KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb - II.

dávid0901

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.
Néhány mesét, illetve egy musicalt keresek, de sehol sem lehet letölteni. Valaki tudna segíteni? A musical címe Gigi, francia kosztümös film. A mesesorozatok:
Jane és a sárkány
A bűvös körhinta ( a sorozat)
Teletubbies (a rövid részes sorozat)

Nagyon megköszönném, ha valaki segítene ezeket megszerezni.
 

demandor

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Öltések közt az idő c. sorozat mind a nyolc része fent van a data.hu-n, de a 7. részt törölték. Ennek a megszerzéséhez kérnék segítséget.
 

Lalage

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok,

keresem az Éjszakai tárlat című, 1969-es (többek közt) Spielberg filmet, valamikor az ősidőkben (hetvenes évek? asszem, akkor szinkronizálták) ment a tévében .

Nagyon szeretném az Agatha Christie apró gyilkosságai c. francia sorozat néhány epizódját (Az utolsó rejtély, a Mérgezett toll, a Holttest az ágyban és a Zátonyok között c. részeket, "emberi" méretben.

köszönöm szépen!
 

vakarcs56

Állandó Tag
Állandó Tag
Derűs napot kívánok!
Keresek egy olasz filmet, magyarul beszélő, letölthető formában. Csak az eredeti címét tudom: Olocausto. Kb. 20 éve mutatták be, egyszer ment magyar tévében, későn este.
Ha tudtok lehetőséget, hálás szívvel megköszönöm, ha mondjátok, hol kereshetem.
 

mass

Állandó Tag
Állandó Tag
Wings of Fame (1990) című filmet keresem angolul és angol felirattal. Nincs meg valakinek? Gyönyörű, számomra is elég érthető :) kiejtéssel beszélnek benne, az aláírás pedig segítene megérteni az ismeretlen szavakat is.... A megértéssel sok problémám van, talán ez segítene a nyelvtanulásban :)
 

ladybug7spots

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !

Kérem, ha valakinek megvan a Két és fél kém (1993) és a Banks úr megmentése (2014) film, legyen kedves feltölteni (lehetőleg ne DVD nagyságban és semmiképpen fizetősre). Előbbit nem találom sem itt sem máshol, utóbbi elvileg fenn van itt, de hiába "tetszik"elek, nem jön elő link....bár a jelszót elnézve, a "forrás" siteon lévő datás linkek prémiumosok, a többi pedig már halotabb nem is lehetne.
Előre is köszönöm !
 

camel

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.

A Kis Romulusz cimű magyar sorozatot kérném ha valaki felvette.Múlt héten ment az utolsó 2 része az M3-on de sajnos soká jutott tudomásomra. Bizom benne valaki megtudja osztani.

Előre is köszönöm.
 

tmichal

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Régóta keresem a Gli Eroi c. olasz, II. világháborúban játszódó filmvígjátékot bármilyen nyelven. Duccio Tessari rendezte, 1973-ban jelent meg, Magyarországon "Enyém, Tiéd, Kié" címmel vetítették. Neves szereplőgárdája van, csak néhány példa: Rod Steiger, Rosanna Schiaffino, Terry Thomas, stb. Angoloknál "The Heroes", a spanyoloknál "Los héroes millonarios", a franciáknál "Les enfants de choeur" címen vetítették. Segítségeteket előre is köszönöm!
 

Zsuzsaanna

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fórumozók!

Keresném a Titkok kertje c 1987-es filmet. A főszereplője Colin Firth.
Illetve keresném a Titkos kert c. sorozatot is.
Köszönöm ha segít valaki.
 

vigusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !
Keresem a Sweeney Todd című filmet - de nem a Johnny Depp-félét hanem a RAY WINSTONE-féle tv filmet 2006-ból.
Köszi előre is ha valaki feltenné.
 

csilla001

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Mindenki!

Nagyon-nagyon keresem kislányomnak az Anya az állatorvos című sorozatot.

Segítségeteket előre is hálásan köszönöm.

Csilla
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Szeretném megtudni, hogy Csókos asszony című 1989-es előadást valaki fel tudná újra tenni, a második felvonás már nem elérhető. Köszönöm szépen.
Az eredeti hozzászólás feltevőjének írj, mert nagy valószínűséggel csupán neki van meg az előadás felvétele...
 

chewron9

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok :))
Egy réges régi amerikai utópisztikus sci-fi filmet keresek, 1960-1980 közötti.
Nagy vonalakban, a Föld állítólag lakhatatlan, az emberek a föld alatt élnek gondosan szabályozott világban, és szigorúan tilos kérdezősködni, hiszen úgyis tudja mindenki, hogy a külvilág halott stb... két fiatal, egy fiú és egy lány, addig kutakodik, míg talál egy kivezető utat, e az őrség a nyomában van és el akarja kapni a szökevényeket. De ahogy lenni szokott, győz a szerelem, a párocska kijut a szabadba, ahol minden OK, és a film is ezzel ér véget, hogy a pár a lemenő fényben a külvilágban gyönyörködik.
Valaki ráismer?
 

hboy29

Új tag
Sziasztok!
A régi Melrose Place című sorozat mind a 7 évadát keresem. A régi lezárt topicban már nem elérhető egyik évad sem. Az egy évadot megért új Melrose Place is érdekelne. Illetve keresem még a Beverly Hills 90210 című sorozatot is magyar szinkronnal.
 

Walacky

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nagyon szeretném ezt a filmet:

Anyám és más futóbolondok a családból (2015)
Anyam-es-mas-futobolondok-a-csaladbol-2015.jpg

rendező:

  • Fekete Ibolya
    Valaki fel tudja tenni? Köszönettel előre is!
 
Oldal tetejére