Gyermek és ifjúsági könyvek IV.

duveen

Állandó Tag
Állandó Tag
Rachel Hawthrone - Bizalomjáték

Semmi sem fogható az első csókhoz…
Na ne! Szó sem lehet róla! Sean Reed? A párom? Az egész tábvez-képzésre?! Lehet, hogy Sean gyönyörű mélykék szeme megdobogtatja a szívem, de attól még hírhedt bajkeverő! És most egész nyáron vele leszek összezárva? Hát ez nagyon nem fog működni! Hiába káprázatos a mosolya. Nem, nem és nem!


 

Csatolások

  • Rachel Hawthorne - Bizalomjáték.pdf
    422.8 KB · Olvasás: 164

duveen

Állandó Tag
Állandó Tag
Carl Hiaasen - Surranó

Roy családja gyakran költözködik, így a srác már hozzászokott ahhoz, hogy mindenütt ő az „új fiú”. Ám az iskolabuszon Royt sajnos kiszúrja a bivaly erejű Dana Matherson. Ha Dana nem mélyítette volna irtózatos mancsát Roy arcában, Roy soha nem veszi észre a szaladó fiút, akinél nem volt sem iskolatáska, sem könyvek és ami a legfurább, cipőt sem viselt!
Roy a rejtély, azaz a fiú nyomába ered. Az üldözés következtében számos egyéb floridai érdekességgel is találkozik: hordozható vécébe rejtett aligátorokkal, egy harcias építkezési előmunkással, néhány üregi bagollyal, egy szellentő hangokat utánzó bajnokkal, egy bosszúálló környezetvédővel, néhány csúszós halacskával, a tervezett Palacsintaház vészjósló propagandafőnökével, valamint néhány különlegesen veszélyes mérges kígyóval, amelyeknek a farka természetesen csillog. Kiderül, hogy a floridai élet nem is olyan unalmas. Sőt!
 

Csatolások

  • Carl Hiaasen - Surranó.pdf
    939.9 KB · Olvasás: 166

bumbayo

Állandó Tag
Állandó Tag
Bori Clark (szerk.)
Történet a hat asszonyról, akik felmentek a Holdba
Mesék Pápua Új-Guineából

(Népek meséi sorozat)
——— epub formátum ———

JXndEec.png
… Amikor a férfiak hazatértek, senki nem várta őket. A házak csendesek, üresek voltak. Az emberek egymástól kérdezgették, hol lehetnek az asszonyok, de egyikük sem tudott válaszolni. Nagyon elszomorodtak. Magányosnak érezték magukat feleségük nélkül. Gyermekeik sem voltak és magukban maradtak, most már egész életükön keresztül.
A hat asszony még ma is a holdon van. Három-három mindegyik oldalon. Ha figyelmesen nézitek a holdat, láthatjátok az árnyékaikat.
Én magam olykor eltűnődöm, hogy valóban így történt-e, de nekem mindenesetre így mondták el.
(Közös munka)
 

Csatolások

  • Történet a hat asszonyról, akik felmentek a Holdba.epub
    494.6 KB · Olvasás: 253

Hajni anyu

Állandó Tag
Állandó Tag
Az élő gyermekirodalom jelentős képviselői publikálnak havonta megjelenő online kiadványunkban, hogy csak néhányat említsek: Aranyosi Ervin, Bódai Soós Judit, Hétvári Andrea, Steiner Györgyi, Kósa Gabriella. Számtalan mese és versike között barangolhat minden kedves érdeklődő. A Dió Magazin összes eddig megjelent száma ingyen letölthető itt: https://aranydio.com/dio-magazin
Dio-Magazin-február.jpg
 
Oldal tetejére