KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Sziasztok! Keresek 3. osztályos OFI-s felmérőket! A tankönyveink címei és a hozzájuk tartozó felmérőket keresem, ha van akkor a megoldókulccsal együtt. (AK- A mi világunk, AK- nyelvtan és helyesírás, AK- Hétszínvirág olvasókönyv, AK- Harmadik matematikakönyvem) Köszönöm.
 
Szia! Ha a Dr.Németh György, Sólyom Márk által írt könyvet használjátok, akkor ebben a fórumban a 108-as válasznál találod a felmérőt, a 6.oldalon!
Szia ! Köszi ! Sólyom Márk mellett, Borhegyi Péter,Bartos Károly, Kojanitz László, Závodszky Géza, Pál Ferenc Lehel neve van megemlítve. Dr. Németh György neve sehol sincs. Nem az lesz sajnos.
 

Ju79

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nincs meg valakinek az Apáczai Irodalom 6. osztályos felmérőfüzete? Ami itt van fenn a honlapon, az csak az "A" csoportot tartalmazza. Köszönöm
 

Bébidoll

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni SOS-ben. Már egy órája bújom a netet és itt is kerestem a fórumon, de nem találtam sehol sem. Nekem olyan játékpénzre lenne szükségem amiben az egy és két forintosok is benne vannak. Elméletileg a második osztályos "Sokszínű matematika" melléklete volt. De tavaly év végén nem került haza, a tanító bácsi kidobta, ami év közben felgyülemlett most harmadikban meg új tanító néni fogja a matematikát tanítani és kérik bevinni a suliba.
A neten csak olyanokat találtam (ami szépen nyomtatható) amiben nincs egy és két forintos. Akinek megvan esetleg beszkennelné légyszives és felrakná! Köszönöm szépen!
Szia.Papirboltban beszerezhetö.Mi is ott vettünk.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére