Minden választási csalást feltárna egy eddig ismeretlen szervezet

Megkérdőjelezik a Fidesz kétharmadát és azt akarják, hogy az Európai Parlament is vizsgálja a magyar választást.

Tiszta voks néven nemzetközi kampány indul a magyar választási rendellenességek teljes feltárására – írja a Független Hírügynökség. A Garvan Walshe, a brit Konzervatív Párt egykori biztonságpolitikai szakértője által létrehozott Unhack Democracy Europe azt állítja, csak a csalások miatt nyert kétharmaddal a Fidesz.

Eddigi vizsgálataik alapján bizonyítottnak, bizonyíthatónak tartják, hogy az eredményt komolyan befolyásolhatta nemcsak az ukrán-magyar kettős állampolgárok tömeges utaztatása, hanem a kamupártok elszaporodása, a tömeges szavazatvásárlás, az NVI honlapjának összeomlása, illetve a voksok célzott érvénytelenítése olyan helyeken, ahol a választási bizottságban csak fideszes tagok voltak.

Céljuk nemcsak a csalások hálójának felderítése, hanem az is, hogy azzal a világsajtó is foglalkozzon, mert nemzetközi visszhang kell ahhoz, hogy külföldről nyomást lehessen az Orbán-kormányra.

A Független Hírügynükség idézi Garvan Walshe-t, aki szerint állítja:

Ez nemcsak Magyarország problémája, hanem Európáé is.

Szerinte az, amit eddig találtak komoly kérdéseket vet fel Orbán abszolút többségének legitimitásával kapcsolatban.

Adománygyűjtő kampányt indítanak, mert az eredmények hitelességének további vizsgálatához független programozókra, politikai- és adatelemzőkre van szükségük. Azt akarják, hogy az Európai Parlament is vizsgálja a magyar választást.

Mindennek közjogi szempontból vélhetően semmi következménye nem lesz, hisz minden választási kifogás bejelentésének régen lejárt a határideje, pénteken pedig meg is alakul a negyedik Orbán-kormány.

24.hu
images
 
Ez egy jó kérdés, de a választ utólag sem tudja rá senki.
Egy biztos, akkor azok az emberek már úton voltak az osztrák határ felé. Ahogy nem kértek engedélyt Magyarországon a belépésre (meg korábban egyik európai országban sem), úgy nyilván nem kértek volna sem Ausztriában, sem Németországban. Véleményem szerint békés úton nem tudta volna megállítani a német határnál sem a tömeget.


-
A videó rengeteg szép jelenetet mutat segítőkész magyar állampolgárokról mig a a kormány gyüleletet szito politikája át nem veszi a dominanciát.
-
 
Utoljára módosítva:
A videó rengeteg szép jelenetet mutat segítőkész magyar állampolgárokról mig a a kormány gyüleletet szito politikája át nem veszi a dominanciát.

azért a tapasztalat is sokat számít, eddig nem kelletek a "merkel kockák", tudod a karácsonykor szépen becsomagolt betontömbök, sem a menekülősátrak a német hölgyeknek.
Európában gyökeresen megváltozott a naív kezdeti lelkesedés.

261gbo3.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,127
Üzenet
4,800,659
Tagok
615,668
Legújabb tagunk
Foss
Oldal tetejére