Földönkívüli misztériumok

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel jelenleg nincs kifejezetten ezzel a témával kapcsolatos aktív fórum, ezért úgy látom ideje egy újat nyitni.

Minden új hír, vagy régi de érdekes információ ami földönkívüliekkel kapcsolatos, illetve olyan misztikus élmények, amiket szeretne valaki megosztani ezzel kapcsolatosan, itt nyugodtan megteheti.
 

Penelope1758

Állandó Tag
Állandó Tag
Hm... Földönkívüliekkel kapcsolatos infók? Az sok van, de hol is kellene kezdeni? Talán ott, hogy tisztázni kéne hogy kiket is takar a "Hátérhatalom" megnevezés, mert nem azokat, akiket sokan gondolnak.
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Hm... Földönkívüliekkel kapcsolatos infók? Az sok van, de hol is kellene kezdeni? Talán ott, hogy tisztázni kéne hogy kiket is takar a "Hátérhatalom" megnevezés, mert nem azokat, akiket sokan gondolnak.

Ahogy én tudom két féle háttérhatalom mozgatja a szálakat, az egyik emberi a másik nem emberi. Az esetek legalább 80%-ában az emberi háttérhatalmat említik amikor ilyesmire hivatkozik valaki vagy szóba hozzák.
A háttérhatalmat vissza lehet vezetni egészen az ókorig, de ennyire nem megyek bele, amúgy is elég kétes eredetű a dolog. Viszont ami jobban átlátható az a "modern kori" háttérhatalom, ez az első banki rendszereken keresztül főképpen amerikai vonatkozásban kezdte el "pályafutását".
Az 1900-as évek elején már ismert volt, hogy a banki rendszerek és azok irányítói tartják kézben az amerikai politikát, ma már a FED ( Federal Reserve System = Szövetségi Tartalék Rendszere) az ami ennek a leghivatalosabb szerve. Ennek európai testvére is van, természetesen ugyan azon az elven működve. Néhány évtizeddel később ehhez csatlakoztak az olajkitermelői giga vállalatok tulajdonosai és vezetői, manapság pedig a nagy tech cégek maroknyi elitje is ide sorolható egyre inkább.
Ezek irányítói azok a "nagy családok" akikre sokszor szoktak hivatkozni összeesküvés elméletekben mint pl a Rotschildok és Rockefellerek a legismertebbek nem véletlenül, mert a legbefolyásosabbak is ők. Azért is mert a bankredszerek és olajvállalatok úgy 80-90%-a az ő kezükben van, sokszor kissebb leányvállalatokon keresztűl persze. Ebből könnyen lehet következtetni arra, hogy ha egy szűk elitnek ilyen hatalom van a kezében úgy manipulálhatják, befolyásolhatják a nemzetközi politikát, társadalom működést sőt vallást is ahogyan csak nem szégyellik.

Na most ugye a másik fele a történetnek a II. világháborúhoz is kapcsolódik, amikor is annak befejeztével sok náci tiszt, tudós elmenekült Németországból. Az el nem menekült német tudósok nagy része Amerikába lett szállítva (néhányan pedig a Szovjetúnióba) és létrehozták az ottani vezetés közreműködésével a NASA nevű szervezetet.
Akik elmenekültek nem adták fel a náci ideológiát, sőt tovább is fejlesztették. Egy részük Dél-Amerikába ment főképp Argentinába menekültek, a másik részük pedig Az SS által létrehozott Antarktiszi bázisra, ahol tudományos és technológiai áttöréseket értek el kutatásaikkal. Az USA küldött is egy nagy hadiflottát, Byrd admirális vezérletével 1946 őszén, 13 hadihajó (köztük nagy anyahajók) és közel 5000 katonával, amit hivatalosan kutató expediciónak nyílvánítottak. :)
Az admirális elmondása alapján azonban a céljuk közelében, gyors járművek emelkedtek ki a vízből amik aztán repülve tönkreverték az egész flottát, különleges energia fegyvereikkel. Ezek már a nácik által fejlesztett antigravitációs fejlett fegyverekkel felszerelelt járművek voltak. Ha kicsit tovább tartott volna a II. világháború ezekkel akár meg is fordíthatták volna, bár kérdéses atombomba ellen lett e volna hatásos fegyverük akkoriban (valószínűleg nem).

Lényeg az, hogy ez a megmaradt náci csoport ezzekkel a fejlett repülő eszközökkel, képesek voltak néhány évtized alatt ( a 40-es évektől 60-as évekig) a Holdon és a Marson is kutatóállomásokat létrehozni némi földönkívüli segítséggel. Majd a 1960-as években a fehér ház felé küldtek úgy 10 ilyen fejlett járművöket és megzsarolták az amerikai vezetést, hogy ha nem támogatják őket, akkor pánikot robbantanak ki világszerte mindent kitálalva, a földönkívüliekről és olyan technológiákról amiket elrejtenek az emberek elől anyagi és irányítási okokból már közel 80 éve.
Innentől kezdtek együttmőködni a nagy amerikai (majd később másik is) cégek a náci renegát csoportal, majd a kettő később teljesen egybe olvadt. Tehát ma már lényegében mindent ezek a háttérhatalomnak nevezet nagy cég birodalmak, konzorcium irányít.
Persze voltak próbálkozások ettől való elszakadásra, több földönkívüli segítség is jött hogy "jó útra" próbálják terelni a különféle nagy hatlami országok vezetéseit. De általában a pozitívnak nevezett földönkívüli csoportok azzal kezdték, hogy atomfegyverek leszerelését kérték cserébe a segítségért, ami persze vissza lett utasítva. Helyette szíveseben fogadták az olyan nem emberi csoportokkal való közreműködést a nagyhatalmaink, akiket nem érdekelte mit művelünk, amíg megkapják tőlünk amit akarnak különféle technológiákért vagy éppen bioanyagokért (akár emberek is) cserébe.

Manapság a bennfentesek (whistleblowers) legújabb beszámolói szerint ott tart a dolog, hogy ezek a háttérhatalmaink rá vannak kényszerítve különféle eszközökkel arra (főleg bizonyos földönkívüli csoportok közrehatásával), hogy szép lassan számoljanak be arról mi folyik itt és adják át a nagyközönségnek is azokat a technológiákat amik nagy mértékben megkönyítené az életünket, főképpen az energia ipar vonatkozásban és a közlekedésben. Valamint spiriutális fejlődésünk érdekeit is szem előtt tartva próbálják úgy egyengetni ennek az ütemét, hogy ne legyen túl hírtelen, mert sokan még nem tudnák feldolgozni. Ezért is történik egyre több NASA bejelentés felfedezésekről, élet lehetőségéről máshol és még sok hasonló várható. Valamint ezért "jelennek" meg napról napra fejelettebb technikai eszközök a piacokon, szép lassan odaadják az embereknek azt a tudást amit régóta elrejtenek a többség elől. A vallásban főleg a kereszténységben (mert a legtöbb vallás jóval rugalmasabb) is ezért történnek változások évről évre, hogy jobban tudjon majd igazodni az új ismeretekhez.
A médiáról nem is beszélve, az elmúlt 10 évben folyamatosan olyan Mozifilmek kerülnek vászonra vagy sorozatok formályában, ami tudatosan és tudatalatt is segíti elfogadtatni azt amivel szembesülhetünk mint galaktikus polgárok. Hozzáteszem, nem kell tartanunk jelenleg semmiféle külső veszélytől ismeretem szerint, belső problémáink azok amik megnehezítik az emberi életünket.

Összefoglalva kb ennyi amit hallottam erről.
 
Utoljára módosítva:

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Vagy ott a Nibiru kérdése, ami szintén tisztázásra vár...

Annyit tudok erről, amennyit az ősi sumér írásból lefordítottak, Nibiru egy csillag (vagy egy gázóriás) ami körül kering egy Marduk nevű bolygó ahonnan az ott élők (Annunakik) a Földre jöttek sok ezer évvel ez előtt és befolyásolták az emberi evolúció menetét. Most hogy ez a mi Naprendszerünkben lévő bolygó vagy esetleg egy törpecsillag ami nagy íves pályán kering a napunk körül az kérdéses. Mint maga a történet is, nem minden fordító ért egyet Zecharia Sitchin fordításával, egyesek szerint fizettek neki azért, hogy "kissé" átalakítva a történetet fordísa le a dolgot.
Szóval én ezt nem venném készpénznek, mivel saját tudomásom szerint nem egyetlen faj piszkált bele a genetikánkba több száz ezer évre visszamenőlegesen, ami egy kísérlet része és még ma is tart. Valamint bár voltak olyan ősi civilizációk ahol használtak emberi rabszolgákat (sajátjaink is), sőt... de az ember mint tudatos lény kialakítása nem ez okból történt ismeretem szerint. Egyébként is ennyi időt és energiaforrást beletenni, hogy rabszolgákat hozzanak létre, elég nevetséges gondolat, főleg mert ezt mesterséges létformákkal töredék időből megoldhatták volna, de még a már más világokon kifejletteb de még primitív létformák ideszállítása és munkára kényszerítő használata is jóval egyszerűbb lehetett volna.
 
Utoljára módosítva:

HaraKiry

Állandó Tag
Állandó Tag
Bár ez nem misztérium, hanem nagyon is valóságos...

82000.jpg


Robert Bigelow, akinek a cége a Bigelow Aerospace a Nemzetközi Űrállomás (ISS) számára épített bővíthető űrlakóhelyeket vasárnap 60 perces interjút adott.

A beszélgetés a NASA-val való együttműködésre összpontosult, majd rátértek Bigelow beszámolójára az állítólagos idegenek által végrehajtott megszállásról, miközben a milliárdos elmondta, hogy milliókat fektetett be az ufó-kutatásba.

Arra a kérdésre, hogy hisz-e az idegenek létezésében, Bigelow így válaszolt: „Teljesen meg vagyok győződve róla. Minden erre utal”.
„Mindig is volt, és most is van a Földön földönkívüli jelenlét” – fogalmazott.


Persze, kérdés, hogy mire gondolt, szerintem, mert nagyon valószínű, hogy mi magunk is földönkívüliek leszármazottai vagyunk és csak azért nem tudhatunk róla hivatalos forrásból, hogy két dogma, a darwinizmus és az ábrahámi vallások ne sérüljenek.

forrás: atv.hu
 

HaraKiry

Állandó Tag
Állandó Tag
Ahogy én tudom két féle háttérhatalom mozgatja a szálakat, az egyik emberi a másik nem emberi. Az esetek legalább 80%-ában az emberi háttérhatalmat említik amikor ilyesmire hivatkozik valaki vagy szóba hozzák.

Már a háttérhatalmat is megosztották? :D
 

Mexa

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezen a bloglinken a Gaia-tv fordításai vannak,háttérhatalomtól kezdve a földönkívüli fajokig,a nácik és a Belső földiek kapcsolata,a jelenlegi Antarktiszi ásatás legfrissebb anyagai,náci és haditengerészeti titkos anyagok,marsi és Holdbázisok,Milab program és az indiánok különleges vérvonala,minden összegyűjtve....érdemes olvasgatni:
http://goodethungary.blog.hu/tags/MILAB
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Bár ez nem misztérium, hanem nagyon is valóságos...

Persze, kérdés, hogy mire gondolt, szerintem, mert nagyon valószínű, hogy mi magunk is földönkívüliek leszármazottai vagyunk és csak azért nem tudhatunk róla hivatalos forrásból, hogy két dogma, a darwinizmus és az ábrahámi vallások ne sérüljenek.

forrás: atv.hu

Új archeológiai kutatások alapján úgy, 200.000-250.000 éve jelent meg a Földön a homo sapiens sapiens, régebben ugye még 150.000 évről volt szó, de azóta új leletek kerültek elő amivel kitolták ezt a számot.
Jelenleg még mindig az a hivatalos álláspont, hogy valahol Afrika középső részéről egy kisebb emberi csoportból kiindúlva népesítettük be a bolygót (és úgy 150.000 év alatt jött létre a vélhetően afrikai fekete emberből ez a sok változatos rasz fajunkon belül, ami szintén elég szokatlanul hangzik). De ez sok olyan kérdést vet fel, amire nincs még teljesen biztos válasz. Pl, hogy egy kis létszámú ember hogy tudott ilyen genetikai változatosságot produkálni és ne történjen sok rokonok közötti szaporodás, ezzel ugye életképtelenné téve a faj nagy részét, aminek kihalást kellett volna eredményeznie.
Valamint az emberi genom feltérképezése óta az a nagyon jelentős kérdés is felmerült miért vannak olyan géneink amik 2 különböző génszerkezet "fúzionálásából" származik. Ez jelen ismeretünk szereint természetes úton nem történhet meg, ennek ellenére ragaszkodik a fő sodrású tudós világ ahhoz, hogy ez mégis biztos kivétel és nálunk (semmilyen más ismert élőlénynél nincs ilyen) természetes módon történt ez, hogy lényegében össze ollózódott 2 teljesen eltérő kromoszóma, ami egy ősibb főemlős és valami teljesen más jellegű kromoszóma kapcsolatát ereményezte és hozott létre minket. Mindezt úgy, hogy a hiányzó láncszemnek nevezett evolúciós állítólagos rokonunk, rokonaink megléte sem teljesen bizonyított mai napig.

Ezért is van, hogy egyre több ember, köztük tudósok és a témában rendkívül járatos írók (vagy a fennt említett nagy befolyású üzletember), gondolják, hogy mi egy mesterséges úton létrehozott faj vagyunk. Ennek az elméletnek jóval több értelme és logikája van a jelenlegi ismereteink alapján, mint hogy minden körülöttünk a puszta véletlen műve ugye...:)
 

HaraKiry

Állandó Tag
Állandó Tag




A videóban hallható nő egy magyar diplomata felesége, aki évek óta elkíséri a férjét és bejárja azokat az államokat, ahol épp állomásoznak. Nagyon sok érdekes videót készít és "álomvarázs" néven teszi közzé őket.
 

goehring2

Állandó Tag
Állandó Tag
- - - - - -
Ezért is van, hogy egyre több ember, köztük tudósok és a témában rendkívül járatos írók (vagy a fent említett nagy befolyású üzletember), gondolják, hogy mi egy mesterséges úton létrehozott faj vagyunk. Ennek az elméletnek jóval több értelme és logikája van a jelenlegi ismereteink alapján, mint hogy minden körülöttünk a puszta véletlen műve ugye...:)

Éppen ellenkezőleg, -- ez az elmélet vagy mi (inkább csak egyszerű állítás, vagy még inkább propaganda idiótaság) még az előzőeknél is nagyobb esztelenség. Valószínűség és "logika" nem teremt realitást.

A realitások nagyon sok szintjével kell számolnia annak, aki valami átfogó képet akar (nem is elfogadtatni, egyszerűen csak mintegy) javaslatként "benyújtani".

A modern un. tudományos elméletek már régóta követik az egyre nagyobb butaság elvét, -- teljesen egyszerűen azért (talán), mert ennek van a legnagyobb keletje... Az egyszerű delikvens, aki éppen elunta kedves szappanoperáit figyelemmel követni (végül is bárhol és bármikor újra kezdheti!), elkezdi a tudományos ismeretterjesztőket fogyasztani (esetleg szimultán), és ott aztán a legkülönbözőbb témákkal kapcsolatban is ezzel a bizonyos "elmélettel" fog találkozni, --- legyen az archeológia vagy a közelebbi történetírás, elméleti fizika vagy tudománytörténet, evolúciós ismeretterjesztés vagy éppen vallások keletkezéséről és annak "isteni tartalmáról" szóló "documentary". Vagy (természetesen) csillagászati teóriák meg "felfedezések", "nasa", meg időutazás "and what not". Sőt (at last but not at least) Hollywood is "nyomja ezerrel". ---- Úgyhogy "jelenlegi ismereteink alapján" valóban ennek az elméletnek van a "legtöbb értelme".

["Mesterséges úton fajt létrehozni..." -- mivel nem tudunk egyáltalán semmit a fajok létrejöttéről (se tudományosan se amúgy "vallásosan"), így aztán tényleg ez a feltevés a "leglogikusabb", nem? ]
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére