Az ausztrálok nagy többsége a melegházasságra szavazott

Éneklő és táncoló ünneplők lepték el Ausztrália utcáit a melegházasságról tartott önkéntes, postai szavazás eredményének kihirdetése után. A szavazáson, melyen önkéntes jellege ellenére a választók 79,5 százaléka nyilvánított véleményt, döntő többséggel győztek azok, akik a melegházasság legalizálására szavaztak.


A választáson több mint 12,7 millióan nyilvánítottak véleményt. Ausztrália fő statisztikusa, David Kalisch tájékoztatása szerint nagyjából 7,8 millióan támogatták, 4,9 millióan ellenezték a melegházasságot, vagyis a postán feladott szavazatok 61,6 százaléka volt a melegházasság mellett.

Az eredmény egyhangúságát jelzi, hogy Ausztrália 150 szavazókörzetéből 133-ban a melegházasságot támogatók voltak többségben.

A melegházasság ellenzői elismerték vereségüket. A volt ausztrál miniszterelnök, a melegházasság egyik legismertebb ausztrál ellenzője, Tony Abbot már közölte is, hogy a parlamentnek tiszteletben kell tartania az eredményt. Egyben az új frontvonalat is meghúzta, amikor azt írta a Facebookon, hogy az új törvénynek "biztosítania kell mindenki, és nem csak a templomok számára a lelkiismereti szabadságot". Ez utóbbi fogalom alatt a melegházasság ellenzői azt értik, hogy akiknek az a hitbéli meggyőződésük, azok megtagadhassák szolgáltatások nyújtását a melegesküvőkön.

Ezért lehet, hogy máris két, egymással rivalizáló törvényjavaslatot is benyújtottak kormánypárti képviselők. Az egyik, Dean Smith javaslata a kormányfő, Malcolm Turnbull mellett sok ellenzéki képviselő támogatását is élvezi. A rivális javaslatot, James Paterson a fent említett "lelkiismereti szabadságot" is magában foglaló javaslata elsősorban a konzervatív képviselők körében népszerű. Turnbill miniszterelnök, aki a melegházasság támogatója, mindenesetre azt ígérte, hogy még idén törvényt alkotnak a melegházasságról.

(Via BBC)

75HRVM0VdnML1Aam3s.jpeg
 
Mar Melitta hozzaszolasakor is gondolkodtam azon, hogy valaszolok, aztan nem tettem. Pedig ugyan ezek az ervek hangzottak el nala is csak maskeppen.
Felreertjuk egymast, elbeszelunk egymas mellett.
Az egyik különbség, hogy szerintem én értelek, te értesz félre engem.

Soha nem allitottam azt, hogy bujkalni, rettegni kelljen nemi idenditas miatt.
Ezzel nem vitáztam.

Azt viszont mondtam, hogy nem tartozik ez a dolog senkire. Senkire!
Ram sem, rad sem!
Hiszem, vallom, hogy a szerelem, a hazassag, ket ember egymams irant vallott erzeseit az intimitas teszi szeppe.
Gusztustalannak, termeszetidegennek tartom ezzel kerkedni.
Erre irom, hogy oké, értelek gusztustalan, természetidegen szerinted ha egy férfi és egy nő, két nő, két férfi megfogja az utcán egymás kezét, vagy csókolóznak. Mert ha nem mind a hármat tartod annak, csak kettőt, akkor nem beszéltünk el egymás ellen, szerintem ez felháboritó! Én egyiket se tartom természetidegennek, ebben nem értünk egyet. Mindig kézen fogva járunk az aktuális pasimmal. De konkrétan letojom, ha mellettem sétálva ezt teszi két nő vagy férfi, mert pont ugy semmi közöm hozzá, mint nekik hozzánk.

Erdekes, nagyon sokszor megfigyelheto napjainkban az, hogy akik szabadgondolkodonak valljak magukat, pont azok az emberek nem birjak elfogadni azt, ha masok maskep 'szabadgondolkodnak'.
Nem a velemenyuket kozlik, hanem kinyilatkoztatnak.
Apró fogalmi zavar. Attól nem leszel szabadgondolkodó, ha mások szabadságát jobban akarod korlátozni, mint a sajátod. Már pedig vagy mindenkinek lehet, vagy senkinek. Mindkét dolog lehet szabadgondolkodás. Ha nekem igen, nekik nem, az nem szabadgondolkodás.

Ha valaki nem tetszik nekik, akkor kiforgatjak a szavvait, nem azzal vitaznak amit az a masik leir, vagy elmond, hanem a sajat gondolataikkal. Csak arra keresik az alkalmat, hogy leirhassak azt amit gondolnak, es erre remek alibi az, ha vitaznak azzal, amit szerinte gondol a masik.
Semmi bajom veled, nem irhatod, hogy nem tetszel, mert nem ismerlek. Ez az internet, csak és kizárólag a szavaiddal tudok vitázni. Most azért igy irok, hogy ne mondhasd, hogy nem világos, melyik részre mivel felelek. Egyik beirásom se az volt, hogy szerintem mit irsz. Az volt, amit irtál. (senkire se tartozik mondod, amivel nem vitáztam, jogod van igy gondolni, de csak akkor, ha nem tartozik akkor se ha férfi férfi, akkor se, ha nő-nő, akkor se, ha férfi-nő, vagy visszatértünk a kirekesztésre, amit szerinted nem csinálsz, stb)

Egyszeruen nem ertem ezt a vilagot. Annyi problema van ma meg mindig, amivel foglalkozni kellene, de ehelyett most ez a divat. Genderizmus, melegek, leszbikusok...
Sajnállak, ha nem érted a körülötted levő világot. Egyetértek, annyi probléma van még mindig. Egyik probléma, hogy szerinted ez divat, holott a bolygón élő összes állatnál megnyilvánuló természetes életmódokon vitáztok, azt divatnak nevezve. Ami még természetes: Minél dusabb a populáció, annál nagyobb része lesz más szexusu. Az emberi állat nagyon sokan van.

Emberi alapjogokrol beszelunk, es eltekintunk arrol, hogy a vilag nagy reszeben nem a nemiseg az, ami a jogtalansagot szuli. Eszak-Koreaban tomegek elnek atnevelotaborokban.(szornyu modon!)
Azsiaban sok helyen Allah neveben gyilkoljak egymas a szunnitak es siitak, akik az ur kinyilatkoztatasai miatt gyulolik egymast. Emebrek halnak meg europaban es amerikaban valamiert amirol sokszor meg sak nem is hallottak...
Szornyu!
Ezen nem fogunk vitázni, ezek szörnyü dolgok. Emberi alapjogok az ételhez, italhoz, szexhez való jog. Ha bármelyik nem alapjog, akkor az adott állatfaj kihal. Utána jön a gondolat szabadsága. Az átnevelőtáborok meg a többi. Ugy lehet élni, csak minek. Minden jogtalanság szörnyü.

Mi meg itt azon tepjuk egymast, hhogy kell-e orulni annak, hogy ausztraliaban az emberek tobbsege igent mondott a melegek hazassagara.
Jó kérdés. Miért téptek itt embereket olyan felesleges dolgon, hogy kell-e örülni annak, hogy ausztráliában egy csoport ember úgy élheti meg a szexuális életét (alapjog), mint a többi? Ezen nem kell vitázni. Ennek örülni kell, végre egy új hely, ahol nem vesznek el egy csoporttól egy alapvető jogot.

Az ertekek nagyon eltolodtak egy hamis iranyba. Nem teszunk semmit azert, hhogy a valodi problemakatt megoldjuk, hat gyartunk magunknak, es igyekszunk megoldast talalni rajuk.
Egyetértek, ez tényleg szörnyü. Sokan semmit se tesznek a valódi problémák megoldásáért (az emberiség minden tagjának biztosítva legyen a három alapjog, és legyenek ezen felül még szabadok), helyettük problémákat gyártanak, és próbálják megoldani. Miért kéne bárkinek megoldani a nem létező problémát, miszerint a szomszéd este kivel bújik ágyba? Köze hozzá bárkinek?

Talan nem veletlen, hogy ezek a dolgok a vilagnak azon a reszen jelentenek igazan problemat, amelyik mar tul van a mindennapok nehezsegein, es ilyen fontos dolgok megoldasan faradozik, mikozben emberek milliardjainak a napi elelem megszerzese is gondot jelent, szenvednek mert nem azt az istent valljak vagy legalabb is nem ugy mint masok, emberek pusztulnak el semmiert ertelmetlen haborukban, terrorcselekmenyekben, fogy az ivoviz, fogy az olaj...
Biztos nem véletlen. Ha egy országban nem gond az étel/ital és nincs háboru, akkor a szabadságjogok felfedezése közben gyanus lesz nekik, hogy a harmadik alapjogot, a szexet, nem gyakorolhatja minden állampolgár azonos joggal (házasság keretein belül ugye), és szurni kezdi a szemüket. Ameddig ide el nem jut egy társadalom, a többségnek nem szurja a szemét, hogy a kisebbségnek kevesebb joga van.

Ahol a három alapjogból és a szabadságból még az étel-igal se biztos, a szabadság pedig senki életében sincs igazán jelen, ott leszarják, hogy kinek mihez van köze az ágyban, ott a prioritás a tiszta ivóviz, hogy legyen valami táplálék, és ne lőjék le. Ha a jogokkal foglalkoznak is, tutira nem a kisebbségi jogok lesznek.

Sajnalom, de engem azek a dolgok jobban fel tudnak izgatni, mint a mas haloszobajaba valo leskelodes.
Ezen nem tudunk vitázni, mert halálosan hidegen hagy más hálószobája. Az is, mit csinál, az is, kivel, és az is, hogy mikor kijön azzal, kivel sétál az utcán. Jobban örülnék, ha a világon mindenütt mindenki minden alapjoggal élne, vallási, lelkiismereti, szexuális szabadságban, és a terroristákat senki se támogatva bünözőnek látnák, vagyis annak, amik. Szimpla tömeggyilkosok. Mivel a világ itt még nem tart, annak is örülök, ha azokon a részeken, ahol a többség az alapjogokat megteremtette, a kisebbség jogi helyzetét kezdik tisztázni. Nem kell egyszerre bekapni egy dinnyét, mert megakad a torkunkon. Elég kis részenként haladni. Minél több helyen lesz meg minél több jog, annál jobb az emberiségnek.
 
Teljesen egyetértek, kivéve a múlt idődet... Sokfele ma is. Odaköltöztetnék mindenkit, aki kirekesztően viselkedik a másként élőkkel, sok mindenben megegyezhetnének az ott élőkkel. Mint tudjuk, meleg és biszex állatok vannak, minden fajnál akad belőlük. Elég nagy hírre tett szert a kenyai oroszlánpáros. Ennek kapcsán:
http://24.hu/szorakozas/2017/11/04/a-kenyai-kormany-kivizsgalja-a-meleg-oroszlanok-esetet/
A kenyai kormány lépett. A büdös turistáktól megkapták a buzifertőzést, átnevelő intézetbe velük!
Ugyanis ott IS illegális melegnek lenni. Mondjuk mondhattam volna Oroszországot is, az közelebb van. Miért Afrikát hoztam? Mert ott 32 országban illegális és büntetendő melegnek születni.
Minél primitivebb a társadalom, annál kirekesztőbb a mássággal.


És ezzel mi a baj? Pont ugy nem lesz tőle transzszexuális, mintha elmagyaráznák neki, hogy Józsi azért él Miklóssal mert ők szeretik egymást. Ettől se lesz meleg.
Ahogy attól se lesz terhes 12 évesen, ha megtudja, hogy születik a gyerek, és mi kell hozzá, hogy ne szülessen. De nagyobb rá az esélye, hogy ne essen teherbe, ameddig nem akar.

Tehát nem lesz tőle se transzszexuális, se a másiktól homoszexuális, de ha transzszexuálisként vagy homoszexuálisként született, nagy esélye van rá, hogy nem akar majd bujkálni.

Állított bárki olyat, hogy ettől meleg lesz az óvodás korú?.
Elfelejted (?), hogy nem 12 évesekről van szó. Talán ez a téma még nem az oviba való. Ha az óvodás megkérdezné, hogy Józsi miért él Miklóssal (feltéve, hogy lenne róla tudomása), akkor pont elég még elmondani neki, hogy azért, mert szeretik egymást, nem szükséges szemléltetni is.
 
Állított bárki olyat, hogy ettől meleg lesz az óvodás korú?.
Elfelejted (?), hogy nem 12 évesekről van szó. Talán ez a téma még nem az oviba való. Ha az óvodás megkérdezné, hogy Józsi miért él Miklóssal (feltéve, hogy lenne róla tudomása), akkor pont elég még elmondani neki, hogy azért, mert szeretik egymást, nem szükséges szemléltetni is.
Nem felejtem. Nekem öt évesen olyan kérdéseim voltak, és bizony választ is kaptam rá, hogy lehet valaki nemi beteg, mi az, és hogy terjed. Belefutottam, kiváncsi voltam. 12 évesen a fel nem világositottak már szülni szoktak, amit első kézből hallok minden nap (ma két 14 év alattink is volt, az egyik csak 12, és már a második gyereke, mér nem lehet a gyerekeket időben felvilágositani? jelleggel kapom az infokat. Nem szoktam neki örülni.)
 
Wow, akkor mehet a többnejűség is?

https://alfahir.hu/a_meleg_elettars...lis_poligamiat_kovetelnek_az_olasz_muzulmanok

És a többférjűség is persze!
Utah allam meglehetosen keson csatlakozott az uniohoz.(1896)
Az ott elo mormonokkal szemben a szovetsegi kormanynak az egyik legnagyobb problemat pontv a tobbnejuseg jelentette. Azt allitottak, hhogy a monogamizmus elfogadott csak.

A mormonok ellenben azzal erveltek, hogy a csladi kapcsolatok az ember legbensobb maganugyei, ambe senki - foleg nem a szovetsegi kormany - nem szolhat bele.

Lehet rajta vitatkozni, pro és kontra is vannak ervek
 
Nem felejtem. Nekem öt évesen olyan kérdéseim voltak, és bizony választ is kaptam rá, hogy lehet valaki nemi beteg, mi az, és hogy terjed. Belefutottam, kiváncsi voltam. 12 évesen a fel nem világositottak már szülni szoktak, amit első kézből hallok minden nap (ma két 14 év alattink is volt, az egyik csak 12, és már a második gyereke, mér nem lehet a gyerekeket időben felvilágositani? jelleggel kapom az infokat. Nem szoktam neki örülni.)

Te kérdeztél. Nem tolták mindezt oda kérés nélkül az orrod alá. Magam is azt írtam, hogy ha kérdezi, akkor az ő szintjén lehet és kell válaszolni. Azért ez nem ugyanaz, mint amiről szó volt a linken. Nem hinném egyébként, hogy a 2-3 éveseket már a szexualitás és a különböző irányultságok foglalkoztatnák.
Ha elmagyarázzuk és bemutatjuk az ovisoknak a melegek és transzneműek mibenlétét, akkor nem esnek teherbe, vagy lesznek nemi betegek fiatalkorúként?
 
Wow, akkor mehet a többnejűség is?

https://alfahir.hu/a_meleg_elettars...lis_poligamiat_kovetelnek_az_olasz_muzulmanok

És a többférjűség is persze, a lelkiismereti szabadság jegyében! A melegeknek is!

A több-nejüség és több-férjüség már régota megengedett a társadalmunkban csak egymás után, nem egyszerre.
En is poligam lennék ha nem váltunk volna el egymástol az elözö feleségemmel.
-
Söt a félrelépést sem bünteti a törvény mind pár évtizeddel ezelött, akkor még akit inflagranti elkaptak annak büntetést kelett fizetnie az államkasszába mind tilos parkolás esetén. Ha jol emlékszem ez Ausztriában volt legtovább életben, még a 80 években is.
-
inflagranti_1949375.jpg

-
A képen egy "Corpus Delicti" ;)
-
Jobb ha a vallásos szexual-morállal nem jösz elö kedves Jászladány, az ugyanis borzaszto.
-
Szerintem a társadalom és az egyén számára elönyösebb ha a kapcsolatok jogilag megvannak erösitve, mindha ülldöznénk, megvetnénk azokat akik ennek ellenére együtt akarják az életüket leélni.
-
A hajléktalanság tél beálltakor mindig felvet egy problémát, tul kevés a lakás.
Ennek az az egyik oka, hogy ma egyszemélyes háztartások vannak.
Az emberek nemcsak magyányosak hanem a kiadások, a környezet-szenyezödés is nagyobb.
..................
Milyen ellenérved van az egynemüek házasságával szemben? :(
 
..................
Milyen ellenérved van az egynemüek házasságával szemben? :(
Jászladány magyar hangja cdurmol, bár erre nem kért meg.
Nem kifogásolt semmit az egyneműek házasságával kapcsolatban, így nem értem a kérdést. Sőt, javasolta a többnejűség, többférjűség irányába történő kiterjesztést.

Az én véleményem: csináljanak ami jól esik nekik, feltéve, hogy nem tolják az orrom alá a reggeli kávém mellé, hogy ők szegénykék mennyire el vannak nyomva. Közben pedig én vagyok folyamatosan ostorozva, hogy szégyelljem magam, mert aki kukival született, de úgy érzi rosszul született, nem jöhet be abba nyilvános klotyóba, ahol én a kukitlan lány törvényesen tartózkodom.
Kedves Ernoe, állítom, hogy a házon a viharkárok helyrehozása nagyobb gondom, mint hogy ki hová tér be pisilni, vagy házasodhat-e, vagy kénytelen 'bagóhiten' élni. És picit irigylem is a gondjaiért. Akkor is irigylem, ha tudom, mindenkinek a sajátja a legnagyobb.
 
Utoljára módosítva:
Ha valaki nem tetszik nekik, akkor kiforgatjak a szavvait, nem azzal vitaznak amit az a masik leir, vagy elmond, hanem a sajat gondolataikkal. Csak arra keresik az alkalmat, hogy leirhassak azt amit gondolnak, es erre remek alibi az, ha vitaznak azzal, amit szerinte gondol a masik.
A témához nem tudok/nem akarok semmit hozzátenni, de ezt :dr_24:Meglátásom szerint ugyanis ez ennek az egész fórumnak az igazi gyengesége, mindenki rendíthetetlenül mondja a magáét, vitázik és hadakozik a saját démonaival (nem mindenki, de a liberálisszabadgondolkodó szerepben tetszelgők valahogy előszeretettel), de hogy aztán valóban a másikra reagáljon ... na azt már véletlenül sem.....Még a végén igazi diskurzus alakulna ki, hát kinek lenne jó az .........?
"Hogy mi az igazság, az nagyon fontos. De hogy kinek van igaza, az csaknem érdektelen. Mégis e körül folyik a vér."
 
Utoljára módosítva:
Jászladány magyar hangja cdurmol, bár erre nem kért meg.
Nem kifogásolt semmit az egyneműek házasságával kapcsolatban, így nem értem a kérdést. Sőt, javasolta a többnejűség, többférjűség irányába történő kiterjesztést.

Az én véleményem: csináljanak ami jól esik nekik, feltéve, hogy nem tolják az orrom alá a reggeli kávém mellé, hogy ők szegénykék mennyire el vannak nyomva. Közben pedig én vagyok folyamatosan ostorozva, hogy szégyelljem magam, mert aki kukival született, de úgy érzi rosszul született, nem jöhet be abba nyilvános klotyóba, ahol én a kukitlan lány törvényesen tartózkodom.
Kedves Ernoe, állítom, hogy a házon a viharkárok helyrehozása nagyobb gondom, mint hogy ki hová tér be pisilni, vagy házasodhat-e, vagy kénytelen 'bagóhiten' élni. És picit irigylem is a gondjaiért. Akkor is irigylem, ha tudom, mindenkinek a sajátja a legnagyobb.
A bal oldalon lévő avatár képed alapján biztos szereted a zenét:). Az imént főzés közben szólt a rádióban A" micsoda nő ez a férfi" című dal Oroszlán Szonjával és Bebével. Elröhögtem magam. Imádtam azt a filmet. Szeretem a film összes zenei betétjét. Ismered a dalt ?
 
Ok. Remélem, nem REKLÁMOZOD azt a BETEGSÉGEDET, hogy hetero vagy, igy soha az életben nem jelensz meg sehol a feleségeddel kézen fogva, soha nőt meg nem csókoltál még nyilvánosan, elvégre milyen provokáció ez a melegek felé, örülj neki, hogy együtt vagytok, de OTTHON! Ne froclizzátok már vele azokat, akiknek nem tetszik! És ha nem értesz velem egyet, kikérheted magadnak, de kérlek, ne itt, nyilvános helyen, menj valami LAKATLAN TERÜLETRE, vagy alapíts egy külön várost, ahol meg lehet nyilvánosan csókolni valakit az utcán, és ott csinálhatsz amit akarsz, elvégre a szex magánügy!

Tetszett, amit irtam? Pedig te pont ezt és igy írtad.

Nos, te pont annyira vagy beteg, mint heteró, ahogy betegek a homoszexuálisak és a többiek. Csak te az oviban a lányok haját húztad, és azzal mentél haza, hogy szerelmes vagyok a Julcsiba, ők meg azzal, hgoy szerelmes vagyok a Józsikába. Semmi különbség.

Tényleg magánügy, ez igaz, tehát senki se szólhat bele, ha pont úgy, mint te a feleségeddel, két meleg pasi sétál kézen fogva - nem szoktak, félnek azoktól, akik szerint ők betegek. Félnek, hogy a nem választott, hanem született nemi identitásuk miatt esetleg megverik, vagy verbálisan bántalmazzák őket.
Hogy miért vonulnak fel? Egyrészt nagyon kevesen vonulnak, valószinüleg nem lenne ott az a minimum 4-5 homoszexuális kollégád és rokonod se, akikről még csak nem is gyanitod. Másrészt hogy fogják fel, akik szerint ők betegek, hogy ők ugyanolyan létező, adőfizető állampolgárok, mint akik elitélik őket azért, amihez semmi közük: hogy kit szeretnek.

Mellesleg ha van 1000% hetero, az vagyok, ha meglátok két csókolózó nőt, este nincs kedvem a szexhez, de ez meg az én bajom, én is szoktam csókolózni, az meg az ő bajuk. Sose értettem, a hetero pasik egy része miért nem örül a homoszexuális pasiknak, annyival kevesebb pasi verseng velük a nőkért. Vagy féltek, hogy fertőző, mint az influenza?


Teljesen nyilvánvaló hogy nem a heteroszexualitás a BETEGSÉG, hanem igenis a HOMOszexualitás! Amiatt az, mert ha mindenki homó volna, kihalna az emberi faj. És JÓZAN ÉSSZEL nemigen lehet vitázni arról, hogy egy olyan idegrendszeri rendellenesség amely képtelenné teszi a hordozóját - akár lélektani okok miatt is - arra, hogy utódot nemzzen, ami tehát ezáltal ha eltömegesedne a teljes faj kihalásához vezetne, az igenis BETEGSÉG!

Vállalom tehát a nézetet, hogy igenis messze normálisabb dolog egy ellenkező nemű partnerrel csókolódzni a nyílt utcán mint azonos neművel, vagy akár jól megtaperolni is!

Normálisabb, igen. Ennek ELLENÉRE azonban közlöm veled hogy megnyugodjál: én AZT SE SZOKTAM, sőt, kifejezetten ELÍTÉLEM azt is! Nem, azt nem tartom betegségnek. Nem az. De ILLETLENSÉGNEK, annak nagyonis! Offtopik lenne talán itt ha kifejteném miért illetlenség a szememben, hozzáteszem azonban ezek többségéről is az a véleményem, igazából nem a szeretet készteti őket e viselkedésre hanem náluk is csak a FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉG, azaz épp hogy ők is másokat akarnak megbotránkoztatni vele, vagy hencegni hogy nekik milyen menő partnerük van!

Elítélem tehát azt is. Ugyanakkor annyiban enyhébb a dolog hogy ez csak pofátlanság, modortalanság a szememben és nem betegség!

A kisgyerekeket meg nem amiatt nem kéne homoerotikus leckékkel tömni mert ettől ők is homókká válnának, hanem mert egyszerűen előbb a NORMALITÁST kéne megismertetni velük, s utána az attól való mindenféle irányú kilengéseket, már ha óhajtjuk azt egyáltalán oktatni nekik. Más sorrend kizárólag azt eredményezheti, hogy nem tudják mihez viszonyítani az abnormalitást, mert nem tudják mi a mérce, mi a normális (=a NEM betegség). Sőt, emiatt az is lehet hogy ők a normálisok, nem érezve vágyat e perverziókra, azt hiszik ezen abnormális viselkedés a normális, s ők a NEM normálisok, hiszen nekik nincsenek ilyen vágyaik, s emiatt SZÉGYENKEZNEK majd, és ők lesznek kisebbrendűségi komplexussal terheltek!

Erős a gyanúm, az efféle leckéket propagálóknak ÉPP EZ is a szándékuk!

Figyelj. Úgy vettem észre, mindig ismétli magát a történelem csak más színekben. Ez úgy megy, hogy van a „többség”, és van egy kisebbség, mindegy mi legyen ez most: nemcsak egy szexuális csoport lehet hanem akármi más is: a nők, vagy az indiánok, vagy cigányok, négerek, vagy más vallási csoport ami azon a területen kisebbségben van (nemcsak muszlimokra gondolok, lehetnek keresztények is, például a régi Japánban, de ott a buddhistákra is igaz volt ez), vagy a marihuána-élvezők, vagy AKÁRMI. Na most eleinte e kisebbségek mindenütt tényleg el vannak nyomva iszonyatosan, és ez HELYTELEN, szerintem is! Idővel elkezdenek szerveződni, s a civilizálódás során a többség is elnézően viselkedik velük szemben, kezd a többségieknek (vagy akár csak erősebbeknek mint a férfi<=>nő problémák kapcsán) lelkiismeretfurdalása lenni. Ekkor egyre több jogot adnak a kisebbségnek, ami azonban ahelyett hogy örülne ennek s élne vele HELYESEN, ehelyett megérzi a „vérszagot”, a nagy alkalmat, egyre harsányabban, egyre pofátlanabbul kezd követelni még többet és még annál is többet, egyre hajmeresztőbb igényekkel jönnek elő, FESZEGETVE A HATÁROKAT és a TÜRELEM HÚRJAIT! Indoknak meg mindig azt hozzák el, hoigy mert ők a múltban úgy el voltak nyomva! Ami IGAZ, teljesen igaz, senki nem is vitatja, de NEM EZ A GENERÁCIÓ volt elnyomva, vagy ha élnek is még köztük olyanok, nem ezek többsége, s különben is egy múltbeli igazságtalanságot nem lehet jóvátenni azzal, hogy most akkor hagyjuk hogy ők a kisebbség nyomja el a többséget!

Értesz engem?

Egyre feszegetik a húrt, és ennek ELŐRE BORÍTÉKOLHATÓAN idővel valami olyan következménye lesz ami SENKINEK SE JÓ! Egészen konkrétan gyilkosságokra gondolok, lázadásra, mészárlásra, persze, ez nem okvetlenül következik majd be, de ELMÉLETILEG akár odáig is eszkalálódhat a helyzet! Holott azt még a TÖBBSÉG olyan mértékletes tagjai se akarják mint például én. De ha robbannak az indulatok, nem a józanabb fejűek diktálják majd az eseményeket sajnos!

Efféle dolog, ilyen visszaütés lett Amerikában Trump megválasztása is. Amikor Bill Clinton kampányolt, a jelszava ez volt: „A gazdaság, te buta!" Azaz, ő nem ezekre a gender-agymenésekre helyezte a hangsúlyt és IGAZA VOLT! Nyert, és nem is volt rossz elnök. Jó, na, tudjuk hogy „luinszki” meg minden, de senki se tökéletes. Trumppal se a nőügyei az igazi baj... Na most Bill bácsi felesége, Hillary, le se szarta a gazdaságot, nem volt ezügyben semmi komolyabb mondanivalója a tömegeknek. VESZTETT. Belebukott ebbe a gender-fetisizmusba... Holott kiszivárgott azóta, a saját férje is figyelmeztette erre! Pontosan megmondta neki mi az amit nem szabadna elhanyagolnia! Erre Hillary a férjét vén faszkalapnak nevezte aki semmit se ért a mai elektronikus és internetes kommunikációhoz. Hm, mintha ő olyan szakértő volna, amiatt is lehetett email botránya...

Az öreg Billnek igaza lett... Ő talán nyert volna, ha indul megint.

Szóval a többség igenis nem mazó, nem szadó, nem meleg, nem transzgender, stb, és mondok neked valamit: Lassan az a gyanúm hogy ez a sok genderes faszság ami állandóan csöpög a médiákból épp olyan FIGYELEMELTERELÉS a valós problémákról, mint a menekültek meg a foci meg olimpia meg ilyesmik Magyarországon!

Egy maroknyi kisebbséget érdekel csak, de állandóan ezt nyomják ezerrel, hogy az is kénytelen legyen ezzel foglalkozni aki ezt le se szarja, s aki még csak nem is ellensége e csoportoknak! Mint én magam is. Amíg ezt az ügyet fel nem fújták, semmi bajom se volt velük de tényleg! De a média épp azon igyekszik hogy felkorbácsolja az indulatokat. Ezzel azt is könnyen e csoportok ellenségévé teheti, akinek ez amúgy esze ágában se lett volna.

Ott vannak a nők. Igen, nagyon el voltak nyomva. Számos regényemben írtam róluk, kikelve az igazságtalanságok ellen amiket el kell szenvedniük. Kifejezetten feministának is vallottam magamat egy időben, férfilétemre is!

Most már NEM. Amiatt nem mert átcsúszik a feminizmus is a szélsőségek felé. Hogy ha füttyentek az utcán egy csinos nő láttán akkor én már MOLESZTÁLOK?! Na menjenek a francba! Ezt inkább dicséretnek tartom, hiszen ezzel elismerem a szépségét! Ez még csak nem is leszólítás! Meg ha odaugrok segíteni kiborítani a szemeteskonténert akkor ZAKLATOK?! Meg más hasonló agyrémek!

De olvastam olyat is hogy e gendermozgalom egyik női apostola szerint már a hagyományos pozíció is a szexben a nő elnyomása, mert az van alul, emiatt azt be kell tiltani! De azt is ha a nő van felül, mert akkor ugyanaz van csak a nő kerül férfipozícióba. Oldalt fekve szabad csak szexelni tehát, s úgy is csak akkor ha közben a nő egy műpéniszt nyom a férfi valagába, mert ugye „behatolásért behatolást”, az egyenlőség nevében!

Félreértés ne essék, tőlem lehet így is szexelni, el tudom képzelni hogy ez is okozhat örömet, az biztos hogy mindenképp változatosság. De hogy CSAK így?! És minek kell a többi pozícióba belekeverni ideológiákat?! A nő teste NYILVÁNVALÓAN más mint a férfié, ez fizikai tény, s ez meghatározza az egyesülés lehetséges módjait, meg más mindenféléket is!

Szóval, az ilyesmik ellen berzenkedik a többség. És ha valamit nagyon erőltetnek, robbanás lesz a vége, mert idővel elszakad a húr! És az senkinek se lesz jó.
 
Utoljára módosítva:
Jászladány magyar hangja cdurmol, bár erre nem kért meg.
Nem kifogásolt semmit az egyneműek házasságával kapcsolatban, így nem értem a kérdést. Sőt, javasolta a többnejűség, többférjűség irányába történő kiterjesztést.

Az én véleményem: csináljanak ami jól esik nekik, feltéve, hogy nem tolják az orrom alá a reggeli kávém mellé, hogy ők szegénykék mennyire el vannak nyomva. Közben pedig én vagyok folyamatosan ostorozva, hogy szégyelljem magam, mert aki kukival született, de úgy érzi rosszul született, nem jöhet be abba nyilvános klotyóba, ahol én a kukitlan lány törvényesen tartózkodom.
Kedves Ernoe, állítom, hogy a házon a viharkárok helyrehozása nagyobb gondom, mint hogy ki hová tér be pisilni, vagy házasodhat-e, vagy kénytelen 'bagóhiten' élni. És picit irigylem is a gondjaiért. Akkor is irigylem, ha tudom, mindenkinek a sajátja a legnagyobb.

Hogy a mások gondja nem érdekel azt láttam már amikor a migratiorol beszéltünk. :)
 
Ohatatlanul osszemosodik ebben a kerdesben az objektiv, torvenyi megitelese a dolgoknak, es az egyen szubjektiv velemenye.
Epp ugy nem lehet elitelni azert valakit, ha valalja ezt a dolgot, mint ahogy azert sem ha nem ert vele egyet.
Mindket megiteles konnyen vezet szelsosegekhez.

A vilagon ma is vvannak orszagok, ahol halalbuntetessel sujtjak a homoszexualitast.
Vannak orszagok ahol sulyosan buntetik, es csak a visszaesoket sujtjak ezel a buntetessel.
Az, hogy ezek szinte kizarolag iszlam orszagok ebben az esetben nem relevans, sokkal tobbet nyom a latba a fejlettseg, a tarsadalom berendezkedese. Eleg, ha arra gondolunk, a Szovejetunioban meg a '80-as evekben is sulyos, a Gulagon letoltendo atnevelo taborral sujtottak az ilyen embereket, ma pedig mar bosanatos dolognak szamit.

Ertheto, bar elgondolkodtato a hazassaggal kapcsolatos velemeny.
Ebben a cikkben is szova teszik, hogy az ausztral torvenyhozas sem mentes a tobbfele velemenyektol.
Az egyik torvenyi elkepzeles szerint, akinek a lelkiismerete tiltakozik ellene, az megtagadhatja a szertertas lebonyolitasat, es kulon kiemelik, hogy ez nem scak egyhazakra vonatkozik.

Magyarorszagon ma tobb olyan jogintezmeny mukodik, ami mind heterok, mind egynemu parok szamara lehetove teszi az egyuttelest.
Ujmra csak elmondom, elgondolkodtato, vajon miert ragaszkodnak az egynemu parok a hazassag intezmenyehez.

Vegul a magyar lehetoseg, es ezeknek a kulonbsege a hazassag intezmenyetol:
"Magyarországon az azonos nemű pároknak is lehetőségük van kapcsolatukat anyakönyvvezető előtt törvényesíteni. A jogintézmény neve bejegyzett élettársi kapcsolat, amely néhány kivételtől eltekintve a házassággal azonos jogokat és kötelezettségeket jelent a párok számára. A jogszabályok az azonos nemű párok közti élettársi kapcsolatot ugyanakkor már 1996 óta elismerik. 2010. január 1-jén ráadásul egy harmadik lehetőség is bevezetésre került, az élettársi kapcsolat nyilvántartásba vétele, amely mind azonos, mind különnemű párok számára nyitva áll."

"Bejegyzett élettársak viszont csak 18 életévet betöltött azonos nemű személyek lehetnek. A bejegyzett élettársi kapcsolat azért bejegyzett, mert állami szerv előtti akaratnyilvánítással, majd nyilvántartásba vétellel jön létre, vagyis nagyon hasonló a házassághoz, ám közben mégis sokban eltér attól. Magyarországon ez az intézmény 2009 óta van. Meleg és leszbikus párok Magyarországon nem házasodhatnak, nekik elsősorban csak arra van lehetőségük, hogy bejegyzett élettársak legyenek. Mik tehát a házassághoz képest a fő különbségek? A bejegyzett élettársak nem fogadhatnak közösen örökbe, nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben, sőt egymás nevét sem vehetik fel. A legfőbb hasonlóságok pedig talán azok, hogy a bejegyzett élettársak között vagyonközösség keletkezik, illetve végrendelet hiányában törvényes örökösök. Akkor szűnik meg ez a kapcsolat, ha az egyik fél meghal, vagy ha bíróság felbontja (kb. mint a válás), vagy közjegyző megszünteti."
 
Hogy a mások gondja nem érdekel azt láttam már amikor a migratiorol beszéltünk. :)
Szerintem az ember a legtöbbet úgy teheti a kukis lányok, kukitlan fiúk és homoszexuális fiúk és lányok érdekében, ha nem törődik velük. Sem így, sem úgy. Hagyja őket létezni a saját közegükben, úgy, ahogyan nekik jó. Szerintem minden figyelem megalázó. Azt emeli ki, hogy figyelemre méltó. Nekem már szemem sem rebben, ha ilyeneket olvasok.
 
Utoljára módosítva:
Az elettarsi kapcsolat es a hazassag nem egyforma lehetoseg.
Egyenlojogokat kernek, ezert akarnak hazasodni, PL nyugdijat nem kapja meg a masik halal eseten meg ha 40 evet eltek egyutt akkor se, gyerek orokbefogadas is vagy lehetetlen vagy ezerszeres nehezseg ha egyaltalan sikerul nekik stb
Kirekeszto alszent megoldas az is ha a legalis prostuticiot engedelyezni es ugyan akkor osszeszedni a lanyyokat akik ezt a mesterseget uzik es szazezrekre birsagolni.
Egyfolytaban a megbotrankozas az eliteles a kirekesztoknek,
pedig nem a magamutatasrol a nem illo viselkedesrol van szo hanem hogy ezeknek az embereknek is legyen ugyan olyan joga hazas0dni mint a heteroknak.
Ebbe a temaba a politikat, a gazdasagot migransokat behozni vagy a kabitoszereseket ...erv hiany, mint ahogy szaporodasrol beszelni mikor meg egy gyereket sem jott ossze a hetero majd kozepkorunak.
MIndez csak a kirekesztes melletti erveles ami viszont nem elfogahato.
NEm hiszem hogy melegnek lenni ma Mo is hude jo lehet, mert meg a tarsadalom teli van eloiteletekkel es itelkezesekkel. A cikk % aranyban a tamogatottsag a melegek hazassaga igen magas,ez viszont azt bizonyitja hogy fejlett demokraciajuk van ,mert nem ellene ervelnek hanem hogy egyforma jogok legyenek nekik is.
 
Azt hiszem sokan nem értik ennek a törvénynek a lényegét.
Itt nem csak a párkapcsolat legalizálásán van a hangsúly. Ennek van jogi vonatkozása is.
Ha az egyik házastársat baleset ér, a másiknak minden információt megadnak, még akkor is, ha csak egy órája házasok. Ellenben ha két azonos nemű emberrel történik mindez, akik akár 20 éve együtt élnek, nincs felvilágosítás, mert NEM CSALÁDTAG!
De vonatkozik itt ez az öröklésjogra, és minden másra, ahol megkövetelik a "papírt".
Mert szerintem emiatt örülnek Ausztráliában sokan, sőt mindenhol, ahol végre elismerték és egyenrangú emberekké tették a nem hetero embereket.
Egyébként én nem értem miért zavar ez sok embert. Had döntse már el mindenki, hogyan akar élni. Azon kellene elgondolkodni, mi jobb, mielőtt ítélkezik valaki: Ha két ember szeretetben, megértésben leél együtt akár évtizedeket, bár azonos neműek, vagy két ellenkező nemű ember, ahol a férj alkoholista, és üti-veri a családját?
És még mielőtt bárki azzal vádolna, hogy nem kell rögtön alkoholista, durva apára asszociálni, hát meg kell nézni a statisztikákat a családon belüli erőszakról.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,584
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére