Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

Kutiné Bodorkós Ilona

Állandó Tag
Állandó Tag
"Mindenkiben két farkas lakozik. Mindkettő éhezik. Az egyik farkas dühös, irigy, öntelt. A másik őszinte, kedves. Minden egyes nap harcolnak, de nem a jobb farkas győz, hanem az, amelyiket táplálod."
 

Kiscica255

Állandó Tag
Állandó Tag
A pszichiátrián felmérést végeznek. Megkérdezik az egyik betegtől:
- Mennyi 6x6?
- Negyvenkettő.
A másiktól is megkérdezik:
- 6x6?
- Péntek.
A harmadiknak is felteszik aa kérdést:
- 6x6?
- Harminchat.
- Ez fantasztikus! Hogy számolta ki?
- A 42-ből kivontam a pénteket.
 

Kiscica255

Állandó Tag
Állandó Tag
Barátok golfoznak. Egyikük már nagyon régóta célozgat lövés előtt:
- Öregem, miért szöszmötölsz annyit, miért nem lősz már?
- Az van, hogy a feleségem a bárból figyel, és biztos akarok lenni benne, hogy pontosan lövök.
- Na de kérlek! Te is nagyon jól tudod, hogy ebből a távolságból semmi esélyed rá, hogy eltaláld a feleséged!
 

Kiscica255

Állandó Tag
Állandó Tag
Hallottam egy történetet, miszerint másod és harmadrangú romániai utakon érdékes pénzszerzési eszközöket alkalmaznak. Keresztbeállnak az úton egy (persze lopott) nagy autóval. Megállásra kényszerítik az autóst, kiszállítják járművéből, majd elhajtanak vele, az illető meg ottmarad. Egyszer egy kamiont akartak így elfogni (kinövi magát az üzlet:)), csakhogy nem számoltak azzal, mi van ha egy pillanatra elbóbiskol a török kamion sofőrje...
Gondolom nem nehéz kitalálni: az egész banda ottpusztult.
 

Kiscica255

Állandó Tag
Állandó Tag
Buxton, N.C - Daniel Jones (21) meghalt a tengerparti strandon, mert ráomlott a saját maga ásta homokgödör fala. Strandszomszédai szerint Jones gyakran ásott mély gödröt a homokba, mondván, véd a szél ellen. Legutoljára nyolc láb (két és fél méter) mélyre ásott le, és a gödör alján ücsörgött strandszékén, mikor ráomlott a homokfal. A strandolók kezükkel próbálták kiásni a szerencsétlent a homok alól, ám a művelet még a lapáttal felszerelt strandmentőknek is közel egy órába tartott.
 

Kiscica255

Állandó Tag
Állandó Tag
Bangkok, Thaiföld - A kormánynak le kell törni a "Pumpálás" néven elharapódzott undorító őrületet - jelentette ki a bangkoki Nakhon Ratchasima Kórház szóvivője. Hozzátette: ha ez a perverz szokás nem tűnik el a színről, Thaiföld ifjúságának krémje elpusztul. A szóvivő mindezt azok után hangoztatta, hogy a 13 éves Charnchai Puanmuangpak darabjait rohammentő szállította be a kórházba.
A szóvivő ismertetése szerint a legtöbb "Pumpáló" egyszerű biciklipumpát használ. Mélyen beillesztik a fúvókát a végbélnyílásba, majd hirtelen megnyomják, ezzel okozva pillanatnyi élvezetet. Az ifjú Charnchai-nak, aki kéthengeres lábpumpával "nyomta", ez nem volt elég. Eldicsekedett barátainak, hogy kipróbálja a sűrített gázos tömlőt a közeli benzinkútnál. Még aznap éjszaka a tettek mezejére léptek, és meglátogatták a helyszínt, ahol a srác behelyezte a csövet, és bedobta a légpumpát működésbe hozó érmét.
A közelben tankoló asszony a rettenetes hangra odanézet, és először tapsolt, mert azt hitte, hogy tüzijátékot rendezett valaki. A helyi hatóságok még órákkal az esemény után is szedegették szerencsétlen srác belső részeit. Mint mondták: ahogyan a nagymennyiségű gáz benyomult a bélrendszerbe, azonnal robbant.
 

Kiscica255

Állandó Tag
Állandó Tag
A rendőrség közleménye szerint egy Olathe-i férfi szörnyethalt, miután egy vonat elütötte. Az áldozat autója lerobbant a 35-ös főúton és mivel nem sikerült megjavítania a helyszínen a járművet, telefonon akart segítséget hívni. A mozdonyvezető ekkor vette észre a férfit, amint az a sínek között állt. A mozdonyvezető elmondta, hogy látta, amint a férfi egyik kezében telefonnal állt a síneken, míg a másik kezét a fülére tapasztotta, hogy a közeledő vonat által keltett zaj ne zavarja a telefonhívás lebonyolításában.
 
Oldal tetejére