Nincsen kapcsolat közöttünk, és az eszméletlen lányok között

A kanadai DVBBS szombati fellépése után két fiatal, eszméletlen lányt találtak a takarítók, mindezzel párhuzamosan a Siófoki Rendőrfőkapitányság előállított négy férfit a fesztivál bejáratánál.

A négy férfiből háromnál a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást mutatott ki, a rendőrség pedig gyanúsítottként hallgatta ki őket. Nem tudni, hogy a két eset között van-e kapcsolat, mindenesetre a ma elküldött kérdéseinkre reagált személyesen a DVBBS:

Megrázott minket, hogy a Balaton fesztivál (sic!) néhány látogatója áldozata lett olyan eseményeknek, amik miatt kórházba kerültek. A rendőrség az együttműködésünket kérte a nyomozásban, és természetesen mindent megtettünk.

A rendőrség megerősítette, hogy semmi kapcsolat nincsen közöttünk, és a történtek között, ezért mentünk tovább pár órával később az ibizai fellépésünkre. Ettől az esettől függetlenül zajlik egy marihuánával kapcsolatos ügy, mi szívesen válaszolunk ezekre a vádakra, és készségesen segítünk a rendőrségnek megoldani az esetet.


Gondolatban az áldozatokkal és a családjaikkal vagyunk.

Alex és Chris (DVBSS)

A szervezők hétfő délelőtt azt mondták a Borsnak, hogy a koncert alatt a zenekar tagjai a rajongótáborból néhány lányt hívtak fel a színpadra, majd a koncert után a backstage-be, az öltözőjükbe. A lányok a zenekar vendégeként voltak ott, beszökni nem lehet, szigorúan védik ezt a területet. „A formáció szigetes koncertjét a történtek miatt lemondtuk” – közölte a Sziget Iroda munkatársa a lappal.

canadai egyuttes.jpg
 
Kedveseim, álljunk meg egy baráti szóra... a fene sem védi a férfiakat. De engedelmet kérek, ne keverjük bele a nemi erőszakot és társait, egy Sound, vagy Sziget nem erről szól.
Vegyük ki a képletből az extrém eseteket és ami marad az az, hogy a férfiak annyit engednek meg maguknak, amennyit mi nők megengedünk neki. Ha a nők, csak azért, hogy pasijuk legyen úgy viselkednek, mint az ordas ribancok, ne csodálkozzanak, ha akként kezelik őket. Miért sikk versenyt inni a férfiakkal ? Miért sikk mindenféle narkóval lepusztítani az agyukat ? Miért sikk ráugrani minden kósza farokra ? Miért kell ezt tenni akár már 14 évesen ?
Maradi vagyok ? Lehet. De ha ma ez az "ÉLET", örülök neki, hogy az vagyok.
 
Kedveseim, álljunk meg egy baráti szóra... a fene sem védi a férfiakat. De engedelmet kérek, ne keverjük bele a nemi erőszakot és társait, egy Sound, vagy Sziget nem erről szól.
Vegyük ki a képletből az extrém eseteket és ami marad az az, hogy a férfiak annyit engednek meg maguknak, amennyit mi nők megengedünk neki. Ha a nők, csak azért, hogy pasijuk legyen úgy viselkednek, mint az ordas ribancok, ne csodálkozzanak, ha akként kezelik őket. Miért sikk versenyt inni a férfiakkal ? Miért sikk mindenféle narkóval lepusztítani az agyukat ? Miért sikk ráugrani minden kósza farokra ? Miért kell ezt tenni akár már 14 évesen ?
Maradi vagyok ? Lehet. De ha ma ez az "ÉLET", örülök neki, hogy az vagyok.

Nem, nem vagy maradi. En a manapsag sokat emlegetett Y generacio tagja vagyok, ergo mar nalunk is mentek a durvabb dolgok, DE azert nem tizennegy evesen...sajnos manapsag mar 12 eves kislanyok is olya dolgokba belemennek, amibe en felnott fejjel nem mennek bele, es ha odateszem hozza, hogy 12 eves korunkban nalunk - es ezt sok ember neveben mondhatom - a csokolozas is valami komoly, nagy, ismeretlen dolog volt, pedig voltak osztalybulik (tanari felugyelettel :D es ez igy van jol :D) tanc a fiukkal, tetszes egymasnak, kis diakugyetlenkedesek, kolara meghivasok, hat valami nem koser. Azonban nem emlekszem egyetlen esetre se, hogy az osztalyban barki tovabb mereszelt volna akar gondolatban jutni ennel, egyszeruen nem volt erdekes. Mindenkinek ott voltak a kulonfoglalkozasok, edzes, torna, tanc, lovaglas, vivas, teniszeztunk, sokat kirandultunk, bujocskaztunk (!) vagy csak felultunk a biciklire es mentunk mindenfele, uszni, kilatokat maszni.
Mindezt a kilencvenes evekben es az ezredfordulon, tehat azert nem annyira regen. Belegondolok, engem es az osztalytarsaimat 12 evesen jobban erdekelt a Pokemon mese es a kis ifjusagi sorozat Sabrina tiniboszorkanyrol es bandajarol, mint a szexualitas. Es ez is jo volt ugy, ahogy volt, mert volt idonk felnoni, ezeknek a mai tizenpar eveseknek nincs, sajnalom oket ezert, a melysegeknek nincs ideje kifejlodni bennuk, es felszines felnottekke valnak.

Update a cikkhez: ha valoban igaz, hogy hasznalt kotont, videokat, miegyebeket talaltak, akkor itt minimum egy segitsegnyujtas elmulasztasa az alap, innen indulunk ugyebar.
 
A zeneszek a slep a rajongok hada kiseri oket, ha eppen szexre van kedvuk nem kell senkit bedragozni hogy kotelnek alljon a szebbnel szebb csinos fiatal lanyok.
Termeszetes ha kiderul hogy bedragoztak oket akkor lehet lecsucsulni a becstelen legyotert kapott eveket.
 
Szexuális erőszak miatt indított nyomozást a rendőrség a Balaton Soundon történtek miatt - közölték a fesztivál szervezői csütörtökön a saját közösségi oldalukon.

A Bors hétfői értesülései szerint eszméletlen állapotban találtak két lányt szombaton a Zamárdiban rendezett Balaton Sound egyik fellépője, a kanadai DVBBS öltözőkonténerében. A szervezők ezzel kapcsolatban csütörtökön azt írták, hogy az események helyszínét a rendőrség átvizsgálta, több jelenlévőt tanúként hallgatott meg. "A rendőrség megkeresése szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás. Mindez megerősít minket abban, hogy a DVBBS augusztusi fellépése a Szigeten nem vállalható" - tették hozzá.

„Volt ott minden!” – így jellemezte a Blikknek egy 20 éves, magyar lány azt a kicsapongást, amelyet egy korábbi fesztiválos fellépése után rendezett a Balaton Soundon botrányba keveredő DVBBS. A kanadai DJ-páros a Bónusz Electronic Music Fesztiválon is ugyanazt a koreográfiát alkalmazta, mint Zamárdiban, csak ott a lány beszámolója szerint senki sem lett rosszul.

A pénteki Blikk egy 20 éves lányról ír, aki korábban a Bónusz Electronic Music Fesztiválon ment a színpad mögé a DVBBS zenekarral. A koreográfia ugyanaz volt, mint a Balaton Soundon, csak senki sem lett rosszul. A "találkozó" egy pesti hotelben ért véget.

A lány értékelése szerint a kanadai DJ-k novemberi koncertje pont olyan "elképesztően jó volt", mint a Soundon. Az első sorban táncolt a barátnőivel, és kiválasztották őket a buli után, egy magyar nő és egy férfi mutatott rájuk. Megkérdezték tőlük, hogy magyarok, illetve elmúltak-e 18 évesek. Miután igen volt a válasz, már mehettek is be a két züllött férfihoz.

A buli egy pesti luxusszállodában ért véget, ahová a lányok önszántukból, egy kisbusszal mentek. A lány szerint „volt ott minden”, de állítólag kizárólag azt csinálták, amihez kedvük volt, aki akart, elmehetett.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,526
Tagok
615,660
Legújabb tagunk
kisliget
Oldal tetejére