Félmilliárd forintért vett pszichiátriát Farkas Flórián sofőrje

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Szerintem csak esz kell hozza, eppen ugy mint itt Canadaba.
*
Kedves Bubu! Nem szabad = jelet tenni a két ország közé. Ez nagyon is igazságtalan volna. Amíg Canadában mindenki előtt ott van a lehetőség, hogy ember módjára élhessen, addig M.országban kétfelé szakadt az ország. Milliárdosokra és "ruppótlan" szegényekre, akik nem is érdemelnek mást, csak a nyomort. Hiszen maga Lázár "úr" sóhajtotta ki, hogy mindenki annyit ér, amennyi pénze van.
Ha ezt nem hallom, el nem hiszem. Hallottam, láttam a tévéből - el kell hinnem. Ők ezt vallják, ezt hiszik és ezt követik.
 

*Rima

Kitiltott (BANned)
Biztos nyert a Lotton? vagy vett egy nyero szelvenyt, vagy vasarolt reszvenyt ami meg szazszoroza a befektetest, lasd a
Gyurcsany-t aki remekultudta hogy kell a penzet befektetni!
bubu akarmit is mondasz a Gyurcsanyt SENKI NEM TUDTA CSALASON -LOPASON KAPNI
minden meggyanusitasrol kiderult hogy ragalmazas
SOT O az egyeduli ember akinek papirja van arrol ,hogy tisztesseges uton jutott a vagyonahoz !!
ugyhogy a fideszes orbanoknal keresdd a penzt

tudod bubu -te esztergalni tudsz
a Gyurcsany meg penztcsinalni
ki-ki mestersege szerint
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Biztos nyert a Lotton? vagy vett egy nyero szelvenyt, vagy vasarolt reszvenyt ami meg szazszoroza a befektetest, lasd a
Gyurcsany-t aki remekultudta hogy kell a penzet befektetni!

Draga Bubu
Nem csak jo szakmad van hanem kivalo szakember vagy akinek sikeres elete volt, ennek ellenere meg se a Post Roadon vettel hazat ano $2millio ert mai aron $12-15 millioert meg ha a kiralynonek dolgoztal volna akkor se sikerult volna csak a munkad utan fiatalon 30-40 evesen .
Florinak a soforje az oligarhaja a feltetelezgetes szerint. A megbecsult es becsuletes eleted mellett ilyen oligarhara nem tudtal szert tenni 50 ev alatt Canadaba.
 

Fantom_63

Kitiltott (BANned)
*
No igen. Hogy ez eddig nem is jutott az eszembe? S, meddig törleszti? Az unokája is eladósodott?! Hmmm. Ezt még meg kell emésztenem:o. Mint ahogyan azt is, hogyan tud ennyi pénzt, sofőrként, össze gereblyézni? Hja, biztosan a nyúl tojta nekik... Húsvétra...:rohog:
Pedig van rá példa :)

Esterházy Miklós is úgy építette a fertődi kastélyt, hogy még a dédunokáit is eladósította érte :)
 

Alma3

Állandó Tag
Állandó Tag
*
Ha valami csoda okán mégis marad(nának), akkor tutttira, nem lesz ott sokáig fa... az egész hegyet letarolják. Majd építenek lakóparkokat, jó sok pénzért. Buda legszebb részeit már teljesen beépítették. Hiába is mennél fel a busszal, autóval, csak az utcát láthatod, a panoráma az ott felépült házak lakásaiból látható. A kiránduló semmit nem lát abból. Megszűntek szinte azok a helyszínek. Nagyon sok helyen kétségbeejtő a helyzet. Egyik ház a másik hátán...
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
A fa nagy ellenség :( még.
*
Igen, mert a "azoknak a tetejibe másznak a migránsok" és onnét ijesztgetik, terrorizál(HAT)ják a jónépet. Tehát, minden fát, melyen nem lehet átlátni, de majd jó sok pénzért kibiogazdálkodják majd az olyan fát, melyen mint az üvegen át is lehet majd látni. Tehát addig minden fát ki kell vágni. Miért? Az ok és indok az első mondatomban "lakozik".:o
 
Oldal tetejére