Laurent herceg megsértődött

Kiakadta a belga herceg. Csökkentik Laurent herceg pénzét és ezt ő sértésnek veszi, sőt az emberi jogait tiporták sárba szerinte.

A belga király testvére, Laurent herceg szerint a belga kormány megsértette az emberi jogait, amikor úgy döntött, hogy évi 308 ezer eurós (94 millió Ft) járandóságát csökkentik.

Kevesebből nem lehet megélni – közölte Laurent az ügyvédjén keresztül. Fülöp király 53 éves öccse már tavaly is botrányba keveredett, miután kiderült, hogy 16 ezer eurós (4,8 millió Ft) alpesi magánsítúráját megpróbálta kifizettetni az állammal.

prince-laurent-afp-e1512235145330-300x206.jpg
 
Ha legközelebb látok akciós csirkefarhátat, hát küldök neki egy csomaggal, hogy legyen meleg leveskéje. Mostanában úgyis minden szervezet Karácsonyra gyűjt a szegényeknek.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

A-Szilágyi Adrienn wrote on adamszilvi's profile.
Szia! Sikerült megszerezni? Ha igen, és megvan még, feltennéd? Ha kell e-mail címet adok!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,802,615
Tagok
615,759
Legújabb tagunk
huszi81
Oldal tetejére