2018 Valasztas

Kire szavaznal?

  • Fidesz

    Szavazat: 4 21.1%
  • Mszp

    Szavazat: 2 10.5%
  • DK

    Szavazat: 8 42.1%
  • Lmp

    Szavazat: 2 10.5%
  • Momentum

    Szavazat: 0 0.0%
  • Egyutt

    Szavazat: 0 0.0%
  • Ketfarku kutyapart

    Szavazat: 1 5.3%
  • Jobbik

    Szavazat: 2 10.5%

  • Összes szavazó
    19
Így fog kinézni a pártok listája a szavazólapon.

Jóváhagyta az országos pártlistás szavazólapok mintáját a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdán. Az egyik a magyarországi szavazásra, a másik a levélben szavazásra készült. A szavazólapokon 23 pártlista neve szerepel.

Miután az NVB nyilvántartásba vette az országos pártlistákat, és az erről szóló határozatok ellen benyújtott jogorvoslatok lezárultak, a testület feladata a szavazólapok adattartamának jóváhagyása volt.

Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap “képét”, azt, hogy helyesen szerepelnek-e rajta a jelölőszervezetek, valamint a listákon lévő jelöltek neve.

A jogszabály szerint a szavazólap a pártlisták nevét az NVB által március 6-án kisorsolt sorrendben tartalmazza. Az NVB által elfogadott országos pártlistás szavazólapon három sorban szerepelnek a listák. A szavazólap mérete A/3.

Az NVB külön szavazólapot hagyott jóvá a magyarországi lakóhellyel rendelkezők szavazásához (ezen szerepel a bal felső sarokban egy karika a bélyegzőlenyomatnak is), és külön szavazólapot a levélben szavazók számára. A szavazólapon fel van tüntetve az is, hogy csak egy listára lehet érvényesen szavazni.

A szavazólap tartalmazza a lista sorszámát (egytől induló, folyamatos sorszámozással), alatta a jelölőszervezet logóját (a jelölőszervezetek logóját egy 20 milliméter magas, 40 milliméter széles területen kell feltüntetni), a szavazásra szolgáló kört, alatta a pártlista rövid nevét, majd a jelölőszervezet teljes nevét és a lista első öt jelöltjének a nevét.

A listán a következő sorrendben szerepelnek a pártlisták:

  • 1 – Sportos és Egészséges Magyarországért Párt,
  • 2 – Momentum Mozgalom,
  • 3 – Demokratikus Koalíció,
  • 4 – Szegény Emberek Magyarországért Párt,
  • 5 – Közös Nevező 2018,
  • 6 – Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt,
  • 7 – Összefogás Párt,
  • 8 – Magyar Kétfarkú Kutya Párt,
  • 9 – Magyar Szocialista Párt – Párbeszéd Magyarországért Párt,
  • 10 – Iránytű Párt,
  • 11 – Magyar Igazság és Élet Pártja,
  • 12 – Magyarországi Cigánypárt,
  • 13 – Fidesz-Magyar Polgári Szövetség – Kereszténydemokrata Néppárt,
  • 14 – NET Párt,
  • 15 – Jobbik Magyarországért Mozgalom,
  • 16 – Magyarországon Élő Dolgozó És Tanuló Emberek Pártja,
  • 17 – Magyar Munkáspárt,
  • 18 – Együtt – A Korszakváltók Pártja,
  • 19 – Családok Pártja,
  • 20 – Lehet Más a Politika,
  • 21 – Tenni Akarás Mozgalom,
  • 22 – Rend és Elszámoltatás Párt,
  • 23 – Kell az Összefogás Párt.
Az NVB-nek a szavazólap adattartalmának jóváhagyásával kapcsolatos határozata ellen – egynapos jogorvoslati határidővel – felülvizsgálati kérelmet lehet benyújtani a Kúriához.
24.

valasztas2.jpg
 
Kuncze nem forgolodott 180 fokot, baloldali liberalis. Meg o volt volt liberalis part es meg a parlamentbe is nagyszamban.
Van azert vamiben egyet ertunk LMP JObbik helyzete.
Mszp Dk ugyben nem mert csak ugy tunik Gyurcsany fobiad van. Mszp akarta hosszu honapokon keresztul Botka vezetesevel lenyulni a Dk -t es nem forditva ahogy allitod.
Mszp nek is igen sok bajjal kell a parton belul megbirkozni es ezt a csatat nekik kell megvivni.
LMP magat lavirozta ilyen helyzetbe es maga a part Gyurcsany ledaralasara alakult kezdve a Sukoro uggyel. Schiffer celja modorja mar minusz fele vitte a partot, ha nem szall ki mamar nincs LMP. Hatterbol meg nem megy az iranyitas neki.
Mitol lenne Judas csok? soha nem voltak egy platformon Vona es a Gyurcsany. Vonat a maga radikalis parttarsai daraltak le es nem a Dk. A Fidesz jobban, hogy minden programjat szinte lepesrol lepesre megvalositotta, es ott maradtak program es hivek nelkul. Vona megmaradt cukisaganal, a radikalisok felfaltak es most az Lmp igyekszik hozzajuk, oket is bedaraljak es nem a DK.
A Moma hiaba jo szakember Bokros de o maga mondja dolgoznak es csak munka utan kampnyolnak, hat ez merhetetlen partot eredmenyez, es miert is kene vele akkor osszeallni?
A DK szakadasig dolgozik aktivistaival naponta lathatod a neten is es akkor a megdolgozott tamogatast adja oda hogy mas beuljon a keszbe. Kulonben neki felajanlott poziciot de azt nem fogadta el, mert o a partja szamara akart helyeket. Helyekert kampanyolni es dolgozni kell. Akkor ki is a hibas?
Momentum jol indult de a politizalas part epites nem esemenyekre tortenik hanem folyamatosan szisztematikusan kell epitkezni .
Igenybe vette es meg is kapta a tamogatast az ellenzeki oldalon , Mor megtette kotelesseget, es beallt a fidesz szekertolojanak.
Az egojuk az egekbe ugy ,hogy nincs eredmeny tamogatottsag kello tagletszam hogy Orbant levaltsak, Orban valoszinu jokat nevet rajtuk mert ilyen butasagokat mondani ok lesznek a rendszer valto part ?LMP, vagy Momentum szinten a tobbi kicsirol nem beszelve.
 
Azért azt látni kell, hogy megfordult a világ. Sok mindenben.
Régen (furcsa ezt leírni) az MSZP volt a gyűjtőpárt, a sok tagozatával, és a "jobboldalon" voltak a sok szétaprózódott párt (MDF, KDNP, Kisgazdák, MIÉP). Nomeg a két liberális.
Aztán a kisebbik liberális jobbra tolódott és magába olvasztotta a Kisgazdákat, az MDF egy részét, valamint a KDNP-t is, ennek még a nevét is felvette részben, és csinált belőle egy kamupártot... Szép szisztematikus aknamunkával. Igazából már akkor lehetett látni, hogy a FIDESZ mindent be akar darálni, és szinte semmitől nem riad vissza. Csak ez akkoriban senkit nem érdekelt, hiszen a baloldal egy nagy tömb volt, és bíztak abban, hogy a "váltógazdálkodás" miatt egyszer ők kormányoznak, egyszer a FIDESZ. De a FIDESZ bevettette az egyszer már bevált fegyvert és a baloldali gyűjtőpárt elkezdett osztódni. Ugye ismerős? Ez történt régebben a Kisgazdákkal, és az MDF-el is...

És most itt tartunk.
Amíg nem lesz legalább 70% a részvételi arány, a FIDESZ-t nagyon nehéz lesz leváltani, mert a 2,3 millió körüli "stabil" szavazója a 8 millió választásra jogosult majd' 1/4-e, szóval 50% körüli részvételnél még simán többségük lehet.
A választási rendszert meg lehet szidni - de mint ahogy máshol már ki lett beszélve - de máshol sem feltétlen "igazságosabb", és ebben is le lehet győzni a FIDESZ-t, csak sokaknak kell elmenni szavazni. És ez a legnagyobb probléma: a jelenlegi ellenzéki pártoknak nem nagyon van mozgósító erejük. Mert még mindig széthúznak, mintha valami gátolná azt, hogy országos szinten is össze tudjanak fogni.
 
Azt hittem, így fog kinézni a szavazólap: Fidesz KDNP vs Független jelölt.
Így mégse lenne olyan kínos az MSZP-LMP-DK-JOBBIK- (és még kismillió 0-1%-os törpepárt) koalíció. Ez a simli Hódmezővásárhelyen is bevált, és most vetik be Veszprémben is. A hatalomért az ördöggel is, mondta Karácsony.
 
Azt hittem, így fog kinézni a szavazólap: Fidesz KDNP vs Független jelölt.
Így mégse lenne olyan kínos az MSZP-LMP-DK-JOBBIK- (és még kismillió 0-1%-os törpepárt) koalíció. Ez a simli Hódmezővásárhelyen is bevált, és most vetik be Veszprémben is. A hatalomért az ördöggel is, mondta Karácsony.
NE csinald mar ezt,mert nem all jol, a fuggetlenek nem tartoznak partokhoz, a partokat demokraciaba nem lehet kihagyni mert parlamentalis demokracia van.
Mitol lenne Hodmezovasarhely simlis? mert te azt mondod? ja, igen csunyan vesztett a Fidesz ott, meg a 10ezer Ft osztagatassal egyutt.
Nekem meg az a velemenyem egy korekt becsuletes emberek laknak ott, es eleguk lett a lopasokbol a LAzar kamuzasaibol a foldjen megepult kastelybol es a korupciobol.
Furcsa nezeted van a lopas veded a visszaeleseket veded, a lenyulasokat veded es aki ellene tesz szavaz azt nevezed simlisnek? Elgondolkozhatnal ki a simlis.
 
NE csinald mar ezt,mert nem all jol, a fuggetlenek nem tartoznak partokhoz, a partokat demokraciaba nem lehet kihagyni mert parlamentalis demokracia van.
Mitol lenne Hodmezovasarhely simlis? mert te azt mondod? ja, igen csunyan vesztett a Fidesz ott, meg a 10ezer Ft osztagatassal egyutt.
Nekem meg az a velemenyem egy korekt becsuletes emberek laknak ott, es eleguk lett a lopasokbol a LAzar kamuzasaibol a foldjen megepult kastelybol es a korupciobol.
Furcsa nezeted van a lopas veded a visszaeleseket veded, a lenyulasokat veded es aki ellene tesz szavaz azt nevezed simlisnek? Elgondolkozhatnal ki a simlis.


Melittám! Bocsi, mert hol van az én meglátásom a Te éleslátásodtól!!!! De Hódmezővásárhelyen tényleg függetlenként indult a megválasztott .... valaki akit megválasztottak. Sunyin, alamuszin megtagadta a párt-hova tartozását. Én nem vagyok, nem voltam és nem leszek sosem pártag, de azt nem tagadnám le, ha az lennék. Vagy felvállalom azt amit képviselni akarok, vagy egy .... hazug ember vagyok. Sok, nagyon sok Hmvhelyi polgár lett átverve akik most tudták meg, hogy a jobbik oszlopos embere akire a voksukat adták. A "becsületes", na ezt azért hagyjuk, mert ez relatív..... Ha hazugsággal szerzett voksokat akkor hogy lehet becsületes.... számomra ezért relatív. ( mert neked a hazug is becsületes, nekem és több millió ( milliárd?) embernek nem.) ...mert nem a személy ellen van kifogásom, miért is lenne hisz nem vagyok Hmvhelyi, de számtalan rokonom, ismerősöm az. És az a kastély amit mutogatott ez a kis hazudós, .... néztem mikor a riporter a választás után rákérdezett és ő röhögve csak annyit mondott, hogy nem tudja ő se, hogy kié, de bejött..... Kinek és mi jött be? Ez nem csalás? ÓÓÓÓÓÓ! Most ne gyere az OLAF-jelentéssel.... Tényleg vizsgálódik az OLAF-hivatal mert feljelentés történt, de ennyi. Eddig, hangsúlyozom, eddig az OLAF-hivatal csak egy esetben jutott bűntény nyomára mikor külföldiek tettek feljelentést náluk hazám ellen....hogy ellopták a IV-es metró pénzét és ami be is igazolódott. De ott többek között Gy.F és D.Gábor, meg még sokan mások a flekenesek. De velük, majd a főváros elszámol, mert tőlük loptak. Mert amit Te nem akarsz tudomásul venni, hogy az OLAF-hivatal dolga minden feljelentést, bejelentést kivizsgálni és ha bűntényre vagy szabálytalanságra derül fény, akkor a javaslatával átadja a EB-nak akik döntenek. Az OLAF-nak nincs döntési jogköre. Visszatérve Hmvhelyre.... Át lettek verve a szavazók, mert függetlenként indult a jelölt és mikor megválasztották már nyíltan vállalta azt, hogy jobbikos. Még csak meg se adta a lehetőséget a választóknak, hogy döntsenek, mikor nem a pártja színeiben indult. Előző cikknél feltettettek egy listát a választáson indulókról. Na őket tisztelni és becsülni is kell, mert mind a saját színeiben indul ( a jobbikos is...) és mind be tudta mutatni az összegyűjtött 500 szabályos, ( mert egyenként ellenőrzik ) "kopogtató" cédulát. De az egy másik téma, másik választás.
 
Melittám! Bocsi, mert hol van az én meglátásom a Te éleslátásodtól!!!! De Hódmezővásárhelyen tényleg függetlenként indult a megválasztott .... valaki akit megválasztottak. Sunyin, alamuszin megtagadta a párt-hova tartozását. Én nem vagyok, nem voltam és nem leszek sosem pártag, de azt nem tagadnám le, ha az lennék. Vagy felvállalom azt amit képviselni akarok, vagy egy .... hazug ember vagyok. Sok, nagyon sok Hmvhelyi polgár lett átverve akik most tudták meg, hogy a jobbik oszlopos embere akire a voksukat adták. A "becsületes", na ezt azért hagyjuk, mert ez relatív..... Ha hazugsággal szerzett voksokat akkor hogy lehet becsületes.... számomra ezért relatív. ( mert neked a hazug is becsületes, nekem és több millió ( milliárd?) embernek nem.) ...mert nem a személy ellen van kifogásom, miért is lenne hisz nem vagyok Hmvhelyi, de számtalan rokonom, ismerősöm az. És az a kastély amit mutogatott ez a kis hazudós, .... néztem mikor a riporter a választás után rákérdezett és ő röhögve csak annyit mondott, hogy nem tudja ő se, hogy kié, de bejött..... Kinek és mi jött be? Ez nem csalás? ÓÓÓÓÓÓ! Most ne gyere az OLAF-jelentéssel.... Tényleg vizsgálódik az OLAF-hivatal mert feljelentés történt, de ennyi. Eddig, hangsúlyozom, eddig az OLAF-hivatal csak egy esetben jutott bűntény nyomára mikor külföldiek tettek feljelentést náluk hazám ellen....hogy ellopták a IV-es metró pénzét és ami be is igazolódott. De ott többek között Gy.F és D.Gábor, meg még sokan mások a flekenesek. De velük, majd a főváros elszámol, mert tőlük loptak. Mert amit Te nem akarsz tudomásul venni, hogy az OLAF-hivatal dolga minden feljelentést, bejelentést kivizsgálni és ha bűntényre vagy szabálytalanságra derül fény, akkor a javaslatával átadja a EB-nak akik döntenek. Az OLAF-nak nincs döntési jogköre. Visszatérve Hmvhelyre.... Át lettek verve a szavazók, mert függetlenként indult a jelölt és mikor megválasztották már nyíltan vállalta azt, hogy jobbikos. Még csak meg se adta a lehetőséget a választóknak, hogy döntsenek, mikor nem a pártja színeiben indult. Előző cikknél feltettettek egy listát a választáson indulókról. Na őket tisztelni és becsülni is kell, mert mind a saját színeiben indul ( a jobbikos is...) és mind be tudta mutatni az összegyűjtött 500 szabályos, ( mert egyenként ellenőrzik ) "kopogtató" cédulát. De az egy másik téma, másik választás.

Ezekszerint szemuveget javasolsz mert csak is szemelyeskedessel kezded mondandod.
A hodmezovasarhelyi valasztast az allam a fidesz felugyelte mellett zajlott szoval nem allithatsz semmi umbuldat.
MArki Zaj t a jobbik javasolta de nem tagja a partnak , es onnalloan indult. Nincs ezzel semmi baj a jobb oldalon is vannak normalis emberek.
Olafrol tudjuk Gyurcsany fobias vagy es mindenert a Gyurcsany a hibas a 4 metroert is. Miert is zavarna hogy a neve nem is szerepel benne. Demszky es Medggyesi akik meg vannak emlitve a jelentesbe, es Demszky kerte hogy resztvehesen a vedekezesbe de nem akarja a Lazar mert valoszinu tobbet er a mocskolodas mintha megvedenek a penzt.
Lopas az lopas barmilyen oldalon es a buncselekmenyt kell elitelni de ez nem megy nektek mert fidesz lopasai azt el kell sikalni.



Hogy mennyire becsuletes a "kopogtato" cedula gyujtes ahogy irod..
a mozgo urna elment a temetobe es az urnak elmentek szavazni. van ahol 800 hulla irt ala. Lendavy Katalin gyujtesebe egy az egybe tobb szaz fidesz alairas lett atmasolva. Fo a becsuletesseg ....
 
Melittám! Bocsi, mert hol van az én meglátásom a Te éleslátásodtól!!!! De Hódmezővásárhelyen tényleg függetlenként indult a megválasztott .... valaki akit megválasztottak. Sunyin, alamuszin megtagadta a párt-hova tartozását. ... Át lettek verve a szavazók, mert függetlenként indult a jelölt és mikor megválasztották már nyíltan vállalta azt, hogy jobbikos. Még csak meg se adta a lehetőséget a választóknak, hogy döntsenek, mikor nem a pártja színeiben indult.

Pontosan így volt!!! Becsapták a választókat. Márki-Zay Jobbikos, és besorakoztak mögé a többi ellenzékiek is. Köze nem volt a függetlenséghez.
Ezért volt a nagy örömködés Márki-Zay győzelmén az ellenzéki táborban.
Most ugyanezzel próbálkoznak Veszprémben is:
https://24.hu/belfold/2018/02/26/kesz-zoltan-verszemet-kapott-a-vasarhelyi-idokozi-utan/
 
Pontosan így volt!!! Becsapták a választókat. Márki-Zay Jobbikos, és besorakoztak mögé a többi ellenzékiek is. Köze nem volt a függetlenséghez.
Ezért volt a nagy örömködés Márki-Zay győzelmén az ellenzéki táborban.
Most ugyanezzel próbálkoznak Veszprémben is:
https://24.hu/belfold/2018/02/26/kesz-zoltan-verszemet-kapott-a-vasarhelyi-idokozi-utan/

Torlok minden kamu dumat.
A googlera menjel es meglatod az elso lepestol kezdve vallalta a joboldali nezetu es a jobbik agitalta induljon el a valasztason de nem jobbik parttag hanem fuggetlen.
Mint fuggetlen indult es ezert nem inditottak ellene mast a demokratikus oldalon tudva levoleg ,hogy nem baloldali erzelmu.
Kapjatok mar a fejetekhez mindenki hibas csak a fidesz nem, legyen az jobb vagy baloldali ekezitek ezerrel.
NEm a lopasrol beszeltek , hogy eletukbe annyi penzt nem kerestek mint amennyit ertekben felhalmoztak mostanaban ez nem zavar az se hogy egy beteg ember maniainak tapsoltok.
 
Pontosan így volt!!! Becsapták a választókat. Márki-Zay Jobbikos, és besorakoztak mögé a többi ellenzékiek is. Köze nem volt a függetlenséghez.
Ezért volt a nagy örömködés Márki-Zay győzelmén az ellenzéki táborban.
Most ugyanezzel próbálkoznak Veszprémben is:
https://24.hu/belfold/2018/02/26/kesz-zoltan-verszemet-kapott-a-vasarhelyi-idokozi-utan/
Azért ennek ne dőlj be! Lehet, hogy te Budapesten nem tudod, ki lakik a lépcsőházban melletted, fölötted, alattad, vagy a szomszéd utcában, de egy vidéki kisvárosban ez korántsem így van. Ott mindenki ismer mindenkit, de ha nem, akkor is elég 1-2 embert megkérdezni.
 
Pontosan így volt!!! Becsapták a választókat. Márki-Zay Jobbikos, és besorakoztak mögé a többi ellenzékiek is. Köze nem volt a függetlenséghez.
Ezért volt a nagy örömködés Márki-Zay győzelmén az ellenzéki táborban.
Most ugyanezzel próbálkoznak Veszprémben is:
https://24.hu/belfold/2018/02/26/kesz-zoltan-verszemet-kapott-a-vasarhelyi-idokozi-utan/
A linket kösz ott találtam:
nem juthatunk el oda, hogy 16 éves gyerekeknek büntetéseket küldünk, csak mert ki merik nyitni a szájukat.
Az ilyenek estek segítik elő a közös jelöltek győzelmét.
Hajrá Fidesz csináld tovább erőszakoskodásod.
 
Igen, igazoltatták a helyszínen őket, majd a bírságot azzal a mondvacsinált indoklással küldték ki nekik, hogy nem a járdán hanem az úttesten tartózkodtak, és ezzel akadályozták a (nemlétező) forgalmat.
Leírtad az elnyomó gépezetnek a kommunikációját
Ez nem változtat azon amit írtam:
Hajrá Fidesz csináld tovább erőszakoskodásod.
Valaki úgy írta:Ezek és barátaik se lesznek már Fidesz szavazók.
Ezért mondom hajrá mert az erőszak olyan formája is elfordítja a népet tőle.
 
Én most már kezdek teljesen összezavarodni...
Egyrészt van az a vélemény, hogy vidéken mindenki ismer mindenkit, tehát pontosan tudják ki milyen nézeteket vall... (Mondjuk ezzel kapcsolatban vannak kételyeim, mert Hódmezővásárhely azért nem egy 200 lelket számláló falucska, de elfogadom ezt az álláspontot.) Másrészt, bár mindenki tudta, hogy Márki-Zay kiféle-miféle, megválasztották, de most hirtelen megdöbbenésként érte a választóit, hogy milyen nézeteket vall (vagy nem vall)... Holott a kampányban azért elhangzott minden, meg annak az ellenkezője is...
Azért ezt valaki logikai bukfencek (és személyeskedés) nélkül levezethetné, hogy akkor most hogy?

Én bevallom őszintén kerülöm a politikát amennyire lehet, de én annyit tudtam erről az egészről, hogy:
- M-Z jobboldali beállítottságú (nem Jobbikos)
- a Jobbik kérte fel a jelöltségre, de nem vállalta a Jobbik színeiben az indulást
- a többi ellenzéki párt - a Jobbik javaslatára - mivel jó jelöltnek tartotta nem kampányolt ellene, nem indítottak ellenjelöltet
- kivéve a helyi MSZP erősember (trójai faló?), akit ezt követően az MSZP kizárt

Komolyan nem látom a csalást. Kérlek homályosítson fel valaki.
(Még egyszer: személyeskedés nélkül!)
 
Én most már kezdek teljesen összezavarodni...
Egyrészt van az a vélemény, hogy vidéken mindenki ismer mindenkit, tehát pontosan tudják ki milyen nézeteket vall... (Mondjuk ezzel kapcsolatban vannak kételyeim, mert Hódmezővásárhely azért nem egy 200 lelket számláló falucska, de elfogadom ezt az álláspontot.) Másrészt, bár mindenki tudta, hogy Márki-Zay kiféle-miféle, megválasztották, de most hirtelen megdöbbenésként érte a választóit, hogy milyen nézeteket vall (vagy nem vall)... Holott a kampányban azért elhangzott minden, meg annak az ellenkezője is...
Azért ezt valaki logikai bukfencek (és személyeskedés) nélkül levezethetné, hogy akkor most hogy?

Én bevallom őszintén kerülöm a politikát amennyire lehet, de én annyit tudtam erről az egészről, hogy:
- M-Z jobboldali beállítottságú (nem Jobbikos)
- a Jobbik kérte fel a jelöltségre, de nem vállalta a Jobbik színeiben az indulást
- a többi ellenzéki párt - a Jobbik javaslatára - mivel jó jelöltnek tartotta nem kampányolt ellene, nem indítottak ellenjelöltet
- kivéve a helyi MSZP erősember (trójai faló?), akit ezt követően az MSZP kizárt

Komolyan nem látom a csalást. Kérlek homályosítson fel valaki.
(Még egyszer: személyeskedés nélkül!)
Én továbbra is úgy gondolom, hogy a helyiek előtt nem volt ismeretlen Márki-Zay, egy helyhatósági választás előtt azért csak igyekszünk képbe kerülni, hogy kifélék-mifélék a jelöltek.
Ha mégis Jászladány sejtése igaz, hogyy fogalmuk nem volt a választóknak semmiről, akkor az a Fideszre nézve sokkal kellemetlenebb következtetésre tudok csak jutni, mégpedig arra, hogy a vagy a fideszes jelölt személyével, vagy a fidesszel, vagy mindkettővel annyira tele volt a hócipőjük, hogy gyakorlatilag akárkit-bárkit megszavaztak volna, csak ne arra kelljen az x-et tenni.
 
De Hódmezővásárhelyen tényleg függetlenként indult a megválasztott .... valaki akit megválasztottak. Sunyin, alamuszin megtagadta a párt-hova tartozását.
Igen...megtagadta a fideszt hisz kiábrándult belőlük...
A hódmezővásárhelyi polgármester kiábrándult fideszesként azt szeretné, ha áprilisban egy mérsékelt konzervatív kormány alakulna. Szerinte egyelőre kesztyűs kézzel bánnak vele, de ha marad az Orbán-kormány, nem számít sok jóra. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta: dolgozik azon, hogy megtalálja a helyét polgármesterként, vannak ügyek, amikben konstruktívan együttműködik vele a közgyűlés, vannak ügyek, amikben blokkolják a munkáját. Ilyen az építményadó ügye, amivel elmondása szerint igyekeznek behúzni a csőbe.
Róza örömmel tölt el hogy Te is alamuszinak tartod a kormánypártot!
Csak eljutottál idáig.
Mindenki elér a damaszkuszi útig.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,802,382
Tagok
615,751
Legújabb tagunk
Kovics1984
Oldal tetejére