Hunok vagyunk

Aki felismerte az idők szavát, az mostantól hun. Szerencsére az én szüleim korán felismerték, azért is neveztek Ildikónak. Igaz, csak beházasodás útján lettem hun, ez olyasmi, mint az „árja párja”. Pontosabban nem én lettem, hanem akiről a nevem kaptam: az Attila feleségeként elhíresült Ildikó.

Attilánénak lenni, az se semmi. Mutatja a család hazafias orientációját. Ne jöjjenek azzal, hogy az a bizonyos Ildikó a nászéjszakájukon megölte férjét, az egyik legenda szerint olyan cseles módon, hogy mérget öntött a fülébe. Egy nászéjszakán ugyan sok minden megtörténhet, de ezt a fülbe öntést azért nem hiszem el. Maradjunk inkább az orrvérzésnél, az se túl hihető, de legalább nem vagyok belekeverve.

Persze nem elég hunnak lenni, hunnak is kell látszani. Hunnak az látszik, aki az emberminiszterrel együtt a hun-magyar rokonság bizonyítását várja el az új Magyarságkutató Intézet százegynéhány munkatársától. (Az Akadémián a Magyar Őstörténeti Témacsoportnak csak három státusza van, de hát kinek mije van, annyit is ér. Jobb is, hogy nincsenek többen, a Ripost megírta, hogy ezek a mindenféle profok egész nap csak üzekednek vörös heverőkön, mint amilyen a SZTAKI-ban volt, ahol Palkovics miniszter is dolgozott. Hova gondolnak, ő nem az volt, aki üzekedett, ő az volt, aki nem vette észre! A nem-észrevevés közben azért egész szépen keresett, de a pénztár biztosan másik emeleten van.)

Káslerék új intézetének rengeteg feladata van. Az őstörténet kutatása kapcsán fel kell állítaniuk egy Attila-szobrot - én a Szabadság teret javaslom, annak már úgyis mindegy. Konok Péter szerint „akkora feje lesz, mint egy Zeppelin, a kezében isten ostora, a fején isten kalapja”, a hátuljában nemzeti dohánybolt, világos, hogy ez a legméltóbb válasz az egészségügy és a közoktatás problémáira. Egy új sportközpontot is létesítenek majd a hagyományőrző sportok számára. (Most mondják meg őszintén, hát pont ez zavarja magukat a kismillió stadion mellett?!) Az ötlet a miniszterelnöktől eredhet, ő gyönyörködött el Kirgizisztánban a Nomád Világjátékokon, amikor megfigyelőként ellátogatott a török nyelvű államok együttműködési tanácsának ülésére.

Sajnos a magyar csapat csak egyetlen ezüstérmet hozott haza. Ezért kell a nomád sportközpont, ahogy a magyar focin is az új stadionok segítenek majd. Egyszer. Az érmet a női balkezes szkanderezésben szereztük. Ha valami, akkor ez tényleg része a hagyományainknak: vezetőink sportot csinálnak a folytonos szkanderezésből. Csak kissé balkezesen művelik. Így fordulhatott pl. elő, hogy a visegrádiak élén addig-addig akartak lenyomni másokat az uniós posztokért folytatott küzdelemben, míg nem az egész régiónak egyetlen komoly hely sem jutott.

De az színtiszta rágalom, hogy a mi kormányfőnket csak a sport hozza lázba. Kirgizisztánban a nyelvészetet is a feje tetejéről a talpára állította. Vagy fordítva, mindegy. Jórészt ezért kell az új intézet is. „Mi Magyarországon élünk, magyarok vagyunk” (eddig tudták követni?), „ez egy egyedülálló és különös nyelv, amely a türk nyelvekkel áll rokonságban” - mondta. 2013-ban Helsinkiben még akként nyilatkozott, hogy történelmi tény a finnugor nyelvrokonság. (Kicsit aggódtam is, amikor Kínában járt, mi fog még kiderülni.) Úgy lehet ez, mint amikor az örökbe fogadott gyerek rájön, hogy valójában máshol vannak a rokonai. A finnugorok valószínűleg kiskorunkban adoptáltak, de most megtudtuk, hogy igaziból türkök vagyunk. Nyelvileg.

És itt kezd zavarossá válni a történet. Hogy mi a nyelvrokonság, és mi a genetikai. Mert miniszter úr azt jelentette be diadallal, hogy az Árpád-háziaknak nem is finnugor vér kering az ereiben. Amit eddig sem mondott senki, hiszen csak a nyelvek rokonságáról volt szó. De Kásler szerint az ő intézetének kell igazságot tennie a „régi türk-finnugor vitában”. Talán ezért nevezte ki az élére egy társasházkezelő cég tulajdonosát, bizonyára ért ehhez is. „Minden egészséges nemzetnek fontos a saját identitása. A skótoknak pl. a skótság” - így a miniszter. Szerencsére az intézmény körül skótságnak nyoma sincs: csak idén eddig 1,2 milliárdból gazdálkodhat, és készülnek megdobni még párszáz millióval.


Mint szinte mindent a Fidesz ideológiájában, ezt is a Jobbiktól lopták. Először Vona Gábor jelentette ki 2010-ben: „Nem vagyok finnugor!” (Nem is, csak a nyelve, de ilyen apróságokkal ő sem szőrözött.) Még a választási programjukba is beleírták, hogy az „elavult finnugor elméletek” helyett „keleti nyitás” kell. Akkor még kinevették, de ma ez zene a Fidesz füleinek. Az új bálvány keleti, harcias ellenfele a hanyatló nyugati birodalomnak, még Leó pápa sem tudta megfékezni. Hunok vagyunk, Attila leszármazottai, a vak is látja. Keresztények is, ha már ezt ígértük a bocsoknak, de amolyan szittyakeresztények. Szaporodnak is a településeken az Attila-emlékmű tervek, mint egykor a Wass Albert-szobrok.
Hogy mit szól a tudomány? Kit érdekel. A Magyar Idők tavaly megírta: „a nemzet magasabb szempontjaiból nézve” nem jogos „ezen makacskodás” a finnugor nyelvrokonság körül. Egy pöccintés, és az egész Akadémia hun volt, hun nem volt.

Lendvai Ildiko
N
upload_2019-7-11_14-42-55.jpeg
 
a 444-ben olvastam.

"Umberto Eco sok fontos jellemzőt sorolt fel, amelyből ha több megvan, fasizmusról beszélhetünk:

1 hagyománykultusz, visszatérés az aranykorba, a dicső múltba nézés, mindehhez a 2 modernizmus, a liberalizmus és felvilágosodás elvetése szükséges;
2 a vallás vagy legalábbis valamilyen okkultista pótlék beemelése a nemzeti politikába;
3 a cselekvés kultusza – mindegy, hogy mit lép a politikus, de ne látsszon döntésképtelennek;
4 az egyet nem értés megbélyegzése, az ellenzék általános hazaárulónak minősítése, ezzel a nemzetfogalom kisajátítása;
5 félelmek generálása, általában az idegengyűlölet tudatos erősítése;
6 az ellenzék idegenszívűnek minősítése és minden ellenzéki kísérlet államrenddel szembeni fellépésnek titulálása;
7 a külső és belső ellenség szerepének, hatalmának és céljainak felnagyítása, torzítása, amiket általában összeesküvés-elméletekkel oldanak meg, ám a kijelölt ellenség mindig kevés reális veszélyt jelent, különben fennáll a veszély, hogy visszaüt;
8 „a küzdelemért él és nem az életért küzd”, a lényeg a háborús hangulat, a mozgósítás, amivel a híveket ugrásra készen lehet tartani;
9 „tömegelitizmus”, azaz populista és elitista egyszerre, élen a Vezérrel;
10 hősiesség kultusza;
11 szexizmus, a fasiszta rendszer hangsúlyozza a „férfiasságát”, miközben a nők szerepe a családra redukálódik;
12 közösségelvűség akár az egyéni szabadságjogok teljes elvetésével, ám a közösség érdekeit egy szűk kör nyilatkoztatja ki;
13 a fasiszta rendszer mindig a többség akaratára hivatkozik, minden ellenérvet erővel söpör le az asztalról;
14 a parlamentarizmus elvetése, mivel a többség akaratának érvényesítéséhez elegendő egy szűk uralkodó réteg, ami ismeri a tömegigényeket és ki is elégíti azokat."
 
Na ja, apai dédnagyanyám egy szót sem tudott magyarul.
De hunul beszélt ugye?
Dehát ez nagyon rég volt. Ettöl lehetek én olyan hun mint az a osztrák származású keresztény tehénvadász. Nem?
Csak akkor, ha rendelkezel egy pogány vadtehén csordával.

Magához a cikkhez:
Bár Lendvai szokott jókat (találó mondatokat) írni, ez kissé elvontnak tűnik.
Pont azok nem értenék, akiknek szól a kritika.
Megkockáztatom még Kásler sem fogná fel a burkolt iróniát, ha elolvasná (mert abban biztos vagyok, hogy nem olvasta, legfeljebb a sajtóosztály értesíthette, hogy említették a nevét egy írásban).
Viszont azt megtudhattuk, hogy Ildikó asszony Konok Pétert olvas (meglehet még a FB-n is követi).
Ettől még az anyagi és szellemi pazarlástékozlás nem fgo megszűnni, de még csökkeni sem.
 
Igen erről van szó ami itt történt 1945-1990 között megszüntetni nevetségessé tenni.
Tapsoljatok.
 
Nagy élvezettel olvastam a téma indító irást. A hölgy a fején találta a szöget.
-
Különösen nem értem, hogy a kereszténység köntösébe öltözöttek miért hangoztatják, hogy ök mások?
A templomban pedig azt hallottam tőlük, hogy "testvéreim", hogy mindannyian egy őstől származunk.
-
Igen egy őstől (nem kettő) , mert Éva "vegetativ úton" Ádám bordájából lett csinálva,
tehát a "Gender" kérdés teológiailag is kell, hogy létezzen. :(
-
Az első magyar királynét - Gizella - úgy kaptuk ajándékba Passau-ból,
ezt követte még egy pár anya, tehát a királyi család sem volt etnikailag egy töröl származott.
-
Miközben Magyarországon az "Ethno-pluralista kormány" veri a dobot a fajtisztaság megőrzése érdekében
Németországban az "Identitás mozgalmat" államellenes szervezetnek nyilvánította az állambiztonsági intézet.
-
Orbán ennek a "kultúra és identitás" mozgalomnak az ideológiáját vallja és általuk kitűzött célt követi,
egy etnikailag homogén társadalmat kíván kitenyészteni.
-
 
A mi "hős" történelmünket már Géza korában leverte a nyugat!A mi "Szent István"-unk is a nyakunkra lett ültetve,na meg a keresztényég is.Attila népe egy pogány hitetlen nép volt akik "kalandoztak" nyugat felé---,meg is lett az eredménye."Árpád-ház",kereszténység,....Monarchia.Röviddel azután,hogy a Kárpát-medencébe a magyar betette a lábát,hamar kiszolgáló,elnyomott,megrémített nép lett.Most meg itt van a V4 csoport és nem győznek a polgárai nyugaton dolgozni,a nyugatot építeni,gazdagítani a "jobb megélhetés" reményében.
 
Aki felismerte az idők szavát, az mostantól hun. Szerencsére az én szüleim korán felismerték, azért is neveztek Ildikónak. Igaz, csak beházasodás útján lettem hun, ez olyasmi, mint az „árja párja”. Pontosabban nem én lettem, hanem akiről a nevem kaptam: az Attila feleségeként elhíresült Ildikó.

Attilánénak lenni, az se semmi. Mutatja a család hazafias orientációját. Ne jöjjenek azzal, hogy az a bizonyos Ildikó a nászéjszakájukon megölte férjét, az egyik legenda szerint olyan cseles módon, hogy mérget öntött a fülébe. Egy nászéjszakán ugyan sok minden megtörténhet, de ezt a fülbe öntést azért nem hiszem el. Maradjunk inkább az orrvérzésnél, az se túl hihető, de legalább nem vagyok belekeverve.

Persze nem elég hunnak lenni, hunnak is kell látszani. Hunnak az látszik, aki az emberminiszterrel együtt a hun-magyar rokonság bizonyítását várja el az új Magyarságkutató Intézet százegynéhány munkatársától. (Az Akadémián a Magyar Őstörténeti Témacsoportnak csak három státusza van, de hát kinek mije van, annyit is ér. Jobb is, hogy nincsenek többen, a Ripost megírta, hogy ezek a mindenféle profok egész nap csak üzekednek vörös heverőkön, mint amilyen a SZTAKI-ban volt, ahol Palkovics miniszter is dolgozott. Hova gondolnak, ő nem az volt, aki üzekedett, ő az volt, aki nem vette észre! A nem-észrevevés közben azért egész szépen keresett, de a pénztár biztosan másik emeleten van.)

Káslerék új intézetének rengeteg feladata van. Az őstörténet kutatása kapcsán fel kell állítaniuk egy Attila-szobrot - én a Szabadság teret javaslom, annak már úgyis mindegy. Konok Péter szerint „akkora feje lesz, mint egy Zeppelin, a kezében isten ostora, a fején isten kalapja”, a hátuljában nemzeti dohánybolt, világos, hogy ez a legméltóbb válasz az egészségügy és a közoktatás problémáira. Egy új sportközpontot is létesítenek majd a hagyományőrző sportok számára. (Most mondják meg őszintén, hát pont ez zavarja magukat a kismillió stadion mellett?!) Az ötlet a miniszterelnöktől eredhet, ő gyönyörködött el Kirgizisztánban a Nomád Világjátékokon, amikor megfigyelőként ellátogatott a török nyelvű államok együttműködési tanácsának ülésére.

Sajnos a magyar csapat csak egyetlen ezüstérmet hozott haza. Ezért kell a nomád sportközpont, ahogy a magyar focin is az új stadionok segítenek majd. Egyszer. Az érmet a női balkezes szkanderezésben szereztük. Ha valami, akkor ez tényleg része a hagyományainknak: vezetőink sportot csinálnak a folytonos szkanderezésből. Csak kissé balkezesen művelik. Így fordulhatott pl. elő, hogy a visegrádiak élén addig-addig akartak lenyomni másokat az uniós posztokért folytatott küzdelemben, míg nem az egész régiónak egyetlen komoly hely sem jutott.

De az színtiszta rágalom, hogy a mi kormányfőnket csak a sport hozza lázba. Kirgizisztánban a nyelvészetet is a feje tetejéről a talpára állította. Vagy fordítva, mindegy. Jórészt ezért kell az új intézet is. „Mi Magyarországon élünk, magyarok vagyunk” (eddig tudták követni?), „ez egy egyedülálló és különös nyelv, amely a türk nyelvekkel áll rokonságban” - mondta. 2013-ban Helsinkiben még akként nyilatkozott, hogy történelmi tény a finnugor nyelvrokonság. (Kicsit aggódtam is, amikor Kínában járt, mi fog még kiderülni.) Úgy lehet ez, mint amikor az örökbe fogadott gyerek rájön, hogy valójában máshol vannak a rokonai. A finnugorok valószínűleg kiskorunkban adoptáltak, de most megtudtuk, hogy igaziból türkök vagyunk. Nyelvileg.

És itt kezd zavarossá válni a történet. Hogy mi a nyelvrokonság, és mi a genetikai. Mert miniszter úr azt jelentette be diadallal, hogy az Árpád-háziaknak nem is finnugor vér kering az ereiben. Amit eddig sem mondott senki, hiszen csak a nyelvek rokonságáról volt szó. De Kásler szerint az ő intézetének kell igazságot tennie a „régi türk-finnugor vitában”. Talán ezért nevezte ki az élére egy társasházkezelő cég tulajdonosát, bizonyára ért ehhez is. „Minden egészséges nemzetnek fontos a saját identitása. A skótoknak pl. a skótság” - így a miniszter. Szerencsére az intézmény körül skótságnak nyoma sincs: csak idén eddig 1,2 milliárdból gazdálkodhat, és készülnek megdobni még párszáz millióval.


Mint szinte mindent a Fidesz ideológiájában, ezt is a Jobbiktól lopták. Először Vona Gábor jelentette ki 2010-ben: „Nem vagyok finnugor!” (Nem is, csak a nyelve, de ilyen apróságokkal ő sem szőrözött.) Még a választási programjukba is beleírták, hogy az „elavult finnugor elméletek” helyett „keleti nyitás” kell. Akkor még kinevették, de ma ez zene a Fidesz füleinek. Az új bálvány keleti, harcias ellenfele a hanyatló nyugati birodalomnak, még Leó pápa sem tudta megfékezni. Hunok vagyunk, Attila leszármazottai, a vak is látja. Keresztények is, ha már ezt ígértük a bocsoknak, de amolyan szittyakeresztények. Szaporodnak is a településeken az Attila-emlékmű tervek, mint egykor a Wass Albert-szobrok.
Hogy mit szól a tudomány? Kit érdekel. A Magyar Idők tavaly megírta: „a nemzet magasabb szempontjaiból nézve” nem jogos „ezen makacskodás” a finnugor nyelvrokonság körül. Egy pöccintés, és az egész Akadémia hun volt, hun nem volt.

Lendvai Ildiko
N
Csatolás megtekintése 1676555
*
Véleményem az, az őseimet tisztelem, mert kiérdemelték a tiszteletet. Tettek is érte. S, jómagam pedig valóban jó nevelést kaptam, köszönhetem ezt családomnak és szerencsémnek. Egy a lényeg: ÉLEK, s remélem még sokáig, mert terveim? No azok vannak. Az íráson többször felnevettem:rohog:, mert mulatságos is, de az igazság az, hogy voltak benne szomorú mondatok. Pölö: (pl.) "Mi Magyarországon élünk, magyarok vagyunk” - ha ezt o.v. nem mondja ki, soha el sem jutott volna az agyamig:o.
No meg az írásban említett szobrot is elképzeltem... Nem csodálkoznék, ha a fizimiskája hasonlítana o.v.-ra. Talán a termetét NAGYOBBRA formálják majd, mint ő valójában.
Azt, hogy az emberek, sőt Európa szemében mekkora a mérete?! Azt inkább ne tárgyaljuk... Tudjuk, nem mindig a méret a fontos, de a tettek, azok mindenképpen. S, ő bizony ebben eléggé tevékeny, mármint a pénz lapátolásban, pénz talicskázásban...
Még egy problema van a szoborral, milyen színben "pompázzon", mivel tudjuk, látjuk, tapasztaljuk, hogy o.v. - sok színű... Nemcsak kettő, de sok-sok...
images


Inkább ez lesz az o.v. hivatalos megmérettetésére szolgáló eszköz, no nem "nemzetileg", de európai mércével:
images
 
A mi "hős" történelmünket már Géza korában leverte a nyugat!A mi "Szent István"-unk is a nyakunkra lett ültetve,na meg a keresztényég is.Attila népe egy pogány hitetlen nép volt akik "kalandoztak" nyugat felé---,meg is lett az eredménye."Árpád-ház",kereszténység,....Monarchia.Röviddel azután,hogy a Kárpát-medencébe a magyar betette a lábát,hamar kiszolgáló,elnyomott,megrémített nép lett.Most meg itt van a V4 csoport és nem győznek a polgárai nyugaton dolgozni,a nyugatot építeni,gazdagítani a "jobb megélhetés" reményében.
N amajd megváltozik a véleményed ha ezt a hazaáruló bolsevik nemzetgyalázó akadémia tagokat helyre teszik. Amire megvan az esély hisz a köztársasági elnök aláírta a törvényt.
Vége a halszagú finnugor ősőknek jönnek a dicső türk atilla származékok.
 
-
- vannak akik könnyedén azonosítják magukat ősökkel,
akik ha egyáltalán, hát valószínű csak a képzeletben éltek,
- ugyanakkor nem képesek magukat a jelenhez számolni, ahhoz aminek maguk is alkotórészei.
-
Mert ügye világos, "Mi jöttünk be 1000 évvel ezelőtt az Etelköznél" de nekünk semmi közünk az Európai Unióhoz. :)
-
Ha valakit keresünk azt kialltozzuk : ""Hun vagy?" :rolleyes:
 
-
- vannak akik könnyedén azonosítják magukat ősökkel,
akik ha egyáltalán, hát valószínű csak a képzeletben éltek,
- ugyanakkor nem képesek magukat a jelenhez számolni, ahhoz aminek maguk is alkotórészei.
-
Mert ügye világos, "Mi jöttünk be 1000 évvel ezelőtt az Etelköznél" de nekünk semmi közünk az Európai Unióhoz. :)
-
Ha valakit keresünk azt kialltozzuk : ""Hun vagy?" :rolleyes:
Ernő ne nézd le őket (pedig lelehet) ez az a többség aki mindig beszavzzák a fideszt a kormányba.
Mert ha lebecsülöd őket akkor folyamatosan megdöbbensz hogy mi is történik itt.
 
Hogy "hunnan" jövök arra soha nem gondoltam míg egy volt iskolatárssal össze nem találkoztam nyugaton.
Nagyon örültünk egymásnak, csodálták a szép gyerekeimet míg egyszerre csak átmentek komolyba.
-
Azon kezdtek el töprengeni, hogy akkor az én gyerekeim most mik?
Mert ügye máshol születtek mint ahol az anyjuk és az apjuk.
A kérdés annyira megdöbbentett, hogy nem tudtam feleli.
Hogy érted azt, hogy "kicsoda az én fiam"? - a gyerekeknek van saját nevük.
-
Mondanom sem kell, hogy kormánypárti párról volt szó mert csak nekik jut ilyen az eszükbe.
Attol féltem agyvérzést kapnak a mély töprengés közben,
Egyszerűen nem ment a fejükbe, hogy valakinek több identitása is lehet mint a szüleinek vagy az ö születési helye.
-
Sigmund Freund szerint akinek "identitás-problémája" van az beteg.
-
 
a 444-ben olvastam.

"Umberto Eco sok fontos jellemzőt sorolt fel, amelyből ha több megvan, fasizmusról beszélhetünk:

1 hagyománykultusz, visszatérés az aranykorba, a dicső múltba nézés, mindehhez a 2 modernizmus, a liberalizmus és felvilágosodás elvetése szükséges;
2 a vallás vagy legalábbis valamilyen okkultista pótlék beemelése a nemzeti politikába;
3 a cselekvés kultusza – mindegy, hogy mit lép a politikus, de ne látsszon döntésképtelennek;
4 az egyet nem értés megbélyegzése, az ellenzék általános hazaárulónak minősítése, ezzel a nemzetfogalom kisajátítása;
5 félelmek generálása, általában az idegengyűlölet tudatos erősítése;
6 az ellenzék idegenszívűnek minősítése és minden ellenzéki kísérlet államrenddel szembeni fellépésnek titulálása;
7 a külső és belső ellenség szerepének, hatalmának és céljainak felnagyítása, torzítása, amiket általában összeesküvés-elméletekkel oldanak meg, ám a kijelölt ellenség mindig kevés reális veszélyt jelent, különben fennáll a veszély, hogy visszaüt;
8 „a küzdelemért él és nem az életért küzd”, a lényeg a háborús hangulat, a mozgósítás, amivel a híveket ugrásra készen lehet tartani;
9 „tömegelitizmus”, azaz populista és elitista egyszerre, élen a Vezérrel;
10 hősiesség kultusza;
11 szexizmus, a fasiszta rendszer hangsúlyozza a „férfiasságát”, miközben a nők szerepe a családra redukálódik;
12 közösségelvűség akár az egyéni szabadságjogok teljes elvetésével, ám a közösség érdekeit egy szűk kör nyilatkoztatja ki;
13 a fasiszta rendszer mindig a többség akaratára hivatkozik, minden ellenérvet erővel söpör le az asztalról;
14 a parlamentarizmus elvetése, mivel a többség akaratának érvényesítéséhez elegendő egy szűk uralkodó réteg, ami ismeri a tömegigényeket és ki is elégíti azokat."
Ez a fasizmus vagy a módszerei illetve módszereivel való kísérteties észrevételek.
Már keringenek a politikai kurzus ismétlődése Óta.
És belföldön nem veszik észre a vallásos hívek.
 
Én nem akarok így Hun lenni, nekem jó a Kun is
És Attila rokonom se más mint Kun
Most kaptam egy Hunorrá keresztnevezett rokont.
Ő se lett más ettől csak divatot akart apja
Ez se erősíti ettől a hun-magyar rokonságot.
Az hogy mik a keresztnevek divatonként változnak.
Megpróbálok pontosság nélkül leírni mi volt 100 évenkénti változás
Az egyszerű nép közötti nevek vallásos tartalmúak voltak ezért volt gyakori a Mária
És nagyon nagyon gyakori a királyok viselte nevek.Béla László István Géza Erzsébet izabella stb..
Majd jött a német behatás ekkor váltottak németesre Berta,Erika,Etel... stb
Ezek között már sok nemzetközivé vált is volt.
Időugrás:
Jött a televíziós sorozatok ideje ekkor jelentek meg a latinamerikából átvett keresztnevek.
Na szóval a ma divatját a kormány erőltetgeti a magyarság kutatással.
Ettől független az Ildikó már kívül az aktív politikán de írása humoros és jó
például:
profok egész nap csak üzekednek vörös heverőkön, mint amilyen a SZTAKI-ban volt, ahol Palkovics miniszter is dolgozott. Hova gondolnak, ő nem az volt, aki üzekedett, ő az volt, aki nem vette észre! A nem-észrevevés közben azért egész szépen keresett, de a pénztár biztosan másik emeleten van.)
 
Utoljára módosítva:
Vége a halszagú finnugor ősőknek jönnek a dicső türk atilla származékok.
Erről a kommunikációs hazugságok eredete jut eszembe:
Mit írnak róla és koráról?
Ki mit szenvedett el és miként érintette:
No most vagy az áldozati világban nem ismerték vagy mást vettek észre.
De egy kis színezésért már évszázadok óta nem megyünk máshoz magunk is megírjuk
Történetíróink viszont művelt és nemes uralkodóként tartják számon, ezt támasztja alá az egyetlen korabeli beszámoló szerzője, Priszkosz rétor is.
És én, mi hiszek a görögnek és általában a régi görögöknek.A mi történet íróinknak nem.
Gárdonyi is kiegyen súlyozottan írt róla.És Ő regényt írt nem történelmi kutatást állami pénzen.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,905
Tagok
615,340
Legújabb tagunk
Torda Bernadett
Oldal tetejére