Tudomány - áltudomány

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Szokás szerint megint tévedhetetlenül kiszúrtad az áltudományos halandzsát. Ennek oka talán a magyar általános iskolai oktatás magas színvonala lehet, hiszen mindenki, aki a felső tagozatig eljutott benne, tudhatja, mi a különbség az alumínium, mint kémiai elem, és a különböző vegyületei között fizikai és kémiai tulajdonságok, és biológiai hatások tekintetében.
Exley professzor - amint az a tudományos publikációiból kiderül - a védőoltásokkal kapcsolatban nem az alumínium, hanem az oltásokban használt alumínium alapú vegyületek szervezeten belüli mozgását vizsgálta. Ugyanakkor az autizmus és az alumínium kapcsolatát vizsgáló kutatásában (amit egyébként a módszertana, és a megalapozatlan következtetései miatt a szakma erősen kritizál) az autista mintáknál az alumínium ionok, a "kontrollnál:)" pedig az összes (tehát az oldott, ionos, és vegyületekben lévő, oldhatatlan) alumínium mennyiségét mérte. Arra viszont semmi bizonyítékot nem tudott felmutatni, hogy az autista mintákban talált - állítólagos, és erősen vitatott - többlet forrása a védőoltásokkal került volna a szervezetbe. Mert az szintén általános iskolás tananyag, hogy az alumínium a földkéregben a harmadik leggyakoribb kémiai elem, ugyanakkor elemi formában gyakorlatilag nem, csak vegyületeiben fordul elő a természetben. Ahhoz viszont már a középiskoláig is el kell jutni, hogy tudja az ember: a védőoltásokban adjuvánsként alkalmazott vegyületeit annál lényegesen nagyobb mennyiségben használják pl. ivóvíz tisztítására, gyomorsavat, és kórosan magas foszfát tartalmat csökkentő gyógyszerekben, illetve a "hagyományos népi gyógyászatban" vérzés csillapítására. Évtizedekkel ezelőtt ugyan felmerült, hogy ezeknek a felhasználásoknak közük lehet bizonyos idegrendszeri betegségekhez, de azóta sem sikerült statisztikailag mérvadó kapcsolatot kimutatni a használók és nem használók, illetve a megbetegedések gyakorisága között.
Ezekhez képest az már nem tudományos probléma, legfeljebb "úri huncutság", hogy a professzor úr, amikor a videóban megemlíti, hogy állami támogatást nem használt ehhez a munkájához, tapintatosan hallgat arról, hogy közismert védőoltás-ellenes szervezetek és személyiségek viszont annál inkább pénzelték azt.
Szokásodhoz hiven,megint sértegetsz,leblamálsz embereket csakhogy eltereld a figyelmet a valódi tényekről.
Azt pedig mindannyian tudjuk,hogy miért támogatja az állam közpénzen a gyógyszeripart.
De most itt nem arról van szó,én csupán tényeket közlök arról,amiről te éppenséggel hallgatsz,és rendre támadólag próbálsz ellen bizonyitani.
.....
Ha bemásolod ide a linket, az elég. Aki akarja, megkeresi. Ha még egyszerűsíteni is akarod az elérést, használd a BB kódokat, lásd a Súgó -ban.
Üdv
Éleskés
Köszönöm,már is javitom! :)

Na szóval,itt a tanulmány,ami megcáfolhatatlan bizonyiték!!


(Aluminium in brain tissue in autism
)

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X17308763
 
Utoljára módosítva:

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
Szokásodhoz hiven,megint sértegetsz,leblamálsz embereket csakhogy eltereld a figyelmet a valódi tényekről.
Azt pedig mindannyian tudjuk,hogy miért támogatja az állam közpénzen a gyógyszeripart.
Szokásodhoz híven megint össze-vissza beszélsz minden megalapozottság nélkül. A valódi tények azok, amiket az alumíniumról és vegyületeiről leírtam, és az, hogy mindezt már az általános- és középiskolákban tanítják. Ha te ezt már elfelejtetted, és emiatt sértve és leblamálva érzed magad, arról én nem tehetek. Ha pedig "mindannyian" alatt az irracionálisan gondolkodó, tudományhoz, technikához, közgazdaságtanhoz és politikához még csak nem is konyító emberek összességét érted, biztosíthatlak, hogy a gyógyszeripar állami támogatásának (és a szélhámosság állami támogatása hiányának) alapvető okait is rosszul tudjátok.

De most itt nem arról van szó,én csupán tényeket közlök arról,amiről te éppenséggel hallgatsz,és rendre támadólag próbálsz ellen bizonyitani.
Függetlenül attól, hogy valóban nem tudom, hogyan lehetne valamit védőleg ellenbizonyítani, nem értem ezt az ellenvetésedet. Te tényként csupán annyit állítottál, hogy a professzor a videójában elmondta azokat a bizonyos mondatokat, és én ezt egy szóval sem vitattam. Részemről a vita tárgya az állítások megalapozottsága volt, és az azzal kapcsolatban leírtakat te nem tudtad megcáfolni. A most beidézett cikk a videóban elhangzottaknak az autista agyak vizsgálatával kapcsolatos részére vonatkozik, és mindenben alátámasztja az arról tett állításaimat. Az alumínium tartalmú oltóanyag-adjuvánsok szervezeten belüli mozgásának kutatásáról viszont az "Insight into the cellular fate and toxicity of aluminium adjuvants used in clinically approved human vaccinations" (https://www.nature.com/articles/srep31578) cikkében olvashatsz, amiben világosan látszik, hogy a videóban említett sejtek a vízben oldhatatlan alumíniumvegyületek apró részecskéit hordozzák testszerte, nem pedig elemi, vagy ionos állapotú alumíniumot.
 

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
A magyar nép származásáról szóló, az Oktatási Hivatal által kibocsátott szövegben ez olvasható:
„A finnugor eredet ma szilárd tudományos ténynek számít, amelyet a világ egyetlen nyelvésze sem vitat, noha a közvélemény és a »laikus nyelvészek, történészek« egy része ma is csak kételkedve veszi tudomásul, vagy egyenesen elutasítja. A nyelvek kutatása nagyon nagy felkészültséget és szakértelmet igényel, a hozzá nem értő nyelvészkedés az áltudományok körébe tartozik.” (kiemelés tőlem)
A kiemeléssel jelzett aggályoddal hajlamos vagyok egyetérteni: "a hozzá nem értő nyelvészkedés" szerintem definíció szerint csak akkor sorolható az áltudományok közé, ha a művelője megpróbálja a tudományosság hamis látszatát kelteni, mint pl. Czakó Gábor a hivatkozott írásában.

Na szóval, ha beledöglünk is, akkor is finnugor eredetuek vagyunk. Habár más tudományág nem támasztja alá - itt nem sorolom, lásd a cikket
Miről beszélsz? A nyelvtudomány tárgya nem te vagy, hanem a nyelved, ezért értelemszerűen nem az előbbi, hanem az utóbbi eredetéről tesz kijelentéseket. Azt pedig, hogy más tudományágak mit támasztanak alá, és mit nem, talán nem egy "laikus nyelvésznek, történésznek" egy politikai propagandalapban megjelent cikke alapján kellene megítélned. Czakó úr tanult szakmája jogász, de élete nagyobb részében szépíróként, valamint a római katolikus egyház és a NER propagandistájaként tevékenykedett, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy egy a Magyar Hírlapban publikált írása tudományos körökben nem kelt különösebb visszhangot. Tudod, a kutya ugat, a karaván halad...

Ezért a nagy felzúdulás, mert az terjed mostanában, hogy a magyar nyelv ose a hun-kazár osöknél keresendo. De mint tudjuk, ez áltudomány ... Csak a hunok, meg a kazárok nem tudták.
És azt ki honnan tudja, hogy ők mit tudtak? Hiszen sem hun, sem kazár írásos emlékek nem maradtak fenn, amiből a nyelvük rendszertani besorolását tudományos igénnyel meg lehetne állapítani. Akik pedig a leszármazottaiknak mondják magukat, ma különböző szláv, germán, török, jiddis, kaukázusi, vagy éppen finnugor eredetű nyelveket beszélnek. És természetesen mindettől függetlenül folyamatosan terjednek, és terjedtek is tudományosan alá nem támasztott "felzúdulások" a köreikben, amivel azt próbálják bizonygatni, hogy ők a híres népek igazi leszármazottai, nem pedig a többiek.

Mások szerint viszont babiloni őseink vannak, az Eufrátesz - Tigris folyók termékeny földjéről származunk. Talán a magyar ősök építhették a Bábel tornyát is - azóta nem értjük meg még magunkat sem.:dr_31:
Megint mások szerint mi, és piros pöttyös fenekű rokonaink a Szíriuszról származunk, a cigányok az egyiptomi fáraók utódai, a macedón hegyi pásztorokban pedig Nagy Sándor vére folyik. Nagy az istenek állatkertje, de mi köze ennek a tudományhoz?:(
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Dr. Christopher Exley professzor:
"De most, mivel láttam ugyanazokat a sejteket, amelyeket az oltás beadásának helyén láthatunk, egy alumínium-szállítmányt cipelve az autizmussal elhunyt személyek agyszövetébe... most azt mondanám, ...azt mondanám, hogy nagyon meg kell gondolnunk, hogy ki kap alumínium adjuvánst tartalmazó oltást. Tudja, nagyon meg kell fontolnunk, hogy ez az oltás egy életmentő oltás-e vagy sem. És ha nem az, ne adjuk be alumínium adjuvánssal!"

https://www.youtube.com/watch?time_continue=334&v=2Udvi6hwHVE
Szokás szerint megint tévedhetetlenül kiszúrtad az áltudományos halandzsát. Ennek oka talán a magyar általános iskolai oktatás magas színvonala lehet, hiszen mindenki, aki a felső tagozatig eljutott benne, tudhatja, mi a különbség az alumínium, mint kémiai elem, és a különböző vegyületei között fizikai és kémiai tulajdonságok, és biológiai hatások tekintetében.
Mint láthatod az aluminiumról egy szót sem szóltam,csak beidéztem Exley professzor mondatait,amit a belinkelt videó : 3 p.55 mp.-4 p. 24 mp. -ig mondd.
Nem értem a kirohanásodat....
Szokásodhoz hiven,megint sértegetsz,leblamálsz embereket csakhogy eltereld a figyelmet a valódi tényekről.

Szokásodhoz híven megint össze-vissza beszélsz minden megalapozottság nélkül. A valódi tények azok, amiket az alumíniumról és vegyületeiről leírtam, és az, hogy mindezt már az általános- és középiskolákban tanítják. Ha te ezt már elfelejtetted, és emiatt sértve és leblamálva érzed magad, arról én nem tehetek.
Ezt beszéld meg Exley professzorral,de előtte kérjél tőle időpontot!:D
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
@evapatocs & @Umaksuman
Legyetek szívesek, hagyjátok abba egymás csepülését. Tudomásul vesszük, hogy Umaksuman az akadémiai tudományok feltétlen híve és meggyőzhetetlen. Azt is tudjuk, hogy mi többiek nem annyira hiszünk a kettős vakpróbában, de ugyanannyira meggyőzhetetlenek vagyunk.
Egy biztos, a vitátok érdekes, de ha lehet váltsatok át a normális "adok-kapok" metódusra. Egyikőtök sem beszél csak úgy össze-vissza, csupán más a véleménye. Ezt tudomásul kell venni.
Én, személy szerint csak arra várok, hogy mikor juttok valamely kérdésben kompromisszumra. :)
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
"A doktor szövetmintát vesz az izomból..........
Végül mintákat küldtünk biofizikai tanszékeknek,és ők azt mondták
- Aluminiumnak tűnik.-
-Nem tudjuk miért,de ez aluminium.- "



"Az aluminium tartalmú védőoltások autóimmun megbetegedéseket okozhatnak"

 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
A statisztikában kimutatták, hogy a "civilizált" emberiség a II.vh. után magasabb lett egy pár cm-rel, a lányoknál hamarabb lesz az első menzesz, a fiúknál hamarabb jelenik meg az arcon a szőrzet.
Kutatások indultak, mi okozhatta ezeket a fejlődési anomáliákat. Arra a következtetésre jutottak, hogy ezekkel együtt az alumínium felhasználása is szignifikánsan növekedett. Pl. az alumínium háztartási eszközök kifejlesztése. Hiszen egyre többen esznek ilyen evőeszközökkel. Ugyan az alumínium nem rozsdásodik, mint pl. a vas, vagy a réz, de mégis atomi szinten az emberek szervezetébe bejuthat.
Régen a gazdagabb családoknál szokás volt az újszülötteknek ezüst poharat adni, mert ismert, hogy az ezüst dezinficiál (fertőtlenít). OK, az patinásodik, meg csiszatolni kell, hogy fényes maradjon, de akkor is, a régiek ezt bizonyára a megfigyeléseikből tudták.
Forrás: dunsztom nincs, hogy pontosan hol és mikor jelent meg a Népszabadságban, de akkor már a 2-es metró elindult. Emlékszem, a barátaimmal ezen vitáztunk a Kossuth téren a metró bejáratánál.
@Umaksuman nyugodtan cáfold meg alátámasztva mindennel, legalább megtudom a pontos forrásmunkákat is. :)
 

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
Mint láthatod az aluminiumról egy szót sem szóltam,csak beidéztem Exley professzor mondatait,amit a belinkelt videó : 3 p.55 mp.-4 p. 24 mp. -ig mondd.
Nem értem a kirohanásodat....
Miféle kirohanást? Rendszeresen postázol az áltudományokkal foglalkozó tudományos fórumra, ez tény. A tárgyalt videóról is könnyen megállapítható, hogy ebbe a kategóriába tartozik, tehát szerintem helyesen tetted, hogy ide írtad, és nem egy orvostudományi, vagy kémiai témához . Az indokaidat illetően talán tévedtem, de nem tudom, mi sértő és "kirohanás" van abban, hogy feltételeztem rólad a kémia alapszintű ismeretét.

Ezt beszéld meg Exley professzorral,de előtte kérjél tőle időpontot!:D
Vele nincs mit megbeszélnem, mert hiszem, hogy ő ezzel egészen biztosan tisztában van. (Remélem, tudod értékelni a pozitív hozzáállásomat.:)) Mint ahogyan azzal is, hogy a videója célközönségéhez tartozók pedig nem hogy csak nincsenek tisztában vele, de még meg is sértődnek, ha valaki megpróbálja elmagyarázni nekik.
Ettől függetlenül ha a konkrét ellenérveimre kíván valaki reagálni, én vevő vagyok a "normális adok-kapok metódusra" is.:)
 

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
"A doktor szövetmintát vesz az izomból..........
Végül mintákat küldtünk biofizikai tanszékeknek,és ők azt mondták
- Aluminiumnak tűnik.-
-Nem tudjuk miért,de ez aluminium.- "



"Az aluminium tartalmú védőoltások autóimmun megbetegedéseket okozhatnak"


Olyan ez, mint amiről Éleskés írt a magyar nyelv eredetével kapcsolatban. A papír mindent elbír, és mindenki azt ír, amit akar. Aztán majd a szakma művelői szakmai vitában eldöntik, hogy a leírtak mennyire helytállóak. Exley, Gherardi, és a hasonló "antivaxosok" az ilyen szakmai vitákban rendre alulmaradtak, ezért a laikus nagyközönséget győzködik efféle videókban. És mivel ezzel még inkább aláássák szakmai renoméjukat, komoly forrásból támogatást egyre kevesebbet kapnak, a mindmeghalunk-biznisz haszonélvezői viszont annál lelkesebben pénzelik őket.
 

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
A statisztikában kimutatták, hogy a "civilizált" emberiség a II.vh. után magasabb lett egy pár cm-rel, a lányoknál hamarabb lesz az első menzesz, a fiúknál hamarabb jelenik meg az arcon a szőrzet.
A testmagasság növekedése és a nemi érés gyorsulása már a XIX. sz. második fele óta látszik a statisztikákban. És mivel ez leginkább a "civilizált világban" jelentkezik, szerintem nem kéne élből elvetni a javuló életkörülményeket, különösen a jobb táplálkozást sem, mint lehetséges okot.:)

Régen a gazdagabb családoknál szokás volt az újszülötteknek ezüst poharat adni, mert ismert, hogy az ezüst dezinficiál (fertőtlenít). OK, az patinásodik, meg csiszatolni kell, hogy fényes maradjon, de akkor is, a régiek ezt bizonyára a megfigyeléseikből tudták.
Jó, hogy említetted az ezüstöt: az azért dezinficiál, mert nagyon mérgező, az alumínium pedig azért nem, mert az sokkal kevésbé. De csak ismételni tudom: ez a vízben oldott ionok hatása, és nem magáé a fémé, vagy még inkább a vegyületeié. Ezért lehet nyugodtan inni ezüst pohárból, enni alumínium tányérból, vagy éppen alumínium-hidroxid gélt tenni az injekciókba, kenni a hónaljunkra, megenni gyomorsav ellen, vagy meginni a tisztított ivóvízzel.
Ha még emléxel rá, tíz-egynéhány éve a szintén adjuvánsként használt "higanyról" (valójában szintén egy ionosan nem oldódó vegyületéről) mondták meg a tutit, hogy az okozza az autizmust. Akkor a közvélemény nyomására leálltak ennek az adaléknak az alkalmazásával, azóta viszont már nyilvánvalóan látszik, hogy ez semmi csökkenést nem okozott az autizmus előfordulásának gyakoriságában.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
A doktornő a videóban elmagyarázza miért ártalmasak,és értelmetlenek az oltások,s hogyan manipulálják a szakmát,és a közvéleményt a vakcinagyártók érdekeik szolgálatában.

 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Ha még emléxel rá, tíz-egynéhány éve a szintén adjuvánsként használt "higanyról" (valójában szintén egy ionosan nem oldódó vegyületéről) mondták meg a tutit, hogy az okozza az autizmust. Akkor a közvélemény nyomására leálltak ennek az adaléknak az alkalmazásával, azóta viszont már nyilvánvalóan látszik, hogy ez semmi csökkenést nem okozott az autizmus előfordulásának gyakoriságában.
Autizmust bizonyíthatóan tényleg nem okozott, de különféle bénulásokat igen. Sajnos ismerek egy-két károsultat - az egyik autista.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Autizmust bizonyíthatóan tényleg nem okozott, de különféle bénulásokat igen. Sajnos ismerek egy-két károsultat - az egyik autista.
Mind a kettő nehéz fém - biológiai hatását tekintve. (Az Al csak a fajsúlya alapján könnyű fém)Mit kell ezen csodálkozni?
Amúgy most hallottam,hogy kiterjesztették a diagnózis kritériumait,és ezért nőtt az autisták száma.És ez "véletlenül" akkor történt,mikor a higanyt kivonták (a közvélemény nyomására - ahogy Umaksuman irta).Milyen érdekes...;)
 
Utoljára módosítva:

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Mind a kettő nehéz fém - biológiai hatását tekintve. (Az Al csak a fajsúlya alapján könnyű fém)Mit kell ezen csodálkozni?
Amúgy most hallottam,hogy kiterjesztették a diagnózis kritériumait,és ezért nőtt az autisták száma.És ez "véletlenül" akkor történt,mikor a higanyt kivonták (a közvélemény nyomására - ahogy Umaksuman irta).Milyen érdekes...;)
Lányom autistákkal dolgozik. Ő mondott valami olyasmit, hogy nem terjesztettek ki semmit, csak átvették az (akármilyen) felosztási rendszert. Eddig (mondjuk) 6 fokozat volt, most van 10 + 2.
Engem nem nagyon érdekel a téma, a kezelése, netán gyógyítása, a foglalkozás velük mélyebb szinten, ezért nem jegyeztem meg a metódus nevét. A 2-ből az egyik az Asperger szindróma, ha jól írtam. Ha az Aspergereseket is beleszámítják, akkor valóban nőtt a számuk, bár ez csak fogalmazás kérdése. Olyan, mint hogy ki a munkanélküli: az, aki fél éve nem dolgozik, vagy aki csak 2 és fél hónapja. Az első már nem, az második még igen.
 

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
A doktornő a videóban elmagyarázza miért ártalmasak,és értelmetlenek az oltások,s hogyan manipulálják a szakmát,és a közvéleményt a vakcinagyártók érdekeik szolgálatában.


És akkor mi van? A jutyub tele van olyan videókkal, amiben valaki azt meséli, hogy az ufók teherbe ejtették, hogy Föld lapos, a magyarok a Szíriuszról jöttek, a szenteltvizes beöntés betegségeket gyógyít, meg hasonlók. Tudományos kutatási eredményeket publikálni és megvitatni viszont nem ott szoktak. Az antivaxosok eddig még minden tudományos vitában alulmaradtak, a tudományos közösség előtt nem tudták megvédeni az állításaikat. Ennek bizonyítékát viszont az ő videóikban sosem fogod megtalálni, ahhoz a másik fél véleményét is első kézből kellene megismerned.
 

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
Autizmust bizonyíthatóan tényleg nem okozott, de különféle bénulásokat igen. Sajnos ismerek egy-két károsultat - az egyik autista.
Ezt azért nem ártana egy kicsit pontosítani, mielőtt még valaki félreértené. A vakcinákban lévő thiomersal okozott bizonyíthatóan különböző bénulásokat? Ha igen, ki, mivel bizonyította? Hol találok erről valami konkrét információt?
 

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
Mind a kettő nehéz fém - biológiai hatását tekintve. (Az Al csak a fajsúlya alapján könnyű fém)Mit kell ezen csodálkozni?
Ez jó:) Mint a régi viccben: mi a hasonlóság Oszama bin Laden és G.W. Bush között? Mindketten szakállasok, leszámítva persze GW-t. :rohog:
A könnyű- és nehézfém felosztást szokták fajsúly, atomsúly, vagy rendszám alapján is végezni, de az alumínium mindhárom felosztás szerint könnyű-, a higany pedig nehézfém. A toxicitásuk oka, mértéke, és hatásmechanizmusa is különböző, de ha az ilyen apróságoktól;) eltekintesz, a dihidrogén-monoxidot és a kálium-cianidot is nyugodtan egy csoportba sorolhatod.:)

Amúgy most hallottam,hogy kiterjesztették a diagnózis kritériumait,és ezért nőtt az autisták száma.És ez "véletlenül" akkor történt,mikor a higanyt kivonták (a közvélemény nyomására - ahogy Umaksuman irta).Milyen érdekes...;)
Milyen érdekes, hogy a forrásaid ebben sem pontosak.:D A higanyvegyület thiomersalt a USA-ben már 2001 óta gyermekeknek legfeljebb csak bizonyos típusú influenza védőoltásban adják, míg az autizmus diagnózisának kritériumait megváltoztató (pontosító) Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders 5. 2013-ban jelent meg. Addigra a CDC már kilenc járványtani vizsgálatot végzett a témában, és egyik sem igazolt semmi kapcsolatot a thiomersal és az autizmus között.
 

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
Az sem számít ugye, hogy a mitokondriális DNS vizsgálatok szerint ázsiai származékok vagyunk? Feltehetően a mitokondriális DNS kutatás áltudomány, a finnugor eredet meg amit a Habsburgok találtak ki nekünk, hogy Európa számára szalonképesebbé tegyék a magyarokat, az a márványba vésett etalon. Istenem, de nagy a Te állatkerted!
Miért számítana? A Szíriusz szerinted Ázsiában van?:D De neked az sem számít, ugye, hogy az Éleskés által beidézett szöveg a magyar nyelv eredetéről beszélt? Ha pedig a magyar DNS-kutatás eredményeiről nem csak videókat néznél, hanem tudományos publikációkat is olvasnál, akkor tudhatnád, hogy a mai magyar mintákban általában 5% alatt van a csak Ázsiához köthető anyag, és az eddig vizsgált honfoglalás-kori mintákban is jóval 50% alatti. (Csak a poén kedvéért: az szerzők kb. ezzel megegyező arányban mutattak ki "skandináv-germán" genetikai összetevőket.:)) A "finnugor eredetet" pedig egy Sajnovics János nevű magyar nemes "találta ki", mikor egy csillagászati expedícióval a lappok között járt, és tanulmányozta a nyelvüket. Hogy ezzel kapcsolatban az általános iskolai tanító nénik kinek mit meséltek, az erősen változó, de magasabb tudományos szinteken mindig is nyilvánvaló volt, hogy a nyelvi rokonság bizonyítani csak a nyelvi rokonságot tudja, minden mást legfeljebb csak - jobb híján - valószínűsíthet.
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Ezt azért nem ártana egy kicsit pontosítani, mielőtt még valaki félreértené. A vakcinákban lévő thiomersal okozott bizonyíthatóan különböző bénulásokat? Ha igen, ki, mivel bizonyította? Hol találok erről valami konkrét információt?
Bizonyíték nincs. Nem is lesz. Hogy képzeled? A gyógyszerlobbi maga alatt vágja a fát?
Viszont van egy csomó, a gyerek ápolásába, ellátásába megrokkant szülő, akinek a szava nulla. Tudod, ilyen a Sors, a Karma, de Minden Segítséget Megadunk ... csak töltsön ki a KedvesSzülő 10 kérelmet, szedjen össze és mutasson be minden leletet, orvosi eredményt a gyerek születéséig visszamenőleg, továbbá .... na itt szokták a szülők az egész paksamétát kivágni az ablakon. Ezért nincs statisztika, csak nyomorúságban élő családok.
Volt szerencsém, vagy inkább szerencsétlenségem találkozni egynéhányukkal, akiket a közös szerencsétlenség összeboronált.
 

kishenceg

Kitiltott (BANned)
Miért számítana? A Szíriusz szerinted Ázsiában van?:D De neked az sem számít, ugye, hogy az Éleskés által beidézett szöveg a magyar nyelv eredetéről beszélt? Ha pedig a magyar DNS-kutatás eredményeiről nem csak videókat néznél, hanem tudományos publikációkat is olvasnál, akkor tudhatnád, hogy a mai magyar mintákban általában 5% alatt van a csak Ázsiához köthető anyag, és az eddig vizsgált honfoglalás-kori mintákban is jóval 50% alatti. (Csak a poén kedvéért: az szerzők kb. ezzel megegyező arányban mutattak ki "skandináv-germán" genetikai összetevőket.:)) A "finnugor eredetet" pedig egy Sajnovics János nevű magyar nemes "találta ki", mikor egy csillagászati expedícióval a lappok között járt, és tanulmányozta a nyelvüket. Hogy ezzel kapcsolatban az általános iskolai tanító nénik kinek mit meséltek, az erősen változó, de magasabb tudományos szinteken mindig is nyilvánvaló volt, hogy a nyelvi rokonság bizonyítani csak a nyelvi rokonságot tudja, minden mást legfeljebb csak - jobb híján - valószínűsíthet.
Töröltem a hozzászólásomat. Abban a stílusban, ahogy Te reagálsz, nem tudok, és nem is akarok párbeszédet folytatni. Nem azzal van gondom amit mondasz. Lehet akár igazad is. Azzal van gondom, és ahogy visszaolvasok másoknak is, AHOGYAN mondod. Nem vagyok hozzászokva senki részéről ehhez az arrogáns, kioktató stílushoz. Nem őriztünk együtt libát.
 
Oldal tetejére