TÁRSASJÁTÉKOK III.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

4xmami

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: hogyan tudok keresni az orsz oldalon? Regisztrálni kell?
Nem kell regisztrálni,le is tudsz tölteni. http://www.boardgamer.ru/forum/index.php ezen az oldalon érdemes keresni, a jobb felső részen van ahova be kell írni amit keresel.Érdemes minden találatot átnézni,mert az "oroszított" társasoknak az eredeti angol szkennje is fent van sokszor.
 

Deszter78

Állandó Tag
Állandó Tag
zcrazyfamily.jpg

Djeco Crazy Family​
Sajnos csak orosz szabályt találtam hozzá:( Olyan jó lenne, ha valaki le tudná fordítani, nagyon jópofák a kártyák. Vagy ha legalább sikerülne angol vagy francia szabályt lelni hozzá:rolleyes:
 

Csatolások

  • djeco_05112_rus.pdf
    2.2 MB · Olvasás: 139
  • ĹŃČáŔąĄŔᴠ߹ȹę¬á 4.jpg
    ĹŃČáŔąĄŔᴠ߹ȹę¬á 4.jpg
    2.2 MB · Olvasás: 376
  • ĹŃČáŔąĄŔᴠ߹ȹę¬á 5.jpg
    ĹŃČáŔąĄŔᴠ߹ȹę¬á 5.jpg
    639 KB · Olvasás: 325
  • ßŃČáŔąĄŔá´ ßąČý´ 1.jpg
    ßŃČáŔąĄŔá´ ßąČý´ 1.jpg
    2.4 MB · Olvasás: 334
  • ßŃČáŔąĄŔá´ ßąČý´ 2.jpg
    ßŃČáŔąĄŔá´ ßąČý´ 2.jpg
    2.2 MB · Olvasás: 331
  • ßŃČáŔąĄŔá´ ßąČý´ 3.jpg
    ßŃČáŔąĄŔá´ ßąČý´ 3.jpg
    2.6 MB · Olvasás: 323

pbrigi

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi,majd ha arra lesz dolgom,-hogy át tudjam venni személyesen-,veszek a Pantonban,és összevágatom A4 méretre.Tintasugarassal nyomtatok én is.
Én most kreatív boltban vettem 280g-os fehér kartont,A4 méretűt,arra nyomtattam kártyákat.Nem lamináltam,mert amit 2 éve csináltam a lányaimnak kártyát műszaki rajzlapra,minden fóliázás nélkül,az még a mai napig tökéletes,pedig csak ideiglenesnek szántam.:))Annyira sokat nem fogjuk használni,és majd vigyázunk rá.:))
Nem tudom, hogy azt láttad-e, hogy ha megrendeled a neten, akkor ingyen vágják fel, ha helyben veszed és kéred a vágást, akkor valami egész elképesztő árat számolnak rá. Szóval érdemes legalább egy nappal előbbre gondolkodni, megrendelni, aztán bemenni személyesen érte.
 

4xmami

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, hogy azt láttad-e, hogy ha megrendeled a neten, akkor ingyen vágják fel, ha helyben veszed és kéred a vágást, akkor valami egész elképesztő árat számolnak rá. Szóval érdemes legalább egy nappal előbbre gondolkodni, megrendelni, aztán bemenni személyesen érte.
Persze,ezért akarom úgy,hogy megrendelem,felvágatom,aztán bemegyek érte.:))Ezért kell kivárnom amíg arra van dolgom,mert nem vagyok pesti,és bár itt dolgozom,de Lágymányoson.Szeptember körül járok arra,addig spórolok,és jó sok mindent veszek.:))Pl habkartont is,amit sehol máshol nem árulnak.A papíroknak nincs horror ára,de a szállítás elég borsos.Sajnos.:( (Pedig az én csomagom A4 méretű lenne,azt akár PickPack pontra is elküldhetnék.)
 

4xmami

Állandó Tag
Állandó Tag
Cluedo
has40613a.jpg

Egy Parti, egy áldozat. Eddig. A rejtély, amit úgy szeretsz újra és újra megoldani, most még bonyolultabb. Egy parti a már jól ismert gyanúsítottakkal, és a házigazdával, akit megöltek. Talán Miss Scarlet tette a súlyzóval a fürdőben? Most senki sem várhat türelmesen a válaszokra. Az elkövető fenyeget, hogy újból lesújt, a gyanúsítgatások pedig szárnyra kapnak. Te is élj a lehetőséggel, és leplezd le a botrányt, amiről mindenki suttog. Légy te a legjobb nyomozó, és fejtsd meg a Cluedo luxusvilla rejtélyét!
Bár úgy készült mint a Luca széke,de végre befejeztem.:))Saját szken,remélem nem hagytam ki semmit.A táblát megcsináltam eredeti méretben,és kissebben is,úgy is használható,kinek mi tetszik.


https://mega.co.nz/#F!SlkCTLJS!H2soXr9psvcdBZ70GSEMyw
 

Csatolások

  • Cluedo-gyanúkártyák háta.pdf
    56.2 KB · Olvasás: 81
  • Cluedo-gyanúkártyák.pdf
    444.6 KB · Olvasás: 85
  • Cluedo-intrikakártyák háta.pdf
    61.2 KB · Olvasás: 66
  • Cluedo-intrikakártyák.pdf
    379.1 KB · Olvasás: 69
  • Cluedo-intrikakártyák-órakártyák.pdf
    54.8 KB · Olvasás: 62
  • Cluedo-karakterkártyák.pdf
    891.5 KB · Olvasás: 66
  • Cluedo-nyomozólapok.pdf
    557.9 KB · Olvasás: 75
  • Cluedo-szabály.pdf
    3 MB · Olvasás: 80
  • tábla darabolt kicsi.pdf
    29 MB · Olvasás: 72
  • tábla darabolt.pdf
    29 MB · Olvasás: 76
  • fegyverek.jpg
    fegyverek.jpg
    1.4 MB · Olvasás: 231
  • rágalomboríték.jpg
    rágalomboríték.jpg
    748 KB · Olvasás: 228

4xmami

Állandó Tag
Állandó Tag
One night ultimate werewolf

onuw.png


Ismét egy pörgős játék, aminek központi témája a vérfarkasok körüli mítoszra épül. Ebben a parti játékban 3-10 játékos élheti át egy vérfarkasok fenyegette falu lakóinak életét, de vigyázat, a játékosok közül néhányan maguk a rejtőzködő farkasok. Az éjszaka folyamán a vérfarkasok garázdálkodnak, reggel viszont a falu lakói meglincselnek valakit maguk közül, akikről gyanítják, hogy likantróp. Lássuk milyen izgalmakat rejt ez a parti játék!

onuw001.jpg

Eljött a vérfarkasok éjszakája

A játék tipikusan a „gyilkosos” játékok mechanikájával működik, vagyis a játék elején mindenki kap egy szerepet, majd mindannyian behunyjátok a szemeteket. A játékvezető ez után utasításokat ad arra, hogy bizonyos szerepekkel rendelkező játékosok mit csináljanak.

Például vannak szerepek, akik ismerik a vérfarkasok kilétét, de a vérfarkasok nem ismerik őt. Vannak olyan szereplők is akik titokban kicserélhetik más emberek szerepkártyáit, és rengeteg szerep van ami még tovább bonyolítja az amúgy sem egyszerű helyzetet. Miután mindenki végrehajtotta a szerepének megfelelő utasításokat jöhet a következő fázis.
Felébred a falu

Reggel mindannyian kinyitjátok a szemeteket, és az éjszaka meglátottak, megtudottak alapján megpróbáljátok szavazással eldönteni, hogy melyik játékost lincseljék meg a rettegő falusiak. Akire a legtöbb szavazat kerül, azt a játékost a falusiak meglincselik, szerepkártyáját fel kell fordítani. Ilyenkor számos meglepő dolog történhet. Például ha a vadász hal meg, akkor ő kijelölhet valaki aki szintén kiesik a játékból. Ha az így kijelölt játékos vérfarkas volt, nyertek a falusiak. A falusiak nyernek akkor is, ha elsőre vérfarkast szavaznak ki. Számos más, esetenként elég mókás lehetőség is van. Előfordul például olyan szerep aki eleve meg szeretne halni, ezért ha a falusiak kiszavazzák, akkor ez a szereplő nyeri meg a játszmát. Ha viszont nem speciális karakter, vagy vérfarkas esik ki a játékból, akkor a farkasok győzelmével ér véget a játék.

onuw002.jpg

Összegzés, ajánlás

Fontos kiemelni, hogy a játék az eredeti Ultimate Werewolf rövid változataként fogható fel. Ebben a játékban 1 szavazásról döntenek a játékosok, ami mindenképp meghatározza a játék végkimenetelét, ezért is lehet lejátszani körülbelül 10 perc alatt egy meccset. A lényegi különbség a két változat között leginkább a játékhosszban és a grafikában leledzik. Éppen ezért a játékot azoknak ajánljuk akik ténylegesen egy ilyen egylövetű, nagyon rövid parti játékot keresnek. Akik hosszabb izgalmakra vágynak, de maradnának a témánál, azoknak az Ultimate Werewolf lehet a megfelelő választás.

Magyarítottam a kártyákat,és találtam magyar nyelvű szabályt.Bolti ára 6E Ft körül van,viszont nagyon kevés alkatrészből áll,16 db kártya-egy lap-,és a jelzők,ami még egy lap.Mivel a kártyákat itt nem a klasszikus formában kell használni,talán érdemes vastagabb kartonra ragasztani.Nagyon jópofának tűnik,gyors,pörgős,3-10 játékosnak.Megpróbálom megszerezni a folytatást is.

https://mega.co.nz/#F!u4cwhQDJ!21xf_vMNlwNlsetrIqdT4Q
 

Csatolások

  • jelzők.jpg
    jelzők.jpg
    1.5 MB · Olvasás: 283
  • One night ultimate werewolf-kártyák.pdf
    519.2 KB · Olvasás: 131
  • One Night Werewolf.pdf
    3.3 MB · Olvasás: 134

evi1210

Aktív tag
Nincsenek meg valakinek a Smart Gamestől a Day & Night feladatkártyái?
 

Csatolások

  • dyn007_original_377_232_pjpeg_2674070_0c24aff347f7dea219f61ef5352a2b8e.jpg
    dyn007_original_377_232_pjpeg_2674070_0c24aff347f7dea219f61ef5352a2b8e.jpg
    16.5 KB · Olvasás: 297
  • Tetszik
Reagált: Dix
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére