Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Sarah MacLean - A hódítás tíz szabálya
Hát, ez remek volt, nagyon tetszett. Romantikus, kellemes történet, nagy érzelmekkel, finom erotikával.

covers_329806.jpg

Lady Isabel bajban lévő nőknek kínál menedéket a Townsend Park birtokon, sajnos azonban most anyagi gondokkal küzd. Találkozása Lord Nicholas St. Johnnal sorsszerűnek tűnik a számára, hiszen a régiségszakértő férfi tanácsot tud adni neki az öröksége értékével kapcsolatban. Az érzékeny és sármos lord egy pillanat alatt megnyeri Isabel szívét. De hogy tudná meghódítani ezt az oly népszerű férfit, akiért nemcsak a hajadon hölgyek vannak annyira oda Londonban? Lady Isabel még azt sem sejti, hogy a férfi eltűnt személyek felkutatásával is foglalkozik és éppen egy a Townsend Park birtokon rejtőző hölgyre „vadászik”.
 

borokabogyo

Állandó Tag
Állandó Tag
Amivel most végeztem: Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót!
Ciki, de míg otthon éltünk nem is hallottam erről a könyvről. Kanadában pedig - ha jól tudom- a "kötelező" olvasmányok között van. Az USA egyik déli államában játszódik, egy kisvárosban az 1930-as években. Egy kislány szemszögéből mesél el egy pert, amiben ártatlanul vádolnak meg egy fekete férfit. A történelem tükrében egyértelmű a kimenetel. Nagyon jók a jellemábrázolások, a leírások.
Ugyanakkor ijesztő, hogy mennyire aktuális a mondanivalója.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Tammara Webber: Breakable - Törékeny (Easy - Egyszeregy folytatása)
A folytatás talán nem a legtalálóbb rá, ugyanis itt Lucas és Landon (a mostani énje, és az akkori énje) által kerül bemutatásra, nemcsak a Jackeluin-nel való kapcsolata, hanem az édesanyja halála óta, életének minden főbb mozzanata...Nálam már homály lepte az Egyszeregy-ben történteket, így nem tudtam unni ezt a könyvet, és lassan lassan kitisztult a kép is...érdekes, hogy mennyivel másabb a sztori, ha más a mesélő...akinek tetszett az első könyv, annak tuti, ez is fog...
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Árnyak Uralkodói 04. - Nalini Singh - Az Abyss Ura
Nagyszerű könyv volt, nagyon tetszett, megérte várni a fordításra.
:hurra:Hálás köszönet a fordítóknak és a feltöltőnek. :dr_24:
covers_136258.jpg

Egyszer volt, hol nem volt ... A Vérmágus által legyőzött királyság Elden. Hogy megmentsék a gyerekeket, a királynő szétszórta őket messze biztonságos helyekre és a király eltöltötte elméjüket a bosszúállás gondolatával. Csak egy varázslatos időmérő köti össze a négy királyi örökösök ... és az idő fogy. ...

A sötét Úr, aki a gonosz, kárhozatra ítélt lelkekre vadászik, hogy azokat megérdemelt helyükre az Abyss-ba zárja. Ő Micah, az Abyss őrzője egy rettegett szörnyeteg tetőtől-talpig áthatolhatatlan fekete páncélba burkolva. Fogalma sincs arról, hogy ő Elden legfiatalabb örököse, és az utolsó remény arra, hogy Eldent megszabadítsa és megmentse a gonosz Vérmágus elnyomásától és hatalmától. Csak egy nő tudja, aki nem más mint a Vérmágus lánya, Liliana, és aki iránt Micah ellenállhatatlan vonzalmat érez.

Liliana semmiben nem hasonlít gonosz apjára, a Vérmágusra, aki megátkozta Micah-t a felejtéssel. és megbűvölte az áthatolhatatlan páncéllal. De Liliana látja és érzi, hogy a páncélon belül ott van a jólelkű fiatal herceg. A herceg akinek bűnös érintésére vágyik. De először el kell érnie, hogy a herceg emlékezzen, mert csak ő tudja visszaszerezni Eldent jogos örökösei azaz a testvérei számára, ezzel megmenteni családját és a királyságot és megbosszulni szüleik halálát. És erre csak a következő holdtölte éjfélig van ideje, ameddig már csak pár nap van hátra.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Diana Rowland: Mark of the Demon - Kara Gillian01
Újraolvasás volt, a magyar után most angolul. Jó volt, főleg mivel nem emlékeztem rá túl jól, csak annyi rémlett, hogy tetszett. Pörgős, izgalmas, veszem is elő a folytatást.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Anita Weaver: Vakon szeretni
Elment...viszont sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni a könyvből...nem szeretem, amikor csak pikk-pakk össze van csapva...
 

zsuzana

Állandó Tag
Állandó Tag
Georgia Cates - A fájdalom szépsége
Nagyon tetszett. Tetszett, hogy van végre egy női könyvszereplő, aki elfogadja azt amibe önszántából belement és nem rinyál félpercenkét arról, hogy hogyan is kellene megváltoztatnia a srácot. Ő is ugyan úgy kiélvezte az egyezség minden pillanatát. Volt tartása és ez mostanában elég sok könyvből hiányzott nekem. Jack is végig megmondta a frankót. Christiernának igaza volt ezt a könyvet itt be kellett volna fejezni. Nekem sem kell feltétlen a happy and. Ha az írónő itt befejezi én, ha nem is a kedvenceim közé, de azok közelébe helyeztem volna ezt a könyvet.

Georgia Cates - A megadás szépsége
Bár ne olvastam volna el. Nem mondom, hogy nagyon rossz volt, de olyan érzetem volt, mintha egy teljesen másik szereplőről olvasnék könyvet, csak a nevek ugyanazok. Jack végig arról magyarázott, hogy ő házasságot, gyerekeket akar. Ő... Az első részben leordította a lány fejét, mert az viccelni mert a terhességgel. Most meg csak úgy csöpögött a könyv a kezeim között. Végig vártam mi fog történni, de igazán semmi sem történt. (Olvastam, de minek...) Happy and az volt gazdagon. Ezt szerintem belesűríthette volna az első rész végébe is. Persze akik imádják a nagyon nagyon szerelmes történeteket, azoknak biztosan tetszeni fog, de én itt végeztem ezzel a trilógiával.
 

teca76

Állandó Tag
Állandó Tag
Lauren Barnholdt: Kétirányú utca / Two-way street kicsit sokkot kaptam a végén!!! Most mi van!? Ez is sorozat lesz? Hogy lehet így befejezni egy könyvet???
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Christine Feehan - A Kárpátok vámpírjai 08 - Sötét legenda
Huh! Ez megint remek volt. Hihetetlen hogy minden részben újabb meghökkentő események vannak, egyáltalán nem egy kaptafára készülnek. Letehetetlen, az utolsó oldalig, izgalmas, fordulatos, meghökkentő befejezéssel.

covers_316980.jpg

Kétszáz évnyi, a föld mélyén töltött álom után Lucien, a legendás ősi őrző ikerpár egyike, hirtelen felébredt. Az első érzés a maró éhség volt és az, hogy fivére, aki átfordult és vámpírrá vált, szintén felemelkedett. Őt magát is már csak egy hajszál választotta el az átfordulástól és az a tudat, hogy ő az egyetlen, aki képes elpusztítani ikertestvérét és ezzel megmenteni tőle halhatatlan fajtársait és a halandók világát. Vadászni indult, zsákmányt keresve Párizs sötét utcáin, mikor egy megnyugtató hang szólt hozzá és felajánlotta segítségét, szomorú állapotát látva.

Francesca Del Ponce gyógyító volt, egy nő, akiből sugárzott a jóság és arra tette fel életét, hogy a rászorulókon és elesetteken segít. Nem tudta miért, de érezte, hogy muszáj segítenie ezen az emberen, akit elutasított a hajléktalan szálló, ezért hazavitte a saját lakásába.

Aztán Francesca hirtelen felismerte, hogy nem emberi táplálékra van szüksége és levezette egy titkos kamrába és felajánlotta vérét és életét, cserébe az övéért.
De Lucien nem vette el az életét, mert megrohanták az érzések, a színek, ízek és illatok és rájött, hogy megtalálta megváltását, az életpárját.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Rebecca Winters - Cserecsecsemők
Jó kis könnyű, vasárnap délutáni olvasmány volt, igazi "limonádé".

covers_275651.jpg

Susan a halálos ágyán terhes örökséget hagy húgára, Cathyre. Megkéri őt, hogy törődjön a kisfiával, Jasonnel, és nyomozza ki, nem cserélték-e el születése után egy arizonai kórházban. Cathy megtalálja Jason vér szerinti apját, Tim Ramseyt, aki saját fiaként a lány unokaöccsét neveli. A férfi házassági ajánlatot tesz Cathynek, aki így mindkét gyermek anyja lehetne…
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Diana Rowland: Blood of the Demon - Kara Gillian02
Ez csalódást okozott, max. közpesnek mondanám. Zavartak a logikátlanságok, Kara meg időnként még idegesített is. Pozitívum a krimi-szál, az jól meg volt csavarva. Kap a sorozat még egy esélyt, elkezdem a következő részt, aztán majd meglátom.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Barbara Keller - Arizonai szerelem
Jó kis izgalmas vadnyugati történet volt. Érdekes mindig tudom, hogy jó vége lesz, mert csak olyanokat olvasok, mégis folyton izgulok, hogy mi fog történni és hogyan oldják meg a főhősök a megoldhatatlannak látszó problémákat. Ez azért messzemenően dicséri az írók fantáziáját.
Köszönet a készítőnek és a feltöltőnek.
:dr_24:
covers_315661.jpg

Martha Turner és Cole Wingate két idegen, akiket egymáshoz sodor az élet. Egy ifjú katonatiszt és felesége képében utaznak keresztül Arizona hatalmas sivatagján az Apacs Erődbe. Éjjel és nappal, a férj és feleség szerepét játszva lángra lobbannak egymás iránt. Cole tisztára akarja mosni nevét, s megbosszulni azokat, akik tőrbe csalták. S miközben Martha teste Cole érintéséért eped, szíve valami más után áhítozik – akiért az apacsok földjére jött. Valahol a végtelen pusztaságban egy mesztic fiúcska él, akit sok évvel ezelőtt kiszakították a karjai közül.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Kimberley Freeman: Álom öböl
Így, befejezve azt mondhatom, hogy jó könyv volt...viszont olvasás közben többször bosszankodtam amiatt, hogy amikor már nagyon "benne voltam" az egyik főhős (a három közül) életében és erről minél többet meg akartam tudni, át is ugrottunk a következő főhőshöz...egyre jobban és jobban felcsigázott ezzel, néhol meg már szinte kedvemet is szegte...
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére