Brutális megszorítások jöhetnek a választás után?

Agresszívan kampányol a választások után a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége azért, hogy az állam építsen le több százezer felesleges munkavállalót, akik csak koloncok a társadalom nyakán – mondta el az érdekképviselet elnöke.

Demján Sándor kritizálta a korábbi szocialista kormányzást, a Jobbik béruniós javaslatát és azt, hogy a jelenlegi kormány nem hoz kellően radikális döntéseket.

Tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a Vállalkozók napját, melynek keretén belül közel száz vállalkozót díjaztak.

A nemzetgazdasági miniszter az ünnepségen azt hangsúlyozta, az elmúlt egy év a kormányt igazolta a minimálbér-emelés és a járulékcsökkentés tekintetében.

demjan.jpg


„Elfogadtuk azt a részben munkaadói, de nagyobb részben munkavállalói álláspontot, hogy a béreknek növekedniük kell. Szükség van egy olyan bérfelzárkóztatásra, amely minden magyar munkavállaló számára azt a vonzó perspektívát adja meg, hogy ha dolgozik, ha van teljesítmény, akkor van jövedelem is, sőt a gazdaság növekedésével együtt van többletjövedelem” – fogalmazott Varga Mihály.

Nem vonulhat ellenzékbe a VOSZ, de a neki nem tetsző kormányzati intézkedéseket, ahogy korábban is, úgy a jövőben is bírálni fogja, jelentette ki a szövetség elnöke.

Demján Sándor nem csak a korábbi szocialista kormányt kritizálta – szerinte a kormányváltás óta késik és a 2018-as választások után már elkerülhetetlen lesz a közszféra radikális visszanyesése.

„2010-ben a VOSZ egy olyan állásfoglalást tett közzé, amely az akkor lévő párt vagy pártszövetség leváltását szorgalmazta. Ez abból adódott, hogy az országot csődbe vitték. Enélkül Magyarország gazdaságilag nem tud fejlődni, első tétel, az adók nem csökkenthetők, ez egy óriási kolonc, 350 ezer ember, és most itt a jó pillanat, várjuk őket szívesen a szolgáltatási szférában, az tipikusan fel tudja venni a felesleges közalkalmazottakat, és akkor onnan kiszorulhatnak a termelésbe vissza. Ha ezt nem csinálja meg Magyarország, most mondom: elbukik” – mondta a VOSZ-elnök.

Demján Sándor szerint a jelenlegi 160 helyett 20 jó kórház is elég lenne, és a vállalkozó csökkentené a felsőoktatásban és a közoktatásban dolgozó pedagógusok számát is.
 
Nem értem Demján urat.
Ha ennyire nem tetszik neki a magyar helyzet, akkor miért vásárolta vissza a trigránitot?
Ami a 35o ezres elbocsájtást elfogadom, ha az államtitkárokkal és minisztériumi háttérintézmény vezetőkkel kezdik.

A 2o kórházzal kapcsolatban egyetlen jelző jutott eszembe: arcátlanság.
Majd, ha ő, a rokonai, valamint kollégái is ezekbe a kórházakba fognak járni, akkor visszavonom a jelzőt.
 
Jó az amit Demján mond, egyetlen baj van csak vele: NEM ELÉG! Mindössze félmegoldás. És miért álljon meg az ország félúton?!
Húsz kórház elég? Még sok is. Elég lenne egyetlenegy is. Abba elfér a kormány összes tagja a rokonaival és sleppjével együtt, a többi állampolgár pedig úgyse számít. Menjenek javasasszonyhoz. Végülis van akkor is 50 százalék esélyük: vagy meggyógyulnak, vagy nem. Ha igen: akkor ugye hogy nem kellett több kórház! Ha nem gyógyulnak meg: semmi baj, úgyse volt rájuk szükség, hiszen megmondta már valaki fidesznyik is, hogy mindenki annyit ér amennyi pénze van, ha tehát ezeknek nem volt pénzük drága magánorvosra akkor nem is értek semmit, tehát értéktelen szemetei a társadalomnak, jobb is tehát ha mielőbb alulról szagolják az ibolyát.
 
Demjánnal az a baj, hogy olyan, mint egy kezdetleges mesterséges intelligencia. Már tök jól átlátja a gazdasági folyamatokat, zseniális ötletei vannak, csak azt a fontos tényezőt felejti ki, hogy az ötleteit embereken kell végrehajtani. Így számára tök felesleges minden olyan képzés, ami nem direkt produktív, ha rajta múlna kutatók, művészek, pszichológusok vagy bármilyen humán területen tevékenykedők nem is léteznének. Ezért nem kell kórház sem, a nem termelő egyedek már csak haszontalan kopott fogaskerekei a társadalomnak. Pszichológia szempontból tök jól látható rajta a gyermekkori lelki sérülés.

(Mindemellett tényleg van egy csomó értelmes meglátása, mert például tény, hogy a magyar bürokráciában sokan dolgoznak azon, hogy az egyik hivatalban kiállítsanak egy igazolást, mely alapján állami kollégájuk egy másik hivatalban megállapít egy alanyai jogon járó támogatást. De ettől még azt gondolom, hogy nem való emberek közé)
 
Annyi üres temető nincs. Gondolj a környezet szennyezésre is.

Környezetszennyezést csak az okozna ha a kormányt, általában véve a fidesznyikokat eliminálnánk. Gondold el, mi történne ha belelőnék mindet a Dunába. Amilyen mocskos disznók, nemhogy a Dunából, de még a Fekete-tengerből is kipusztulna minden hal, és kérdéses az is, hogy legalább a Földközi-tenger megúszná-e iszonyatos károsodás nélkül. Akkor már jobb volna mindet belepakolni egy robotrepülőgépbe, és kiszórni Észak-Korea fölött, természetesen ejtőernyő nélkül. Pillanatokon belül megoldódna az egész válság arrafelé, mert jobb lenne mint bármi vegyi fegyver: azonnal megsemmisülne az az egész ország!
Persze, ezzel az ötletemmel is vannak azért komoly humanitárius aggályok, elismerem. Nem garantálható ugyanis, hogy a pusztulási zóna szélei nem nyúlnak majd át kissé Kínába meg Dél-koreába, márpedig arrafelé azért élnek ártatlanok is. De még jóesetben is az északon kiszórt fidesznyikok dögszaga (ne feledjük: erkölcsi hullákról van szó...) mindenképp elterjedne az egész koreai félszigeten, mindenki lebetegedne, s ez visszavetné arrafelé a félvezetőgyártást, aminek következtében nagyon felmenne a memóriacsipek ára, és jövőre nem vehetnék nagyobb SSD egységet a gépembe, legfeljebb tízszeres áron.

Hm, a fene egye meg, mégse olyan jó megoldás ez se mint amilyennek először tűnt... Gondoltam arra is, ki kéne tenni őket meztelenül a Déli-sarkra, de azonnal kipusztulna minden pingvin, rémületükben... Az északi-sark se jó, ezeket nem ennék meg a jegesmacik se, mert igaz hogy a medve megeszi a dögöt is, de azért nála is van egy határ, szóval mindent azért még ők se, és különben is szegény jegesmackóknak úgyis fogytán az életterük... Az se jó hogy élve eltemetni őket, mert ha akár a legmélyebb bányába is dobjuk le őket, hát feljön azonnal idegroncsként a bányarém...
 
Utoljára módosítva:
A százezer főre jutó ágyak száma Magyarországon egyébként az unión belül magas 698, ennél nagyobb csak Bulgária 713 , Litvánia 723, és Németország 823 , Az uniós átlag 521/100.000 fő (ebből is látszik, hogy a magas ágyszám nem jelenti a magas eltátási színvonalat) . Nem normális , hogy 10-20 ezres településeknek van általános kórházuk, csak itt is a racionális fejlesztésnek a lakosság a legnagyobb ellenzője (nekem jár , az állam oldja meg) holott megoldás lenne, ha az aktív ágyakat centrumokba szerveznék, és a többi kórház csak krónikus ellátást biztosítana - így nem kötne le magasabb tudást, nagyobb létszámot követelő személyzetet, illetve ahhoz szükséges eszközöket, a centrumok meg kapnák a pénzt, paripát, posztót. Helyette mi van , a lakosság ragaszkodik a teljes vertikumú kórházhoz és hogy közel legyen (nem elfelejtve a komoly közbefolyásra képes, ebben érdekelt orvos-bárókat...) Aztán így most az van , hogy GDP arányosan nem költünk kevesebbet a az egészségügyre , mint a nyugati országok , csak a pénz eltűnik a rendszerbe, amihez viszont a lakosság is asszisztál. Most 1700 milliárdot költünk az egészségügyre, a mostani rendszer minőségi fenntartásához kéne még kb 2000 milliárd mikor ennek az adóból össze kéne dobni , akkor már nem akkora a tolongás, mint amikor sírni kell , hogy nem jó az eltátás , és az állam oldja meg. Nem tudom, hogy a 20 kórház reális -e (most kb 160 van) de az a rendszer nem lesz jobb , és ha pénz lesz belelapátolva akkor se lesz látványosan jobb.
 
Demjánnal az a baj, hogy olyan, mint egy kezdetleges mesterséges intelligencia. Már tök jól átlátja a gazdasági folyamatokat, zseniális ötletei vannak, csak azt a fontos tényezőt felejti ki, hogy az ötleteit embereken kell végrehajtani. Így számára tök felesleges minden olyan képzés, ami nem direkt produktív, ha rajta múlna kutatók, művészek, pszichológusok vagy bármilyen humán területen tevékenykedők nem is léteznének. Ezért nem kell kórház sem, a nem termelő egyedek már csak haszontalan kopott fogaskerekei a társadalomnak. Pszichológia szempontból tök jól látható rajta a gyermekkori lelki sérülés.

(Mindemellett tényleg van egy csomó értelmes meglátása, mert például tény, hogy a magyar bürokráciában sokan dolgoznak azon, hogy az egyik hivatalban kiállítsanak egy igazolást, mely alapján állami kollégájuk egy másik hivatalban megállapít egy alanyai jogon járó támogatást. De ettől még azt gondolom, hogy nem való emberek közé)
EN nem tudhatom ,hogy te mennyire ismered Demjan Sandort de azt elmondhatom hogy
En kozel 30 eve es eleg kozeli vonalon .
azt is elmondom neked hogy egyik legnagyobb koponya MA OTTHON !
Vilag eleteben kiutest kapott a feleslegesen tartott letszamtol
ezert tudott olyan hatekony lenni anno a skala halozata
De ettől még azt gondolom, hogy nem való emberek közé valo megallapitasod azt tukrozi ,hogy egyetlen szot sem valtottal meg vele tehat nem ismered csak velemenyed van
Sajnos a rendszertvalto vihar nem ugy soport ahogy akar soporhetett is volna
ezert nem jutott oda ahol lenni kellene .
Nem reszlehajolo es nem erzelmi alapon hozza meg donteseit
Pszichológia szempontból tök jól látható rajta a gyermekkori lelki sérülés.
ez a megallapitas oly mertekben rosszindulatu, hogy csak azt lehet irni szegyeld magad
nem ismered - holott tudod ma a legnagyobb koponyaja az orszagnak
tan meg azt is erzed ,hogy idos kora ellenere meg mindig van benne annyi ,hogy
kivezeto utra tudja terelni az orszag gazdasagat
 
A százezer főre jutó ágyak száma Magyarországon egyébként az unión belül magas 698, ennél nagyobb csak Bulgária 713 , Litvánia 723, és Németország 823 , Az uniós átlag 521/100.000 fő (ebből is látszik, hogy a magas ágyszám nem jelenti a magas eltátási színvonalat) . Nem normális , hogy 10-20 ezres településeknek van általános kórházuk, csak itt is a racionális fejlesztésnek a lakosság a legnagyobb ellenzője (nekem jár , az állam oldja meg) holott megoldás lenne, ha az aktív ágyakat centrumokba szerveznék, és a többi kórház csak krónikus ellátást biztosítana - így nem kötne le magasabb tudást, nagyobb létszámot követelő személyzetet, illetve ahhoz szükséges eszközöket, a centrumok meg kapnák a pénzt, paripát, posztót. Helyette mi van , a lakosság ragaszkodik a teljes vertikumú kórházhoz és hogy közel legyen (nem elfelejtve a komoly közbefolyásra képes, ebben érdekelt orvos-bárókat...) Aztán így most az van , hogy GDP arányosan nem költünk kevesebbet a az egészségügyre , mint a nyugati országok , csak a pénz eltűnik a rendszerbe, amihez viszont a lakosság is asszisztál. Most 1700 milliárdot költünk az egészségügyre, a mostani rendszer minőségi fenntartásához kéne még kb 2000 milliárd mikor ennek az adóból össze kéne dobni , akkor már nem akkora a tolongás, mint amikor sírni kell , hogy nem jó az eltátás , és az állam oldja meg. Nem tudom, hogy a 20 kórház reális -e (most kb 160 van) de az a rendszer nem lesz jobb , és ha pénz lesz belelapátolva akkor se lesz látványosan jobb.

És miért lenne baj hogy fenntartjuk a mostani rendszert, belelapátolva azt az általad írt plusz 2000 milliárdot vagy akármennyit, legalább akkor lenne egy hiperszuper egészségügy amire büszke lehetne az ország! S hogy honnan lenne rá pénz, megmondom:

1. Mindenekelőtt ha az ország valóban „jobban teljesít”, akkor azt kjell jelentse hogy van extra lé amit akár erre is lehet költeni. Vagy nem igaz hogy jobban teljesít?!
2. A kisvasút meghosszabbítása helyett erre kéne irányítani azt az összeget amibe a vasút kerülne.
3. Kevesebb sportpálya és stadion (optimálisan nulla darab) és több kórház, meg lélegeztetőgép, meg inkubátor, meg fecskendő, meg nagyobb fizuetés a dokiknak és nővéreknek hogy ne menjen külföldre lassan már az is aki csak annyit tud hogy a fecskendőnek nem a tompa végét kell a paciensbe bökni.
4. Lecsökkenteni a kormánytagok fizetését legalább a felére de inkább 30 százalékra, még az is sok nekik, hiszen volt aki csodálkozott, hogy miért is nem lehet megélni havi 40 ezerből, lehetetlen hogy abból ki ne lehessen jönni! Adjunk nekik egy lehetőséget hogy bebizonyítsák, példát mutassanak, különben meg úgyis lopnak a fizu mellé épp eleget, biztos nem döglenek majd éhen. A megspórolt pénz itt is mehet az egészségügyre.
5. Át kéne bogarászni a nemrég nyilvánosságra került iratokat az offshore számlákról, s kivétel nélkül minden magyar embertől akinek a neve ott szerepel, mindent elszedni teljes vagyonelkobzás címen, mert azt a pénzt bűncselekménnyel szerezte, és azt a pénzt is az egészségügybe lapátolni.
6. Kötelezővé tenni a vagyonbevallást mindenkinek aki bármilyen politikai funkciót töltött be 1990 óta, s átvilágítani a vagyongyarapodását. Ha kiderül hogy nem tudja igazolni hogy becsületesen szerezte a jövedelmét, tőle is elkobozni mindent, az is mehet az egészségügybe.
7. Utánanézni, kik engedélyeztek olyan idiótaságokat hogy EU pénzekből egyetlen picsányi kis szinte lakatlan településre 6 vagy mittudoménmennyi kilátót építsenek, meg más efféle agymenések. Ezen fazonoktól be kell vasalni pont azt az összeget amit így elpocsékoltak az állam pénzéből (amit az EU adott ugye), s ez a pénz is mehet az egészségügybe.
 
A százezer főre jutó ágyak száma Magyarországon egyébként az unión belül magas 698, ennél nagyobb csak Bulgária 713 , Litvánia 723, és Németország 823 , Az uniós átlag 521/100.000 fő (ebből is látszik, hogy a magas ágyszám nem jelenti a magas eltátási színvonalat) .
Valóban ez kb 1/3-al nagyobb az átlagnál, de szerintem nem elég ezt önmagában nézni.
Pl. a közlekedési infrastruktura a kórházak logisztikai biztosítási háttere, de akár az adott területet ellátási igénye (pl a borsodi iparvidéken a légúti megbetegedések eleve jóval nagyobb számban fordulnak elő, mint az alföldön) mind-mind befolyásoló tényező.
Nem normális , hogy 10-20 ezres településeknek van általános kórházuk
Szerintem meg az nem normális, hogy pl egy 85 ezres kistérségnek (Pilis- Dunakanyar Budakalász, Szentendre, Pomás és a környező pilisi falvaknak) nincs saját kórháza. A problémától függően Kistarcsától a honvádkórházon keresztől a Margit kórházig 5 különböző helyre kell mennie a lakosoknak (ember, azaz beteg legyen a talpán aki tudja hová).
De hozhatnám Borsodot is példnak. a csomóponti kórházőrület kapcsán megfektették a 35 ezres Kazincbarcika kórházát (mondjuk ebben nagy szerepe volt a fideszes ózdi Piere Dahle-nek si, aki átsíbolta Ózdra a főbb, berendezéseket, ezzel elfekvőve degradálva a Barcikai kórházat), holott a környéki vegyipar miatt ezt vétek volt meglépni.
, csak itt is a racionális fejlesztésnek
Na ez az!
Mármint az első lépés.
Mi az ami racionális?
De ezt ne fentről mondják meg! Ha Sorosról meg tudnak kérdezni mpotom 8 milliárdért, szerintem jogos elvárás lenne erről is népszavazni.
Mert nekem speciel már elegem van abból, hogy a választott képviselőink "jobban tudják" a megkérdezésünk nélkül, hogy mire van szükségünk.
a lakosság a legnagyobb ellenzője (nekem jár , az állam oldja meg) holott megoldás lenne, ha az aktív ágyakat centrumokba szerveznék
és ehhez ugye megfelelő közlekedési hálózatot teremtenének (úgy az útminősőg, mint a mentő/száll1óeszközök száma, személyzete...
, és a többi kórház csak krónikus ellátást biztosítana - így nem kötne le magasabb tudást, nagyobb létszámot követelő személyzetet, illetve ahhoz szükséges eszközöket, a centrumok meg kapnák a pénzt, paripát, posztót.
Ok. Vegyük a szülészetet! Remélhetőleg az mindenütt kell, mert az nem elfekvő kategória.
ahhoz ugye kell műtő (nem szülőszoba, mert császározra bármikor szükség lehet). Ahhoz meg infrastruktura, altató orvos...
Ultrahangos vizsgáló, ha már van, kell hozzá helyiség...
Ezekhez nyilván kell megfelelő karbantartói háttér...
Hol is a racionális határ? Ki tudja reálisan megítélni?
Helyette mi van , a lakosság ragaszkodik a teljes vertikumú kórházhoz és hogy közel legyen (nem elfelejtve a komoly közbefolyásra képes, ebben érdekelt orvos-bárókat...) Aztán így most az van , hogy GDP arányosan nem költünk kevesebbet a az egészségügyre , mint a nyugati országok , csak a pénz eltűnik a rendszerbe, amihez viszont a lakosság is asszisztál.
Én ugyan nem. De mi közöm a AEK (Állami Ellútó Központ, leánykori nehén Honvédkórház) beszerzési töketlenkedéseihez? Vagy a gyógyszerellátási anomáliákhoz?
Most 1700 milliárdot költünk az egészségügyre, a mostani rendszer minőségi fenntartásához kéne még kb 2000 milliárd
Ezt ki állítja és milyen felmérések alapján?
De, ha "megalapozottan" is így lenne, nem az életminőség javítása az elsődleges cél?
mikor ennek az adóból össze kéne dobni , akkor már nem akkora a tolongás
Nem kell ehhez tolongani! Az átlagember nem is tudja, hogy mennyi adót vesznek el tőle (a szocho-t pl a dolgozók 75 %-a azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák). Arról én még nem hallottam, hogy bármilyen adó bevezetéséről megkérdezték volna a lakosságot, hogy kell-e.
De van pl TAO, meg 5oo milla a CÖF-nek, meg a Hungarokontroll százmilliói, meg...
Szóval nem kicsi a takaró csak keresztben van lefektetve szvsz.
, mint amikor sírni kell , hogy nem jó az eltátás , és az állam oldja meg. Nem tudom, hogy a 20 kórház reális -e
Szerintem nem (még, ha 2o szuperkórház lenne, akkor sem.
(most kb 160 van) de az a rendszer nem lesz jobb , és ha pénz lesz belelapátolva akkor se lesz látványosan jobb.
Ha változatlan formában, akkor tényleg nem.
nem erted mert nem is erheted
az a visszavasarlas egy tobb mint 30 eves baratsag vege IS !
Az a bajom, hogy akkor Demjára is áll az, hogy ne azt figyeljék, amit mondok, hanem az amit teszek. Akkor meg...
 
Utoljára módosítva:
Valóban ez kb 1/3-al nagyobb az átlagnál, de szerintem nem elég ezt önmagában nézni.
Pl. a közlekedési infrastruktura a kórházak logisztikai biztosítási háttere, de akár az adott területet ellátási igénye (pl a borsodi iparvidéken a légúti megbetegedések eleve jóval nagyobb számban fordulnak elő, mint az alföldön) mind-mind befolyásoló tényező.
.
Hogy mennyire igazad van.
Ismerős. Nagy műtét, két megyével túl a lakóhelyén. Hazamenetel. Betegszállító. Jöttek is, elvitték egy megyével arrébb, és kirakták az ottani kórházban a folyosóra, várjon, majd jön az illetékes szállító, amelyik elviszi a következő megyébe, jó esetben haza. Mert nem léphetnek át még egy megyehatárt! Tényleg megtörtént. KIRAKTÁK EGY ISMERETLEN KÓRHÁZ ISMERETLEN HELYÉN A JÁRNI ALIG KÉPES EMBERT!! Hogy várja meg a következő betegszállítót.
 
Utoljára módosítva:
Hogy mennyire igazad van.
Ismerős. Nagy műtét, két megyével túl a lakóhelyén. Hazamenetel. Betegszállító. Jöttek is, elvitték egy megyével arrébb, és kirakták az ottani kórházban a folyosóra, várjon, majd jön az illetékes szállító, amelyik elviszi a következő megyébe, jó esetben haza. Mert nem léphetnek át még egy megyehatárt! Tényleg megtörtént. KIRAKTÁK EGY ISMERETLEN KÓRHÁZ ISMERETLEN HELYÉN A JÁRNI ALIG KÉPES EMBERT!! Hogy várja meg a következő betegszállítót.

Az utóbbi időben több eset is történt, hogy valaki a kórház bejáratánál esett össze és 20 percet várt orvosra, ugyanis a protokoll szerint mentőt kell hozzá hívni. A kórház kapujába!
 
Demjánnal az a baj, hogy olyan, mint egy kezdetleges mesterséges intelligencia. Már tök jól átlátja a gazdasági folyamatokat, zseniális ötletei vannak, csak azt a fontos tényezőt felejti ki, hogy az ötleteit embereken kell végrehajtani. Így számára tök felesleges minden olyan képzés, ami nem direkt produktív, ha rajta múlna kutatók, művészek, pszichológusok vagy bármilyen humán területen tevékenykedők nem is léteznének. Ezért nem kell kórház sem, a nem termelő egyedek már csak haszontalan kopott fogaskerekei a társadalomnak. Pszichológia szempontból tök jól látható rajta a gyermekkori lelki sérülés.

(Mindemellett tényleg van egy csomó értelmes meglátása, mert például tény, hogy a magyar bürokráciában sokan dolgoznak azon, hogy az egyik hivatalban kiállítsanak egy igazolást, mely alapján állami kollégájuk egy másik hivatalban megállapít egy alanyai jogon járó támogatást. De ettől még azt gondolom, hogy nem való emberek közé)
Egy megfáradt öregember megfáradt,öreg szavai. Ő már kifelé megy az életből, nincs szüksége se kórházra,se iskolákra.
 
Egy megfáradt öregember megfáradt,öreg szavai. Ő már kifelé megy az életből, nincs szüksége se kórházra,se iskolákra.
Viszont egy nagy tömörülés (VOSZ) elnöke (sőt februárig a takarékszövetkezetek elnöke is volt).
Így meg illene válogatni a szavait (mert súlya van).
Persze ezt akkor sem tette, amikor a honi egyetemi oktatást fitymálta le (egy kínai diák sokkal többet tud, mintegy magyar).
Ami meg a "kifele megy" dolgot illeti, pont ő nyilatkozta 2o12-ben, amikor Bartha az egyik közeli munkatársa öngyilkos lett, hogy Bartha nem bírta elviselni az öregedést, ezért tehette, de ő másként viszonyul a dolgokhoz. (Nem mellesleg egy tízessel kevesebb a sokat szidott Sorosnál.)
Szóval mindezt egybevetve nem találok semmit ami mellette, pontosabban szavai mellett szólna.
Másrészt a sok száz milliárdos vagyonával miért nem változtat az oktatás, egészségügy... színvonalán?
(Azzal nem kérném jönni, hogy ő alapította a príma primissimát, mert az "csak" egydíj - mármint ebben az értelemben.)
P.s: Vajon megváltoztatja a dolgok szinezetét, ha hozzáteszem, hogy 2oo8-ban bevásárolta magát az orosz állami lottóba és véletlenül 2oo8-ban kapott egy Alexander Nyevszkij fejedelem kitüntetést is (valakitől)?
 
Utoljára módosítva:
Demján Sándor kritizálta a korábbi szocialista kormányzást, a Jobbik béruniós javaslatát és azt, hogy a jelenlegi kormány nem hoz kellően radikális döntéseket.

Nekem ez a mondat ütötte meg a szemem.
Kritizálta a szocialista kormányzást???:o:o:o Ahhoz képest igencsak megtollasodott az ő idejükben.

Jobbik béruniós javaslata pedig.....hát igen kevesebb maradna a mélyen tisztelt vállalkozók zsebében:mad2:

Radikális döntések....hova?
 
Demján Sándort 1991-ben ismertem meg, nem személyesen, csak egy üzlettársamon keresztül, aki a Trigránit Rt-nél dolgozott nála külkereskedőként az orosz piacon.
Két dolgot mondott róla, az egyik a kivételes szociális érzéketlenségéről, a másik, hogy nincs olyan kormány akivel nem tudna együtt dolgozni. És tényleg!
 
szerinte a kormányváltás óta késik és a 2018-as választások után már elkerülhetetlen lesz a közszféra radikális visszanyesése.
A közalkalmazottak sokan vannak kell csökkenteni
Ezt ne halljam többet Mert rossz érzésem lesz
Orbán ezzel agitált
És a minisztériumi dolgozók meg a közintézmények nagyon felduzzadtak.
Rémálmom lesz attól ha megint fordítottan csökkentenék a kormány alkalmazottakat.E téma megpendítése is már fordított előjelet vizionálja nálam
 
Rémálmom lesz attól ha megint fordítottan csökkentenék a kormány alkalmazottakat
Szóval attól félsz hogy nőne a létszámuk?
Örüljél ha dolgoznak addig sem lopnak...
(170-180 ezer ember van közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie melózni, és mondjuk Hegedűs Laci dolgoztatja itt, a hódmezővásárhelyi városházán, annak délután háromkor márnem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni. ) igaz ezt a közmunkásokra mondta Lázár úr de, akkor ilyen a véleménye a többi munkásról is...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,828
Tagok
615,337
Legújabb tagunk
dublikaty_leKt
Oldal tetejére