TV-ben láthattuk,könyvben olvashatjuk

elsijud

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a Julie és Julia tetszett legjobban. A könyv és a film is egyaránt megnyerte a tetszésemet. Pedig általában valamelyikben csalódok. Mert vagy a filmben változtatnak sokat a könyvhöz képest, vagy a könyvet találom unalmasnak a filmhez képest. A Julie és Julia esetében pedig mindkettő elvarázsolt. Mindenkinek ajánlom, akit érdekel a gasztronómia.

Ohh, ez Nekem is nagy kedvencem, minenkinek ajánlom!!!!
 

sagyulus

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor még nem láttad a Katedrális folytatásának Az Idők végezetéig-nek a feldolgozását.Az aztán valami borzalom.Fontos szereplőket hagynak ki és átírják a karakterek életét.Szörnyű!!
Nagyon vártam a Katedrális feldolgozást, de bevallom, nem tudtam végigszenvedni a sorozatot! A folytatást meg sem merem próbálni. Mindezek ellenére Ken Follett nagy kedvenc - de csak könyvben.
 

raszta6921

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Szerintem a könyv a legtöbb esetben jobb, mint a film, nekem az egyetlen kivétel az A gyűrűk ura.
Egyszer Csukás István népszerű író mondta az olvasásról: " Mikor olvasol egy könyvet vagy mesét beindul a képzelet mozija". Ezért is jobb egy könyv!
 
Nemrég kezdtem el olvasni Anita Blake történeteit. Átlagban heti 2-3 részt olvasok el. Már a 13. résznél (Haláltánc) tartok. Most már beillenek a részek pornókönyvbe is. A történet és a leírások nagyon tetszenek. Én is szeretném megnézni filmben, kíváncsi vagyok egyes részeket, hogy tudnának megoldani a rendezők. Szerintem is a könyv mindig jobb, mint a film. én még nem találtam kivételt.:p
Anita Blake-et én is szívesen megnézném filmben! Sőt, inkább egy sorozatban, úgy minden szereplőnek kellő játékidőt lehetne adni! Bár lehet, hogy egy idő után már a 18-as karika is kevés lenne rá! :D
 
Én a George R. R. Martin által alkotott világot követem nyomon mind könyvben mind sorozatban. Mindig a könyvet olvasom előre és utólag nézem meg a sorozatot. Még mindig így csináltam, nem tudom jobb lenne e fordítva. Ha először nézném meg a filmet, akkor már nem lenne akkora szükség a képzeletre. Akkor már kap az ember egy képi világot és nem nagyon tud tőle eltávolodni. Akaratlanul is olyannak képzeli el a szereplőket, mint ahogy a filmen látta.
Jómagam is így vagyok ezzel! Előbb a könyv, aztán pedig a film, mert úgy mindkettőt jobban élvezem! Nem szeretem ha olvasás közben a film pereg előttem, és hasonlítom őket egymáshoz! Bár a Trónok harcában ezt meg kell majd változtatnom, mert a sorozat megelőzi a könyveket! És nem fogom kibírni a könyv megjelenéséig!
 

lyly84

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagy kedvencem a Tetovált lány trilógia mind könyvben mind filmben.De csak is a svéd verzió.
 

cinci68

Állandó Tag
Állandó Tag
Asperján György:rohanj velem c. művét,először filmen láttam, de szeretném elolvasni is.Sajnos ekönyv formájában nem találom sehol. Ha módom lesz rá megveszem a könyvet is.
 
Oldal tetejére