Venezuelai magyaroktól pánikolt be egy kis balatoni falu

Nem sokkal a választások előtt terjedt el a pletyka Balatonöszödön, hogy migránsokat telepítenek be.

A térség fideszes képviselője, Witzmann Mihály levelet írt az MNV-nek, hogy az elmúlt években Erzsébet-szállónak használt, de közel másfél éve üres üdülőkomplexumba valóban érkenek-e migránsok. Azt a választ kapta, hogy nem.

"Tegnap elhelyeztek 227 néger migránst" - írta valaki a Facebookon, utalva ezzel arra, hogy betelepítik a migránsokat. A hír gyorsan el is terjedt - írja a 24.hu.

A kedélyeket végül Boór Miklós, a szomszédos Balatonszemes alpolgármestere csitította le, miután közölte: "A valós helyzet a következő: A Máltai Szeretetszolgálat Venezuelából, az ottani katasztrofális állapotok miatt hazaköltöző magyarokat, vagy másod-, harmadgenerációs magyarokat szállásolt el az üdülő területén. Az itt elszállásoltak valamennyien magyarok vagy azok leszármazottai, keresztény értékrendet képviselő, hivatalos papírokkal hazatérő családok. Legtöbbjük ért, tud magyarul. Addig fognak az üdülő területén tartózkodni, amíg sikerül nekik lakhatást és munkahelyet találnia a Máltai Szeretetszolgálatnak. Sokuknak még nincs itthon a teljes családja."

Az alpolgármester arra kért mindenkit, nyugodjanak meg, és adják tovább: szó sincs migránsok betelepítéséről.

venezuela.jpg
 
Az arab számok videóhoz két dolgot érdemes még figyelembe venni. 1 Sokan zavarba jöhetnek a kamerától, fel se fogja teljesen a kérdést. 2. Nem egy esetben láttam olyat, hogy olyan "sajátosan" volt összevágva egy anyag (pl. kihagyva a kérdés egy része, vagy más kérdéshez, más válasz lett bevágva), hogy teljesen más értelme lett az egésznek, mint, ahogy eredetileg elhangzott a párbeszéd, szerintem a töris csajjal is ez volt.
 
Ám azóta a videó hiteltelenségére felhívta a figyelmemet egy nő.
Az ATV-n láttam
Tüttö Kata MSZP-s képviselő frakcióvezető mondta nem szereti az ilyet.
Hiteltelenek mert kis terülteken rövid idő alatt vették fel célzatosan összevágva.
Nem tudjuk mekkora volt a megkérdezési minta.
Így lett sima propaganda.Nem pedig jól mért kép Magyarországról.
Tiszteltetem Katát okosan érvelt.Engem meggyőzött és elszégyellem magam hogy előbb nem vettem észre semmire se jó csak előítélet növekedésre
Én meg válasznak fogtam fel a kormány propagandára.
A helyi pletyka szerint próbálkoztak a Leöveys diákokkal is a riporterek, de velük nem volt szerencséjük, azonnal vették a lapot.
 
Az arab számok videóhoz két dolgot érdemes még figyelembe venni. 1 Sokan zavarba jöhetnek a kamerától, fel se fogja teljesen a kérdést.
Így van. Az egyik idős bácsi adta a lehető legjobb választ, "én nem szívesen foglalnék ebben a kérdésben állást, mert nem értek hozzá".
Nem feltétlenül kell mindenhez értenünk, és ezt nem szégyen bevallani!
 
Az arab számok kapcsán: szerintetek hány ember tudja, hogy a magyar - és gyakorlatilag az összes európai, kivéve a délkeleti szlávokat - nyelvben latin betűket használnak? Szerintem pont ugyanilyen vicces videót lehetne készíteni ezzel is! :D
 
Latin betű, cirill betű, nem tudom összefüggésbe hozni a kormánypropagandával. Bár utóbbival kapcsolatosan még bármi előfordulhat, a legnagyobb szerelemből megint lehet örök harag. :D
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,129
Üzenet
4,801,883
Tagok
615,734
Legújabb tagunk
lilla.awe
Oldal tetejére