Szél: Polt Péter a helyén maradhat

Az LMP pártalapítványának konferenciáján érdekes mondat hangzott el Szél Bernadett szájából. A miniszterelnök-jelölt szerint Polt Péter a helyén maradhat, ha a kormányváltás után elkezd a Fidesz után is nyomozni.


34242.jpg


Az Ökopolisz Alapítvány rendezvényén korrupcióellenes szabályozást ígért Szél Bernadett, ugyanakkor döbbenetes fordulattal a következő kijelentést tette: Ha Polt Péter egy kormányváltás után hajlandó lesz elvégezni a munkáját, és nem csak a fideszesek "pecsenyéjét akarja mosni", akkor maradhat, ha nem, akkor szakmailag alkalmatlan és távoznia kell.

Ezzel a mondattal Szél Bernadett legitimálta a korábbi fideszes képviselőjelölt, Polt Péter legfőbb ügyészi tevékenységét. Ezek szerint az LMP miniszterelnök-jelöltje úgy látja, hogy Polt ugyan nem végezte jól, vagy tisztességesen a munkáját, de ha a jövőben hajlandó a fideszes politikusokra tett feljelentésekben is nyomozni, akkor az eddigi bűnös mulasztásai nem számítanak.



Az utóbbi napokban már sokakban felmerült, hogy az LMP valóban akar-e kormányváltást. Polt mentegetése és átjátszása a választás utánra, csak erősítheti az LMP-vel kapcsolatos aggodalmakat.

Konczik Márton
 
30546783_10156787570224311_542754107_o-e1523512845930-1024x576.jpg

Schmidt Máriáék megszülték a Soros-zsoldos listát: halottak is vannak rajta


Schmidt Mária lapjában, a kormánypárti Figyelőben két oldalon keresztül sorolják Soros György „zsoldosait.” Ők azok, akiknek a számát Orbán Viktor miniszterelnök kétezer környékére lőtte be.

Egy valaha nagy presztízsű hetilapban két oldalon „zsoldosok” (definíció: Olyan katona, aki pénzt kap azért, hogy harcoljon valaki ellen.) neveit sorolják. Fekete háttér előtt, mint valami fekete márványból faragott hősi halottakat felsoroló emlékművön.

Álljon itt a „cikk” írójának neve is: Csanády András.

Megpróbáltunk utánajárni, pontosan kikről van szó, így átnéztük a milliárdoshoz közvetlenül vagy akár csak közvetve kötődő, jelentősebb magyarországi szervezetekben dolgozók névsorát – már ahol egyáltalán van ilyen. A teljes feltérképezés bajosan lehetséges, ahogy azt sem lehet bizonyosan megmondani valakiről, hogy tudatában van-e annak, kinek is dolgozik, vagy éppen milyen küldetést teljesít

– panaszkodik Csanády András, hogy milyen nehézségekkel találkozott oknyomozó munkája során.

Na. Akkor.

Van ez a kormányzati szöveg, hogy átláthatóvá kell tenni az átláthatatlan civileket. Csanády is erre rímel, amikor arról panaszkodik, hogy nem sikerült minden névsort megtalálnia.

Például a Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti irodájának nem találták meg a dolgozóit. Két kattintás a honlapon. Nincs mit.

Mert hogy a cikk ennyiből áll: dolgozói névsorokat közöl mindenféle válogatás nélkül olyan szervezetekből, akik kapnak valamilyen támogatást Soros valamelyik alapítványából. Ők a szerencsés kiválasztottak, ők számíthatnak egy jó kis vegzálásra, ilyesmikre:

  • A CEU oktatói.
  • A Magyar Helsinki Bizottság dolgozói.
  • Az Amnesty International munkatársai.
  • A TASZ munkatársai.
  • A Transparency International dolgozói.
  • Az Eötvös Károly Intézet alkalmazottai.
  • A Menedék munkatársai.
  • A K-Monitor és a Direkt36 újságírói.
  • Romaversitasosok.
  • Gulyás Márton.
És akkor három csúcspont:

Akiről csak lehet, megjegyzi a cikk, hogy SZDSZ-es volt.

Chikán Attila közgazdász, az Orbán kormány nagy kritikusa” – írja a felkészült Csanády kolléga. Csak azt nem teszi hozzá. hogy a nagy kritikus Chikán az első Orbán-kormány gazdasági minisztere is volt.
 
Ungar az LMP a lap tarstulajdonosa . Akkor most hogy van hogy a civilek ellen megy? Megis, nem csak a mamaja Schmidt MAria Fidesz hivo tolja a szekert hanem a fia is a Fidesznel.
 
Sallai kipakolt “Detti százezres fodrászszámláiról” és “közpénzből létrehozott ruhatáráról”

Akkora belháború van az LMP-ben, hogy csak kapkodjuk a fejünket.


Beszámoltunk róla: szombaton az LMP székházában zajlott a fegyelmi eljárása azoknak az egyéni képviselőknek, akik a Schiffer-maffia fenyegetése ellenére hajlandóak voltak visszalépni az esélyes ellenzéki jelölt javára.

Az eseményen Sallai R. Benedek úgy megütötte Hadházy Ákost, hogy az székével együtt elesett, a radiátorba verte a fejét és 5 percre az eszméletét is elvesztette.

Tegnap Sallai már előállt egy vak komondoros stílusú magyarázkodó poszttal (itt találod!), ma azonban sikerült emelnie a tétet.

Vasárnapi Facebook-bejegyzésében már arról ír:

Szél Bernadett közpénzből hozott létre magának ruhatárat,

több százezres fodrászszámlákat csinált,

valamint egy önmagát ünneplő nagygyűlést szervezett 20 millió forintért.

Sallai szerint mindezt többször számon is kérték “Dettin”.

Az egész szürreális posztot érdemes elolvasni, ha látni akarod, milyen az a “más politika”, amit az LMP-sek meghonosítottak hazánkban.
 
Ezzel a mondattal Szél Bernadett legitimálta a korábbi fideszes képviselőjelölt, Polt Péter legfőbb ügyészi tevékenységét. Ezek szerint az LMP miniszterelnök-jelöltje úgy látja, hogy Polt ugyan nem végezte jól, vagy tisztességesen a munkáját, de ha a jövőben hajlandó a fideszes politikusokra tett feljelentésekben is nyomozni, akkor az eddigi bűnös mulasztásai nem számítanak.
Szél Bernadett már nem számít akkor is hülyeséget mondott.

Hadházy munkássága hitelesebb

Hadházy Ákos elárulta, hogy meddig gyűjtik az aláírásokat az Európai Ügyészégért

Ez egy politikai nyomásgyakorlás, amely annál erősebb, minél többen írják alá. Annyiban viszont különbözik a tüntetésektől, hogy sokkal „munkásabb” megszervezni egy ilyet-erről beszélt az ATV Startban Hadházy Ákos, a független országgyűlési képviselő azt is elmondta: 120 ezren írták alá eddig a kezdeményezését,
s mindenkit vár, akik szerint fontos Magyarország csatlakozása az Európai Ügyészséghez.
hadhazy_akos-696x489.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,127
Üzenet
4,800,657
Tagok
615,668
Legújabb tagunk
Foss
Oldal tetejére