Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Magdi255

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Én Kiera Casstól olvastam A Párválasztó sorozatot nagyon tetszett, alig várom a folytatását :) Arról szól,hogy hogyan választ egy herceg 35 lány közül és egy lányról, aki a barátságát ajánlja fel neki végül mégis egymásba szeretnek.
 

Magdi255

Állandó Tag
Állandó Tag
J. Lynn: Várok rád
Nagyon jó könyv volt...voltak pillanatok, amikor felképeltem volna a csajt, hogy tátsa már ki a száját...viszont mivel nem tudhatom, hogy én miképpen éltem volna túl azt, amit ő (hisz hála Istennek ilyen nem történt velem), elfogadom és megértem a tetteit és nem-tetteit...Cam pedig túl tökéletes, hogy igaz legyen, de ő tette ezt a könyvet jobbá, pont az ő karaktere kellett, hogy ez a könyv jó lehessen...szerintem vele próbálja bizonyítani az írónő, hogy vannak még majdnem tökéletes hímnemű egyedek is ezen a földön...

Én is most olvastam el és a folytatását is,a Bízz bennem c. könyvet nagyon tetszett,ez arról szól,hogy Cam hogy élte át a találkozást és megismerkedésüket és hogyan is szerettek egymásba. Most a harmadik részt keresem Maradj velem címmel,csak sajnos még nem találtam meg sehol
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Kim Harrison: The Witch With No Name (The Hollows 13.)
Rachel Morgan's come a long way from the clutzy runner of Dead Witch Walking. She's faced vampires and werewolves, banshees, witches, and soul-eating demons. She's crossed worlds, channeled gods, and accepted her place as a day-walking demon. She's lost friends and lovers and family, and an old enemy has become something much more.
But power demands responsibility, and world-changers must always pay a price. That time is now.
To save Ivy's soul and the rest of the living vampires, to keep the demonic ever after and our own world from destruction, Rachel Morgan will risk everything.

Rachel Morgan kalandjai ezennel véget értek, nagy bánatomra. Imádtam a világot, amit az írónő elképzelt, összes lakójával együtt. Izgultam a kalandokon, nevettem a vicces helyzeteken és sírtam, mikor elveszítettünk valakit. Minden urban fantasy rajongónak melegen ajánlom a sorozatot.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Alexandra Ivy - Sentinels 0,5 - Irányíthatatlanul
Alysia :dr_33: jóvoltából, megint egy jó történet. Egy rövid kis sorozatinditó novella, különleges képességű emberekről és azok védelmezőiről szól. Tetszett, kár hogy nincs még meg magyarul a többi rész, a moly szerint csak 2 részes ezidáig.:( Hálás lennék, ha valaki kézbe venné és leforditaná. :dr_24:
covers_265192.jpg
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Charlotte Featherstone - Figyelők 1 - Sötét ébredés
Charlotte Featherstone - Figyelők 2 - Sötét csodálo

Újabb két aránylag rövidke történet Alysia :dr_33: tollából. Nagyon tetszettek. Ezek most nem voltak izgalmasak, csak nagyon megható szerelmes, erotikus történetek, bukott angyalok és halandó nők szerelméről és az elköteleződésről. A moly szerint ennek nincs egyenlőre folytatása.

covers_183544.jpg
covers_183545.jpg
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Kevin Hearne: Üldöztetve (A vas druida krónikái 1.)
Atticus O’Sullivan, a druidák utolsó képviselője, békésen éldegél Arizonában, és egy ezoterikus könyvesboltot vezet. Szabadidejében pedig alakot vált, hogy ír farkaskutyájával vadászatra induljon. Szomszédai és vásárlói abban a hiszemben élnek, hogy ez a helyes, tetovált, ír srác egy nappal sem több huszonegy évesnél – pedig éppen huszonegy évszázada él a földön. Azt már ne is említsük, hogy energiáját a földből nyeri, éles nyelve van, és egy még élesebb varázskardja: Fragarach, a Válaszadó.
Csak az a probléma, hogy egy fölöttébb dühös kelta isten is szemet vetett a kardjára, és évszázadok óta üldözi érte. Ez a kitartó istenség Atticus nyomára lelt, és barátunknak minden erejére – továbbá egy csábító halálistennő segítségére, vámpír és vérfarkas ügyvédeinek falkájára, egy szexi csaposlányra (akinek fejét egy hindi boszorkány bérelte ki), és egy adag régimódi, ír szerencsére is – szüksége lesz, hogy szétrúgjon néhány kelta ülepet, és megszabadítsa magát a gonosztól…

Nagy csalódás volt. :( Mindenfelé pozitív kritikákat kapott, hogy humoros (talán 1x ha mosolyogtam valamin), pörgős (határozottan untam), klassz világot alkot (mitológiai katyvasz), a szereplők szerethetők (semmit nem tudunk meg róluk, még vázlatnak is kevesek), stb. Nálam nulla pont.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilona Andrews: Burn For Me (Hidden Legacy 1.)
#1 New York Times bestselling author Ilona Andrews launches a brand new Hidden Legacy series, in which one woman must place her trust in a seductive, dangerous man who sets off an even more dangerous desire…
Nevada Baylor is faced with the most challenging case of her detective career—a suicide mission to bring in a suspect in a volatile case. Nevada isn’t sure she has the chops. Her quarry is a Prime, the highest rank of magic user, who can set anyone and anything on fire.
Then she’s kidnapped by Connor “Mad” Rogan—a darkly tempting billionaire with equally devastating powers. Torn between wanting to run or surrender to their overwhelming attraction, Nevada must join forces with Rogan to stay alive.
Rogan’s after the same target, so he needs Nevada. But she’s getting under his skin, making him care about someone other than himself for a change. And, as Rogan has learned, love can be as perilous as death, especially in the magic world.

Újraolvasás volt, mert úgy emlékeztem, hamarosan kijön a sorozat várva-várt következő része (White Hot). Nagyon jó könyv, tetszett, és igencsak szomorú vagyok amiatt, hogy a 2. rész megjelenését ismét kitolták, ezúttal 2017 (!!!) májusára.
 

Nixi99

Állandó Tag
Állandó Tag
Marissa Meyer: Holdbéli krónikák 1.- Cinder

Cinder egy kiborg lány, aki beleszeret Peking hercegébe. Vajon érzései viszonzásra találnak? A három részes sorozatból kiderül.
 

Nixi99

Állandó Tag
Állandó Tag
Marissa Meyer: Holdbéli krónikák 2. – Scarlet

Cinder kalandjai folytatódnak, azonban feltűnik egy új szereplő Scarlet személyében. Ebben a részben Scarlet megismerkedik Farkassal, de Farkas nem az, akinek mondja magát. Lehetnek együtt boldogok?
 

Nixi99

Állandó Tag
Állandó Tag
Marissa Meyer: Holdbéli krónikák 3.- Cress

Nagyon szeretném elolvasni, de sajnos magyarul nem jelent meg L
 

Nixi99

Állandó Tag
Állandó Tag
Nora Roberts: Sötét boszorkány

Boszorkányos- romantikus. Iona az egyik a 3 sötét boszorkány közül. Mikor unokatestvéreihez utazik, szembe kell nézniük Cabhannal, ősi ellenségükkel. Közben talán a szerelem is rátalál Boyle személyéban.
 

Nixi99

Állandó Tag
Állandó Tag
Nora Roberts: Árnyékvarázslat

Connor is megtalálja a szerelmet, de közben a Cabhannal folytatott harcnak sincs vége.
 

Nixi99

Állandó Tag
Állandó Tag
Nora Roberts: Vérmágia

A sorozat folytatódik. Ebben a részben kiderül, hogy vajon sikerül-e legyőzni Cabhant? Branna és Fin végre egymásra talál?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére