Nukleráis baleset történt az Urálnál

A radioaktív felhők elemzése alapján történhetett nukleáris baleset az Uráltól délre a francia kutatók szerint. A radioaktív felhő Európa felé és Magyaroroszág felé tart.

Szeptember utolsó hetében baleset történhetett egy oroszországi vagy egy kazahsztáni nukleáris létesítményben, a francia nukleáris biztonsági intézet, az IRSN a radioaktív felhők észlelése alapján jutott erre a következtetésre – írja a Reuters.

Azt az intézet kizárta, hogy egy atomreaktorban történhetett a baleset, valószínűleg inkább egy nukleáris üzemenyagot kezelő telepen vagy egy radioaktív medicináfal foglalkozó központban történhetett az eset, de a pontos helyét nem sikerült beazonosítani. Az eset az Uráltól délre, az Urál és a Volga folyó közötti sávban történt az időjárási körülmények elemzése alapján.

Mindenestre azt mondják, a balesetnek nincs az egészségre vagy a környezetre veszélyes hatása Európában.

Az orosz hatóságok a francia intézettel azt közölték, nincs tudomásuk hasonló balesetről, a kazahokkal viszont az IRSN-nek még nem sikerült felvennie a kapcsolatot.

IRSN-300x146.jpg
 
Biztos,hogy nagy dózisú C-vitamint engedtek szabadon,mint annak idején az álorvos is ezt etette szerencsétlen rákos betegekkel.....
Az igazság soha nem fog kiderülni....
 
https://hirtv.hu/egyenesen/hazudozott-a-roszatom-2429089

http://www.atv.hu/videok/video-20171121-fichtinger-gyula

Fichtinger Gyula
Olyan radioaktív felhő jelent meg, amely nem szokványos, az egészségügyi hatása elenyésző, csekély. Amit biztosan tudni, hogy valamilyen izotóp gyártáshoz lehet köze, az Urál környékéről származik, de nem atomerőmű működési hibájából adódik- magyarázta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Fichtinger Gyula. Az Országos Atomenergia Hivatal főigazgatója elmondta, ami Oroszországban atommal kapcsolatos, ahhoz mind köze van a Roszatomnak.
 
Utoljára módosítva:
Egy kis artatlan felhocske hatar alatti ertekek ergo nem veszelyes.
Megeszi ezt a hulye dumat valaki? csupan par evig vagy 10 evig felettunk lebeg de veszelytelen.....mert meg lebetegnenk ha izotop mentes levegot szivnank.
Ezert kell Paks 2 nehogy veletlenu fel tudjak szamolni a rakot a daganatos betegsegeket.
Legyen mindig potlasa a nukleralis szenyezett levegonek.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,622
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére