Keményen megrángatták és a földre lökték azt a nőt, aki egy rendőrségi lovat megütött

Új év napján nemcsak nálunk szabadul el a pokol, hanem a világban mindenhol kicsit zizibbek az emberek. Míg hazánkban a petárdázás és alkohol fogyasztás miatt vannak komoly gondok, addig Ausztráliában egy nő egy lovasrendőrbe kötött bele.

A videó gyorsan kikerült a netre, mert a járőrök bizony keményen elbántak az asszonnyal. Nehéz igazságot tenni az ügyben, mert az előzményekre csak tippelni lehet.

Az tény, hogy a nő bele üt a lóba, de igazság szerint az is lehet, hogy nem az állat volt a célpontja, hanem a rajta ülő ember, esetleg a mögötte álló - nézd meg a videón. És az is feltűnik, mintha verbálisan egymásnak mennének közben. Tehát egy vita lehetett, ami a nőt kihozta a sodrából és béna módon be akart boxolni valakinek.

ZHek9kqTURBXy9iNjM3ODQ5MjgzMzg2ZTZjOGYxZTdmMjI4NGEzNDViNy5qcGVnkZUCzQJsAMLDgqEwAaExAA

Kép: screenshot

Ezután a lovasrendőr megragadta a haját (mert azt érte el) és egy határozott mozdulattal a földre lökte. Ezt követően a többiek elvezették, de jól megrángatták és a karjait "rendőrfogással" hátranyomták erősen.

FWdk9kqTURBXy8yYmQ1YTk4MGFlMTYyMzk2ZWQ2ZTczNDI2YTNjYTYxMS5qcGVnkZUCzQJsAMLDgqEwAaExAA

Kép: screenshot

A kommentelők szerint túlzás volt így bánni a nővel, de van, aki szerint, a ló is a hatóságot képviseli, és senki ne emeljen kezet arra sem.

Nem tudni, mi lett az ügy vége, és, hogy, mi az igazság, de a jelentések szerint új év napjára 114 embert állítottak elő Ausztráliában, ebből 35-öt Sydney-ben.

Koszorú Csaba

 
Azert csak nem kene a szegeny lonak behuzni egyet akar milyen merges is a tuntetesen.
Az en kutyamba valaki belerugna vagy behuzna egyet ,lehet kivetkoznek noi mivoltombol es ot helybe rendeznem.
Én meg miharabb elfutnék onnan. Ha a kutya pórázon van, akkor tiszta az ügy: én futok és húzom magammal a kutyát.
Ha nincs pórázon, akkor meg rászólok és elfutok, remélve hogy engem véd elsősorban és utám rohan.
Mert ha nem így teszek, akkor a kutya nekitámadhat a másik embernek --- és annak sohasincs jó vége. Láttam már olyat, hogy pekingi palotapincsi, az a gülüszemű, görbelábú öregasszonyok-kutyája úgy letépte valakiről a nadrágot, hogy csak cafrangok maradtak belőle. Egy doberman ülésből startolva szájkosárral úgy mellbevághat egy embert, hogy elájul. Szóval a kutya nem játék. Ezt jó, ha ezt minden kutyatartó tudomásul veszi.
 
Ha a lonal maradunk egy jol behuzott jobbegyenest lehet annyira zokon veszi hogy ledobja a hatarol az utasat, vagy megbokrosodik vagy elindul es borul minden es minkenki korulotte.
Az allatokra vigyazni kell mindegyikre, az ember szolgalatara allokra kulonosen mert ha mar hazi allatta neveltuk akkor gondoskodni kell rola, a leheto legjobban. Az nincs benne a pakliba hogy bantjuk vagy hagyjuk bantani az allatot.
 
Figyelmesen kell ezt a videót megnézni. Egyértelmű az, hogy a nő nem a lovat ütötte meg, hanem a ló nyakának takarásában lévő gyalogos rendőrt. Ez jól látható a karjelzésen, ami egy pillanatra feltűnik. Ezt követően a lovas rendőr lépett akcióba, mert ő tudott erre elsőként reagálni.
Szóval, ha nincs erőszak, akkor nincs reakció sem.
 
A rendőrségi kutyák, lovak ugyanolyan hatósági személyek, mint maga a rendőr, az őket bántalmazók hatósági személy elleni erőszakot követnek el.
Örüljön a 'drága hölgy', hogy nem így járt:

 
A rendőrségi kutyák, lovak ugyanolyan hatósági személyek, mint maga a rendőr, az őket bántalmazók hatósági személy elleni erőszakot követnek el.
Á itt a jogfelolvasó
a másik jobban tetszett: nem is a lovat üti meg hanem a gyalogos rendőrt
Én azt nem értem ott egy étterem van És két lovasrendőr egymás melett
Hát minek oda a két lovasrendőr?
Kenguru nincs?
Ja és pluszként még valaki szerint a gyalogos is
Van még furcsállni való
Miért nem szállt le a lovasrendőr?
 
Hát a ló nem igazán vette sérelemnek, ennek ellenére érthetetlen volt a nő cselekedete. Szerintem a járőr is elmehetne egy pszichológushoz azért. Elég szépen megtépte a nő haját és még földre is hajintotta szerencsétlen tettest. Azonban lassítva nem egyértelmű az hogy a lovat érintette meg mert a nyaka alatt nyúl át. Miért a szügyit üti meg amikor ott áll mellette. Pofon is vághatta volna a lovat ha valóban a lóval volt baja. Érdekes egy felvétel.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,127
Üzenet
4,800,633
Tagok
615,667
Legújabb tagunk
PLiza
Oldal tetejére