4xmami!

Itt van előttem az eredeti játék :). Az átok és kincseskamráknál van eltérés az eredetihez képest három helyen. Nem tudom érdekel-e. Azért leírom, és te majd eldöntöd, hogy hasznos volt-e neked ez az információ. Remélem, hogy érthető leszek.

templomlapkák 2.pdf: második lap - első sor - bal oldal - a piros keretben két kalandor szimbólum van - ott nem kell a kincsesláda ikon csak a lila maszk ikon.
templomlapkák 2.pdf: második lap - harmadik sor - jobb oldal - a piros keretbe kalandor és kulcs van - ott nem kell a lila maszk ikon csak a kincsesláda ikon.
templomlapkák.pdf: negyedik lap - második sor - bal oldal - a piros keretbe kalandor és fáklya van - ott nem kell a lila maszk ikon csak a kincsesláda ikon.

Évi
Köszi!Még nem csináltam meg,úgyh ki tudom javítani.Ezt egyébként elég pontatlanul csinálták meg az oroszok,pedig általában nagyon odafigyelnek.Amit én észrevettem,azt kijavítottam.
Milyen egyébként?Jó?Érdemes megcsinálni?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére