TÁRSASJÁTÉKOK III.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

4xmami

Állandó Tag
Állandó Tag
Én október közepén rendeltem tőlük befejezetlen fa dobókockát. Pénteken megérkezett, hibátlan volt, minden oké vele. Ja, és mégegyszer köszönöm, aki feltette, hogy ott normál áron lehet venni, innen az ötlet. Még egy dolog: nekünk van égetőpákánk, gondoltam azzal fogom majd rávinni a speciális alakzatokat. De múlt héten láttam egy blogbejegyzést, és sokkal egyszerűbben megoldható. Transzfer oldat, ez a neve. Nekem teljesen új volt, több videót is megnéztem. Lézernyomtatóval kinyomtatod megfelelő méretben, ráteszed a kockára, fültisztítóval felvisezd a papírra az oldatot majd egy spatulával rásimítod,m kicsit talán dörzsölöd. És utána lehúzod, ott van a kockán a kép. Fontos,: a tükörképet kell nyomtatni ugyebár. Remélem valakinek tudtam segíteni.
Nekem igen.:)Nem tudtam,hogy van ilyen oldat,én hasonló technikával süthető gyurmára vittem át képet,de simán körömlakklemosóval csináltam.:)Nem tudtam,h fára is lehet.
 

levendi9

Állandó Tag
Állandó Tag
Un jeu Hervé Tullet francia grafikus játéka 3-8 éveseknek. kellene még 30-30 30 korong. A játékszabály nem túl bonyolult. a táblákra kell elhelyezni a korongokat logikusan. Van benne egy kis színkeverés is. Ha a játékosok elfogadják jön a következő. Elsőnek a 3 korongossal lehet kezdeni. A játékszabályban van egy képes magyarázat. Több megoldás is lehet.
És olvassátok el a Pötty könyvet!
 

Csatolások

  • 411U8vONStL.jpg
    411U8vONStL.jpg
    31 KB · Olvasás: 101
  • une jue játékszabály.pdf
    458 KB · Olvasás: 111
  • un jeu.pdf
    7.1 MB · Olvasás: 120

rknzs

Állandó Tag
Állandó Tag
SZia4 Én is rendszeres Aliexpress-rendelő vagyok, én sokszor jó pár 10e Ft-ért rendelek egy eladótól akár. Arra figyelj, azért az 05 dollárt ne haladja meg a rendelésed, mert vámolhatják nálunk esetleg, az plusz költség. Sok ingyenes szállításos cucc van, inkább bontsd meg több csomagra a cuccost. Ha gond van, mindig rendezik. Volt, hogy nem jött meg a cucc, azt visszafizették (nekem nem kellett addigra a pótlás) szó nélkül. Korrektek.
Köszönöm!:)
 

tüte

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!! Kaptunk egy szuper társast, nem tudom ismeritek e, de szívesen csinálok belőle doksit ha valaki szeretné, és még nincs meg :D
A játék neve club 2% itt egy kis leírás hozzá!!
http://www.okosjatek.hu/club_2_264
SZia! én szerettem volna, de 4xmami felhívta rá a figyelmet, hogy már fent van. Itt a linkje:
http://canadahun.com/temak/társasjátékok-ii.33394/page-180#post-4421093
Kérlek, nézd meg, aztán ha a tiéd más, akkor továbbra is szívesen venném.
 

mjudit76

Új tag
Sziasztok!

Nagy segítségre lenne szükségem. Vásároltam egy Kölyök és junior nyomozó nevű társasjátékot, de sajnos a játékszabály leírás hiányzik a dobozból. Nagyon boldog lennék (főleg a kislányom) ha valakinek esetleg fel tudná tenni ide a játékszabályt.
Előre is nagyon köszönöm.
 

Pzsoofi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

De rég jártam erre...
Két társast keresnék, valakinek nincs meg véletlenül?
1. Gyalogosok válaszúton
http://img.jofogas.hu/images/Gyalogosok_valaszuton_tarsasjatek_43009899999.jpg

2. Mi lehet a címe ennek a társasjátéknak? (ez momentán kérdés,nem a társasjáték címe :) ) Valaki felismeri a csatolt képet? :)

Ja, és ha valaki szereti a Breki (Hooop) társasjátékot, annak üzenem, hogy már fent van az EREDETI tábla is (szép nagy szkenben) az orosz oldalon ;)

Keresem, keresem, keresem az oroszoknál a Brekit, de nem találom.... :(
Belinkelnéd nekem, légyszi?!
Mikulásra megcsinálnám....
 

pearll

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresem, keresem, keresem az oroszoknál a Brekit, de nem találom.... :(
Belinkelnéd nekem, légyszi?!
Mikulásra megcsinálnám....

szia!

szívesen belinkelném, de nem mentettem el a linkjét :(
Ha a hooop szóra nem dob ki semmit akkor probáld a KBAAA! szóra ;) a printable szekcióban volt erre tisztára emlékszem ;)
 

Awiki

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Keresném Reiner Knizia: Genial nevű játékát. Egyszer régebben mintha láttam volna fent, de már nem találom. Valaki fel tudná tenni? Előre is köszönöm a segítséget!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére