Rendesen megizzasztotta Kovács Zoltánt a BBC magyarországi tudósítója

Nick Thorpe megpróbált némi értelmet vinni a kormányzati kommunikációba, közepes sikerrel – Kovács Zoltán megragadt a sorosozásnál, de legalább azt elismerte, hogy a Soros-terv csak valamiféle javaslatok összessége, és nem egy összeesküvés.

Nick Thorpe, a BBC magyarországi tudósítója interjút készített Kovács Zoltán kormányszóvivővel a kormány által nyomatott állítólagos "Soros-tervről", az új nemzeti konzultációról és a menekültkérdésről, Thorpe pedig nem nagyon finomkodott Kováccsal, rögtön azzal kezdte a hét és fél perces interjút, hogy mégis mivel érdemelte ki a kormány támadását egy öregember, Soros György, aki amúgy korábban csak úgy öntötte a pénzt Magyarországra?

Kovács közölte, nem támadásról van szó, hanem arról, hogy amennyire lehet, nyilvánosságra hozzák azokat a "terveket", amiket az elmúlt néhány évben az EU vezetői kiötlöttek. A szóvivő szerint Soros maga is politikai szereplővé vált az utóbbi években, holott erre nincs demokratikus felhatalmazása, ezért mentek neki politikailag.

"De hát nincs Soros-terv, igaz? Csak kiszedtek három mondatot az elmúlt két évben írt újságcikkeiből, kivették a kontextusukból, hogy megfélemlítsék a választókat, valószínűleg, hogy megnyerjék a következő választást" – veti közbe Thorpe, mire Kovács azzal válaszol, hogy "de hát mind tudjuk, hogy van ilyen terv", hiszen Soros maga beszélt arról, hogy szerinte hogyan kellene megoldani a migrációs krízist Európában, és "ez érződik át az európai intézményeknél is, és ez nagyon aggasztó".

A Soros-terv hangoztatása viszont Thorpe szerint épp olyan, mintha Magyarország ellen szőtt volna összeesküvést valaki, "ami meg hülyeség, nem?"

A javaslatok együtt egy tervet adnak ki, és ezt lehet alkalmazni, ha van befolyás, Sorosnak pedig van befolyása az uniós vezetők között

– ismeri el végül Kovács Zoltán, hogy csak sejteni vélik az egész Soros-terv létezését, mert az valójában Soros Györgynek az amúgy is ismert javaslatainak összessége. Szerinte egyébként Sorosnak komoly befolyása van az egész világon, az ötletei is terjednek, majd valósággá válnak, és a magyar kormány ez ellen akar küzdeni.

Thorpe közbevetésére, miszerint Soros György cikkeiből akár a magyar kormány álláspontjával egyező mondatokat is kivehettek volna (mint például hogy a kötelező menekültkvóták nem fognak működni, vagy hogy az EU-nak újra uralnia kell a határait) Kovács azzal védekezik, hogy ezekben ugyan van némi hasonlóság azzal, amit a magyar kormány állít, "de a tartalom nagyon különböző", és ami az európai kereteken átjön, az szerintük veszélyes, és nem áll a magyarok érdekében.

Thorpe bedobja azt a kínzó kérdést is, hogy mégis miért költenek még több közpénzt egy nemzeti konzultációra, ha szerintük már úgyis nagy többség áll mögöttük, mire Kovács kifejti, hogy szerinte a politikában nem lehet megállni és pihenni, mert mindig keresni kell a témákat és a megerősítést, Soros javaslatai pedig igenis meg fognak valósulni. "Ezért van szükség a megerősítésre és világos iránymutatásra a népességtől. A nemzeti konzultációk népszerűek voltak az elmúlt években és jó alkalomnak bizonyultak, hogy a valósággal kapcsolatban maradjunk, és hogy megtudjuk, mit gondolnak az emberek" - érvel Kovács a konzultáció mellett.

De hát ez nem konzultáció, nem kérdezik meg az embereket, hogy mit gondolnak, hanem megmondják, hogy mit gondoljanak és megerősítést akarnak a saját politikai intézkedéseiknek

– veti közbe a BBC újságírója, de Kovács nem hagyja magát, szerinte ez csak Thorpe interpretációja, mert szerintünk csak azt mondják meg, hogy a kormány mit gondol a valóságról és a veszélyekről, amikkel szembe kell nézni, és erről kérdezik meg az emberek véleményét.

Thorpe közbeveti, hogy nincs-e véletlenül Soros-terv helyett a magyar kormánynak egy terve, hogy megsértse a nemzetközi menekültügyi törvényeket, eltávolodjon az EU értékeitől, amikre egyébként felesküdött, de erre Kovács nem nagyon tud mit mondani:

Sajnálom, de ez nonszensz.

A BBC újságírója kitért az őcsényi ügyre is, ahol egy panziótulajdonost annak ellenére fenyegettek meg, hogy az állam által egyébként befogadott menekültek akart elszállásolni a panziójában, a falubeliek pedig a Soros-tervvel érveltek, amit a kormány meg azért talált ki, hogy megrémissze az embereket. "Akkor nagyon sikeresek voltak, nem?" – teszi fel a kérdést Thrope.

Kovács Orbánt ismételve azt fejtegeti, hogy az őcsényieknek kell eldönteniük, hogy mit akarnak a falujukban és a közösségükben, de egyébként a magyarok befogadják a legálisan érkező migránsokat és a rászorulókat. Kovács azzal magyarázza az Őcsényben történteket, hogy a magyarok 2015-ben "400 ezer embert láttak átjönni a határon és átvonulni az országon fegyelmezetlenül és a beleegyezésünk nélkül, ezért nyilvánvaló okokból a magyaroknak nem tetszik, ami az EU határainál történik".

Arra, hogy akkor nem kéne-e szólni, hogy itt nem illegális migránsokról volt szó, Kovács csak azzal tud válaszolni, hogy szerinte a BBC és mások rossz színben próbálják beállítani a magyar kormányt, miközben évente több száz menekültet fogadnak be, az illegális migráció viszont egy probléma, amit szóvá tenni demokratikus joga mindenkinek.

Thorpe szembesíti Kovácsot a nemrég a Financial Timesba írt cikkével, amelyben az európai értékek tiszteletben tartása is szerepel, majd idéz a 2007-ben aláírt Berlini Nyilatkozatból, amely a rasszizmust és az idegengyűlöletet is elítéli. A következő beszélgetést muszáj szó szerint idéznünk:

Kovács: Igen, ezt mi is aláírtuk, és teljesen egyet is értünk vele. Mi a kérdés?

Thorpe: Az, hogy a menekültellenes politikájuk egyszerre rasszista és idegengyűlölő.

Kovács: Ez a BBC állítása vagy egy kérdés?

Thorpe: Ez egy kérdés.

Kovács: Pedig úgy hangzott, mint egy állítás. És nem értünk vele egyet.

HVG

bbc.jpg
 
Nekem nagyon unszinpatikus ez a Kovács mert az okos ember benyomását akarja kelteni és minden esetben amikor érveket várna el tölle az ember azt válaszolja: "Nonsens"
-
"De hát ez nem konzultáció, nem kérdezik meg az embereket, hogy mit gondolnak, hanem megmondják, hogy mit gondoljanak és megerősítést akarnak a saját politikai intézkedéseiknek" :)


"Thorpe közbeveti, hogy nincs-e véletlenül Soros-terv helyett a magyar kormánynak egy terve, hogy megsértse a nemzetközi menekültügyi törvényeket, eltávolodjon az EU értékeitől, amikre egyébként felesküdött," :)
-
 
Utoljára módosítva:
-
5. Kérdés:

Soros György azt is el akarja érni,
hogy a migránsok enyhébb
büntetéseket kapjanak az általuk
elkövetett büncselekményekért.

Ön mit gondol erröl?

-
Azt, hogy a magyar kormánynak van egy terve és ez nagyon aljas. :(
-

Csak ugye ügyesen úgy konzultálnak, hogy válaszlehetőség nicns. Tehát hiába az én pénzemen csinálják, mégse felelhetem, hogy ez hülyeség, sose tervezett ilyet. Mert ha szó szerint veszed, akkor ha tényleg lenne egy ilyen terv - ami ugye nincs!!!!! - de te csak annyit tudsz, amit ők mondanak, akkor mit felelnél erre? Azt gondolom, hogy enyhébb büntit kapjanak, vagy hogy ne?
Én azt gondolom, hogy ha valaki elkövet egy büncselekményt egy 21. sz. joggal rendelkező országban, akkor büntessék meg annak az országnak a szabályai szerint.
(azért a kitétel, mert ha valami középkori országban levágnák a kezét/lábát, megköveznék, amiért nyilt utcán megölelte és megcsókolta élete társát, akkor azt verjék agyon, aki azt a baromságot kitalálta. Vagy tiltsanak ki onnan minden beutazó túristát, ameddig egyenként és személyesen nem mondanak el nekik minden agyalágyult szabályt)
 
333589.jpg

-
Semmi kétség, hogy Soros személye a Nemzeti Konzultatio szerves része.
Ahogy látom a mag termötalajra hullott. :(
-
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy meddig fog még elmenni ez a kormány és meddig fogják követni öket Mo. polgárai?
 
Az összes nemzeti konzultáció eddig is arra volt jó, hogy milliárdokat "hivatalos" utakon szórjanak ki az ablakon. Ernoe az értelmesebbje már a konzultációs papírokat fel sem viszi a postaládából, hanem azonnal kihajítja:)
Remélem 2018-ban olyan parlamentet választunk, ahol halomra ölik majd egymást és végre kötelezően együtt kell működniük a pártoknak! Köcsög banda, analfabéták gyülekezete, akik csak a saját pecsenyéjüket sütögetik, mindegy milyen párt tagjai!
 
-
Ez a Nemzeti konzultatio egy adopézböl fizetett pártpropaganda.
Nem értem, hogy nincs Mo.-on egyetlen ügyvéd sem amelyik beperelné a kormányt emiatt?
-
A nyomda és a Posta örül a propaganda terjesztésnek, van bevétel, hogy mi van a papiron az nem érdekli öket.
-
A kérdések valoban nem arrol szolnak, hogy mit gondol a nép, hanem arrol, hogy kit utáljunk.
-
Ha valoban félni kéne Sorost akkor miért nem hivják meg egy nyilvános beszélgetésre, miért ragadnak ki összefüggéseiböl mondatokat egy-két éves ujságcikkböl és tálalják a tájékozatlan népnek mind elkerülhetetlen programm?
-
 
... az értelmesebbje már a konzultációs papírokat fel sem viszi a postaládából, hanem azonnal kihajítja
Nem dicsekedni akarok, de még az elején volt egy lehetőség, hogy aki jelzi, hogy nem szeretne "konzultálódva lenni", az nem fog kapni többet ilyet. Elküldtük és bejött, a mi családunk azóta nem kap belőle egyet sem. Jót tesz a vérnyomásnak.
 
Maga a konzultáció amúgy nem lenne eleve hülyeség, ha biztosítva lenne, hogy mindenki csak egy db véleményt adhat és anonim módon, hogy ne féljen az ember. A XXI. szd.-ban ezt már meg lehetne valósítani, és akkor nagyjából lehetne tudni, hogy mi a valós közhangulat. De kizárt, hogy most ezt szeretnék az illetékesek.
Most ott tartunk, mint az '50-es években, a "Tanú" film világában.
"Dániel Zoltán: Milyen a hangulat tifelétek?
Pelikán: Hááááát...
Dániel Zoltán: Azt olvastam kitűnő.
Pelikán: Hol olvastad?
Dániel Zoltán: A hangulatjelentésben.
Pelikán: Akkor biztos kitűnő."​
 
333589.jpg

-
Semmi kétség, hogy Soros személye a Nemzeti Konzultatio szerves része.
Ahogy látom a mag termötalajra hullott. :(
-
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy meddig fog még elmenni ez a kormány és meddig fogják követni öket Mo. polgárai?

A mi családunk nem vesz részt a Nemzeti Konzultációban. Mi nem ,,nyeljük be,, a kormánypropagandát. Ha lesz egy országos megmozdulás ott leszünk. Csak lenne már valami!
 
-
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy meddig fog még elmenni ez a kormány és meddig fogják követni öket Mo. polgárai?

Na itt van az a bizonyos kutya elásva!

NEM követi őket Mo. polgárai, csak az a cirka 1-1,5 millió elmebeteg, aki bekajálja a hülyeséget! :mad2:

Mo-n több, mint 8 millió ember él. Köztük én is. ENGEM ne tessék ezzel az elmebeteg bandával egy kalap alá venni!!!:mad:
 
Cat34 sajnos az a 1-1,5 millió még mindig a "bekajálta" kategóriát tapossa. Nem értem az embereket, miért hiszik el a sok kamut és hazugságot. Ez a hit alapja!
 
Na itt van az a bizonyos kutya elásva!

NEM követi őket Mo. polgárai, csak az a cirka 1-1,5 millió elmebeteg, aki bekajálja a hülyeséget! :mad2:

Mo-n több, mint 8 millió ember él. Köztük én is. ENGEM ne tessék ezzel az elmebeteg bandával egy kalap alá venni!!!:mad:

Igazad van, a magyar kormány ugy kiépitette a hatalmát, hogy többség nélkül is képes uralkodni.
-

Sokan rezignálnak, az ellenzék padjai üresek, nem akar senki politikus lenni mert rövidebb uton elérhetö eredményeket keresnek, kivándorolnak, nem érnek rá a kenyérkereset melett szociális munkát végezni.... az ördög tudja miminden oka van, hogy az ellenzék enyire szétvan dividálva. Minden tiszteletem azoknak, akik tesznek valamit az országért, az ország hirnevéért.
-
Örömmel nyugtázom, hogy a magyar nök egyre jobban beleszolnak a politikába az ellenzék oldalán. :cool:
 
Nekem nagyon unszinpatikus ez a Kovács mert az okos ember benyomását akarja kelteni és minden esetben amikor érveket várna el tölle az ember azt válaszolja: "Nonsens"
-
"De hát ez nem konzultáció, nem kérdezik meg az embereket, hogy mit gondolnak, hanem megmondják, hogy mit gondoljanak és megerősítést akarnak a saját politikai intézkedéseiknek" :)


"Thorpe közbeveti, hogy nincs-e véletlenül Soros-terv helyett a magyar kormánynak egy terve, hogy megsértse a nemzetközi menekültügyi törvényeket, eltávolodjon az EU értékeitől, amikre egyébként felesküdött," :)
-

Mondd Ernoe!
Nem ez az ember volt az, akitől megkérdezték, hogy melyik intézményben tanult, hol szerezte a diplomáját?
Mire azt válaszolta, hogy "nem emlékszik"!!!:D
 
Igazad van, a magyar kormány ugy kiépitette a hatalmát, hogy többség nélkül is képes uralkodni.
-

Sokan rezignálnak, az ellenzék padjai üresek, nem akar senki politikus lenni mert rövidebb uton elérhetö eredményeket keresnek, kivándorolnak, nem érnek rá a kenyérkereset melett szociális munkát végezni.... az ördög tudja miminden oka van, hogy az ellenzék enyire szétvan dividálva. Minden tiszteletem azoknak, akik tesznek valamit az országért, az ország hirnevéért.
-
Örömmel nyugtázom, hogy a magyar nök egyre jobban beleszolnak a politikába az ellenzék oldalán. :cool:

Így, ahogy mondod: kiépítette a hatalmát. A TV csatornákat "megmókolta", vagyis az ún. ingyen nézhető TV műsorok között CSAK a propaganda felhozat van. Nincs benne már pl. az RTL Klub, ami azért szemben áll a kormánnyal. Nagyon sok embernek nincs otthon kábel TV-je, ami azért baj, mert bármennyire is nem akar valaki agymosott lenni, ha csak ezeket nézi, akkor azzá válik egy idő után, vagy fásulttá és nem érdekli semmi, csak a túlélés.
Az írott sajtóról pedig azt hiszem kár mit mondani.

Az ellenzék? Nem tudom mennyire jutott el külföldre az a hír, hogy Viki és bandája most a Jobbikra szállt rá.

Ha ide kattintasz elolvashatod: http://index.hu/belfold/2017/10/06/nyomozast_rendelt_el_az_ugyeszseg_a_jobbik_ellen/

Mielőtt azt gondolná valaki, hogy Jobbikos lennék, közlöm, hogy nem. De. Szerinted, szerintetek miféle ellenzékről beszélhetünk, miféle ország az, ahol ezt meg lehet csinálni?
Annó annak idején a DK-t is megpróbálta "kicsinálni", csak akkor még kevesebb hatalom volt a kezébe, ezért nem sikerült neki.
 
Így, ahogy mondod: kiépítette a hatalmát. A TV csatornákat "megmókolta", vagyis az ún. ingyen nézhető TV műsorok között CSAK a propaganda felhozat van. Nincs benne már pl. az RTL Klub, ami azért szemben áll a kormánnyal. Nagyon sok embernek nincs otthon kábel TV-je, ami azért baj, mert bármennyire is nem akar valaki agymosott lenni, ha csak ezeket nézi, akkor azzá válik egy idő után, vagy fásulttá és nem érdekli semmi, csak a túlélés.
Az írott sajtóról pedig azt hiszem kár mit mondani.

Az ellenzék? Nem tudom mennyire jutott el külföldre az a hír, hogy Viki és bandája most a Jobbikra szállt rá.

Ha ide kattintasz elolvashatod: http://index.hu/belfold/2017/10/06/nyomozast_rendelt_el_az_ugyeszseg_a_jobbik_ellen/

Mielőtt azt gondolná valaki, hogy Jobbikos lennék, közlöm, hogy nem. De. Szerinted, szerintetek miféle ellenzékről beszélhetünk, miféle ország az, ahol ezt meg lehet csinálni?
Annó annak idején a DK-t is megpróbálta "kicsinálni", csak akkor még kevesebb hatalom volt a kezébe, ezért nem sikerült neki.
és emlékezzünk a Kisgazdákra. Meghívta Józsi bácsit és Mariskát magánvacsorára-még a TV is közvetített ahogy virágcsokorral a kézben érkezik,aztán ledarálta mint a húst a darálón. Hová lett Dávid Ibolya és Herényi? Mind a darálóba. Hogy is szólta mondás: aki nincs velünk, az ellenünk van (aztán így jár).
 
Nick Thorpe megpróbált némi értelmet vinni a kormányzati kommunikációba, közepes sikerrel – Kovács Zoltán megragadt a sorosozásnál, de legalább azt elismerte, hogy a Soros-terv csak valamiféle javaslatok összessége, és nem egy összeesküvés.

Nick Thorpe, a BBC magyarországi tudósítója interjút készített Kovács Zoltán kormányszóvivővel a kormány által nyomatott állítólagos "Soros-tervről", az új nemzeti konzultációról és a menekültkérdésről, Thorpe pedig nem nagyon finomkodott Kováccsal, rögtön azzal kezdte a hét és fél perces interjút, hogy mégis mivel érdemelte ki a kormány támadását egy öregember, Soros György, aki amúgy korábban csak úgy öntötte a pénzt Magyarországra?

Kovács közölte, nem támadásról van szó, hanem arról, hogy amennyire lehet, nyilvánosságra hozzák azokat a "terveket", amiket az elmúlt néhány évben az EU vezetői kiötlöttek. A szóvivő szerint Soros maga is politikai szereplővé vált az utóbbi években, holott erre nincs demokratikus felhatalmazása, ezért mentek neki politikailag.

"De hát nincs Soros-terv, igaz? Csak kiszedtek három mondatot az elmúlt két évben írt újságcikkeiből, kivették a kontextusukból, hogy megfélemlítsék a választókat, valószínűleg, hogy megnyerjék a következő választást" – veti közbe Thorpe, mire Kovács azzal válaszol, hogy "de hát mind tudjuk, hogy van ilyen terv", hiszen Soros maga beszélt arról, hogy szerinte hogyan kellene megoldani a migrációs krízist Európában, és "ez érződik át az európai intézményeknél is, és ez nagyon aggasztó".

A Soros-terv hangoztatása viszont Thorpe szerint épp olyan, mintha Magyarország ellen szőtt volna összeesküvést valaki, "ami meg hülyeség, nem?"

A javaslatok együtt egy tervet adnak ki, és ezt lehet alkalmazni, ha van befolyás, Sorosnak pedig van befolyása az uniós vezetők között

– ismeri el végül Kovács Zoltán, hogy csak sejteni vélik az egész Soros-terv létezését, mert az valójában Soros Györgynek az amúgy is ismert javaslatainak összessége. Szerinte egyébként Sorosnak komoly befolyása van az egész világon, az ötletei is terjednek, majd valósággá válnak, és a magyar kormány ez ellen akar küzdeni.

Thorpe közbevetésére, miszerint Soros György cikkeiből akár a magyar kormány álláspontjával egyező mondatokat is kivehettek volna (mint például hogy a kötelező menekültkvóták nem fognak működni, vagy hogy az EU-nak újra uralnia kell a határait) Kovács azzal védekezik, hogy ezekben ugyan van némi hasonlóság azzal, amit a magyar kormány állít, "de a tartalom nagyon különböző", és ami az európai kereteken átjön, az szerintük veszélyes, és nem áll a magyarok érdekében.

Thorpe bedobja azt a kínzó kérdést is, hogy mégis miért költenek még több közpénzt egy nemzeti konzultációra, ha szerintük már úgyis nagy többség áll mögöttük, mire Kovács kifejti, hogy szerinte a politikában nem lehet megállni és pihenni, mert mindig keresni kell a témákat és a megerősítést, Soros javaslatai pedig igenis meg fognak valósulni. "Ezért van szükség a megerősítésre és világos iránymutatásra a népességtől. A nemzeti konzultációk népszerűek voltak az elmúlt években és jó alkalomnak bizonyultak, hogy a valósággal kapcsolatban maradjunk, és hogy megtudjuk, mit gondolnak az emberek" - érvel Kovács a konzultáció mellett.

De hát ez nem konzultáció, nem kérdezik meg az embereket, hogy mit gondolnak, hanem megmondják, hogy mit gondoljanak és megerősítést akarnak a saját politikai intézkedéseiknek

– veti közbe a BBC újságírója, de Kovács nem hagyja magát, szerinte ez csak Thorpe interpretációja, mert szerintünk csak azt mondják meg, hogy a kormány mit gondol a valóságról és a veszélyekről, amikkel szembe kell nézni, és erről kérdezik meg az emberek véleményét.

Thorpe közbeveti, hogy nincs-e véletlenül Soros-terv helyett a magyar kormánynak egy terve, hogy megsértse a nemzetközi menekültügyi törvényeket, eltávolodjon az EU értékeitől, amikre egyébként felesküdött, de erre Kovács nem nagyon tud mit mondani:

Sajnálom, de ez nonszensz.

A BBC újságírója kitért az őcsényi ügyre is, ahol egy panziótulajdonost annak ellenére fenyegettek meg, hogy az állam által egyébként befogadott menekültek akart elszállásolni a panziójában, a falubeliek pedig a Soros-tervvel érveltek, amit a kormány meg azért talált ki, hogy megrémissze az embereket. "Akkor nagyon sikeresek voltak, nem?" – teszi fel a kérdést Thrope.

Kovács Orbánt ismételve azt fejtegeti, hogy az őcsényieknek kell eldönteniük, hogy mit akarnak a falujukban és a közösségükben, de egyébként a magyarok befogadják a legálisan érkező migránsokat és a rászorulókat. Kovács azzal magyarázza az Őcsényben történteket, hogy a magyarok 2015-ben "400 ezer embert láttak átjönni a határon és átvonulni az országon fegyelmezetlenül és a beleegyezésünk nélkül, ezért nyilvánvaló okokból a magyaroknak nem tetszik, ami az EU határainál történik".

Arra, hogy akkor nem kéne-e szólni, hogy itt nem illegális migránsokról volt szó, Kovács csak azzal tud válaszolni, hogy szerinte a BBC és mások rossz színben próbálják beállítani a magyar kormányt, miközben évente több száz menekültet fogadnak be, az illegális migráció viszont egy probléma, amit szóvá tenni demokratikus joga mindenkinek.

Thorpe szembesíti Kovácsot a nemrég a Financial Timesba írt cikkével, amelyben az európai értékek tiszteletben tartása is szerepel, majd idéz a 2007-ben aláírt Berlini Nyilatkozatból, amely a rasszizmust és az idegengyűlöletet is elítéli. A következő beszélgetést muszáj szó szerint idéznünk:

Kovács: Igen, ezt mi is aláírtuk, és teljesen egyet is értünk vele. Mi a kérdés?

Thorpe: Az, hogy a menekültellenes politikájuk egyszerre rasszista és idegengyűlölő.

Kovács: Ez a BBC állítása vagy egy kérdés?

Thorpe: Ez egy kérdés.

Kovács: Pedig úgy hangzott, mint egy állítás. És nem értünk vele egyet.

HVG

Csatolás megtekintése 1569684

*
A hozzászólásom benne van az interjúban, mely szerint " ez nem konzultáció, nem kérdezik meg az embereket, hogy mit gondolnak, hanem megmondják, hogy mit gondoljanak és megerősítést akarnak a saját politikai intézkedéseiknek". S, ez engem személy szerint (is), no meg a barátaimat (is) mélyen felháborítja. Ez a töméntelen sok iromány, levél, melyeket felesleges többlet kiadásnak vélünk, más helye is volna. Felsorolni is kevés a hely, hogy merre és hová kellene ezeket a pénzeket költeni. Szakértői kormány?! :rohog:Nevetnem kellene, de sírnom van kedvem és okom :(. Ugyan kérem, osztják, szórják a pénzt két kézzel. S, ezen túl, ami felháborít, hogy nem elégszenek meg azzal a sok média-tulajdonnal, tévécsatornákkal, amelyekből folyamatosan szórják, ontják a hallgatóságnak, olvasóknak a rasszista és idegen gyűlöletet. Neeeem:dr_4: Ezen kívül, még levelekre is költenek, Sok, sok pénzt. Hangsúlyozom, másra és máshol nagyobb szükség lenne az így elköltött forintokra. Ez a komány hármat tud: uszítani, családtagokat, politikai (más) nézeteket vallókat egymásra, ezen túl, amit nem zsebelnek be ők, a rokonnnyaik és hozzájuk közel állók, akkor a maradékot el kell tapsolni, de csontig. Hja, hogy végképpen ne maradjon pénzünk, még a határon kívülieknek is kell templomot, falut építeni. Mintha itthon nem volna elég cél, amelyre lehet(ne) költeni, de bőséggel.
 
Szerintem rossz a címválasztás.
A válaszok sablonválaszok.
Legfeljebb az angol nyelv lehetett volna izzasztó, de, mint tudjuk ő az aki "feltűnően jól beszél angolul" a kormányból.
Hogy hol és ki pénzén tanulhatta az angolt - fogalmam sincs...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,792
Tagok
615,335
Legújabb tagunk
KevinSon
Oldal tetejére